Author Topic: πανιωνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 8/3/2008 ώρα 19.00 Super Sport 1  (Read 5470 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

senag2

• Guest
Θέλω να τους δώ να τρέχουν...

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός....

δυστυχώς δεν έχω πίστη για καλή εμφάνιση. το αποτέλεσμα είναι δεδομένο!

πόσο δίνει ο άσσος του νιόνιου?

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Αν, λέω ΑΝ, γίνει καμιά "στραβή" και πάρουμε διπλό από το πουθενά να θυμόσαστε..... ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ! ΟΥΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!!! Και η νίκη θέλει σωστή διαχείρηση!!! Μη γεμίσει το φόρουμ με παπαρολογίες και βλαχομαγκιές!!!
PAOK is a Social Movement!

kostas4

• Guest
ενα πραγμα απο το οποιο ειμαι απογοητευμενος ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να βρει παιχτες οπως αυτους που βρισκουν αλλες ομαδες.πηγε ο πανιωνιος το καλοκαιρι και πηρε τον παιχταρα τον τζιμπουρ,πεταει τον χειμωνα και τον χουτο διπλα του και εχει κανει επιθεση φωτια ενω εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε γκολ αφου παιζουμε ουσιαστικα χωρις επιθετικους.μπορει ο σαλμον να ειναι πιο ομαδικος αλλα αν δεν μπορει να τελειωσει ενα τετ-α-τετ τι να τον κανουμε.
και εγω το παιχνιδι αυτο το φοβαμαι παρα πολυ και φοβαμαι μην ξεφτιλιστουμε.δεν θεωρω ικανους τους αμυντικους μας να σταματησουν τους τζιμπουρ-χουτο εφοσον τους εβαλε γκολ ο ζουνιορ και ο γραμοζης και εκανε παρτυ ο ογκουνσοτο(γιατι αληθεια ποτε δεν ενδιαφερθηκαμε?).
ενα θετικο αποτελεσμα ειναι αναγκαιο και μπορει να αλλαξει πολλα αλλα αυτη η ομαδα δεν πειθει κανεναν πλεον.πολυ φοβαμαι οτι καποιοι παιχτες μας εχουν πουλησει ασχημα τον προπονητη τους αλλα κυριως εμας
ps.σωστος ο papritsa ;)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ειμαστε ΠΑΟΚ ρε φίλε και ο Ρουνεης να έρθει γκολ δεν θα βάλει. Αφου είμαστε οτι να ναι όλοι.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ρουνείδης είναι ρε Davids, ο πάππούς του ήταν από την Πόλη. Και ο Ρονάλτο είναι στην πραγματικότητα Ρονάλντογλου. Και βέβαια δεν ξεχνώ ποτέ τον μεγάλο Διογένη Μαραδονά, δικό μας παιχτάκι που καταλάθος γεννήθηκε στη Γη του Πυρός....
PAOK is a Social Movement!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε Γιαννης Ρουνείδης απο το κιλκις

Offline maria-mtb

• Βασικός
geia sas re aderfia! na mai k gw meta apo 3 vdomadoules (ek twn opoiwn h mia sth magikh kwn/polh).
k gw 2plo to kovw to matsaki an k meta thn htta me telh nomizw oti ta play-off apomakryn8hkan akomh ligo... :-\
x8es pou taksidepsa apo alx/polh me airplane htan k o tsakirhs tou nionou, forouse blouzaki pan8ers-3...eipa na tou piasw kouventa alla meta ksekinhse h epivivash k ton exasa...
2plo opwsdhpote k nikh me astera k meta vlepoume.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Eisitiria thelw na pisteyw oti tha paroume etsi? Oi athinaioi organwtheite....exei PAOK to savvato.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
ενα πραγμα απο το οποιο ειμαι απογοητευμενος ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να βρει παιχτες οπως αυτους που βρισκουν αλλες ομαδες.πηγε ο πανιωνιος το καλοκαιρι και πηρε τον παιχταρα τον τζιμπουρ,πεταει τον χειμωνα και τον χουτο διπλα του και εχει κανει επιθεση φωτια ενω εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε γκολ αφου παιζουμε ουσιαστικα χωρις επιθετικους.μπορει ο σαλμον να ειναι πιο ομαδικος αλλα αν δεν μπορει να τελειωσει ενα τετ-α-τετ τι να τον κανουμε.

arxhge mou ton Tzimpour ton peiran  prin 2 xronia a8oryva kai gia anaplhrwmatiko kai ksafnika tous vgike to palikari,  ekplhktikos paixths pragmatika.

oso gia ton Xouto pou les, an ton pairname 8a vgainane oloi kai 8a legane peirame to palto, to sapaki, ton abalo kai ola ta synafh... to exoume ksanadei to ergo sthn ellada me periptwseis tetoiwn paixtwn.

ennoeite oti epi8etikos san ton Xouto, sta kala tou omws, einai mono oi Kovacevits kai Ratzinski... ante kai o Polwnos ths Larisas.

Offline Suicidal

• Βασικός
tetoio pani (KAI MALISTA OLO TO GHPEDO) den prokeite na bgei,
oute eis tous aiwnes twn aiwnwn ! ti leme twra re.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
arxika aderfe taz4trikala de mas fwnaksan persi voulgarous isa isa sto telos irthan kai mas dwsane ta xeria kai eipan oti sas pame.kai den nomizw na vgaloun tetoio pani alla de kruvw na se pw oti s akouw polu sigouro kai provlimatistika ligo.anyway eidwmen...
teleftaia fora pou kerdisame itane tote 0-1 me to gkol tou salpigkidi.tha doume ti tha ginei twra.ante na ksanapame sto gipedo to savvato.
p.s.=kateveite osa pio polla atoma mporeite.kai profanws pleon katalavainete to logo meta to xtesino.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
10 άτομα που μπορεί να πιστεύουν πως αντιπροσωπεύουν την Χ ομάδα (ή υποομάδα των οπαδών μιας ομάδας) μπορούν να φτιάξουν ο,τι πανί νομίζουν. Το αν θα τους αφήσει τελικά η κερκίδα να το βγάλουν είναι άλλη υπόθεση. Μεγάλο πανί όμως τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να βγει. Και να σας πω και κάτι; Όχι μόνο από τους νιόνιους (που και εγώ συμφωνώ πως είναι πολύ πιο σωστοί από άλλους) αλλά σε κανένα γήπεδο, και μάλιστα τώρα. Ξαναλέω, πως εννοώ μεγάλο πανί. Τώρα εάν εμφανιστεί σε ένα σημείο κάτι που μπορεί να μην το πάρουν ούτε οι ίδιοι χαμπάρι, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Τεσπα , πολύ ασχοληθήκαμε και με αυτό. Δεν έχω ψαχτεί ακόμα είναι η αλήθεια αλλά φαντάζομαι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε εισιτήρια, έτσι;

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ....ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
nai spartian na organwnomaste siga siga... ;) ;)  8a r8ei k o bane=2plo to mats!  ;D ;D ;D

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Ναι ,σιγά σιγά πρέπει. Είμαι αισιόδοξος πάντως. Με την δεδομένη αγωνιστική μας κατάσταση το τριήμερο που έρχεται μας ταιριάζει... :D

Offline toy

• Αλλαγή
Δεν θέλω να δω ξανά ΜΟΝΟ αυτούς στην κερκίδα να θέλουν να πάρουν το ΜΑΤΣΑΚΙ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

jimpapa83

• Guest

paidia auto me to pano tha mporouse na mas to apantisei o nionios pou mpainei kai grafei sinexeia edo pera se ena topic..den ton blepo na pairnei thesi kai arxizo kai problimatizomai kai ALLA

as min ksexname oti prepei na rixoume to baros sto agonistiko kai oxi na asxoloumaste me ena PANO , as asxolithoume me auto FISIKA otan kai EAN sikothei ktl ktl etsi?

I omada exei sobaro epithetiko problima kai auto giati paizei mporsta me dio dekarakia ! eleos dil. o Salmon mono golatzis den einai elpizo autos o frunza na mas bgei labraki tupou veron kai na kentaei mprosta  ::)

Oso gia ton filo pou eipe gia paixtes ...arxige mazi sou ! sinexeia leo auto to pragma alla na sou po kati ? siga siga ginontai kiniseis kai euelpisto to kalokairaki na exoume treles allages ...Proteimo fisika allages me paixtes tupou veron kai oxi tupou sergio etsi ? giati kai o tzimpur pou aneferes tupou veron paixtraki einai enoo labraki gia na min mperdeuomaste etsi?

Pisteuo pos to mats me ton ergoteli to xasame giati pigame me psila ton amane ! nai nai me psila ton AMANE ! Oloi PARAITAN sigouroi kai auto opote ginete to plironoume aderfia ! etsi einai !
Kalo einai loipon na leme oloi oti o assos einai dedomenos kai tote mporei na xtipisoume to diplo me enan nionio pou den einai kai poli statheros ENTOS edras etsi ? exei kanei polla perierga fetos ! as to ekmetaleutoume sosta !

auta apo mena paidia , oso gia paixtes pleon den exei simasia poious tha balei simasia exei to sistima pou tha paixei !

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
τσακαλε 4 χρονια που εμενα αθηνα δεν ειχα ποτε προβλημα στην προσβαση.... ισως να εχεις δικιο αλλα μιλαω με τα δικα μου δεδομενα...

οσο για εμας οταν κυκλοφορουμε στην αθηνα πρεπει να θυμομαστε οτι γαυροι ομως υπαρχουν παντου....

αν καποιος απο εδω ηταν μεσα στο αστικο στην καισαριανη μετα απο παιχνιδι με τον εθνικο αστερα οπως ημουν κι εγω καταλαβαινει τι λεω....

τετοιο σκηνικο δεν ακουσα ποτε να γινει στη ν. σμυρνη.... εκει κανουν κουμαντο οι πανιωνιοι...

poios kanei koumanto nea smyrnh @kaisaras??? xaxaxxa!!! tous exoun spasei 2 fores ton syndesmo ton teleytaio xrono oi gayroi... mexri kai mhxanaki toys fagane... tespa egw 8a to ksanagrapsw opws akrivws mou to egrapse, gia na katalabetai an to exoun sxediasei i oxi...

MAKEDONIA = SKOPIA panthers club antifascista!

taz στη ν. σμυρνη δεν προκειτε να δεις ποτε 200 γαυρους μαζεμενους οπως στην καισαριανη η 200 βαζελους οπως στου ζωγραφου... τα πεσιματα αν γινανε μεσα στα μαυρα μεσανυχτα λογικο να εχουν απωλειες οι νιονιοι....

παντως στα επικυνδινα για τον καθενα παιχνιδια μεσα στις κωλογειτονιες καλο ειναι ο καθενας να ειναι προσεκτικος.... αυτα και κλεινει η ολη υποθεση...

στα του παιχνιδιου προσπαθω να φανω αισιοδοξος οπως μερικα παιδια απο εδω μεσα αλλα δε μου βγαινει ρε γαμωτο... μακαρι να ερθει το γαμημενο το διπλο αλλα πως??.. κι οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω ειναι καλος ασος θεωρητικα παντα.... πριν μερικες αγωνιστικες ανοιξα μετωπο εδω με καποιον επειδη μιλησε για ΠΑΟΚ και κλαρινα... δυστυχως δικαιωνεται το παληκαρι...  ας φροντισουν να μας διαψευσουν...

kospatras

• Guest
Opoiodhpote mats tou PAOK,se opoiodhpote meros tis xavouzas einai epikinduno.pote den pas anemelos stin athina.POTE.panta exeis to nou sou.asxetws an teleutaia xronia den exei kaliasei tpt nea smirni ktl.GAMHSTE TON POUSTH TON PANIWNIO