Author Topic: Kύπελλο ελλάδος 2008 και ο τελικός σκώληκα -γαύρου  (Read 6206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Παιδιά επειδή από το μαγαζί έχω προσωπική εμπειρία θέλω να διαφωνίσω ως ένα σημείο μαζί σας . Θέλω να πω ότι για το περιστατικο δεν το συζητάω καν αλλά δεν θέλω να δίνονται και λάθος εντυπώσεις . Δεν θέλω να νομίζουνε τα άλλα παιδιά ότι είμαστε τόσο κοπρόσκυλα και πήγαμε και σπάσαμε μαγαζί αδερφού μας όπως έγραψες φίλε λεννον . Αυτοί που πήγαν εκεί δεν είδαν φως και μπήκαν και είπαν πάμε σαυτό το μαγαζί να φωνάξουμε αρειανάρα . ΠΑΟΚΣΤΣΗΔΙΚΟ μαγαζί μια φορά δεν είναι όχι ότι όποιο μαγαζί δεν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ πρέπει να το σπάμε έτσι;
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
obelus apla eipa oti itan lathos na spastei ena magazi kapoiou anthropou pou me auto ton tropo bgazei to psomi tou k ena logo parapano xoris idiaiteri simasia gia mena prosopika exei paoksidiki istoria k sxesi to magazi. de katigorisa kanenan. ta skoulikia exalou xeran ti kanane k pigan gia fai 100 metra apo tin 4. ola ti skopimotita tous exoun k autes oi kiniseis plironontai. opote as epanafero ta pragmata stin pragmatikotita
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

fatal_invasion

• Guest
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ;
θέλω μια απάντηση 100% αληθινή.Παρακαλώ να απαντήσει μόνο όποιος είναι απόλυτα βέβαιος.

ive4

• Guest
κάτι λένε ότι θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι γαύροι σε πάρκινκ στο Καλοχώρι και εκεί θα τα φυλάνε σεκιουριτάδες.... Ενδιαφέρον. Άλλη φορα ας τα παρκάρουν στην Αθήνα, όσο πιο μακρυά τόσο καλύτερα.

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ;
θέλω μια απάντηση 100% αληθινή.Παρακαλώ να απαντήσει μόνο όποιος είναι απόλυτα βέβαιος.
Nai re file, mipws theleis na sou dwsoume kai arithmo A.T. k dieuthinsi katoikias?
Re de pame kala...

BLaCK-SHaRK

• Guest
Εγώ προτείνω να τα παρκάρουν Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη στο ξερό το γήπεδο. Να μη ταλαιπωρούνται άδικα στο Καλοχώρι. Θα βάλουμε και καμιά δεκαριά παιδιά από το Σ.Φ. Νεάπολης να τα προσέχουνε.

fatal_invasion

• Guest
Tol Εσύ από την Αγγλία πως είσαι τόσο σίγουρος;έχω τον λόγο μου που ρωτάω και είναι σημαντικός.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.contra.gr/Pressroom.html

apla diavaste to exofilo tou protathliti
kato sti mesi grafei "ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ - ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ"

dld eleos, to pagourino tous kai to santouitsaki tous to piran mazi stin ekdromi?
defteri fanela na allaxoun an idrosoun?

POUTSO KAI XILO SE kitriniarides KAI STA gay-roz GATAKIA
X E K O L I A S T E    T O U S
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
Ο τελικός θα παιχτεί στα ίσια.Τα ματς που δινουν τιτλο δεν στηνονται.
polu romantikos eisai file
i diatisies omws stinonte aneta ??????????
gia mena kalitera to skouliki na parei to kipelo papari giati 8a mas zalisoun ta @@
les kai kerdisan to teliko tou gl

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
telika leei tha parkaroun se ena parking konta sto kautatzogeio giati den eixan pws na metaferthoun apo kaloxwri sto gipedo

Offline bozik

• Αλλαγή
kοιτα τα γεγονοτα ειναι αρκετα για να ειναι συμπτωσεις.....

1)ο κοκκαλης σηκωθηκε και εφυγε για την αμερικη,ενω σε αλλες περιπτωσεις ολοι ξερουμε τι γινοταν.(μαζι και ο πετρος)
2)αποκλειστικε απο την αποστολη ο λουα λουα ο καλυτερος παικτης του ολυμπιακου στα φιλικα,που πριν 1 μερα δηλωνε οτι περιμενει τον τελικο πως και πως....(λες και δεν μπορουσε να του επιβληθει προστιμο μετα τον τελικο)και η ειρωνια ειναι οτι ο αποκλεισμος εγινε απο τον σεγκουρα που σε 2 μερες θα ειναι παρελθον....
3)η κοινη ενωτικη ανακοινωση που εβγαλαν οι δυο παε και για το παιχνιδι και για τον διαιτητη....
4)το οτι μετα το τελος του πρωταθληματιμος αρχισαν τα νυχτοπερπατιματα των παιχτων του ολυμπιακου,ενω τους περιμενε μετα απο 2 βδομαδες τελικος κυπελλου.....και χωρις ιδιαιτερες συστασεις απο τον κοκκαλη.....
5)το οτι ολος ο τυπος του ολυμπιακου<και ο πρωταθλητης που ειναι φουλ με τον κοκκαλη> ασχολειται με τον νεο προπονητη που θα ερθει και οχι με τον τελικο....

οι κοινες ανακοινωσεις μεσοβδομαδα-τα ευχαριστηρια περσι.......βαλε και αυτο......... http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10665&subid=2&tag=8019&pubid=1048095 Στον Πειραιά, όμως, υπάρχει και άλλη μία τάση: συνεργάτες του Κόκκαλη εισηγούνται στον πρόεδρο να προωθήσει την υποψηφιότητα του Λάμπρου Σκόρδα! Κι αυτό για να περάσει προς το φίλαθλο κόσμο ότι και η Θεσσαλονίκη έχει δύναμη και φωνή μέσα στη διοργανώτρια αρχή. Ο Σωκράτης φέρεται να μην είναι αρνητικός σε αυτήν την προοπτική, αφού δεν θέλει πρόεδρο που θα εκπροσωπεί την ΑΕΚ ή θα προέρχεται από το μέτωπο του ΠΑΟ. Πέρα βέβαια από... ισορροπίες και επιθυμίες, ο Κόκκαλης θέλει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, γι' αυτό θα φροντίσει να έχει καλές σχέσεις με τον Σκόρδα ώστε να μπορέσει να παρει στον Ολυμπιακό τον κεντρικό αμυντικό. Κι αν τον στηρίξει και εκλεγεί, τότε εκτιμάται πως ο πρόεδρος του Αρη δεν θα είναι αρνητικός στο να διαπραγματευτεί με τον Κόκκαλη την πώλησή του.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Tol Εσύ από την Αγγλία πως είσαι τόσο σίγουρος;έχω τον λόγο μου που ρωτάω και είναι σημαντικός.
Eipa pouthena pws kserw - posw mallon pws eimai sigouros?
I erwtisi sou einai teleiws akiri...

fatal_invasion

• Guest
Είπες ναι.Δεν το συνεχίζω.

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΛΛΟΟ,ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ Ο Ο

makptol

• Guest
θα τους περασαν για γαυρους τους κοκκινομαγουλους...και αυτοι τη δουλεια εχουν μακρια απο την παπαναστασιου...δεν καθονται στα αυγα τους...κατι ακουσα και για ενα μπλουμ γαυρων στην αριστοτελους....μπααα ψεματα θα ειναι η σαν ψεματα.

ντροπης πραγματα στην ασπρομαυρη πολη..... :)

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Είπες ναι.Δεν το συνεχίζω.

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΛΛΟΟ,ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ Ο Ο

Ante kala, oti na'nai...

PAOK_VOLOS

• Guest
Ο τελικός θα παιχτεί στα ίσια.Τα ματς που δινουν τιτλο δεν στηνονται.
polu romantikos eisai file
i diatisies omws stinonte aneta ??????????
gia mena kalitera to skouliki na parei to kipelo papari giati 8a mas zalisoun ta @@
les kai kerdisan to teliko tou gl

Δε νομιζω ο Καζναφέρης στο τελευταιο του ματς να δωσει αφορμή για στησιμο.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ante skoulikia skatoflwroi oso to paizete magkes toso pio polla mpouketa tha mazevete!
pantws gia to gegonos oti fetos sti poli mas pou de dinoume to parwn sto teliko ftaime mono emeis.kai einai krima.anyway den peirazei.
prolavainoume na pame na diakopsoume to paixnidi prin akoma ksekinisei;;;; ;D ;D ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Σκατά, το να σηκώσει ο γαύρος το κύπελλο μέσα στη Σαλονίκη είναι εφηβικό όνειρο του έφηβου... Δε μπορώ να φανταστώ γαύρους στον Πύργο να συκγεντρώνονται...
Από την άλλη, το να σηκώσει το κύπελλο ο ρούλης44 είναι σπάσιμο παπαριών όπως πολύ σωστά έχει ήδη ειπωθεί...
Το σωστότερο είναι να μη τελειώσει αυτός ο τελικός και να πάνε να τον κάνουνε στη Λάρισα ή στο Βόλο. Κανονικά έπρεπε να πιέσει ο ΠΑΟΚ την Αστυνομία και αυτή να πει ότι δεν ,πορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή και να πάρει αναβολή το παιχνίδι.

Τώρα παίζουμε με τη φωτιά, και να δούμε ποιος θα καεί λιγότερο γιατί όλοι θα καούμε...

Θέλω να ρωτήσω κάτι. Υπήρχε περίπτωση στον ΠΕΙΡΑΙΑ να κάνανε τελικό Βάζελος-ΠΑΟΚ;
Δε νομίζω...
Συνεπώς δεν έπρεπε να γίνει αυτός ο τελικός στην Σαλονίκη. Η πόλη είναι ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ και ο σύντομα αποκαλούμενος και ρούλης44 Θέρμης μπορεί να πάει να παίξει αλλού.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σκατά, το να σηκώσει ο γαύρος το κύπελλο μέσα στη Σαλονίκη είναι εφηβικό όνειρο του έφηβου... Δε μπορώ να φανταστώ γαύρους στον Πύργο να συκγεντρώνονται...

ela twra, ta parales kai to ksereis  :D siga mh paroun oi gay koupa kai pane sto leuko purgo na to giortasoune. esu ama eisoun gay 8a phgenes? egw oute me sfaires.

pantws einai polu megalh ksenera pou ginetai telikos sto kautatzogleio kai paizoun oi gay me tis kampies. xeirotero senario den mporw na skeftw. pantws h shmerinh mera 8elei megalh prosoxh kai apo dikh mas meria. osoi pane na mpleksoun se soutia ta matia sas dekatessera stous mpatsous. meta tis teleutaies malakies tous pou ginane pali rompa, 8a 8eloun na probaloun thn etoimothta ths ellhnikhs astunomias. me oti auto sunepagetai.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
na deis  poso tha klaigomaste fetos pou o telikos tha ginei k sto kautatzoglio kiolas otan tha ftasei ekeini i ora ti tha leme.o xronos den girnaei k oi malakies plironontai,apo ti stigmi pou apoklistikame apo to kipelo miname xoris stoxous!