Author Topic: εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2 - 0 Σάββατο 1/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 5496 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

charisps

• Guest
....και για να έχουμε καλό ερώτημα....ο Σάντος δίνει καλή φυσική κατάσταση στην ομάδα?? Δίνει καλή κυκλοφορία και συνδιασμούς?? Διαχειρίζεται καλά το υλικό της ομάδας???? Δίνει πειθαρχία???? Τί σκατά δίνει πες τε μου????? Δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα κατά του προπονητή ΠΟΤΕ!!! Δεν αντέχω όμως να παίζω με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και ενώ στο α΄ημίχρονο είμαι 0-0, βλέπω στο β΄να ξεκινάω αμυντικά!!! Αν δεν τους είπε τίποτα στο ημίχρονο ΛΑΘΟΣ!!!! Αν τους είπε και δεν το εφαρμόζουν ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ!!!! Τρως γκόλ και πάλι δεν μπόρεις να βγεις στοιχειωδώς μπροστά!!!!ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ????????????????????

senag2

• Guest
Βαριά Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, οποιος δε μπορεί να πάει στα μπουρδέλα. Έξω ο Σαντος, Έξω όλοι γαμω τις μάνες σας γατάκια θα μας αρωστήσετε όλους.
Η ΄Β ομάδα μέχρι το τέλος της Σεζόν. Τέρμα η στήριξη σάυτες τις πουτάνες. Γαμώ τις μάνες σας.  Πήγαν 300 άτομα να φωνάξουν για πάρτι σας στο αεροδρόμιο δε ντρέπεστε ρε καθόλου.....αντε στο διάολο.

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Η πιο κομπλεξική ομάδα του πρωταθλήματος.Δεν υπάρχουν αυτοί.Δεν υπάρχουν...
No Gods,No Masters

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δε με νοιάζει που έχω μείνει εκτός στόχων.

Με νοιάζει που αυτά τα σιχάματα ξεφτυλίζουν τη φανέλλα και την ιστορία του ΠΑΟΚ μας. ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.

Πρέπει να τους πάρεις, να βγάλεις έξω τον Βερόν και τον Ίλιεφ και τους άλλους (μαζί και τον Σάντος) να τους αρχίσεις στα σούτια.
Τους δε Μπαλάφα και Χαραλάμπους πρέπει να τους σκοτώσεις.

XXXXXXXXXXXXXXXX
DEN BRIZOUME  MANES PAIXTWN TOU PAOK

Και μη πει κανείς την γραφική παπαριά της εξυγίανσης. Εξυγίανση δε κάνεις ξεφυλίζοντας τα 4 ιερά γράμματα.
« Last Edit: March 02, 2008, 13:36:42 by BillYpoglwssioS »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
xalia mayra :-[

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ψυχραιμία... η χρονιά φέτος δεν είναι για πολλά πολλά.... Δυστυχώς ούτε λίγη αξιoπρέπεια δεν μπορούμε να έχουμε.... Εγώ φέτος είμαι σε χειμερία νάρκη..... ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ.... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..... ΓΑΡΓΑΡΕΣ!!! (μιλάω για εμένα....)
PAOK is a Social Movement!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Δεν θέλω να πω τίποτε για τον αγώνα, απλά μόνο σκεφτείτε αν έβλεπε το παιχνίδι ένας ξένος που δεν γνωρίζει τις ομάδες και του έλεγες ότι παίζουν ο τελευταίος και μισοπεσμένος με μια ομάδα με τρελό λαό και ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό που είναι στην 7η θέση, ποιον θα περνούσε για τελευταίο και ποιον για το άλλο. Προτείνω να κλειδωθεί το τόπικ, ό,τι και αν γραφτεί δε θα διαφέρει κατά πολύ από τα παιχνίδια με Ξάνθη, Τρίπολη, Ηρακλή κ.ο.κ.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

charisps

• Guest
...είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες, που οι παίκτες της μέσα στο γήπεδο φαίνεται λες και μαζεύονται λίγο πριν από τον αγώνα να παίξουν.Ας μου πει κάποιος τί έχει προσφέρει ο σημερινός προπονητής στην ομάδα? Μάγκες είμαι σίγουρος ότι και ο πρόεδρος τα βλέπει αυτά - ούτε βλάκας είναι και ξέρει και 1,000,000 φορές περισσότερο μπάλλα από όλους μας. Απλά δε τον διώχνει για ευνόητους λόγους...Με το χέρι στην καρδιά ρε παιδιά, ψάχνω να βρω σε τί έχει βοηθήσει ο πορτογάλος και δε βρίσκω τίποτα! Είναι τυχερός που δεν είναι έλληνας....

Hect0r

• Guest
Ponane ta miala ke ta matia mas me autus re seis....
Gargares kanume tosa xronia ke apo oti fenete tha sinexisume na kanume me auta ta palta... [oust apo tn Paok].

Oxi ke apo ton telh dn ginonte auta...prepei na to prospathiseis gia na ginei auto ke poli malista...
Ti pathenume ektos edras dn mporei na to katalavei kaneis pisteuo..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
Δε γράφω τπτ άλλο γιατί θα πω πράγματα που δεν αρμόζουν στην ομάδα που λατρεύω.

Γαμήθηκε το Σαββατόβραδο ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Athinaios--4

• Guest
Pragmatika me epiase to kefali mou apo ta neura mou! Mono os thliveri mporo na tin sxoliaso auti tin emfanisi! Kai simera eno exo katigoriseis polles fores ton Santos ofeilo na po oti ftaine APOKLEISTIKA OI PAIKTES!!!!
Koproskyla!!!!!

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Ψυχραιμία... η χρονιά φέτος δεν είναι για πολλά πολλά.... Δυστυχώς ούτε λίγη αξιoπρέπεια δεν μπορούμε να έχουμε.... Εγώ φέτος είμαι σε χειμερία νάρκη..... ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ.... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..... ΓΑΡΓΑΡΕΣ!!! (μιλάω για εμένα....)
+1

@Hect0r ksehases pws o telis ehase apo ton gavro prin 2 vdomades( sto telos kai teleiws adika ...)
@charisps: egw sou lew hwris ton Santos tha kindineues poli sovara fetos me to iparhon roster...

Opws leei kai o Rade o Paprica: ton Septemvri ksipnaw...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
SYGXARHTHRIA STON ERGOTELH GIA THN ANTRIKEIA NIKH TOY...

proponhths kai paixtes ths omadas me ta aspromayra kanane dhlwseis olh thn ebdomada meta to X (epityxia gia aytoys) me gay, oti pame gia nikh kai play-offs malista...shmera apodeixthke gia allh mia fora pws h omada den exei nootropia gia na kanei to bhma parapanw...pleon apodeiksame peritrana pws gia fetos den aksizoyme ta play-offs, kai apodeixthke pws o proedros mas prepei na trabhksei ta loyria perissotero an thelei toy xronoy h omada na paei ena skali parapanw...STON PAOK RE GATAKIA OLOI SAS TOY PODOSFAIRIKOY TMHMATOS DE THA KANETE DHLWSEIS KAI META THA PAIZETE SAN ADERFARES.

zagor an den a rixeis prostimo toylaxiston gia shmera SE OLO TO PODOSFAIRIKO TMHMA h kseftila tha synexistei kai toy xronoy.kalhnyxta mas
« Last Edit: March 01, 2008, 19:02:11 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Photis

• Guest
Diladi simera ti na kanei aftos...afou oloi xallia itane...ti na leme....Aniparktoi oi perissoteroi...ws kai o veron itane tragikos apo ena simeio kai meta an kai den eixe voi8eia apo ton aniparkto mpalafa....O Ilief mono gia proponiseis na vgazei matia einai...kai to stil xerei polla kila mpala den to xavw...15 lepta antexei na paixei to pallikari...

Hect0r

• Guest
Ti na mas kanei kai o Santos re pedes?
-An vlepeis aniparkta akra
-Pektes na mn mporun na sinenoithun metaksi tous
-Pektes pu pezun les ke den gustarun na pezun mpala alla to kanun epeidi dn exun kati allo na kanun..apo ipoxrewsi

To mono p menei eine na mpei mesa autos na peksei..
To xirotero p mporei na ginei tora eine na allaksume ke proponiti...[skeftite me tetoius pektes p exume edo ke 2-3 xronia dn kanume tpt enw exume allaksei tosus proponites... pektes thelume oxi proponiti]

charisps

• Guest
...τί σκατά προπονήσεις κάνουν και δεν έχουν τη στοιχειώδη φυσική κατάσταση και φρεσκάδα να αντιμετωπίσουν ομάδες με πολύ χειρότερους παίκτες ??????????? Και δε φαίνεται να έχουν ούτε ηθικό, ούτε φιλοδοξίες ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για να μπορούν να βγαίνουν νικητές μέσα από κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν είναι καλός η κακός ο σημερινός(?) προπονητής μας....με τον ΠΑΟΚ μας όμως δεν κόλλησε.....

senag2

• Guest
Πέφτω για ύπνο.
Ξυπνήστε με όταν φύγουν όλοι αυτοί απο την ομάδα.
Άν δεν τους δώσει πρόστιμο για άσχημη εμφάνηση δεν ξέρω τι να πώ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Και με πρώτο τον Σάντος.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Σε όσους λένε ότι φταίνε οι παίκτες έχω να πω ότι από το καλοκαίρι με άλλες 4 μεταγραφές πιστεύω να μπορούμε να χτυπήσουμε τον ουραγό της βαθμολογίας ή τουλάχιστον να χάσουμε με 1 γκολ διαφορά.
Οπότε κάντε υπομονή και παραμείνετε αισιόδοξοι...

charisps

• Guest
Ti na mas kanei kai o Santos re pedes?
-An vlepeis aniparkta akra
-Pektes na mn mporun na sinenoithun metaksi tous
-Pektes pu pezun les ke den gustarun na pezun mpala alla to kanun epeidi dn exun kati allo na kanun..apo ipoxrewsi

To mono p menei eine na mpei mesa autos na peksei..
To xirotero p mporei na ginei tora eine na allaksume ke proponiti...[skeftite me tetoius pektes p exume edo ke 2-3 xronia dn kanume tpt enw exume allaksei tosus proponites... pektes thelume oxi proponiti]

αδερφέ για όλους τους παραπάνω λόγους χρειάζεται ο προπονητής στις ομάδες

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ηρεμηστε παιδια..μετα απο κανενα 2 νικες νομιζαμε οτι εχουμε ομαδαρα και θα γαμαμε παντου
ειμαστε μια μετρια ομαδα και οταν παιζεις με μια αλλη μετρια ομαδα ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ θα χανεις

Οι παικτες μας:
-Φερναντες, στο 1ο γκολ ειναι το μονο σοβαρο σουτ που δεχετε ολο τον αγωνα κ μπορουσε να το βγαλει εαν ειχε κ λιγο καλυτερη θεση. Στο 2ο αλλα και στην ευκαιρια Μαθις ειναι πολυ εξω απο την εστια του, πραγμα που το κανει συνεχως. Για μενα ειναι καλυτερα να φυγει να παρουμε τα χρηματα. Φτανει πια..
-Χαραλαμπους, ειναι ανυπαρκτος κ στο 1ο γκολ δεν μπαινει δυνατα να διωξει
-Σναουτσερ, μετριος δεν βοηθαει καθολου μπροστα
-Γκαβρα, ηταν σταθερος αλλα δεν εντυπωσιασε
-Κνολ, μια απο τα ιδια
-ΓΧ, Κονσεισαο ανυπαρκτοι ηταν για κλαματα
-Μπαλαφας, δεν μπορει να παιξει 11 στον ΠΑΟΚ
-Βερον, κουραζεται ευκολα, δεν ειναι ετοιμος 100%
-Οικοδομος, κακος αλλα δεν ειχε κ βοηθειες
-Ιλιεφ, κακος κ ανουσιος
-Αλλαγες, δεν ακουμπησαν μπαλα

γενικα φανηκε πριν το ματς οτι με Ιλιεφ-οικοδομο δεν θ βαζαμε γκολ ευκολα
κ ο Σαντος εκανε λαθη κυριως στην τακτικη αλλα κ οι παικτες δεν εχουν τα φοντα να παιξουν το ποδοσφαιρο που θελουμε να δουμε στον ΠΑΟΚ

περαστικα μας..