οτι και να πεις ειναι λιγο.εγω σημερα μπορω να καταλαβω τους παντες στο φορουμ,
γιατι εφτασα στο σημειο της ανοσιας.αποφασισα με καπως πιο καθαρο
μυαλο πως φετος εγω ΠΑΟΚ δεν ξαναβλεπω απο την τηλεοραση.δεν το αντεχω και το χειροτερο ειναι οτι δεν νιωθω μεσω του κουτιου
αυτο που ειμαι.ΠΑΟΚΤΣΗΣ.απο δω και περα οσα ματς καταφερω να δω απο κοντα.τα αλλα που δε θα δω τι στον πουτσο θα μαθω
ποσο εληξαν
σκεφτομαι κι αλλα.φοβαμαι αυτα που διαβασα για ζαγορακη και δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που δεν τα ειδα με τα ματια μου.
ειμαι υπερ της παραμονης σαντος για τον λογο που εγραψε ενας αδερφος στο πρωτο του ποστ κιολας(εμανος καλωσηρθες)
δεν θα χωνεψω με τπτ να δω τον κυπριο ξανα μεσα.στην τελικη κι εγω αριστεροποδαρος ειμαι,κι ας εχω δισκοκοιλη,ειμαι στανταρ καλυτερος του
με 1.5 χρονο απραξιας.ο capricorn μου ειπε οτι κι αυτος που ειναι δεξιοποδαρος προσφερεται να ξεκινησει αντι του ταγαριου
δεν μπορω επισης να χωνεψω με τπτ,αν και δεν ειναι σπουδαιος δημιουργικα,σ'αυτον τον τοσο αργο και χωρις τσαγανο ΠΑΟΚ πως δεν εχει θεση
ο ηλιαδης εστω και σαν αλλαγη.ειναι ακαταλαβιστικα αυτα.μπραβο σ'αυτους που τραβηχτηκαν να δουν την ομαδα αν και οι συγκεκριμενοι
δεν θα γουσταραν να ακουνε μπραβο για κατι που αποτελει τροπος ζωης και εκφρασης της αγαπης που εχουνε
υ.γ χτυπαει ο κνολ μαζι με τον κορδονουρη.στον κορδονουρη τρεχουν τρεις-τεσσερις συμπαικτες του να δουνε τι εχει και στον κνολ
μετα απο κανα λεπτο φτανει ο σαλμον που παιζει στην αντιπαλη περιοχη...ωραιες σχεσεις πρεπει να εχει η ομαδα
υ.γ2 το κραξιμο στον πορτογαλο εχει οριο.δεν μπορει σε επαγγελματιες να μαθει τα βασικα αν δεν τα ξερουνε.
βασικα σημαινει για μενα τον ολιγομαθη δυο πραγματα.κοντρολ και πασα.ολα τα υπολοιπα καθοριζουνε
το ποσο καλος ειναι ο επαγγελαματιας ποδοσφαιριστης.
υ.γ3 ενα απο τα κολπα για να κερδισεις τον ΠΑΟΚ ακομα κι αν εισαι χειροτερη ομαδα ειναι να εχεις στον παγκο σου πρωην προπονητη του ΠΑΟΚ
γι'αυτο οι προσεχεις αντιπαλοι μας παιζει και να προσλαβουν κατα σειρα διωγμου τα τελευταια 3 χρονια
αναστασιαδη,φρινγκερ,κωστικο,βουκοτιτς

υ.γ4 το γραψαν κι αλλοι το γραφω κι εγω.τερμα οι δηλωσεις.ειναι ενα δειγμα αυτο οτι δεν ξερουν που παιζουνε.δεν εχω δει 7 παικτες του γαυρου
μεσοβδομαδα να κανουν δηλωσεις για το προσεχες ματς.και επιτελους ενα προστιμο