Author Topic: εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2 - 0 Σάββατο 1/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 5334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JOHNNYS-4-

• Guest
polla aparadekta sxolia diabazw edw mesa!!

PAOKARA MIA ZWH OSO ME PLHGONEIS TOSO ME PORONEIS

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Mia akoma tragiki emfanisi erxetai na katarrakosei to ithiko mas kai pali. Isos giati meta ta tria tessera teleytaia mats pistepsame oti kaname miso vima empros. Kai tora fainetai oti kaname ena piso. Oi paiktes pou elpizoume oti mporoun na dosoun to enavsma tis anagennisis xathikan simera sto geniko xali.Pistevo omos aderfia oti kai to simerino einai i synexeia tis fetinis mas dokimasias, einai o omadikos kai prosopikos golgothas pou prepei na anevoume oloi fetos  gia na ftasoume ston eksagnismo os omada. Kai meta ti sto diaolo tha doume kai to fos!Pou tha paei re gamoto tha feksei kai gia mas. Toses thysies, tosi ypomoni kai tosi stiriksi pou tha exoume riksei eos to telos tis xronias DEN MPOREI,tha antameifthei kapoia stigmi. Den ksero poios kai oute thelo na kano metafysikes syzitiseis i na miliso gia tyxi i gia ikanotita i otidipote allo alla pistevo oti meta kai apo ti fetini xronia THA SYNOMOTISEI TO KOLOSYMPAN KAI OLA TA SYN AYTO I PANO APO AYTO kai tou xronou tha eimaste kala. Tha panygirisoume epityxies tha xamogelasei to pikrameno xeilaki mas kai tha ksanadoume tin PAOKARA mas ekei pou tis armozei.

Eos tote...

OOOOO PAOKARAAAA EXO TRELA MES STO MYALO OPOU KAI NA PAIZEIS...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ δε θα καταφερθώ κατά του Σάντος. Δε θέλω να φύγει από την ομάδα τώρα.

Αλλά είδα έναν αδερφό να ρωτάει αν φταίει ο προπονητής για το γεγονός ότι ορισμένοι παίχτες είναι απείθαρχοι, ατομιστές και κότες. 
Και θα απαντήσω πως ναι, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τα συγκεκριμένα.

Δε θεωρώ τον Σάντος κακό προπονητή. Απλά ότι δε κολλάει με τον ΠΑΟΚ.
Μακάρι αν κάτσει και να μου δείξει κάτι διαφορετικό του χρόνου. Αν και θα προτιμούσα να τον αλλάζαμε.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

emanos

• Guest
Οι περισσοτεροι συμφωνουν -και γω μαζι- πως θεμα αλλαγης προπονητη δεν υφισταται. Και γιατι κουραστηκαμε απο τις συνεχεις αλλαγες, και γιατι η διοικηση ειπε οτι θα εχει το Σαντος για προπονητη για 3 χρονια και τον στηριζει. Στην πραξη ομως για τους περισσοτερους απο μας, που τον στηριζουμε, ειναι ξοφλημενο χαρτι. 6-7 μηνες ειναι αρκετο διαστημα για να δειξεις εστω ΚΑΤΙ, κατι ελαχιστο. Η ομαδα του Σαντος ειναι ενα εκτρωμα, και μετα απο τοσο καιρο θα επρεπε να υπαρχει η εικονα και η εντυπωση μιας μικρης εστω βελτιωσης. Το αντιθετο. Ενας προπονητης επιπεδου θα ειχε κανει ενα βημα μπροστα.

Η ουσια ειναι οτι ο Σαντος στηριχθηκε και θα συνεχισει να στηριζεται, ομως μονο επειδη ετσι πρεπει, και οχι επειδη καποιος τον πιστευει. Μοναδικη ελπιδα και ευχη, του χρονου να παρουσιασει ακριβως αντιθετη απο την φετινη εικονα της ομαδας, πραγμα που δεν πιστευω, τοτε ισως να ξανακερδισει τον κοσμο. ΓΙΑ ΤΩΡΑ ομως, ο συμπαθης Φερναντο ειναι κατι παραπανω απο ηττοπαθης και λιγος.

JamaicaN

• Guest
@Davids4 eksakoloutheis na to pisteueis auto?  8)  ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
αισθάνομαι όταν γράφω...ότι μου γίνεται ψυχανάλυση..........κρίμα για τον κόσμο που τραβήχτηκε μέχρι εκεί,ελπίζω τώρα αφού έγιναν έτσι τα πράγματα,να σωθεί ο εργοτέλης για να βλέπουν οι ΠΑΟΚΤΣΉΔΕΣ τις Κρητης 2 φορες τον ΠΑΟΚ...ας ελπίσουμε όμως να μην ξαναδούν τέτοια απόδοση του ΠΑΟΚ...ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Τι να πώ ρε αδερφέ μου.

Εχω απογοητευτεί απο τις γνώμες κάποιων....Αν το κάνουν σκόπιμα δεν με απασχολεί.

Εγω είδα ένα λάθος ενος μπάκ που το μυαλό του δεν ήταν στο γήπεδο.

Ένα τέρμα που έκανε ένα λάθος και έφαγε ένα γκολ που δεν νομίζω να το κατάλαβε.

Ενα αμ χάφ που δεν είναι ικανό να αλλάξει ΠΑΣΑ στα 2 μέτρα.Του είναι τρομερα δύσκολο.

Και έναν κανέναν παίκτη να μην ζητάει την μπάλα. Αυτος ο Γεωργιάδης και ο έρωτας του με τν γραμμή δλδ.

Και βαζω το μυαλό μου κάτω να σκεφτώ που έκανε το λάθος ο Σάντος.?
Έαν έκανε λάθος στο στήσιμο θα έβγαιναν 6 με 5 δικούς μας σε 5 φάσεις πράγμα που δεν έγινε.
Έαν έδωσε λάθος οδηγίες θα ζήτησε απο τον Χαραλάμπους να πέσει σαν γκομενίτσα στο φορ του τέλη και απο τα άκρα του παοκ να μην τολμάνε να ζητάνε μπαλλα για να φτιάξουνε παιχνίδι.Ισως αυτά να ζήτησε ο ανθρωπος.

Η μοναδική μου  ας πούμε απορία πάνω σε αυτό που βλέπω στην ομάδα έιναι οτι έχει μια τάση να παίζει απο τα πλάγια και να γίνεται προβλέψιμος.Προσωπικά λάθη παικτών δεν τα χρεώνω σε προπονητή.Δεν υπα΄ρχει αυτο που λέτε κάποιοι οτι πρέπει να τους μιλάει και να τους εμψυχώνει.Αυτα γίνονται στις ακαδημίες οχι σε επαγγελματίες παίκτες Α' Εθνικής.

Ας τον διώξουμε.Ας χάσουμε μια ακόμα χρόνια του χρόνου γιατι έτσι γίνεται.Να πούμε και ένα ευχαριστώ στα ραδιόφωνα.Εγώ δλδ θα βγώ και θά πω.

Εγω Την ΟΜΑΔΑ αυτή την αγαπώ περισσότερο απο την ζωή μου.Δεν είμαι σύμφωνος στις αλλαγές προπονητών.
Στηρίζω τον ΠΑΟΚ όπως είναι με ΑΥΤΟ το ρόστερ για τον λόγο ότι ΔΕΝ είναι δυνατον να αλλάξει απο την Δευτέρα.
Το μόνο παραπονο μ είναι η αδιαφορία μερικών παικτών.

ΥΓ Απορώ .....ΠΩΣ είανι δυνατον ένας γιατρος στο γήπεδο να ΜΗΝ ειδοποιεί τον Σάντος για τον κνολ και να γίνεται το Μπερδεμα.ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο
ΣΑΝΤΟΣ

Απορώ ..ΠΩΣ είναι δυνατον να φωνάζεις ένα παίκτη να ξυπνήσει στα Αγγλικά ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ γιατι είναι θολωμένος απο την κούραση και να ζητας απο τον έλληνα ποδοσφαιριστή δίπλα σου να μεταφράσει.ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΣ (ΣΑΝΤΟΣ)

Δεν καταλαβαίνω....μάλλον ο Τζαμαικανος έχει δίκιο.

Photis

• Guest
Ipomoni...ipomoni....ipomoni...TEO TIN AFXISI SIMERA........KAPOIA PARTALIA NA FIGOUNE.......ANTE TIN AFXISI KAI TA DIARKEIAS.....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τι να σας πω ρε παιδιά. Δε νομίζω πως κανείς από εμάς θέλει το κακό του ΠΑΟΚ. Ούτε ότι κάποιοι βολευόμαστε με την ανυπαρξία μας.
Βλέπω έναν ΠΑΟΚ ο οποίος ξεφτυλίζεται ανά την Ελλάδα φέτος, έναν ΠΑΟΚ που γελάει ο κόσμος μαζί μας και μου σφίγγεται το στομάχι.

Η ομάδα κοιμάται όρθια. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σύστημα παιχνιδιού (η μπάλα πλάγια και κάποιος να κάνει σέντρα). Οι παίχτες μπερδεύονται μεταξύ τους. Η άμυνα μπάζει από παντού. Ο Σάντος είχε μέσα Κονσεισάο, Ιλιεφ και Γεωργιάδη. Και φώναζε να πιέζουν? Μα έλεος.

Ο Σάντος έχει μια τρομερή εμμονή με τον απαράδεκτο Μπαλάφα. Ο Ηλιάδης γιατί δε παίζει?
Η ομάδα δεν έχει τσαμπυκά. Πιστεύω πως ο προπονητής είναι υπεύθυνος για αυτό.

Το υλικό της ομάδας δεν είναι και τόσο κακό. Είναι όσο κακό είναι και του Πανιωνίου, της Ξάνθης, του Αστέρα κτλπ.
Δεν αποδίδει όμως ... ΓΙΑΤΙ ?

Ό,τι λέω, το λέω γιατί πονάω την ΠΑΟΚΑΡΑ. Δε μπορώ να βλέπω τη φανέλα με το δικέφαλο να διασσύρεται γαμώ το ξεσταύρι μου.
Πιστεύω πως ο Σάντος δεν έχει καταφέρει να περάσει τη νοοτροπία του νικητή στα γατάκια μας. Αυτή ήταν η δουλειά του.

Τεσπα, αν θυμώνετε με τη γνώμη μου, συγνώμη. Δε θα κάνω άλλο ποστ επί του θέματος

kestrel

• Guest
Λενε πολλοι εδω μεσα να κρινουμε το σαντος αργοτερα ...του χρονου το καλοκαιρι (αν ειμαστε πρωτα ο Θεος, ακομα με τα καλα μας) οταν λεει θα εχει διαλεξει αυτος τους παιχτες και θα τους εχει κανει προετοιμασια,,,και ερωτω ενα πραγμα...σημερα αυτος διαλεξε να αλλαξει τον παιχταρα τον Ιλιεφ στο 60 και να βαλει τον σαλμον...γιατι αν ειναι ετσι τα διαλεγματα του ε τοτε να τα χεσω!!!!!
...η ρεντα που ειχε με το χανουμι να σκοραρει 9 στα 10 με στημενα εδω δυστηχως δεν πιανει ουτε καν στα πεναλτι οποτε αστο καλλιτερα

Offline bozik

• Αλλαγή
σβήσε ρε αδερφέ w|lD ShaRK και αυτά που λες πιο πριν για μάνες...και καταλαβαμε απο την αρχη τη θελεις να πεις,δεν χρειαζεται να γραφουμε και να γραφουμε και να λεμε τα ιδια πραγματα...λες την αποψη σου τελος.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

Έχεις σαφέστατα δίκιο ... Τα έγραψα όταν είχαμε φάει το 2ο γκολ και ήμουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Δε μου βγάζει την επιλογή να τα σβήσω όμως .. Ας τα σουτάρει κάποιος μοντ

northeagle_4

• Guest
Βαριά Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, οποιος δε μπορεί να πάει στα μπουρδέλα. Έξω ο Σαντος, Έξω όλοι γαμω τις μάνες σας γατάκια θα μας αρωστήσετε όλους.
Η ΄Β ομάδα μέχρι το τέλος της Σεζόν. Τέρμα η στήριξη σάυτες τις πουτάνες. Γαμώ τις μάνες σας.  Πήγαν 300 άτομα να φωνάξουν για πάρτι σας στο αεροδρόμιο δε ντρέπεστε ρε καθόλου.....αντε στο διάολο.

μαλλον εννοεις και το τυπακι αυτο.εσυ τερμα,για τους αλλους μην μιλας.

και που ειστε ??? τα χρεη τρεχουν,εχουμε την Α.Μ.Κ και το γηπεδικο μεσω ΑΣ,οποιος ΠΑΟΚσης θεωρει το αγωνιστικο(που με μαθηματικη ακριβεια θα φτιαξει με την βοηθεια ολων μας) πιο σοβαρο μαλλον εχει χασει την μπαλα

manos4

• Guest
Τι να σας πω ρε παιδιά. Δε νομίζω πως κανείς από εμάς θέλει το κακό του ΠΑΟΚ. Ούτε ότι κάποιοι βολευόμαστε με την ανυπαρξία μας.
Βλέπω έναν ΠΑΟΚ ο οποίος ξεφτυλίζεται ανά την Ελλάδα φέτος, έναν ΠΑΟΚ που γελάει ο κόσμος μαζί μας και μου σφίγγεται το στομάχι.

Η ομάδα κοιμάται όρθια. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σύστημα παιχνιδιού (η μπάλα πλάγια και κάποιος να κάνει σέντρα). Οι παίχτες μπερδεύονται μεταξύ τους. Η άμυνα μπάζει από παντού. Ο Σάντος είχε μέσα Κονσεισάο, Ιλιεφ και Γεωργιάδη. Και φώναζε να πιέζουν? Μα έλεος.

Ο Σάντος έχει μια τρομερή εμμονή με τον απαράδεκτο Μπαλάφα. Ο Ηλιάδης γιατί δε παίζει?
Η ομάδα δεν έχει τσαμπυκά. Πιστεύω πως ο προπονητής είναι υπεύθυνος για αυτό.

Το υλικό της ομάδας δεν είναι και τόσο κακό. Είναι όσο κακό είναι και του Πανιωνίου, της Ξάνθης, του Αστέρα κτλπ.
Δεν αποδίδει όμως ... ΓΙΑΤΙ ?

Ό,τι λέω, το λέω γιατί πονάω την ΠΑΟΚΑΡΑ. Δε μπορώ να βλέπω τη φανέλα με το δικέφαλο να διασσύρεται γαμώ το ξεσταύρι μου.
Πιστεύω πως ο Σάντος δεν έχει καταφέρει να περάσει τη νοοτροπία του νικητή στα γατάκια μας. Αυτή ήταν η δουλειά του.

Τεσπα, αν θυμώνετε με τη γνώμη μου, συγνώμη. Δε θα κάνω άλλο ποστ επί του θέματος

συγνωμη το υλικο αυτο δεν ειχε και ο παρασχος και καταφερε περσυ να χασει το ουεφα και στην προετοιμασια εφαγε επτα
απο ομαδα γ κατηγοριας ..........? απο οτι φαινεται πρεπει το καλοκαιρι αρκετοι να παρουν δρομο αρκετες ευκαιριες
ειχαν..........ας ξεκινησουμε απο τον χαραλαμπους που ληγει και το συμβολαιο του ...............

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οτι και να πεις ειναι λιγο.εγω σημερα μπορω να καταλαβω τους παντες στο φορουμ,
γιατι εφτασα στο σημειο της ανοσιας.αποφασισα με καπως πιο καθαρο
μυαλο πως φετος εγω ΠΑΟΚ δεν ξαναβλεπω απο την τηλεοραση.δεν το αντεχω και το χειροτερο ειναι οτι δεν νιωθω μεσω του κουτιου
αυτο που ειμαι.ΠΑΟΚΤΣΗΣ.απο δω και περα οσα ματς καταφερω να δω απο κοντα.τα αλλα που δε θα δω τι στον πουτσο θα μαθω
ποσο εληξαν
σκεφτομαι κι αλλα.φοβαμαι αυτα που διαβασα για ζαγορακη και δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που δεν τα ειδα με τα ματια μου.
ειμαι υπερ της παραμονης σαντος για τον λογο που εγραψε ενας αδερφος στο πρωτο του ποστ κιολας(εμανος καλωσηρθες)
δεν θα χωνεψω με τπτ να δω τον κυπριο ξανα μεσα.στην τελικη κι εγω αριστεροποδαρος ειμαι,κι ας εχω δισκοκοιλη,ειμαι στανταρ καλυτερος του
με 1.5 χρονο απραξιας.ο capricorn μου ειπε οτι κι αυτος που ειναι δεξιοποδαρος προσφερεται να ξεκινησει αντι του ταγαριου
δεν μπορω επισης να χωνεψω με τπτ,αν και δεν ειναι σπουδαιος δημιουργικα,σ'αυτον τον τοσο αργο και χωρις τσαγανο ΠΑΟΚ πως δεν εχει θεση
ο ηλιαδης εστω και σαν αλλαγη.ειναι ακαταλαβιστικα αυτα.μπραβο σ'αυτους που τραβηχτηκαν να δουν την ομαδα αν και οι συγκεκριμενοι
δεν θα γουσταραν να ακουνε μπραβο για κατι που αποτελει τροπος ζωης και εκφρασης της αγαπης που εχουνε
υ.γ χτυπαει ο κνολ μαζι με τον κορδονουρη.στον κορδονουρη τρεχουν τρεις-τεσσερις συμπαικτες του να δουνε τι εχει και στον κνολ
μετα απο κανα λεπτο φτανει ο σαλμον που παιζει στην αντιπαλη περιοχη...ωραιες σχεσεις πρεπει να εχει η ομαδα
υ.γ2 το κραξιμο στον πορτογαλο εχει οριο.δεν μπορει σε επαγγελματιες να μαθει τα βασικα αν δεν τα ξερουνε.
βασικα σημαινει για μενα τον ολιγομαθη δυο πραγματα.κοντρολ και πασα.ολα τα υπολοιπα καθοριζουνε
το ποσο καλος ειναι ο επαγγελαματιας ποδοσφαιριστης.
υ.γ3 ενα απο τα κολπα για να κερδισεις τον ΠΑΟΚ ακομα κι αν εισαι χειροτερη ομαδα ειναι να εχεις στον παγκο σου πρωην προπονητη του ΠΑΟΚ
γι'αυτο οι προσεχεις αντιπαλοι μας παιζει και να προσλαβουν κατα σειρα διωγμου τα τελευταια 3 χρονια
αναστασιαδη,φρινγκερ,κωστικο,βουκοτιτς :o
υ.γ4 το γραψαν κι αλλοι το γραφω κι εγω.τερμα οι δηλωσεις.ειναι ενα δειγμα αυτο οτι δεν ξερουν που παιζουνε.δεν εχω δει 7 παικτες του γαυρου
μεσοβδομαδα να κανουν δηλωσεις για το προσεχες ματς.και επιτελους ενα προστιμο

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Τρελή ξενέρα!!!
Πάμε μπροστα όμως.Υποτιθεται φετος δεν πηγαιναμε για τπτ.

3η φορα μου διαγραφετε τον λογαριασμο!
Ειχα ξεχασει να βαλω τοπο, κλάιν, τεσπα ΠΑΟΚ εισαι.

Bebo

• Guest
Halia apotelesma
« Last Edit: March 02, 2008, 00:15:40 by Bebo »

Offline Matador

• Αλλαγή
Για το σημερινο ματς ποιω την νησσαν γιατι δεν θελω να φορτισω το κλιμα. Ακολουθω την τακτικη του Παπριτσα. Απο Σεπτεμβριο θα γινω πολυ καυστικος στην κριτικη μου.

Θα αναφερθω ομως σε κατι που ειπε ο αδελφος wild shark οτι και ο Πανιωνιος, η Ξανθη ο Αστερας εχουν το ιδιο κακο υλικο. Καθησα και ειδα μετα την νεροβραστη σουπα, απο περιεργεια, τον Αστερα με τον γαυρο και τι ειδα;
Ειδα μια καλομονταρισμενη ομαδα, ειδα 11 ΣΚΥΛΙΑ μεσα στο γηπεδο, να ματωνουν την φανελλα, να πεφτουν να κανουν τακλινγκς, να μην μασανε. Ακομη και οταν εμειναν με 10 επι σχεδον 45' δεν εχασαν την ψυχραιμια τους, ετρεχαν και επεφταν επανω  στους γαυρους σαν καμικαζι. Πολυ ψυχη. Τους θαυμασα για την αγωνιστικοτητα και την συνοχη που εχουν σαν ομαδα. Αναρρωτιεμαι τι μπορουσε να κανει αυτη η ομαδα αν ειχε τον κοσμο μας. Ετσι θελω να βλεπω την ομαδα μου και ας χανει

Που θελω να καταληξω; Δεν αξιζουμε με τα σημερινα δεδομενα θεση στα play offs. Υπαρχουν καλυτερες ομαδες με οχι δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια. Αν δεν υπηρχε ο νομος της Τουμπας θα ειχαμε μπλεξει σε περιπετειες.

Το ξεραμε ολοι; οτι η φετεινη χρονια ειναι μεταβατικη και για γερα στομαχια. Εχουμε στηριξει την ομαδα, ο καθενας με τον τροπο του. Συνεχιζουμε την στηριξη μεχρι το τελος, δεν πρεπει με κανενα τροπο να χασουμε την συσπειρωση που εχουμε. Αν την χασουμε, θα χασουμε πιστευω και τον ΣΚΥΛΟ! Θα εχουμε χασει τοτε ολοκληρωτικα το παιχνιδι.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Bullets:

* Ο προπονητής ΔΕΝ πρέπει να αλλάξει τώρα! Ακόμη και αν έχει πάθει εγκεφαλικό και είναι σε αναπηρικό καρότσι. Ο λόγος? Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και θα καταλάβετε.
* Φέτος (και μόνο φέτος) δεν στεναχωριέμαι που χάνω από τέλη, ξανθούλα, γριά κλπ κλπ. Αυτό όμως που πραγματικά με θλίβει είναι η ΑΤΥΧΙΑ του Θοδωρή. Μιλάμε Η γκαντεμιά. Η φετινή χρονιά ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι θα ήταν γτπ. Δεν σας κρίβω ότι ειδικά στον πρωτο γύρο ψιλοφοβήθηκα περιπέτειες υποβιβασμού... Η κίνηση του Θοδωρή είναι έως τώρα άψογη. Αν είχε και λίγο τύχη θα κερδιζε και ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ που χρειάζεται. To good to be true!
* Είπα και πριν ότι εγώ φέτος είμαι σε χειμερία νάρκη. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! Για μένα ο Σάντος έχει dead line το καλοκαίρι του 2009.
* Δεν μπορώ να κάνω κριτική σε παίχτες γιατί δεν βλέπω τα ματς. Και αισθάνομαι πολύ καλά με τον ευατό μου που πήρα αυτή την απόφαση φέτος! Γιατί το έκανα? α) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΝ ΘΕΡΜΩ & β) ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗ Δ (ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?????) ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
* Προτείνω σε όλους σας την Π.Μ.Δ.Η. (Προσωπική Μέθοδο Διαχείρησης Ήττας). Απλά βήματα:
1. Μετά τη λήξη πίνω δύο Heig με πάγο και καπνίζω 4-5 Rothmans στα καπάκια.
2. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ PAOKWORLD!
3. Όταν μπω δεν γράφω αμέσως, αλλά πρωτα διαβάζω όλα τα προηγούμενα ποστ.
4. Όταν έρθει η πουτάνα η ώρα να γράψω ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! Δεν μπριζώνω τον άλλo γιατί και αυτός πίκρα τρώει.
5. Σκέφτομαι τα προσωπικά μου ζόρια. Λέω πχ χρωστάω ακόμα το κωλο Matiz - Golf - Cayene κ.ο.κ., και δεν έχω φράγκα ούτε για κουτσουκοτίρκια (μανταλάκια στα Κυπριακά). Εδώ είναι τα ζόρικα και όχι στο κλαρίνο από το τέλη πχ.
6. Ρίχνω έναν στη κυρά (.... καλά τώρα εγώ δεν μπορώ αλλά η μέθοδος είναι super!)
7. 7 είναι η φανέλα του Ζαγοράκη. Τράβα πάρτην από την μπουτίκ.

Φιλικά, Papritsa.

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT!  
PAOK is a Social Movement!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
paidia psyxraimia ontws thelei...oi paixtes fetos exoyn 2 xarakthristika pisteyw poy den ta exw ksanadei ston PAOK taytoxrona osa xronia parakolouthw thn omada...

1) einai metrioi texnika ews kakoi, apo th stigmh poy epagelmatias A ethnikhs APAITEITAI na gnwrizei pws na kanei kontrol kai na metabibasei swsta thn mpala...dhladh ta basika gia na dikaiologhseis to symbolaio soy...kai omws to megalytero pososto twn paixtwn mas fetos den ta katexoyn ayta ta 2 stoixeia!

2) den exoyn psyxologia kai an thelete TSAMPOUKA-KINHTRO gia maxh....kai lew gia maxh, oxi gia nikh....dhladh den mporoyn na paiksoyn egwistika se shmeio poy SPAEI NEYRA kyriolektika...nootropia dhmosioy ypallhloy kai isws mpoliasmenh nootropia apo th syxnh enallagh proponhtwn...se leei afoy sto telos tha fygei o proponhths opote emena sta @@ moy...h diarkhs enallagh proponhtwn ston PAOK ta teleytaia xronia, ayto exei san apotelesma....

gia na mhn koyrazw, pote sto parelthon o PAOK den eixe taytoxrona kai ayta ta 2 xarakthristika...ayth einai h EKSORGISTIKH diapistwsh olwn mas...ayto omws poy pote den eixe sto parelthon itan DIOIKHSH me programmatismo kai sxedio...kai kathara PAOKTSHDIKH....kai einai h monh mas elpida paidia...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ