Author Topic: εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2 - 0 Σάββατο 1/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 5325 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Αύριο ξεκινάει ο Ίλιεφ με δίπλα του το Χριστοδουλόπουλο. Τον βρήκα σήμερα στο Κόσμος και τα λέγαμε για κανα 5λεπτο και μου το επιβεβαίωσε.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Στα 51 συνεχόμενα ματς (νομίζω) σταματάει το σερί εμφανίσεων του Χρηστάρα. Κρίμα. Αρα λογικά παει ο ακατανόμαστος αριστερά κ σνάουτσνερ δεξιά, εκτός αν βάλει τον Ηλιάδη δεξιά κ μείνει ο σνάουτσνερ εκεί που έιναι. Ατε καντε κανα βουντού γιατί δύσκολα μας βλέπω. Αλήθεια η διάταση είναι σοβαρός τραυματισμός η κανα δυο μερες εξω;

Σφήξιμο στο τετρακέφαλο μάλλον απο την κούραση ή τα συνεχή παιχνίδια.Μια βδομάδα.

Offline Matador

• Αλλαγή
Αλήθεια η διάταση είναι σοβαρός τραυματισμός η κανα δυο μερες εξω;

Μια εβδομαδα-10 μερες εξω. Προληπτικα για να μην παθει καμια θλαση. Το ιδιο τραυμα αν δεν κανω λαθος ειχε και ο Γκραβαντσις και εμεινε εξω απο το ματς με την καλαμαρια.

Κανονικα θα παιξει με τον Πανιωνιο αν ακολουθησει σωστα το προγραμμα αποθεραπειας.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
στη σελίδα 4 του τόπικ:

....."Επειδή είμαι βιαστικός.... και δεν σας εμπιστεύομαι  ότι θα το φτάσουμε στην σελ. 6 (.... ας μιλούσαμε για τον Άγγελο, όπως είπε και ένας αδερφός παραπάνω και θα είχαμε φτάσει στην 6googol).... το β@υντ@υ   έγινε ήδη στη σελ. 6 του τόπικ Λεξομάνια (....εκεί η γλώσσα σας πάει ροδάνι ρε τομάρια.... )".....

Ο BIANCONERO καλά θυμάται.....

Αν είναι να νικάμε να κάνω λιτανεία ολόκληρη.....
« Last Edit: February 29, 2008, 22:37:10 by papritsa »
PAOK is a Social Movement!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
pantws papritsa trisyllavo to voodoo e?giati to tetrasyllavo den mas paei....ela diko mas einai to paixnidi
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
για να δούμε...... :devil: :devil: :devil:

antongio

• Guest
de to suzhrtw!30 eurw epaiksa to 2o prwtofanes sta stoiximatika xronika mou

giannis80

• Guest
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο,αλλά εγώ αν ήμουν ουδέτερος κι έτσι όπως ξέρω τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια,θα το έβλεπα για μεγάλο άσσο το παιχνίδι.Ούτε απαισιόδοξος είμαι,ούτε θεωρώ τον εργοτέλη τίποτα σπουδαίο.Απλά αυτή η ομάδα έχει το μοναδικό προνόμιο να ανασταίνει νεκρούς.

JOHNNYS-4-

• Guest

dagka th glwssa sou.. apo twra mhn mas kaneis na paroume ta farmaka mas..kai mhn akousw gia penalti :o

edit tsakalaki

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.
« Last Edit: February 29, 2008, 22:36:57 by tsakalaki »

bouros

• Guest
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο,αλλά εγώ αν ήμουν ουδέτερος κι έτσι όπως ξέρω τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια,θα το έβλεπα για μεγάλο άσσο το παιχνίδι.Ούτε απαισιόδοξος είμαι,ούτε θεωρώ τον εργοτέλη τίποτα σπουδαίο.Απλά αυτή η ομάδα έχει το μοναδικό προνόμιο να ανασταίνει νεκρούς.

οχι μονο νεκρους αλλα και νεοφωτιστους..

BLACK DOG

• Guest
Έχω καλό προαίσθημα γιαυτό το μάτς. Εξάλλου ο Καραγεωργίου είναι ΠΑΟΚτσής σωστά;
ωραιο ανεκδοτο φιλαρακι.χα χα χα χα!απο τετοιους παοκτσηδες εχω χορτασει.γαμω τη μανα σου καραγεωργιου πουστη.αυριο θα σου βαλω την ταφοπλακα πουστη. >:(
Στα 51 συνεχόμενα ματς (νομίζω) σταματάει το σερί εμφανίσεων του Χρηστάρα. Κρίμα. Αρα λογικά παει ο ακατανόμαστος αριστερά κ σνάουτσνερ δεξιά, εκτός αν βάλει τον Ηλιάδη δεξιά κ μείνει ο σνάουτσνερ εκεί που έιναι. Ατε καντε κανα βουντού γιατί δύσκολα μας βλέπω. Αλήθεια η διάταση είναι σοβαρός τραυματισμός η κανα δυο μερες εξω;

Σφήξιμο στο τετρακέφαλο μάλλον απο την κούραση ή τα συνεχή παιχνίδια.Μια βδομάδα.

το λιγοτερο 2 εβδομαδες εξω και βλεπουμε .. με αστερα μαλλον παλι πισω δυστυχως , σαν αντικαταστατη του θελω τον ηλιαδη.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
και εγώ Ηλιάδη θέλω.... ίδωμεν!

Photis

• Guest
Kai gw Iliadi 8elw gia dexia....O Melissis mia vdomada 8a meinei exw pistevw....Opws kai o gavrancic

OFItzis-4

• Guest
Αδερφια αυριο στο πλευρο σας θα ειναι τουλαχιστον 50 ΟΦΑΚΙΑ...!!!
Τα λεμε αυριο γηπεδο...!!

JamaicaN

• Guest
Ainte 10 wres meinane....FORZA PAOKARA EAE AE.....

2plo mono st @@ mou....Epitelous irthe to sk na goustaroume PAOK....
De niwthoume....EMEIS MAZI AETE MOY

BLaCK-SHaRK

• Guest
Κανένα λινκ για το παιχνίδι απο δορυφορικό παίζει?

DIMIS

• Guest
krima gia ton trabmatizmo tou melisi ala san megalo PAOK den 8a eine problima na paiksi alos stin 8esi tou melisi,,,,exoume paixtes malezas iliadis boroune na peksoune tin 8esi to melisi,,

ala entaksi bre min masate to mats eine diplo..

opios to paiksi stixima na to bali me 2 goal diafora.....

eide PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..

p.s...Billy simera exei spanakorizo ala kritis ....

Offline diegito4

• Αλλαγή
diplo giati etsi PREPEI..

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
swstos diegito...etsi prepei...PAOK eisai...an den pairneis k auta ta mats....

alla fetos kati exoume sta ektos gi'auto 8elei na prospa8hsoun poly perissotero ap'oti se alla ektos edras gia na kerdisoun ta paixtonia mas...

2plo me telh...telos
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Geo

• Αλλαγή
1) Από αριστερά τελικά ποιος θα παίξει?
Ο Κωνσταντινίδης ή ο Χαραλάμπους?
Εκτός και αν αφήσει αριστερά τον Σνάουτσερ και δεξιά βάλει Ηλιάδη.

2) Λογικά θα έχουμε παραπάνω από 600 τρελλαμένους. Έχει και καλό καιρό, οπότε πολλοί ΠΑΟΚτσήδες της Κρήτης θα πάνε πανκρήτιο.

3) Διπλό μεσα στην Κρήτη ..ΠΑΟΚ 'λέ ολέ!
Διπλό μεσα στην Κρήτη ..ΠΑΟΚ 'λέ ολέ!