Author Topic: εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2 - 0 Σάββατο 1/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 5330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αν δεν κερδίσεις τον τέλη δεν δικαιούσε να ελπίζεις σε πλειοφ.....Σε ότι κατάσταση και αν είσαι.Μετα με ποιον παίζουμε?

strANGER-4

• Guest
Με τον νιονιο εκτος...εχουμε 5 αγωνιστικες εκτος και 3 εντος μεχρι το τελος του πρωταθληματος...δυσκολο προγραμμα αλλα αν εχουμε την αποδοση των τελευταιων 4 αγωνιστικων δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα...

Offline savage republic

• Βασικός
Auto pou les ck einai polu shmantiko. Aksizei na tous empsyconoume tous paiktes mas. Makari na mas katsi to paixnidi kala apo thn arxh.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
MONO NIKH..........

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
στοχος στα δυο επομενα ειναι το μινιμουμ 4 βαθμοι.σιγουρα φανταζει πιο ευκολο να παρεις τον εργοτελη αλλα αν μου λεγε κανεις
οτι στα δυο επομενα θα παρεις στανταρ 4 βαθμους και μπορεις να επιλεξεις τον αγωνα που θα κανεις το διπλο εγω θα διαλεγα
διπλο στον πανιωνιο.γιατι αυτο το ματς θα ειναι σαν να παιρνεις 6 βαθμους.3 εσυ και 3 που χανει ο πανιωνιος που εχει τον ιδιο στοχο
με σενα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
pare twra tous treis kai vlepoume..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κοιτα παρε τωρα τους τρεις γιατι μετα θα εχεις καλυτερη ψυχολογια να παρεις και τους αλλους τρεις ναι.αλλα επειδη φοβαμαι
οτι αν στραβωσει κατι οι πιο πολλοι θα αφοριζουν μιας και βλεπουν το ματς τελευταια ευκαιρια απλα υπενθυμιζω οτι αν γινει κατι τετοιο
εχουμε κι αλλη ευκαιρια.παντως να πω την αμαρτια μου εγω θελω 6 βαθμους στα δυο επομενα.αν γινει αυτο θα μιλαμε για τεταρτο
σολντ αουτ...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Aδέρφια πλησιάζει η ώρα να φύγουμε σιγά σιγά και είμαι και πάλι στη τσίτα!!!!!! Μήπως κανένας αδερφός φορουμίτης από την Κρήτη θα μπορούσε με πμ να με ειδοποιήσει αν  θα μπορούσε να με προμηθεύσει με καποιο μπουκάλι κρητική ρακί η με άλλα αγνά προιόντα αυτού του τόσου προικισμένου νησιού; Περιμένω στο ακουστικό μου ΤΡΑΛΑΛΑ ΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καλο ταξιδι αδερφε.κανεις την πιο δυσκολη εκδρομη απο αποψη αποστασης και ολοι θα ηθελαν να ηταν μαζι σου...

DIMIS

• Guest
eide PAOKARAAAAAAAAAA pame gia to diplo me anesi mazi me ta spanakia tis kritis spezial,,,,,,,

to mats eine dikomas,,,

0-5

0-1 Iliev
0-2 Iliev
0-3 Veron
0-4 Conce
0-5 Xpistod.

Eide PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAA......

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ρε πολυ στο χαλαρό το χουμε πάρει το ματς εδώ μέσα και το βλέπω να το κλαίμε ....

senag2

• Guest
Έχω καλό προαίσθημα γιαυτό το μάτς. Εξάλλου ο Καραγεωργίου είναι ΠΑΟΚτσής σωστά;

Offline tsag

• Αλλαγή
Το ματς είναι δύσκολο και θέλει πολλή προσοχή. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε άνοδο τον τελευταίο μήνα και πιστεύω ότι αν οι παίκτες παρουσιαστούν σοβαροί, το ματς είναι δικό μας. Έστω και με μισό - 0. δεν με ενδιαφέρει. Σε αυτό το σημείο μας ενδιαφέρει η συγκέντρωση βαθμών και όχι η καλή μπάλα. Καλή μπάλα από του χρόνου...

Πάμε γερά ρε ΠΑΟΚαρα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Ο Καραγεωργίου είναι ΠΑΟΚτσής που: α) Έφυγε διωγμένος από τον ΠΑΟΚ και β) Όταν έφυγε ως παίκτης, δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο.

Εγώ βλέπω ότι είμαστε στη σελίδα 6 και ο papritsa ακόμα να φανεί... Μην ποστάρετε πριν εμφανιστεί!

Offline Suicidal

• Βασικός
eide PAOKARAAAAAAAAAA pame gia to diplo me anesi mazi me ta spanakia tis kritis spezial,,,,,,,

to mats eine dikomas,,,

0-5

0-1 Iliev
0-2 Iliev
0-3 Veron
0-4 Conce
0-5 Xpistod.

Eide PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAA......

KALA RE MALAKA MHTSO, DEN EIPAME DEN 8A TA KANEIS ALLO AYTA ?
3 MATS DEN ANOI3ES TO STOMA SOU 7 BA8MOUS PHRAME !
MAGGES AFOU MILISE H MAYRH KATARA TO EXOUME XASEI TO MATS AYTO !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

DIMIS

• Guest
oxi bre Billy min masas den xanoume tipota oute ta SPANAKIA.......
ola eine dikamas,,,,,

eide PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BIANCONERO

• Guest
Το μονο που μας σωζει δηλαδη ειναι οτι ο papritsa τα εχει κανει ηση τα βουντου του, egoist....Δε θυμαμαι αν τα εκανε σε αλλο τοπικ αλλα θυμαμαι κατι για Vac-ouφ-chee!!

Το ματς ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...Ματς κατηγοριας για τον Εργοτελη, αν χασει αποχαιρετα ΟΡΙΣΤΙΚΑ την κατηγορια..με νικη ελπιζει..εχει ενισχυθει πολυ το χειμωνα με καλα παιχτακια και κυριως Ογκουνσοτο! Το ματς που επαιξε μεσα στο γαυρο οπου αξιζε τουλαχιστον την ισοπαλια δεν ηταν τυχαιο!
Δεν καταλαβαινω την υπεραισιοδοξια (που συνηθως οδηγει σε αναθεματα σε περιπτωση γκελας). Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν εχει ακομα τετοια ομαδα που να περναει ανετα απο τετοια εκτος εδρας ματς!
Ελπιζω οσοι ειστε τοσο αισιοδοξοι να μην ειστε οι πρωτοι που αυριο βραδυ βριζετε απο εδω...
Βασικα ελπιζω να μην χρειαστει κατι τετοιο..

katerina

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=3AAABED53D925606D1C17B7FA1753F4D?newsCode=20080229163235307

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Ο Χρήστος Μελίσσης υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, η οποία αποτελείται από τους:
Fernandes, Τοχούρογλου, Γεωργιάδη, Λάκη, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλο, Μπαλάφα, Baiano, Veron, Iliev, Salmon, Knol, Gavrancic, Conceicao, Sznaucner, Frunza

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
skata gmt

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080229163235307

Η τελευταία προπόνηση και η αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Ο Χρήστος Μελίσσης υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, η οποία αποτελείται από τους:

Fernandes, Τοχούρογλου, Γεωργιάδη, Λάκη, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλο, Μπαλάφα, Baiano, Veron, Iliev, Salmon, Knol, Gavrancic, Conceicao, Sznaucner, Frunza

Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Στα 51 συνεχόμενα ματς (νομίζω) σταματάει το σερί εμφανίσεων του Χρηστάρα. Κρίμα. Αρα λογικά παει ο ακατανόμαστος αριστερά κ σνάουτσνερ δεξιά, εκτός αν βάλει τον Ηλιάδη δεξιά κ μείνει ο σνάουτσνερ εκεί που έιναι. Ατε καντε κανα βουντού γιατί δύσκολα μας βλέπω. Αλήθεια η διάταση είναι σοβαρός τραυματισμός η κανα δυο μερες εξω;