Me opoion gay kai an milaw simera mou leei ena pragma.. <<Apisteuti toumpa re, bravo>>

Emeis leme oti stin kerkida theloume akoma poly veltiwsi kai oi alloi mas blepoun kai xazevoun.. ti na peis.. ekei fenete o prwtathlitis laos mas.
Gia to mats tha pw prwta prwta oti eimouna apo autous pou ekova to ripapa mou oli tin bdomada oti tha tous liwsoume to savato. Distixws den epalitheutika kirios gia 2 logous kata tin gnomi mou:
1. Epese i psixologia OLWN meta to penalti kai distixws itan molis sto 30 tou mats. Olwn ennow kai tin kerkida kai tous paixtes.
2. Oi paixtes den dixane to idio pathos pou edeixan sto mats me ton rouli. Oxi oti den prospathisan, apla den tsakizan kokkala opws to mats me ton rouli.
Fisika yparxoun kai polla akoma an theloume na kanoume pliri analysi tou X, alla den nomizw pws xreiazete mias kai ta perrisotera exoun ypothei idi.
O PAOK mporouse, eixe gkinia, prospathise, den ta katafere kai telos. O PAOK twra xtizete kai sigoura einai ston swsto dromo. Auto exei tin megali simasia. Me ton gay mporei na ta ksanapoume sta play offs. pou tha paei... Tha spasei i poutana i paradwsi. Me tin dietisia pou eidame apo ton pomporidi, tin alla 80's toumpa kai to katalla eukolo alla adoxo X, mporw na pw pws toulaxiston egine ena akoma vima pros tin kataktisi tis soufras tou pousti xana gia mia aioniotita.
Sta thetika oti mas katsane ta apotelesmata twn allwn (roulis, asteras, xanthi) opote pame gia alla. To zoumi einai sta mats me ta lima (ergotelis veria klp). Auta ta 3ponta prepei na paroume oposdipote. Megales maxes tha dwsoume fisika kai sta mats me nionio kai tyri. (pou einai kai ta pio dyskola pou exoume pleon) To prwto einai mats klidi kai to allo mats roua mat. Sta @@ mas o gay loipon. Apo mikra paidia kseroume na ton grafoume auton

Xtyzoume omada aderfia pou se ligo kairo tha skizoume ta vrakia mas gia tin parti tis.. Oloi to kserete, den anakapliptw tin ameriki.
TO KEFALI PSYLA KAI STIRIXH STO KAMARI TOU BORRA KAI TON SKYLO TOU.yg. O 3os logos pou den pirame ton asso einai autos pou gamise ksimerwmata savatou. Poses fores re partale exoume pei oti tin mera tou mats den exei oute xadia?? sta lega malaka.