Καλημερα σε ολους καταρχην και σιδερενιο το ΝΕΟ site
Δεν καθομαι να γραψω μετα απο παιχνιδια γιατι θα γραψω καμια μαλακια ειδηκα οταν δεν κερδιζουμε, οπως κανεται πολλοι, αν θελεις να ξεσπασεις πανε ξεσπασε πουθενα αλλου και μην εκνευριζεις ολους που διαφωνουν με τις μαλακιες σου .
Απο αυτο το ματς για μενα μενει, πεντε μερες τον κοσμο να ψαχνει εισητηριο(οσους δεν προνοησαν για διαρκειας)να υπαρχει ενας αναβρασμος σε οσους ασχολουντε αλλα και σε οσους ηταν μακρια ανευ προηγουμενου μια τουμπα να γιορταζει πραγματικα ,ενταξει δεν κερδισα ,ενταξει ο θρηνος ηταν θρηνος για μενα ενταξει χαθηκε ακομη ενα πεναλτυ ενταξει μπορρει να μην συμφωνω με καποιες αλλαγες , ενταξει δεν μου αρεσει πλεον αυτο που λεει ο ζαγορακης απο τα μεγαφωνα,ενταξει ειχε συνωστισμο στο γηπεδο (οποιος θελει να εχει ησυχια καλο ειναι να πηγαινει στο καυτατζογλιο).
Αυτο για μενα σημαινει ΑΠΛΑ ο ΠΑΟΚ αλλαζει οσοι θελετε να συνεχισετε την γκρινια καντε το εγω προτιμω πλεον να προσπαθω για τον ΝΕΟ ΠΑΟΚ και να μην βραζω στο ζουμι μου ,ο στοχος ειναι 20,000 διαρκειας και οι μετοχες στα χερια μας
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΟΚ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ