Author Topic: ΠΑΟΚ - θρήνος 1 - 1 Σάββατο 23/2/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 5436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

poldanis

• Guest
Είχαμε χρυσή ευκαιρία χθες να κερδίσουμε τον γαύρο αλλά μου φάνηκε πως στο τέλος παίζαμε για την ισοπαλία

Βγάζω το καπέλο στον Σάντος, η δουλειά του αρχίζει να αποδίδει αλλά πρέπει να μένουν στον πάγκο παίχτες που δεν έχουν καταλάβει ακόμα που παίζουν.

polaret

• Guest
Καλημερα σε ολους καταρχην και σιδερενιο το ΝΕΟ site
Δεν καθομαι να γραψω μετα απο παιχνιδια γιατι θα γραψω καμια μαλακια ειδηκα οταν δεν κερδιζουμε,  οπως κανεται πολλοι, αν θελεις να ξεσπασεις πανε ξεσπασε πουθενα αλλου και μην εκνευριζεις ολους που διαφωνουν με τις μαλακιες σου .
Απο αυτο το ματς για μενα μενει, πεντε μερες τον κοσμο να ψαχνει εισητηριο(οσους δεν προνοησαν για διαρκειας)να υπαρχει ενας αναβρασμος σε οσους ασχολουντε αλλα και σε οσους ηταν μακρια ανευ προηγουμενου μια τουμπα να γιορταζει πραγματικα ,ενταξει δεν κερδισα ,ενταξει ο θρηνος ηταν θρηνος  για μενα ενταξει χαθηκε ακομη ενα πεναλτυ ενταξει μπορρει να μην συμφωνω με καποιες αλλαγες , ενταξει δεν μου αρεσει πλεον αυτο που λεει ο ζαγορακης απο τα μεγαφωνα,ενταξει ειχε συνωστισμο στο γηπεδο (οποιος θελει να εχει ησυχια καλο ειναι να πηγαινει στο καυτατζογλιο).
Αυτο για μενα σημαινει ΑΠΛΑ ο ΠΑΟΚ αλλαζει οσοι θελετε να συνεχισετε την γκρινια καντε το  εγω προτιμω πλεον να προσπαθω για τον ΝΕΟ ΠΑΟΚ  και να μην βραζω στο ζουμι μου ,ο στοχος ειναι 20,000 διαρκειας  και οι μετοχες στα χερια μας
              ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΟΚ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Για το ματς με καλυψατε ολοι οι προηγουμενοι που ειπατε για την κακη μας αποδοση, να μην γραφω τα ιδια. Ομοιως για την κατασταση στο γηπεδο που πλεον ειναι επικινδυνο. Για τους παικτες μας ερχεται η μερα κρισης και πολλοι απο αυτους θα πληρωσουντην νοοτροπια και τις αποδοσεις τους σαν τις σημερινες. Επισης για την κερκιδα εχω καταλαβει οτι δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα. Μερικες φορες 10.000 κανουνε καλυτερη κερκιδα απο 35.000..

ΥΓ το πανο με τον Μπελουτσι που κολλαγε; Γιατι ασχολειστε με τους ανυπαρκτους καποιοι; Κοιταμε την ομαδα μας και οχι τον καθε μαλακα που εγινε καποιος για να του βγαλουμε και πανο στην τουμπα..ελεος με το επιπεδο μερικων

antongio

• Guest

4. Κλασσικός ΠΑΟΚτσης δεν είμαι φιλαράκι είμαι ρεαλιστής ΠΑΟΚτσης. Ο Conceicao ξέρεις γιατι πήρε το λομπου απο την Standard Liege? ; Έφτυσε παίχτη στα μούτρα και  έτριψε και την φανέλα στα μούτρα του διαιτητή αφού έφαγε την κάρτα. Και σε ρωτάω, πόσα παίρνει απο την ομάδα ο Conceicao?, 450.000? ;Άμα λέμε τώρα τη δευτέρα η πειθαρχική επιτροπή με βάση το βίντεο στη φυσούνα και ρουφιανια των γαύρων φάει 20 αγωνιστικές τι θα μας πείς? Ότι μας χρειάζετε Χαραλάμπους; Δεν ξέρω αν αυτό γράφτηκε στο φύλλο αγώνος, ελπίζω πως όχι. Αλλά επαγγελματίας παίχτης με τόση λαμπρή καριέρα, που πληρώνετε να παίζει μπάλα και όχι μπουνιες, είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρετε έτσι ότι και να του είπε το τσουτσέκι ο Νικοπολίδης. Και έχω κάθε δικαίωμα να τον βρίζω, όπως και τους οπαδούς που πετάνε αντικειμενα και όλους αυτούς που ζημιωνουν την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοι και να είναι αυτοί.

1.kai giati phres th fanela tou re file afou ta hkseres gia ton conseisao
2.opoia malakia kai na ekane kai xilia dikia na exeis-gia mena den exeis-GIATI PAS KAI GRAFEIS SE SAIT POU VLEPOUN KAI GAYROI MALAKIES GIA PAIXTES MAS

edit tsakalaki

σου διόρθωσα λίγο τα [/quote]
[/size]
« Last Edit: February 24, 2008, 13:10:49 by tsakalaki »

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
.ελεος με το επιπεδο μερικων

xaraktiristiko skiniko na apiloun oloi ton security stin 4 pou ekobe ta eisitiria na min tolmisei na kopsei kanena kai na tous afinei na boune oloi mesa...fusika o anthropos tous afine olous xwris na iparxei enelnxos se         TIPOTa... tha mou peite afto borei na apotrapei?oxi fusika...na baloune MAT apeksw?tha skotothoune oloi....na baloune astinomia mesa?tha ginei kana dou xirotera tha einai.....me alla logia...oso iparxoun kafroi afta tha ginonte..
My Own WoRST ENeMy.....

senag2

• Guest
Δεν καθομαι να γραψω μετα απο παιχνιδια γιατι θα γραψω καμια μαλακια ειδηκα οταν δεν κερδιζουμε,  οπως κανεται πολλοι, αν θελεις να ξεσπασεις πανε ξεσπασε πουθενα αλλου και μην εκνευριζεις ολους που διαφωνουν με τις μαλακιες σου .
Απο αυτο το ματς για μενα μενει, πεντε μερες τον κοσμο να ψαχνει εισητηριο(οσους δεν προνοησαν για διαρκειας)να υπαρχει ενας αναβρασμος σε οσους ασχολουντε αλλα και σε οσους ηταν μακρια ανευ προηγουμενου μια τουμπα να γιορταζει πραγματικα ,ενταξει δεν κερδισα ,ενταξει ο θρηνος ηταν θρηνος  για μενα ενταξει χαθηκε ακομη ενα πεναλτυ ενταξει μπορρει να μην συμφωνω με καποιες αλλαγες , ενταξει δεν μου αρεσει πλεον αυτο που λεει ο ζαγορακης απο τα μεγαφωνα,ενταξει ειχε συνωστισμο στο γηπεδο (οποιος θελει να εχει ησυχια καλο ειναι να πηγαινει στο καυτατζογλιο).
Αυτο για μενα σημαινει ΑΠΛΑ ο ΠΑΟΚ αλλαζει οσοι θελετε να συνεχισετε την γκρινια καντε το  εγω προτιμω πλεον να προσπαθω για τον ΝΕΟ ΠΑΟΚ  και να μην βραζω στο ζουμι μου ,ο στοχος ειναι 20,000 διαρκειας  και οι μετοχες στα χερια μας

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ

Μάλλον δεν ήσουν στο γήπεδο παλικάρι μου. Η Τούμπα ήταν όντως ανευ προηγουμένου γιατι 35000 κόσμος ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να φωνάζει πλήν κάτι ΑΓΚ ΟΥΓΚ απο την 4. Που την είδες την γιορτη ρε φίλε για πές μας;

Και ποιός σου είπε ότι θέλω ησυχία στο γήπεδο ρε και μου λές να πάω στο Καυτατζόγλειο; Τι σχέση έχει ρε η ασφάλεια των ανθρώπων στο γήπεδο με το πόσο στηρίζει η ομάδα τον κόσμο; Όλοι εδω μέσα δε φωνάζαμε το νού μας για το πού μπαίνουμε; Πρέπει να θρυνίσουμε κοσμάκι για να ξυπνήσετε ρε;

Διάβασε καλύτερα τα παραπάνω πόστ μου πρωτού να βάλεις το καπελάκι του δικαστή σε παρακαλώ γιατί με προσβάλλει αφάνταστα αυτο που είπες. Δεν είμαι ούτε 15χρονος ΠΑΟΚτσής ούτε πάω πρώτη φορά στο γήπεδο.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
My Own WoRST ENeMy.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
Καλα αυτα γινονται μονο στον ΠΑΟΚ..φταιει κ η ΠΑΕ σε αυτο, ας κανει κατι. Και μιλαω για ολες τις διοικησεις που περασαν αλλα απο εδω κ περα και η σημερινη πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες τις. Ας βαλει μεγαλα τουρνικε εξω απο τις θυρες για να ελεγχει τον κοσμο καλυτερα, και για τα εισητηρια και για να σκοτωθουμε. Θα μου πεις ετσι πως ειναι το γηπεδο δεν μπορει να κανει και πολλα αλλα καλυτερα να μπαινουμε πιο αργα στο γηπεδο παρα να σκοτωθουμε. Και επιτελους να φυγουν και οι τζαμπατζηδες. Οταν κανεις μια σοβαρη προσπαθεια δεν νοουνται τετοιες καταστασεις..

senag2

• Guest

1.kai giati phres th fanela tou re file afou ta hkseres gia ton conseisao
2.opoia malakia kai na ekane kai xilia dikia na exeis-gia mena den exeis-GIATI PAS KAI GRAFEIS SE SAIT POU VLEPOUN KAI GAYROI MALAKIES GIA PAIXTES MAS

edit tsakalaki

σου διόρθωσα λίγο τα
[/color][/b][/size][/color]
[/quote]

Είναι μαλακίες αυτά που λέω έτσι; Τι με νοιάζει ρε αν τα βλεπουν γάβροι αυτα που γράφω; Τι ήθελες να πω; Μπράβο το παλικάρι που τον άρχισε στις μπουνιές; Ζήτω ο Conceicao ; Αυτή η νοοτροπία είναι που πρέπει να αλλάξει. Νομίζεις ότι δε χάρηκα που έριξε μπουνια σε γάβρο; Αλλά με καθαρότερο μυαλό αν τα δείς τα πράγματα η ΠΑΕ πρέπει να βάζει στην άκρη 10.000 για κάθε αγωνιστική στην Τούμπα σε περίπτωση τιμωρίας. Σε 15 αγώνες το χρόνο αυτά αναλογούν σε 150.000 ευρώ μόνο απο συνθήματα και αντικείμενα. Αν αρχίσουν και οι παίχτες μας να ζημιώνουν την ομάδα με τις ενέργειες τους πόσα χρήματα θα χάνονται το χρόνο ρε φίλε για πές μας.

Ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω το σκεπτικό σου.

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: senag2
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: polaret στις Σήμερα στις 11:55:18

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ

Μάλλον δεν ήσουν στο γήπεδο παλικάρι μου. Η Τούμπα ήταν όντως ανευ προηγουμένου γιατι 35000 κόσμος ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να φωνάζει πλήν κάτι ΑΓΚ ΟΥΓΚ απο την 4. Που την είδες την γιορτη ρε φίλε για πές μας;

Και ποιός σου είπε ότι θέλω ησυχία στο γήπεδο ρε και μου λές να πάω στο Καυτατζόγλειο; Τι σχέση έχει ρε η ασφάλεια των ανθρώπων στο γήπεδο με το πόσο στηρίζει η ομάδα τον κόσμο; Όλοι εδω μέσα δε φωνάζαμε το νού μας για το πού μπαίνουμε; Πρέπει να θρυνίσουμε κοσμάκι για να ξυπνήσετε ρε;

Διάβασε καλύτερα τα παραπάνω πόστ μου πρωτού να βάλεις το καπελάκι του δικαστή σε παρακαλώ γιατί με προσβάλλει αφάνταστα αυτο που είπες. Δεν είμαι ούτε 15χρονος ΠΑΟΚτσής ούτε πάω πρώτη φορά στο γήπεδο.

Oταν μιλας για καπελακι δικαστη καλο ειναι να κοιτας τα μουτρα σου και τα οσα γραφεις και εδω αλλα και με αλλους φιλους σου αλλου ,ετσι ηταν η τουμπα και ετσι θα ειναι οταν μπαινουν καμια 5οοο πλαστα τι θελεις να κανει η παε τον κλουζω , οσο για τους παικτες επιτελους καποιος να εχει αρχιδια να πουλησει μαγκια ετσι ηταν η τουμπα ετσι πρεπει να ξαναγινει.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
οι κουκλες εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ....μπραβο στον ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ που αντεξε και δεν του εφαγε το λαρυγγι,μεσα στο ματς του πορνογερου.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
kala otan tha minei kaneis anapiros oloi tha milate gia efthines pae ktl...ligo thelei re boufoi...tzamba sizitate...einai thema paidias/nootropias ktl klt ktl ktl
My Own WoRST ENeMy.....

Athinaios--4

• Guest
De nomizo na diafonei kaneis oti oi mpounies tou portogalou itan lathos! Alloste to eipe kai to ekane praxi kai o Thodoris! O Conceisao tha prepei na prosexei ta neura tou kyrios giati xtes epireasan tin apodosi tou. As evaze to penalty na pairname to paixnidaki kai meta na epaize mpounies . Loipon terma me auto to thema . Den tha ton kremasoume kiolas gia ena lathos!

senag2

• Guest
Oταν μιλας για καπελακι δικαστη καλο ειναι να κοιτας τα μουτρα σου και τα οσα γραφεις και εδω αλλα και με αλλους φιλους σου αλλου ,ετσι ηταν η τουμπα και ετσι θα ειναι οταν μπαινουν καμια 5οοο πλαστα τι θελεις να κανει η παε τον κλουζω , οσο για τους παικτες επιτελους καποιος να εχει αρχιδια να πουλησει μαγκια ετσι ηταν η τουμπα ετσι πρεπει να ξαναγινει.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

Δε θα ασχοληθώ μαζί σου παλικάρι μου, είσαι μάλλον πιτσιρικάς και σε καταλαβαίνω. Αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλω να πω πρωτού να εξαπωλείς e-μαγκηλίκια αντί να κανεις συζήτηση. Άμα θέλεις εσύ κοσμάκι που να ζημιώνει την ΠΑΕ στην ομάδα δικαίωμα σου, έτσι ο ΠΑΟΚ δε θα πάει ποτέ μπροστά.

sato4

• Guest
Κακο αποτελεσμα χθες στην τουμπα, επρεπε να τους φαμε.
Επρεπε να μπουμε στο 2ο και να παιξουμε πιο παθιασμενα.

Τωρα για τα άλλα μην μαλώνετε. Ο καθένας εχει την αποψη του.

Offline bozik

• Αλλαγή
φανταζομαι στο παιχνιδι με Ναπολι  μεγαλε...να υπηρχε το forum...17 κορνερ ο ΠΑΟΚ και ο παλμος μετριος...ο ενας πανω στον αλλο ο κοσμος...2000 φτασαμε μυαλο δεν βαλαμε.... ::)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

polaret

• Guest

Στάλθηκε από: senag2
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: polaret στις Σήμερα στις 12:24:04

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

Δε θα ασχοληθώ μαζί σου παλικάρι μου, είσαι μάλλον πιτσιρικάς και σε καταλαβαίνω. Αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλω να πω πρωτού να εξαπωλείς e-μαγκηλίκια αντί να κανεις συζήτηση. Άμα θέλεις εσύ κοσμάκι που να ζημιώνει την ΠΑΕ στην ομάδα δικαίωμα σου, έτσι ο ΠΑΟΚ δε θα πάει ποτέ μπροστά.

Εγώ θα ξεκινήσω πρώτα απ'το γήπεδο. Δεν είναι γηπεδο αυτο. Δεν είναι οργάνωση αυτή. Βρίστε με ρε αλλά θα μιλήσω γιατί σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
Δε γινεται αγαπητή ΠΑΕ να επιτρέπεις να μπαίνουν 2000 άτομα παραπάνω απ'οτι χωράνε στη 5-6. Στο γκόλ έπεσα κάτω και με πατήσαν το πόδι οι μαλάκες και εχει γίνει διπλάσιο. Μπήκε γκόλ και κρατιόμουνα απ'τα μαλια του ενός και απο την π@υτσα του άλλου για να μη σκοτωθω, γιατί ο ένας καθόταν επάνω στο καρεκλάκι και είχε και έναν μπροστά του να πατάει τσιμεντο! Άμα επιανε φωτιά σήμερα στη Τούμπα θα κλέγαμε 20000 κόσμο.
Epidi stravoulikses to podi re aderfe se ftaine oloi? Ligi gumnastikoula den kanei kako

Όταν έχεις την καλύτερη διαιτησία των τελευταίων 20 χρόνων στη Τούμπα, σκοράρεις στο ΄1 και κερδίζεις και πέναλτι και το χάνεις είσαι άξια στην 7η θέση και κάνεις μόκο και να πάνε να γαμηθούνε. Όταν σέρνονται οι π@υστογαβροι και σου δίνετε η ευκαιρία να τους πατήσεις όπως το σκουλίκι και κάθεσαι πίσω να κρατήσεις το 1-1 μες την Τούμπα δεν είσαι ΠΑΟΚ είσαι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πως το είδατε το μάτς απο την TV, αλλά όταν οι αλλαγές τρέχουν μπροστά και ΚΡΑΤΑΝ την μπάλα έξω απο την περιοχή και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΟΚ ΡΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Δεν ξέρω τι ακούγατε η δεν ακούγατε, αλλά μετα το πέναλτι ΚΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ Η 4 ΔΕ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.

Xalase to supersport

Και αυτοί οι παλιομαλάκες με τις κόρνες να τις βάλουν στον κόλο τους έχω φάει 3 DEPON και το κεφάλι μου πάει να σπασει.

opois den antexei SPITI TOY

Και αυτός ο τσαπουκάς το αρχίδι ο Conceicao να τον βάλει να βαράει 932357025234 πέναλτι την ημέρα για 6 μήνες. Άμα φάμε ή φάει καμια χοντρή τιμωρια η ομάδα ή αυτός να τον στείλει ο Σάντος πίσω στο Τιμπουκτου που έπαιζε. Εδώ είναι ΠΑΟΚ ρε άθλιε όχι Στάνταρ Λιέγης. Πηρα και τη φανέλα σου μαλάκα.

Alla antalon....O klassikos ΠΑΟΚτσής pou leei athlio kai paliomalaka ton kanseisao...imarton...Wre xaralabous p[ou sou aksizei...

Και φτάνει μαυτες τις δηλώσεις ρε Ζαγοράκη στο 80 για τον Γολγοθά της εξυγιανσης. Σαγαπάω και είμαι περίφανος που σε έχω κοντά μου αλλά σήμερα θα προτιμούσα να φορούσες φανέλα και να μπούκερνες στο χορτάρι να ξυπνούσες τα γατάκια μας, όχι να μου βγάζεις ανακοινώσεις που ακούω σε καθε sold out.

Mexri kai o zagorakis tou ftaiei...RE AN DEN ANTEXETE ARAKSTE SPITI...

Κοίταξε σήμερα που είμαι πιο ήρεμος θα σου απαντήσω.

1. Όταν πήγαινα Τούμπα χωρίς καρεκλάκια και είχε 1,5 φορά αυτόν τον κόσμο, τέτοιο στρήμογμα δεν έπαιζε. Είχε ξεκάθαρα περισσότερο κόσμο στις 5-6 από Άρη και βάζελο. Το πόδι μου το χτύπησα γιατί με έσμπροξαν και έπεσα και μετά με πατούσαν και απο πάνω. Αντιθέτως, και 6 διαζώματα να άλλαζες μετά απο γκόλ και σπροξήματα ήταν πιο ασφαλές το γήπεδο.

2. Η ομάδα στο 2ο δεν το ήθελε το μάτς κακά τα ψέματα. Οι ίδιοι παίχτες δήλωσαν οτι ο Σάντος τους φώναζε να βγούν μπροστά και δεν το έκαναν. Σε μια φάση στο 91 ο Σάντος βγήκε στο πλάγιο και ούρλιαζε στον παίχτη που πήγαινε να το εκτελέσει. Σε 3 περιπτώσεις οι δύο αλλαγές Γ.Χ. και Ιλιεφ βρέθηκαν στη περιοχή
μόνοι τους με όλη την άμυνα του γάβρου και κρατούσαν την μπάλα, ενώ ο οικοδόμος και οι λοιποί ήταν ακόμα πίσω απο το κέντρο... Όλοι πιστεύω έχουμε συνηθίσει την ομάδα να παίζει επιθετικά τόσα χρόνια ανεξάρτητα απο το ποιος κάθεται στον πάγκο. Μερικούς μας κακοφαίνετε όταν βλέπουμε την ομάδα να αμύνετε για 1 ημίχρονο απέναντι σε ένα σαστιζμένο γάβρο με 35000 κόσμο, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν απο τις πλέον επιθετικές ομάδες στο πρωτάθλημα, ειδικά στην Τούμπα. Γιαυτο δικαιολογίστε λίγο και την γκρίνια μας και μη μας βάζετε ταμπέλες. Ο Ζαφειρίου δηλαδη ήταν αστακός όταν έδινε τις ασίστ με το γάβρο; Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω τον σημερινό ΠΑΟΚ με αυτούς του παρελθόντος που σε οποια κατάσταση βρισκόταν ο γάβρος τους πατουσαμε στο χορτάρι. Αλλά όταν εισαι ΠΑΟΚ, πρέπει να έχεις τα @@ να ρισκάρεις το μάτς ειδικά με τους μεγάλους σου αντιπάλους αλλιώς κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι λίγοι αυτοι, και εγώ μέσα, που θα χαλιοντουσαν λιγότερο με μια ήττα γιατί η ομάδα
φουντάρισε για τη νίκη, ανοίχτηκε, προσπάθησε, πολέμισε αλλά έχασε, παρά με αυτο το χλιαρό 1-1 και το δικαίωμα να ανοιγουν τα στοματάκια τους οι γάβροι και να μιλάνε για 11 χρόνια πελατες.

3. Όσο για τον κόσμο. Ήταν όντως χάλια μετά το χαμένο πέναλτι, η ομάδα δεν βοηθούσε καθόλου ο οργανωτής (νομίζω ήταν ο μασκοφόρος απο εκεί που ήμουν δεν τον έβλεπα καλα) στην 5 τα παράτησε και αυτός μετά απο καποια στιγμή. Μια εξήγηση που μπορώ να δώσω εγώ είναι ότι μετα το γκολ στο 1' ο κόσμος πιστεψε οτι θα ζήσουν στιγμές με σκουλίκι. Όταν είδε οτι αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει απαγοητεύτηκε και τέλος ο παλμός. Τουλάχιστον έτσι το ένιωσα εγώ, που ο κόσμος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το μάτς με τον Άρη που ο παλμός ξεκινούσε απο την Θ1. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα οργάνωσης εφόσον οργανωτές υπήρχαν, όμως έλειψε η θέληση μετά το χαμένο πέναλτι.

4. Κλασσικός ΠΑΟΚτσης δεν είμαι φιλαράκι είμαι ρεαλιστής ΠΑΟΚτσης. Ο Conceicao ξέρεις γιατι πήρε το λομπου απο την Standard Liege? ; Έφτυσε παίχτη στα μούτρα και  έτριψε και την φανέλα στα μούτρα του διαιτητή αφού έφαγε την κάρτα. Και σε ρωτάω, πόσα παίρνει απο την ομάδα ο Conceicao?, 450.000? ;Άμα λέμε τώρα τη δευτέρα η πειθαρχική επιτροπή με βάση το βίντεο στη φυσούνα και ρουφιανια των γαύρων φάει 20 αγωνιστικές τι θα μας πείς? Ότι μας χρειάζετε Χαραλάμπους; Δεν ξέρω αν αυτό γράφτηκε στο φύλλο αγώνος, ελπίζω πως όχι. Αλλά επαγγελματίας παίχτης με τόση λαμπρή καριέρα, που πληρώνετε να παίζει μπάλα και όχι μπουνιες, είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρετε έτσι ότι και να του είπε το τσουτσέκι ο Νικοπολίδης. Και έχω κάθε δικαίωμα να τον βρίζω, όπως και τους οπαδούς που πετάνε αντικειμενα και όλους αυτούς που ζημιωνουν την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοι και να είναι αυτοί.

5. Ο Ζαγοράκης δε μου εφταιξε σε τίποτα. Πάνω στα νεύρα μου το είπα, αν και οι ανακοινώσεις αρχίζουν να με κουράζουν. Άλλα αυτο δεν είναι λόγος να μας πείς να κάτσουμε σπίτι έτσι; Είσαι αδερφός ΠΑΟΚτσής και σε σέβομαι εσένα και τη γνώμη σου, αλλά ποτε δε θα σου έλεγα να κάτσεις σπίτι. Εξάλλου ήταν μαλακια αυτό που είπα και το δέχομαι. Νεύρα είναι αυτά τι να κάνουμε.

Καταλαβα πολυ καλα τι θελεις να πεις ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ............................................. .................. επειδη στραμπουληξες το ποδι σου  και ποναει το κεφαλι σου

Υ.Γ κλεινω τα 13 αυριο

edit tsakalaki

διόρθωσα λίγο τις παραθέσεις για να βγεί άκρη. Νομίζω αυτά ήθελες να κανεις.

Αλλά παιδιά ας λήξει εδώ το θέμα
« Last Edit: February 24, 2008, 14:29:18 by tsakalaki »

Offline bozik

• Αλλαγή
οχι...γαμιουνται ολοι επειδη το μυνημα κανει 1.19 και εδω ειναι κουτρα.

Offline agraf

• Αλλαγή
Σιγά σιγά θα γίνουν όλα, αγωνιστικά θέλουμε δουλειά και φυσικά παίκτες. Έχουμε την καλύτερη διοίκηση από όλες τις ομάδες, εμείς ας κάνουμε σωστά τη δουλειά μας σαν οπαδοί και όλα θα γίνουν.
Με λίγη οργάνωση θα τακτοποιηθεί και το θέμα με τους υπεράριθμους, είναι πρώτης προτεραιότητας λόγω ασφάλειας.
Από το καλοκαίρι και μετά θα δούμε έναν ΠΑΟΚ που θα τον γουστάρουμε. Για φέτος ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

Η διοίκηση του Ζαγοράκη έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Η στήριξη από τη μεριά μας είναι δεδομένη και μαζική, οπότε το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και ακόμα καλύτερα.

apostolos

• Guest
Osoi ekneurizontai pou den tous pathsame kai den tous strimwksame sto miso ghpedo na kseroun oti an to kaname auto to pio pithano einai na eixame xasei....Podosfairika kathara...Apla einai ta pragmata: An eixe mpei to penalty h an o Gavra htan pio prosextikos tha eixame kerdisei....