1. "ante na xa8ite re xxxxxxxxx
entaksei den perimenw agwnistika kati apo paok
alla o paok tou deuterou imixronou itan gia KLAMATA
auton ton pe8ameno gauro an den mporeis na ton kerdiseis tote xxxxxxxxx "
2. "δηλαδη ολως τυχαιως οι χειροτεροι παικτες μας σε δυο χρονια με τον γαυρο ειναι δανεικοι ξενοι και στοπερ?με τα αναλογα δωρακια?"
3. "Και αυτός ο τσαπουκάς το αρχίδι ο Conceicao να τον βάλει να βαράει 932357025234 πέναλτι την ημέρα για 6 μήνες. Άμα φάμε ή φάει καμια χοντρή τιμωρια η ομάδα ή αυτός να τον στείλει ο Σάντος πίσω στο Τιμπουκτου που έπαιζε. Εδώ είναι ΠΑΟΚ ρε άθλιε όχι Στάνταρ Λιέγης. Πηρα και τη φανέλα σου μαλάκα."
Καλα ρε παιδια...Εσεις που τα γραφετε αυτα σκεφτεστε πρωτα; Συνηδειτοποιειτε οτι τα διαβαζουν και αλλοι; Οτι επηρεαζετε κοσμο;
Αν εχετε ΤΟΣΑ νευρα κλειστειτε σ' ενα δωματιο και ουρλιαξτε μεχρι να ηρεμησετε, η στη χειροτερη βγειτε στα ραδια που ακουγονται τετοια με το κιλο, μη μας μπριζωνετε κι εμας βραδιατικα...φυγαμε ηρεμοι απο το ματς και τρελλαθηκαμε εδω!
Ειδικα αυτη η "αποψη Νο2" ...ελεος ρε Μαγκα! Κι εχεις και γαμματο Νικ..
Ο ΓΚΑΒΡΑΝΣΙΤΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΚΕΛΑ ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε, ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ....ΤΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ? ΤΙ ΜΑΣ ΜΠΡΙΖΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ? Η ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ "ΣΕΡΒΟΥ" ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ............Θα πρεπε να ντρεπεσαι και μονο που το σκεφτησες αυτο..ποσο μαλλον που μπαινεις και το γραφεις!! ελεος τοσα χρονια μ αυτη την αρρωστημενη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ! Ξεκολατε ρε...δεν τα παιρνουν ολοι...δεν ειναι ολα τοσο απλα..υπαρχουν και τα λαθη...και ο Βερον δανεικος ειναι..αμα με τον εργοτελη κανει κανα λαθος θα βγεις να μας πεις τα ιδια? μπορει να το καναμε αν ειμασταν στη θεση τους εμεις, αλλωστε ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι ο ΕΞΠΕΡ της μιζας και της αρπαχτης, δε σημαινει οτι το κανουν κι αυτοι!
ΤΗΝ ΠΡΟ-ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ "ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ" ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΜΕ, "ΠΑΙΧΤΑΡΑ" ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ.......ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟ (ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ) ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΛΑ? ? ? ? ? ? ?
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ?
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ(!!) ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..........
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ (ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ),
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΡΙΣΙΔΗ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ?)
ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΤΕΣΜΑ Ο ΜΠΕΛΟΥΣΙ (ΠΟΥ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙ 7.000.000 ΕΥΡΩ...ΑΡΑ 14.000.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ) . ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο Π.Α.Ο.Κ. 4 ΦΟΡΕΣ!
ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, ΑΝΤΖΑ, ΣΤΟΛΤΙΔΗ...ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΛΑΤΣΙΟ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΣΕΛΣΙ) ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΖΩ) Σ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!
Για μενα τα πραγματα, πως τα βλεπω? Εχεις εναν Βερον που αναμορφωσε ολη την εικονα της ομαδας...διπλα του φαινεται καλυτερος και ο Μπαλαφας που μπορει να αφοσιωνεται στα αμυντικα του καθηκοντα που ειναι καλος, και δεν αγχωνεται να κανει παιχνιδι οπου ειναι τραγικος!
Οσο λοιπον ο Βερον τρεχει στο κεντρο (ΓΙΑ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ) και δημιουργει, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...με το που πεφτει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ο Βερον καπου στο Β' (και με αρη και με Καλαμαρια το ιδιο εγινε, οπως και σημερα) δεν εχει βοηθειες στο κεντρο με αποτελεσμα ο Π.Α.Ο.Κ. να χανει εκει τη μαχη...
οποτε αναγκαζεσαι να παιζεις με γιομες απο πισω και ατομικες προσπαθειες απο τα πλαγια! Και ετσι δεν παιζεται συγχρονο ποδοσφαιρο!
Χρειαζεσαι καλως η κακως αλλον εναν παιχτη στο κεντρο που να μπορει να κανει (εστω λιγο) παιχνιδι, να κρατησει μπαλα, να παγωσει οποτε χρειαζεται το ρυθμο, να βγαλει μια καθετη μπαλια....δεν τον εχεις και "σκαει" ο Βερον καποια στιγμη.
Πιθανον να τον εχεις του χρονου (Μασμανιδης). Οποτε θα εχεις και διαρκεια...φετος ξεχνα το, εκτος κ αν κανει ο Σαντος καμμια αλλαγη στο Β' στο κεντρο ...
πιθανον να ηθελε να την κανει μαλιστα κ σημερα (σηκωσε Ιλιεφ μαζι με μπαιανο). Ο τραυματισμος ομως του Γκονζαλες (αρκετα καλος παλι στο α') αλλαξε τα σχεδια καθως αναγκαστηκε να κανει μια εξτρα αλλαγη (Κωνσταντινιδης) στα ακρα.
Η κερκιδα μετρια....οι κορνες οντως κουραζουν, καλες ειναι για οταν αμυνεσαι αλλα ουτε τα συνθηματα που αρχιζουν ακους ουτε αφηνουν εσενα να φωναξεις μ αυτο το πραμα στο αφτι σου ολη την ωρα! Δεν ξερω τι γινεται στην 4 αλλα στις 5-6 εχει παραγινει το κακο...ολοι με μια στο χερι ειναι!
Την τελευταια 1 ωρα δεν ελεγχονταν τιποτα στις εισοδους...ουτε εισητηρια κοβονταν...ουτε τα διαρκειας μας τρυπησαν. ειχε 1000% πανω απο 35.000 μεσα...
απο πανω απο την 6 "χιονιζε" εισητηρια οση ωρα ειμασταν στην ουρα για να μπουμε! ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 30 ΑΛΛΑ 40.000...(ΑΠΟ ΤΟ 97 ΜΕ ΓΑΥΡΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΣΟ ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ)
Το γηπεδο ειναι πολυ μικρο...θελει ομως κ προσοχη...ειδικα με τοσο κοσμο μεσα...καλο ειναι λοιπον ο καθενας στη θυρα του, ελεγχος εισητηριων ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (στην τελικη οσοι δεν εχουν ΚΑΛΑ θα κανουν να μενουν απ εξω και να μην μαθαινουν οτι με τον ενα η τον αλλο τροπο θα μπουν τελικα. Και του χρονου ας εχουν μυαλο για να βοηθησουν και τους εαυτους τους και την ομαδα: ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ! ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΚΡΑ...ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΣ, ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΝ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΩ...ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
ΝΙΩΘΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ.
ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΡΑΔΙΑ...ΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙ.....
( Στο γηπεδο σημερα επειδη μας περισευε ενα διαρκειας απο καποιον που εφυγε τελευταια στιγμη εξωτερικο ηρθε και η δικια μου...
Καταρχην μου ζητησε να περασουμε απο τη μπουτικ και ψωνισε αρκετα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατι "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ"! (ΠΟΣΟΙ ΝΤΕΜΕΚ "ΦΑΝΑΤΙΛΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?)
Επειτα φωναξε περισσοτερο απ' οσο ολοι οι γυρω της...
Προς το τελος του ματς 3-4 ατομα μπροστα μας ειχαν ξεπατωθει να βριζουν για ωρα το Φερναντες, τον Μπαλαφα, τον Κονσεισαο και το Γεωργιαδη...Και ολοι εμεις οι ΜΑΛΑΚΕΣ (συμπεριλαμβανομενου κι εμου) τους ανεχομασταν. Οποτε γυριζει και μου λεει - αρκετα δυνατα για να την ακουσουν - "εγω που εχω ερθει 5 φορες ολες κι ολες στη ζωη μου στην Τουμπα τον αγαπαω τον Π.Α.Ο.Κ. πιο πολυ απ' αυτους!! Με τετοιους ο Π.Α.Ο.Κ. δε θα παει ποτε μπροστα!"
Φοβαμαι μην εχει δικιο....................................)