Με έχουνε πει εμπαθή γιατί τους βρίζω σε κάθε ματς. Με έχουνε πει κομπλεξικό γιατί χαίρομαι στις λύπες τους.
Με έχουνε πει ζηλιάρη γιατί με το μικρό τους το μυαλό νομίζουν πως ζηλεύω τα πούστικα πρωταθλήματα τους.
Με έχουνε πει μικρό που τα βάζει με τον μεγάλο, χωριάτη που τα βάζει με τον πρωτευουσιάνο. Όποια μαλακία σκεφτείς την έχουνε πει οι αστείοι καραγκιόζηδες. Οι υπεράνω και καλά...
Εγώ όμως τους γράφω όλους αυτούς στ' αρχίδια μου και συνεχίζω να εκφράζομαι όπως νιώθω... Γιατί η αλήθεια είναι άλλη, αυτή που τη ξέρω μέσα μου και κανείς δεν μπορεί να την αγγίξει. Αυτή που ξέρουν κι αυτοί και γι' αυτό τους πονάει τόσο.
Πως εγώ γεννήθηκα χωρίς εχθρούς. Ο ΠΑΟΚ δεν γεννήθηκε για να τα βάλει με κάποιους, αλλά για να ορθώσει το ανάστημά του. Αρχοντικά! Οι άλλοι τον πολέμησαν πρώτοι. Από φόβο!
Ο ΠΑΟΚ δεν άνοιξε λογαριασμούς με καμιά ντόπια γειτονιά, ούτε με καμιά κωλομάδα του ΠΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κοιτούσε να μεγαλώσει μόνος του για να σταθεί παλικαρίσια απέναντί τους. Αυτοί ξεκίνησαν τον πόλεμο, τον καιρό μάλιστα που ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Τον καιρό που ο ΠΑΟΚ ετοιμαζόταν να τους αντιμετωπίσει παλικαρίσια και στα ίσα, με τις δικές του δυνάμεις, τη δική του ιδεολογία. Τότε χέστηκαν πάνω τους και πολέμησαν πούστικα (πως αλλιώς;). Αλλά αντιμετώπισαν τις συνέπειες των πράξεών τους. Αγωνιστικά και μη. Και από τότε πονάει πιο πολύ... Ή μάλλον τσούζει! Γι' αυτό και προσπάθησαν να με προσαρτήσουν οι γελοίοι. Πως να προσαρτήσει ο μικρός τον πραγματικό γίγαντα ρε φλώροι;
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας! Αυτή η ομαδούλα με τα ριγέ φουστάνια είναι ασχολείται με τον ΠΑΟΚ συνέχεια. Εμείς απλώς απαντάμε. Ο ΠΑΟΚ στοιχειώνει τα όνειρα αυτού του ερυθρού ψέμματος. Αυτής της ποδοσφαιρικής φούσκας που είναι δημιούργημα το πιο σάπιου κράτους στον κόσμο. Αυτή η σιχαμερή κουράδα με τα χρώματα χρησιμοποιημένης σερβιέτας και με έμβλημα ένα τραβεστί με τσιμπουκόχειλα προσπαθεί να μας μειώσει σε κάθε ευκαιρία. Γιατί όσο παραμύθι και να πουλήσουν οι δημοσιοβλάχοι που έχουν ως μόνη απασχόληση τη διάδοση της πιο πούστικης "ιδέας" (αν είναι ιδεολογία η πουστιά και η κλεψιά), η αλήθεια δεν κρύβεται και είναι μία. Ο ΠΑΟΚ πολλαπλασιάζεται συνεχώς κι αυτοί μειώνονται κάθε χρόνο. Μιλάμε για ενεργό κόσμο, Sold out τον λένε θαρρώ... Αυτή η αξιο-θρήνη-τη πουτανίτσα, που ο πατέρας της είναι κάποιος βλάχος Αμερικανός που υπηρετούσε παλιά στο ναυτικό, είναι που χρησιμοποιεί κάθε πούστικο μέσο για να μας κερδίσει. Γιατί αλλιώς δεν μπορεί.
Αυτές οι υπεράνω αδερφές έρχονται πάλι λοιπόν. Έρχονται όχι να παίξουν μπάλα, αλλά να βουτήξουν στο χορτάρι της Τούμπας (σαν πουτανίτσες που είναι προτιμούν τη ξάπλα). Έρχονται με τη νέα μεγάλη μεταγραφή του κατασκόπου, τον καλύτερο παίχτη τους τον Παμπορίδη, αυτόν που διέλυσε μόνος του τον πανιώνιο, έρχονται έχοντας σε ετοιμότητα τους επικοινωνιολόγους επιπέδου πουρουπουπού, έρχονται έχοντας εξασφαλίσει από τα υπαλληλάκια τους, τους μπάτσους, προστασία και συλλήψεις ΠΑΟΚτσήδων, έρχονται έχοντας εξασφαλίσει την ανοχή του υπέυθυνου καθηγητή της αλητείας.
Έρχονται οι πούστηδες για να ξανακλέψουν και να πανηγυρίσουν άλλο ένα ψέμμα. Συνήθισαν να το κάνουν τα τελευταία χρόνια.
Φέτος όμως τα κόζια άλλαξαν. Έγιναν όπως παλιά. Τότε που ένας 23χρονος γαύρος δεν είχε γνωρίσει τη νίκη στο ναό. Τότε που τα 6 σε ουδέτερο γράφονταν στην ιστορία του βόθρου τους και ακόμη πιο παλιά τα 4 στο μπουρδέλο τους μέσα τους φαινόταν λίγα.
Γιατί οι πούστηδες μπορεί να λένε ό,τι θέλουν με τους δημοσιοβλάχους τους, αλλά η κωλοτρυπίδα τους ξέρει την αλήθεια. Κάθε αρνητικό ρεκόρ στην αξιο-θρήνη-τη ιστορία τους έχει την υπογραφή του αιώνιου γαμιά τους. Του ΠΑΟΚ!
Αφήστε με λοιπόν στη τρέλα μου, να τους βρίζω σε κάθε ευκαιρία, να χαίρομαι στα κλαρίνα τους και να περιμένω πως και πως την ώρα που θα τους ξαναπηδήξω και να νιώσω την ηδονή που αυτοί ούτε ονειρεύτηκαν ποτέ.
Θέλω να βγάλω από μέσα μου όλη την αηδία και το μίσος που νιώθω. Θέλω να επικρατήσω αυτού του πούστη που αντιπροσωπεύει κάθε τι αντίθετο από μένα. Αυτού του φονιά, του κλέφτη, του πούστη, του ψεύτη, του ανίκανου, του προδότη, του παραδόπιστου, του δειλού, του ανεγκέφαλου, του γαύρου (ε όχι ΚΑΙ γαύρος...)
Το Σάββατο οι γαύροι παίζουν το πρωτάθλημα στην Τούμπα. Εμείς όμως παίζουμε κάτι περισσότερο. Την τιμή μας και τη πληγωμένη μας υπερηφάνεια.
Το Σάββατο θα αρχίσει το κοντέρ να μετράει και πάλι. Θέλω σε 10 χρόνια να λέω ότι τους γαμάμε συνέχεια από τότε που βούτηξε ένας χοντρός γραμματέας υπουργείου... πως τον λέγανε μωρέ;
Και γιατί το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό, στ' αρχίδια μου να γράφω τον ολιεμπιακό. Και σε όποιον αρέσει...
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛιεΜΠΙΑΚΟ!