Author Topic: ΠΑΟΚ - μαρουσι 65- 70 σάββατο 16/2/08 ώρα 17.00 στο supersport 3  (Read 1112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
pappoy den exeis adiko alla den nomizw kapoio allo ghpedo sthn ellada me toso xalia omada na mazeyei toso kosmo.persi 8ymamai me washington kai parker
kana dyo mats mesa sto palataki poy h omada htan ypoferth eixe 5500-6000 kosmo kai den lew to mats me to skoylhki.oyte oi vazeloi pane sto mpasket
oyte oi gay oyte ta skoylhkia poy kai kala einai mpasketikoi.einai geniko to fainomeno.kai na soy pw kati akoma;an kai soy eipa exeis dikio na les
prepei na sthriksei o kosmos,aytos o kosmos exei matwsei na sthrizei se ola ta a8lhmata.e den ginetai na ton krazoyme kiolas.kai polloi htane gia mena
kai ksenerwsa poy xasame

Offline Suicidal

• Βασικός
egw 8a elega na KOPSOUN merikoi na "mpenilikwnoun" ton lao tou PAOK
enw menoun makria apo Saloniki, ektos Ellados k.o.k.

DEN exoume ayto to dikaiwma, kai den 8elw na dw post tou typou:
egw an eimouna Saloniki den 8a exana mats........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
οσον αφορα εμας που ειμαστε μακρυα συμφωνω οτι δεν δικαουμαστε να "κραζουμε"ομως απο την αλλη μενει αναπαντητο το ερωτημα:γιατι γεματη τουμπα και μονο 2-3 χιλ.στο παλατακι;τι εχει προσφερει το μπασκετ και τι το ποδοσφαιρο;
τωρα για το αν ημουν θεσ/κη ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι δεν θα εχανα ματς γιατι εκτος απο ΠΑΟΚτσης ειμαι και μπασκετοφιλος!δεν χανω αγωνα στην ΕΤ1 ειτε παιζει ο κολοσσος ειτε παιζει ο γαυρος κτλ ξενυχταω πολλες φορες να δω ΝΒΑ στην ετ1!και η αγαπη μου για το μπασκετ προερχεται απο τον μεγαλο ΠΑΟΚ του '80 και του '90 οπως συνεβη σε χιλιαδες ακομη εκτος απο μενα!φετος εκανα μια φοβερη υπερβαση αφου πηγα εδω στην πατρα με τον ΠΑΟΚ οταν ειχε τα χαλια του με τους οργανωμενους να φωναζω(δεν το εχω κανει ποτε ξανα γιατι δεν "παω" τους οργανωμενους και ειμαι ηδη μεγαλος για τετοια) γιατι το αισθανομουν ως χρεος απεναντι στην ομαδα που με εμαθε μπασκετ!
τελοσπαντων πηγαινετε σημερα να θαυμασετε ποδοσφαιρου επιπεδου....ελληνικου και συνεχιστε να ασχολειστε με την καλαμαρια,τον αστερα τριπολης και αλλες τετοιες μαλακιες και αφηστε την ομαδα του μπασκετ που ευθυνεται για το οτι υπαρχουν τοσες χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες σε ολο τον κοσμο να βουλιαξει!μονο που αν δεν υπηρχε ο πρελεβιτς,ο κορφας,ο σταυροπουλος,ο φασουλας,ο στογιακοβιτς κ.α. ο αριθμος των ΠΑΟΚτσηδων δεν θα ηταν μεγαλυτερος απο αυτων της γριας(δηλαδη μονο θεσ/κεις και κανεις αλλος)!
δεν μου αρεσει να "την λεω" σε κανεναν ξεροντας οτι προσπαθειτε να στηριξετε την ομαδα του ποδοσφαιρου και μαγκια σας και μπραβο σας αλλα μερικες αληθειες πρεπει να λεγονται και αδικει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ την ομαδα του μπασκετ αυτη η αντιμετωπιση απο την στιγμη που γινεται ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια προσπαθεια και στα 2 τμηματα!

Offline bozik

• Αλλαγή

Η χαρά της αυτοποτιζόμενης γλάστρας
Εκει στην ΚΑΕ της χαράς θα μας ανακοινώσετε πόσα είναι τα χρέη της ΚΑΕ, που επι 4 χρόνια ως γλάστρες επιτρέψατε να δημιουργηθούν; Ή το θέμα σας ειναι άμα θα φάτε και καμία κρατική χορηγία; 2, 4 ή 4,2 εκατομμύρια ευρώ;  http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=563 ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα σε καε και παε....μην αναβεις σε παρακαλω φωτιες μια χαρα ηταν ο κοσμος χθες.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
de kserw an ftaei i parousia tou kosmou xtes alla einai anepitrepto na xasoume ena mats me proigithikame akoma kai me 20 pontous peripou diafora.o orismos tis autoktonias.
paidia ti tha ginei me auto to thema twn volwn;;;;;;an einai dunaton epagkelmaties mpasketmpolistes kai n astoxoun toso eukola se krisimo simeio tou agwna.to paixnidi xathike stis voles tou vergini otan proigoumastan ena ponto ligo prin ti liksi.entelws tsampa itta.
anyway kerdisame paniwnio,gay,panelinio 3 polu duskola paixnidia logiko einai gkela na ginei.
kai ta play-of de xathikane arakste ligo...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

North_pole

• Guest
Πήγα χθες στο ματς με το Μαρούσι αν και το αποφάσισα τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να χάσω περίπου 1,5 περίοδο. Πήρα και τις κόρες μου μαζί, που για μια ακόμη φορά δεν χάρηκαν νίκη. Περίμενα λιγότερο κόσμο αλλά περισσότερο πάθος. Μόνο στο τέλος υπήρχε κάποια εγρήγορση από πλευράς κόσμου. Οι Ιμπο και Ρόου συμφωνώ ότι ήταν επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς τους. Ο Βεργίνης νομίζω ότι είχε βιαστικές επιλογές και όχι μόνο στο τέλος. Ο Ραλίμι δεν βοήθησε όσο θα περίμενα, ίσως μάλιστα η παρουσία του να αποσυντόνισε κάπως την ομάδα. Πιστεύω ότι στη συνέχεια μπορούν να πάνε καλύτερα, πάντως ο στόχος της σωτηρίας για μένα δεν έχει αλλάξει. Οτιδήποτε καλύτερο είναι φυσικά ευπρόσδεκτο. Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα όσο μπορεί. Μη ζητάμε θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Το καλοκαίρι δεν υπήρχαμε σε κανένα επίπεδο και τώρα σιγά σιγά αποκτούμε οντότητα, αξιοπρέπεια, αλλά ΔΕΝ έχουμε διάρκεια. Αν είχαμε και διάρκεια τότε θα χτυπούσαμε ακόμη και Ευρωλίγκα! Υπομονή

Offline Geo

• Αλλαγή
Οσος κόσμος ήταν χθες στο Παλατάκι, πήγε με την λογική.....καιρός είναι για ένα ήσυχο και ευχάριστο απόγευμα. Αυτό ένιωθα και εγώ. Και η ομάδα στην αρχή μας το επιβεβαίωσε και με το παραπάνω. Κάναμε μ@λ@κία όμως! Γιατί ΠΑΟΚ είσαι...και πρέπει να ξέρεις ότι σε κάθε παιχνίδι..θα σου βγαίνει η ψυχή! Ειδικά φέτος.
Υπήρχαν πολλές οικογένειες με παιδάκια, μαμάδες, παππούδες με εγγονάκια...ήταν γενικά μία πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα χθες, χωρίς μπινελίκια, βρισίδια κλπ.
Η κερκίδα κάπως...ξύπνησε στο 3ο δεκάλεπτο που μας πήρε διαφορά το μαρούσι. Και στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου όπου ροκανίσαμε την διαφορά.
Και η Ομάδα από την μεριά της ήταν πολύ νωθρή έως αδιάφορη. Σαν να επαναπαύτηκαν στην νίκη με gay και δεν έδειξαν το απαραίτητο πάθος για να πάρουν το παιχνίδι.
Ειδικά στο τομέα των λαθών, των χαμένων προσωπικών βολών και των βεβιασμένων προσπαθειών για τρίποντο..το παραξηλώσανε!
Θα τους γίνει μάθημα για τα επομενα δύσκολα παιχνίδια!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
eimaste h xeiroterh omada se pososta stis boles me molis 69%.ston agona me to marouli to pososto htan
kato apo ton meso oro kai nomizo pos auth einai h aitia ths httas kathos eixame 62%(20/32).xekinhsame
kala sthn proth periodo kai proighthikame me 16 pontous alla apo ekei kai meta den eixame thn analogh
sunexeia sthn 2h kai sthn 3h periodo.sthn tetarth periodo eixame thn dunatothta na kerdizame alla mas
to xalase o xaralampidis me to triponto.pragmatika h htta auth me xalase kathos theoro pos einai to proto
paixnidi(exoume xasei allous 2 agones me roulh-bazelo apo tote pou einai proponhths o flebarakhs)pou
xanoume dioti to marouli einai idias dunamikothtas omada me emas
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Kala re prelevits, palaiohmerologiths eisai ? Pws den mas egrapses kai gia ton teliko tou 2001 :P
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης