Σιγουρα η ομαδα δεν ''μεταμορφωθηκε'' , αλλα αλλαξε αισθητα. Θα μου πεις ,ενα παιχνιδι ητανε ..Και μας εκατσε. Ναι ,
ΑΛΛΑ τα καλα και παραγωγικα παιχνιδια, απο πλευρας δημιουργιας φασεων,αρχισαν απο το ματς της Κρητης(ασε την Ξανθη) . Και,εκτος απο αυτο,κοιταξτε μια στιγμη στον ΑΞΟΝΑ.. Πριν ειχες στον αξονα Κνολ, Μπαιανο (για πισω μεχρι κεντρο λεμε) .
Τωρα εχεις Γκαβρανσιτς και Βερον...Πριν , ο Σναουτσνερ επαιζε δεξια,τωρα παιζει στη φυσικη του θεση.Πριν ,ο Μελισσης επαιζε κεντρο αμυνας,αλλα τωρα φαινεται οτι του ταιριαζει αρκετα στα δεξια.Ειναι γρηγορος και εχει εκρηκτικοτητα,οταν εχει χωρο μπροστα του,για να τρεξει (πραγμα που δε συνεβαινε ,γιατι δε γινεται ,στο κεντρο της αμυνας ). Για την αμυνα μονο αν μιλουσαμε , θα επρεπε να ημασταν ικανοποιημενοι η οχι?? η τετραδα της αμυνας ,οπως εχει γινει πλεον στον ΠΑΟΚ , Δηλ. ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ - ΚΝΟΛ - ΓΚΑΒΡΑΝΣΙΤΣ - ΜΕΛΙΣΣΗΣ , εμενα μου αρεσει ,και το σημαντικοτερο ειναι οτι μου εμπνεει εμπιστοσυνη,οπως ειναι τωρα.Γιατι εκτος των αλλων,πλαισιωνεται απο ωραιο κεντρο πλεον . ΕΣΑΣ ??