Author Topic: Καλαμαριά - ΠΑΟΚ 0 - 2 Κυριακή 17/2/2008 ώρα 16:45 στον Alpha  (Read 4819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Sorry to xeirokrotima pigene sto post toy senag2.....

freezy

• Guest
Εγω πιστευω οτι η ομαδα "πατησε το κουμπι" απ το ματς με τον οφη.
Απ αυτο το ματς ολοι ειδαμε τον ΠΑΟΚ μεταμορφωμενο,αλλα προσωπα στην επιθεση,αλλοι ρολοι,ο βερον να προσφερει
αισθητα,οι παιχτες ολοι να δειχνουν μια ζωντανια ,ενα παθος.
Τα ιδια και καλυτερα ειδαμε με το σκουλικι,οποτε αν συνεχισουμε ετσι μονο καλα μπορει να παει η ομαδα.
Ο Γκαβρανσιτς δειχνει αρκετα καλος,ασε που ελευθερωσε τον Μελισση που τωρα πλεον μπορει να παιξει δεξυ μπακ
Ο Μελισσης πετουσε με τον σκολικα!
Εξαρταται λοιπον απο τους παιχτες και τον προπονητη και το γλυκο δειχνει ΝΑ ΔΕΝΕΙ.
Παρτε το χαμπαρι ο ΠΑΟΚ θα παει και παλι ψηλα,εκει που του αξιζει!
Δωστε τους λιγο χρονο και ας κανουμε λιγο ακομα υπομονη.Τα πρωτα θετικα σημαδια ηρθανε!!

Πιστευω οτι θα νικησουμε τη Καλαμαρια και πιστευω οτι αυτη η ομαδα μπορει να μπει στα πλει οφς!

ΥΣ:Μακαρι να χαμε την πολυτελεια να διναμε κανα βαθμο στους ποντιους,αλλα δεν μας περνει γιατι
     πρεπει να μπουμε πλει οφς.

eptalofitis

• Guest
Πραγματικά δε θέλω να ενθουσιάζομαι αλλά όταν λες ότι από το ματς με τον όφη άλλαξε η ομάδα δεν μπορώ παρά να πιστεύω πως ο Βερόν είναι η καλύτερη μεταγραφή που θα μορούσαμε να κάνουμε! Έχει μεταμορφωθεί όλο το κέντρο... πρώτος πάνω στην μπάλα και ωραίες πάσες με την μπάλα στα πόδια έχει το κεφάλι ψηλά.

senag2

• Guest
Sorry to xeirokrotima pigene sto post toy senag2.....

Metafer8eike sto "Fetinoi Stoxoi" ama exeis akoma orexi gia xeirokrothma :)

makptol

• Guest
aderfe 200.000 xiliarika ua dwsoyme ton damilo ftanoyn  OXI BATHMO GIATI TOYS
XREIAZOMASTE ENA KALO SIMADI EINAI OTI DEN PAIZEI O MPOYSI..... :)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
oute kai o brito..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Dimitris69

• Guest
Ta 2 paixnidia ta opoia, vasi apodosis, tha eprepe na ta eixame parei kai telika den pirame OUTE ena vathmo itan auta me Xanthi kai Ofi = 32 vathmoi! Den ksero ti tha ginei mexri to telos alla oi ipoloipes omades (se mia periodo pou emfanizomaste metamorfomenoi kai formarismenoi) emfanizontai deforme! Me eksairesi isos tin Ksanthi i opoia deixnei na pataei gera sta podia tis. Ean sinexisoume etsi provlepo na bainoume diekdikites tis tetartis kai pemptis thesis me tin Ksanthi!
Einai geleio oti enas panathinaikos pou sernetai einai simera protos! Mia AEK pou episis parapaiei einai 3 kai o Olimbiakos pou einai mia etsi kai mia giouvetsi einai deuteros. Isos faneronei vasikes adinamies kai ton ipoloipon omadon oi opoies fenetai na akolouthoun apo makria kai kataidromenes.
Anyway epeidei me endiaferei vasika i omada mas, as sinexisoume sto dromo pou xaraksame apo ton OFI kai meta kai as petixoume to kalitero dinato!

gnaget

• Guest
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΟΚ ΄ΛΕ ΟΛΕ!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΟΚ ΄ΛΕ ΟΛΕ!

χα καλοο...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

fricoulas22

• Guest
Σιγουρα η ομαδα δεν  ''μεταμορφωθηκε'' , αλλα αλλαξε αισθητα. Θα μου πεις ,ενα παιχνιδι ητανε ..Και μας εκατσε. Ναι , ΑΛΛΑ τα καλα και παραγωγικα παιχνιδια, απο πλευρας δημιουργιας φασεων,αρχισαν απο το ματς της Κρητης(ασε την Ξανθη) . Και,εκτος απο αυτο,κοιταξτε μια στιγμη στον ΑΞΟΝΑ..    Πριν ειχες στον αξονα  Κνολ, Μπαιανο (για πισω μεχρι κεντρο λεμε) .
Τωρα εχεις Γκαβρανσιτς και Βερον...Πριν , ο Σναουτσνερ επαιζε δεξια,τωρα παιζει στη φυσικη του θεση.Πριν ,ο Μελισσης επαιζε κεντρο αμυνας,αλλα τωρα φαινεται οτι του ταιριαζει αρκετα στα δεξια.Ειναι γρηγορος και εχει εκρηκτικοτητα,οταν εχει χωρο μπροστα του,για να τρεξει (πραγμα που δε συνεβαινε ,γιατι δε γινεται ,στο κεντρο της αμυνας ). Για την αμυνα μονο αν μιλουσαμε , θα επρεπε να ημασταν ικανοποιημενοι η οχι?? η τετραδα της αμυνας ,οπως εχει γινει πλεον στον ΠΑΟΚ , Δηλ.  ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ - ΚΝΟΛ - ΓΚΑΒΡΑΝΣΙΤΣ - ΜΕΛΙΣΣΗΣ , εμενα μου αρεσει ,και το σημαντικοτερο ειναι οτι μου εμπνεει εμπιστοσυνη,οπως ειναι τωρα.Γιατι εκτος των αλλων,πλαισιωνεται απο ωραιο κεντρο πλεον .  ΕΣΑΣ  ??   :)

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Pantws mages proseksate Gavra sthn amuna.....OXI PANIKOS. Stoparisma, kaluma ths mpallas me to soma tou, psila to kefali kai hremh metavivash....TON KATAXARHKA

fricoulas22

• Guest

Μα ο ανθρωπος ειναι αστερι και αψογος στη δουλεια του (προτου ερθει στον ΠΑΟΚ...) . Εν αντιθεσει με τον Κνολ, ξερει πολυ καλα τη δουλεια του.Οχι οτι ο Ολλανδος δεν ξερει μπαλα καθολου, αλλα κακα τα ψεμματα, υπαρχει διαφορα κλασης αναμεσα σε αυτους τους δυο. Φτου σου αγορι μου, να μη σε ματιασουμε !!! ;D ;D

Edit Capricorn
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ
« Last Edit: February 14, 2008, 09:51:04 by Capricorn »

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Κάτι μου λέει ότι το ματσάκι θα το πάρουμε λόγω bar-co-ΓΛΟΥ....
PAOK is a Social Movement!

eptalofitis

• Guest
Τώρα που λέτε για Gavra έκανε κάποιες ενέργειες λίγο παρακινδυνευμένες... μισό λάθος αν γινόταν τώρα θα 'χαμε να βρίζουμε.. :)

Offline cure

• Αλλαγή
Κάτι μου λέει ότι το ματσάκι θα το πάρουμε λόγω bar-co-ΓΛΟΥ....
:02: :icon23: :gruebel: :gruebel:

Σιγά τον μέγα ευεργέτη τον Γλου που μας καθαρίζει και ματσάκια! Ποιος Γλου ρε papritsa; Αυτός ο ανύπαρκτος διαπλεκόμενος αντιπρόεδρος του γαύρου, που το παίζει τελευταία ευεργέτης μας;
Μη λες τέτοια φιλαράκι! Δε θέλει πολύ να πιαστούν οι ηλίθιοι και λίγο πριν το ματς με τον gay, να αρχίσουν το παραμύθι ότι δεν πάψαμε να έχουμε αφεντικό τον κόκκαλη ή ακόμη χειρότερα μετά από κανένα χειρουργείο να βγαίνουν και να λένε πως τίποτε δεν άλλαξε στο ιδιοκτησιακό

Το ματσάκι με την ομαδούλα του Κατσαβάκη θα το πάρουμε λόγω έδρας  ;) και ομάδας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Δεν το έπιασες και προφανώς φταίω εγώ.... Είναι ένα μικρό-μικρό προσωπικό μου βουντού, που το έκανα και για τον Χαλκιά (.... car-Yo-Lees) και δούλεψε με τον σκώληκα. Αντίστοιχα το κάνω και με τον bar-co-ΓΛΟΥ, ελπίζοντας σε απανωτές μ@λ@κίες του συγκεκριμένου παίχτη την Κυριακή.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΩ τον γλου και κάθε γλου!!!! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλλό. Απλώς έτσι μου δούλεψε στο όνομα του συγκεκριμένου. Δέχομαι την παρατήρησή σου και αναλαμβάνω κάθε ευθύνη της πράξεώς μου. Ελπίζω να μη μπέρδεψα κανένα φίλο!!!

υ.γ. Δεν πιστεύω να χρειάζεται να δώσω τα ΠΑΟΚτσίδικα διαπιστευτήριά μου :-[     
PAOK is a Social Movement!

Offline cure

• Αλλαγή
Sorry και γω που δεν κατάλαβα και ελπίζω να μη χάλασα το βουντού  ;D

υγ Τα διαπιστευτήριά σου έχουν δωθεί προ πολλού με τα γραπτά σου και τις απόψεις σου, για όσους φυσικά δε σε γνωρίζουν προσωπικά.
Εγώ απλώς απόρησα και έγραψα για το φόβο μου ότι μπορεί να το πάρει ο κάθε ηλίθιος για εκμετάλευση. Ιδίως μετά καμιά σφαγή.
Τέλος

Βουντού βουντού  :spray:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BIANCONERO

• Guest
Κυκλοφορησαν τα εισητηρια? Πηγε κανεις απο τη Μπουτικ να μας πει περισσοτερα?

Photis

• Guest
Nai piga egw..kikloforisan apo tis 230....

Offline tsag

• Αλλαγή
ένα φιλαράκι μου μόλις ψώνισε τικέτα από μπουτίκ. πολύ λίγο κόσμο είχε λέει!

άντε προλαβαίνετε, ντου από παντού!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ