Α. @ frikoulas22 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..) ..........επειδη στο θεμα
"ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" που αναφερεις νιωθω οτι πιθανον να βαζεις κι εμενα μεσα (και καλα κανεις) θα σου εξηγησω γιατι λεω οσα λεω (αντε, θα αποκαλυψω κ μυστικα του επαγγελματος..)
Εγω αδερφε μου ειμαι φυσει αισιοδοξος...το θεμα με εμενα ειναι ομως οτι ακομα κ αν χασουμε απο το Θρασυβουλα, αφου ηρεμησω λιγακι (βαρεια μερικες ωρες) μετα θα εχω επανελθει στην προηγουμενη κατασταση, θα ξαναβρω κατι αισιοδοξο απο το οποιο να πιαστω, θα συνεχισω με την ιδια αν οχι περισσοτερη δυναμη!
ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, τα γραφω ΚΥΡΙΩΣ για να προλαβω καποιους αλλους. Η πειρα μου εδω μεσα (αλλα κ στα ραδια, η στις παρεες μου το ιδιο λεει...) μου δειχνει οτι
αυτοι που ΠΕΤΟΥΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ειναι αυτοι που ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΟΤΑΝ ΣΚΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ! Τι θελω να πω...βλεπω ΚΑΙ εδω καποια ατομα πριν τα ματς να αρχιζουν
..."θα τους πατησουμε για πλακα"..."4 μπαλακια χαλαρα" ..."ποια καλαμαρια/αρης/βαζελος/...μαντσεστερ??" Αυτοι ειναι που μετα απο τη γκελα (αν ερθει) αρχιζουν τα :
"κοπροσκυλα"..."ανικανοι"..."το μπουλο ολοι"..."ρε Σαντος κοιμοσουνα"..."με την καλαμαρια/αρη/βαζελο/..μαντσεστερ παιζατε!!"Και προσπαθουμε οι υπολοιποι να ηρεμησουμε ΚΑΙ αυτους αλλα και να συγκρατησουμε τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ να μην παρασυρθουν απο τετοιες φωνες!
Γιατι αυτο ειναι το χειροτερο...οτι ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!Οποτε καλο ειναι να εχουμε (ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ) κατω τη μπαλα....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ (και πριν βεβαια) ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ 100% ΣΤΗ ΝΙΚΗ...
δε λεω οτι θα ειμαστε σε μια γωνια σκυφτοι περιμενοντας να συμβει το μοιραιο!!ΑΛΛΑ καλο ειναι ολοι να εχουμε ΠΑΝΤΑ μια πισινη...
Στο ποδοσφαιρο υπαρχει παντα και αντιπαλος...και αυτοι 11 ειναι! (και στην περιπρωση της καλαμαριας ειναι και καλοι..)
# Για να μην εχουμε παλι λοιπον Δευτεριατικα ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ εδω μεσα...
# Για να μην μετατρεπονται οι "παιχταραδες" σε "Κοπροσκυλα" επειτα παλι σε "θεοι", μετα απο μια νικη σε ενα τοπικο ντερμπυ, και παλι σε "κοπροσκυλα" μεσα σε μια βδομαδα μετα απο μια ηττα σε ενα αλλο τοπικο ντερμπυ (φτου..φτου..)...
# Για να εχουμε ολοι την υγεια μας κ τη δευτερα ασχετως αποτελεσματος...
# Για να μην γινει (τοσο ευκολα τουλαχιστον) μπουρδελο το φορουμ...
# Για να μην γκρεμιζουμε οτι χτιζουμε...
# ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ...
# Για "βουντου" και γουρι στην τελικη (α, ρε Bill...μας κολλησες ολους

)
...ΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΙΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ....ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!
β)
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο @ ΑΛΑΜΑΝΑ..................
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 150 ΜΕΤΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ!!!
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ "Π.Α.Ο.Κ." ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ
ΧΡΕΗ - ΕΡΤ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΑΥΤΟ!