Author Topic: Καλαμαριά - ΠΑΟΚ 0 - 2 Κυριακή 17/2/2008 ώρα 16:45 στον Alpha  (Read 4825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
To pa kai tha to ksanapw mexri na ginw kourastikos: Ntahliki tha parthei ki auto to paixnidi...Gia pollous logous...
1) Na epanelthei h taksh epitelous se auth thn polh, giati polu aera exoun parei oloi mou fainetai...
2) Na spasei h ginia kai se auto to kwloghpedo etsi wste tou xronou na epanelthei h taksh kai me kati allous anuparktous...
3) Na diathrhthei h kaula, h porwsh, gia na ginei akoma eukolotera h pragmatikh ektonwsh panw se kati mpinedes pou erxontai thn methepomenh agwnistikh...
4) Na mpoume epitelous se troxia play off. Tipota den exei xathei akoma, an paroume auto plhsiazoume sigoura kapoion apo tous 2 h kai tous 2 pouthenades pou exoun 6 pontous parapanw apo mas kai paizoun metaksu tous....Den ginetai na sunexizoume xwris stoxo...Pame gia seri kai o,ti vgei, apo emas eksartatai...
5) Me th nikh na ginei to megalutero party pou exei ginei pote se ektos edras paixnidi sta xronika tou podosfairou....Entaksei to party tha ginetai outws h allws sthn kerkida, alla me mia wraia nikh einai megaluterh h porwsh sigoura....

Diko mas ki auto me to etsi thelw...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Μπορεί κάποιος να ποστάρει μια φωτογραφία ή ένα link με το σχεδιάγραμμα του Καυτατζογλείου που να δείχνει που βρίσκεται η κάθε θύρα;

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
http://www.imageshack.gr/view.php?file=kz0xkntlal5251i0tfje.jpg
οπως βλεπεις την φωτογραφια τα μπλε καρεκλακια αριστερα ειναι οι θυρες για τις οποιες πηραμε τα εισιτηρια.αλλα μην πολυ δινεις σημασια γιατι ολο το γηπεδο ΠΑΟΚ θα ειναι...

Offline ved

• Αλλαγή
http://www.stadia.gr/kaftanzoglio/kaftanzoglio-gr.html

εμεις θα ειμαστε σιγουρα απεναντι απο την σκεπαση κερκιδα.

πατώντας και πανω στην πυξιδα βγαζει χρησιμο διαγραμμα με αριθμηση των θυρων

Offline univ

• Αποστολή
  • **
tha to katedafisoume to kaytantzogleio... opote symporeyomai apo tora me tis gries, apo tin kyriaki kai meta tha xreiazetai

GIPEDO STON IRAKLI
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
pantos auto me ta isitiria den ksero manges alla to fovame ligaki.................. mipos ine koumbina????

mia skepsi diki mou etsi! --> na min pari i pae isitiria official kai na pame na ta paroume apo ta ekdotiria "kalamariotes".
PAOK PANO APO OLLA

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
13.02.2008     Τα εισιτήρια του αγώνα Απ.Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ

Τα εισίτήρια για τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ, θα διατήθενται από την Πέμπτη 13.Φεβ.2008 το μεσημέρι στην τιμή των 20 ευρώ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία και από την Μπουτικ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο θα λειτουργεί εκδοτήριο μπροστά στην Μπουτίκ από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 ενώ την Κυριακή, θα διατήθενται από τα ταμεία του Καυταντζογλείου σταδίου από τις 11:00 το πρωί.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080213112759609

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μολις τωρα το ειδα.στην ανακοινωση που postαρα παραπανω απο το site της παε, υπαρχει λαθος στην ημερομηνια εναρξης διαθεσης των εισιτηριων.γραφει ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ειναι ή ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ή ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.λογικα απο αυριο ξεκιναει η διαθεση των εισιτηριων ομως..,

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws pragmati me niki arxizw kai gw na pistevw sta play-of.
1=roulis-tripoli paizoun metaksu tous oti apotelesma erthei kalo einai!an kai to x einai to kalutero.
2=i ksanthi logika tha xasei apo to xanoumi pou kaigetai gia vathmous.
3=o paniwnios de nomizw na kataferei kati sti larisa.
anyway na pa na gamithoun oloi!PAOKARA paikse gia mas!!!!!
YG:gamati i protasi tou alamana!i ellada xazevei pou xazevei apo tin arxi tis xronias me mas as xazepsei gia ta kala tin kuriaki!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
θελει καθαρη και ανετη νικη οπως με αρη.,....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Εγώ θα παρακαλέσω να θυμόμαστε πάντα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
Η ομάδα δεν μεταμορφώθηκε απο την μια μέρα στην άλλη, θα γίνουν και γκέλες θα παίξουμε και χάλια μέχρι να βγεί η χρονιά.
Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά κρατάτε και μια πισινή, όνειρα αφήστε να κάνουμε απο του χρόνου.

Φέτος μπαίνουν οι βάσεις για την ομάδα των επόμενων ετών

Φετος πάνω απο όλα η οικονομική εξυγείανση

Στηρίζουμε την ομάδα και φυσικά την διοίκηση γιατί είναι κομμάτι απο εμάς και λειτουργει όπως θα λειτουργούσε ο καθένας μας αν ήταν πρόεδρος.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

shaman4

• Guest
file simfono apoluta.

Gia mena exoume akomi koloomada.apla o stoxos twn play-off einai ligo pio efiktos me tis nees metagrafes.

alla exoume akomi koloomada. ta oneira einai gia tou xronou. Fetos eimaste akomi xoris niki ektos edras...auto ta leei ola!

BIANCONERO

• Guest
Α. @ frikoulas22 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..) ..........επειδη στο θεμα "ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" που αναφερεις νιωθω οτι πιθανον να βαζεις κι εμενα μεσα (και καλα κανεις) θα σου εξηγησω γιατι λεω οσα λεω (αντε, θα αποκαλυψω κ μυστικα του επαγγελματος..)

Εγω αδερφε μου ειμαι φυσει αισιοδοξος...το θεμα με εμενα ειναι ομως οτι ακομα κ αν χασουμε απο το Θρασυβουλα, αφου ηρεμησω λιγακι (βαρεια μερικες ωρες) μετα θα εχω επανελθει στην προηγουμενη κατασταση, θα ξαναβρω κατι αισιοδοξο απο το οποιο να πιαστω, θα συνεχισω με την ιδια αν οχι περισσοτερη δυναμη!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, τα γραφω ΚΥΡΙΩΣ για να προλαβω καποιους αλλους. Η πειρα μου εδω μεσα (αλλα κ στα ραδια, η στις παρεες μου το ιδιο λεει...) μου δειχνει οτι αυτοι που ΠΕΤΟΥΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ειναι αυτοι που ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΟΤΑΝ ΣΚΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Τι θελω να πω...βλεπω ΚΑΙ εδω καποια ατομα πριν τα ματς να αρχιζουν..."θα τους πατησουμε για πλακα"..."4 μπαλακια χαλαρα" ..."ποια καλαμαρια/αρης/βαζελος/...μαντσεστερ??"  
Αυτοι ειναι που μετα απο τη γκελα (αν ερθει) αρχιζουν τα  : "κοπροσκυλα"..."ανικανοι"..."το μπουλο ολοι"..."ρε Σαντος κοιμοσουνα"..."με την καλαμαρια/αρη/βαζελο/..μαντσεστερ παιζατε!!"
Και προσπαθουμε οι υπολοιποι να ηρεμησουμε ΚΑΙ αυτους αλλα και να συγκρατησουμε τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ να μην παρασυρθουν απο τετοιες φωνες! Γιατι αυτο ειναι το χειροτερο...οτι ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!

Οποτε καλο ειναι να εχουμε (ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ) κατω τη μπαλα....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ (και πριν βεβαια) ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ 100% ΣΤΗ ΝΙΚΗ...δε λεω οτι θα ειμαστε σε μια γωνια σκυφτοι περιμενοντας να συμβει το μοιραιο!!
ΑΛΛΑ καλο ειναι ολοι να εχουμε ΠΑΝΤΑ μια πισινη...
Στο ποδοσφαιρο υπαρχει παντα και αντιπαλος...και αυτοι 11 ειναι! (και στην περιπρωση της καλαμαριας ειναι και καλοι..)

# Για να μην εχουμε παλι λοιπον Δευτεριατικα ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ εδω μεσα...
# Για να μην μετατρεπονται οι "παιχταραδες" σε "Κοπροσκυλα" επειτα παλι σε "θεοι", μετα απο μια νικη σε ενα τοπικο ντερμπυ, και παλι σε "κοπροσκυλα" μεσα σε μια βδομαδα μετα απο μια ηττα σε ενα αλλο τοπικο ντερμπυ (φτου..φτου..)...
# Για να εχουμε ολοι την υγεια μας κ τη δευτερα ασχετως αποτελεσματος...
# Για να μην γινει (τοσο ευκολα τουλαχιστον) μπουρδελο το φορουμ...
# Για να μην γκρεμιζουμε οτι χτιζουμε...
# ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ...
# Για "βουντου" και γουρι στην τελικη (α, ρε Bill...μας κολλησες ολους  8) )

...ΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΙΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ....ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!

β) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο @ ΑΛΑΜΑΝΑ..................
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 150 ΜΕΤΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ!!!  
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ  ΓΙΑ "Π.Α.Ο.Κ." ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΧΡΕΗ - ΕΡΤ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΑΥΤΟ!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ θα παρακαλέσω να θυμόμαστε πάντα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
Η ομάδα δεν μεταμορφώθηκε απο την μια μέρα στην άλλη, θα γίνουν και γκέλες θα παίξουμε και χάλια μέχρι να βγεί η χρονιά.
Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά κρατάτε και μια πισινή, όνειρα αφήστε να κάνουμε απο του χρόνου.

Φέτος μπαίνουν οι βάσεις για την ομάδα των επόμενων ετών

Φετος πάνω απο όλα η οικονομική εξυγείανση

Στηρίζουμε την ομάδα και φυσικά την διοίκηση γιατί είναι κομμάτι απο εμάς και λειτουργει όπως θα λειτουργούσε ο καθένας μας αν ήταν πρόεδρος.

Σωστός!
Αλλά προσωπικά δε θα με χαλούσε καθόλου αν στο τέλος καταφέρναμε και μπαίναμε στα play off.

4 ματσάκια με την Τούμπα τίνγκα (Φράγγα στην ομάδα), και ενδεχόμενη έξοδος στο Ουέφα.

Ότι και αν γίνει στο τέλος, εμείς χαρούμενοι θα'μαστε που συμμετέχουμε στη γιορτή που μόλις άρχισε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline blue_eyes

• Βασικός
...τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ, θα διατήθενται από την Πέμπτη 13.Φεβ.2008 το μεσημέρι στην τιμή των 20 ευρώ...
200.000 ευρουλακια μανι μανι ο Καμηλος στην τσεπουλα + τα αλλα που θα παρουμε στην δικια τους θυρα
κανονικα ο Θοδωρης πρεπει να του ζητησει ποσοστο.. απο τις 250.000 που θα παρει απο τον κοσμο μας ας παρει τις 100.000 πισω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
etsi xamhla thn mpala.eimaste h xeiroterh omada ektos edras den mporoyme na exoyme sigoyro tpt.8a moy peite poio ektos edras
mas les twra;e kai me th gria 10 xronia twra poio ektos edras leme...

kai kati asxeto.provlepetai sfodrh kakokairia se olh thn ellada apo to savvato kai meta.fanatasteite loipon sto ntaxaoy poy 8a paizei
o 4os kai o 5os poso kosmo 8a exei kai sto griatzogleio poy 8a paizei o 8os me ton proteleytaio 8a exei ginei to prwto sold-oyt ektos edras.kai fysika oti 8a ginei sto ntaxaoy 8a ginei kai sthn ypoloiph ellada apo 8ema eishthriwn.ayta ta pros8etw sto sxolio toy alamana x8es.foverh eykairia exoyme thn kyriakh.mhn thn petaksoyme

mitsos_g4

• Guest
ena pano stiriksis pros to proswpo tou georgiadi pws tha sas fainotan..?(sorry an kapoios aderfos to exei idi protinei)

fricoulas22

• Guest
Α. @ frikoulas22 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..) ..........επειδη στο θεμα "ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" που αναφερεις νιωθω οτι πιθανον να βαζεις κι εμενα μεσα (και καλα κανεις) θα σου εξηγησω γιατι λεω οσα λεω (αντε, θα αποκαλυψω κ μυστικα του επαγγελματος..)

Εγω αδερφε μου ειμαι φυσει αισιοδοξος...το θεμα με εμενα ειναι ομως οτι ακομα κ αν χασουμε απο το Θρασυβουλα, αφου ηρεμησω λιγακι (βαρεια μερικες ωρες) μετα θα εχω επανελθει στην προηγουμενη κατασταση, θα ξαναβρω κατι αισιοδοξο απο το οποιο να πιαστω, θα συνεχισω με την ιδια αν οχι περισσοτερη δυναμη!

ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, τα γραφω ΚΥΡΙΩΣ για να προλαβω καποιους αλλους. Η πειρα μου εδω μεσα (αλλα κ στα ραδια, η στις παρεες μου το ιδιο λεει...) μου δειχνει οτι αυτοι που ΠΕΤΟΥΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ειναι αυτοι που ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΟΤΑΝ ΣΚΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Τι θελω να πω...βλεπω ΚΑΙ εδω καποια ατομα πριν τα ματς να αρχιζουν..."θα τους πατησουμε για πλακα"..."4 μπαλακια χαλαρα" ..."ποια καλαμαρια/αρης/βαζελος/...μαντσεστερ??" 
Αυτοι ειναι που μετα απο τη γκελα (αν ερθει) αρχιζουν τα  : "κοπροσκυλα"..."ανικανοι"..."το μπουλο ολοι"..."ρε Σαντος κοιμοσουνα"..."με την καλαμαρια/αρη/βαζελο/..μαντσεστερ παιζατε!!"
Και προσπαθουμε οι υπολοιποι να ηρεμησουμε ΚΑΙ αυτους αλλα και να συγκρατησουμε τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ να μην παρασυρθουν απο τετοιες φωνες! Γιατι αυτο ειναι το χειροτερο...οτι ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!

Οποτε καλο ειναι να εχουμε (ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ) κατω τη μπαλα....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ (και πριν βεβαια) ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ 100% ΣΤΗ ΝΙΚΗ...δε λεω οτι θα ειμαστε σε μια γωνια σκυφτοι περιμενοντας να συμβει το μοιραιο!!
ΑΛΛΑ καλο ειναι ολοι να εχουμε ΠΑΝΤΑ μια πισινη...
Στο ποδοσφαιρο υπαρχει παντα και αντιπαλος...και αυτοι 11 ειναι! (και στην περιπρωση της καλαμαριας ειναι και καλοι..)

# Για να μην εχουμε παλι λοιπον Δευτεριατικα ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ εδω μεσα...
# Για να μην μετατρεπονται οι "παιχταραδες" σε "Κοπροσκυλα" επειτα παλι σε "θεοι", μετα απο μια νικη σε ενα τοπικο ντερμπυ, και παλι σε "κοπροσκυλα" μεσα σε μια βδομαδα μετα απο μια ηττα σε ενα αλλο τοπικο ντερμπυ (φτου..φτου..)...
# Για να εχουμε ολοι την υγεια μας κ τη δευτερα ασχετως αποτελεσματος...
# Για να μην γινει (τοσο ευκολα τουλαχιστον) μπουρδελο το φορουμ...
# Για να μην γκρεμιζουμε οτι χτιζουμε...
# ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ...
# Για "βουντου" και γουρι στην τελικη (α, ρε Bill...μας κολλησες ολους  8) )

...ΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΙΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ....ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!

β) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο @ ΑΛΑΜΑΝΑ..................
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 150 ΜΕΤΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ!!! 
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ  ΓΙΑ "Π.Α.Ο.Κ." ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΧΡΕΗ - ΕΡΤ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΑΥΤΟ!

ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ''ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ''ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ'' Η ''ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ''. Νομιζω πως αν δεις προσεκτικα το σχολιο μου,θα καταλαβεις οτι απλα θελω να αποκτησουμε την αισιοδοξια που πρεπει ,η οποια πηγαζει απο σωστες αιτιες. Οχι κατι παραπανω.  Δεν ειπα ουτε για τεσσαρες,ουτε ποιος βαζελος κλπ... ΕΙΠΑ ,ΟΜΩΣ ''ΠΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ'', ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ. Εννοειται φιλε μου οτι δεν μεταμορφωθηκαμε απο τη μια μερα στην αλλη.Δεν ειπα κατι αντιθετο. Οσων αφορα καποιες τραβηγμενες και υπεραισιοδοξες γνωμες και δηλωσεις που εγιναν εδω,μαλλον δεν θα εννοεις τα δικα μου λεγομενα..ΑΛΛΑ η Καλαμαρια,οπως και να χει, ειναι κατωτερη του ΠΑΟΚ,και ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.                       

Ειπαμε να κραταμε μικρο καλΑθι, αλλα        Τ ο ο ο ο ο Σ ο    μικρο, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ .  ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ.

fricoulas22

• Guest
Και κατι ακομα , για να ολοκληρωσω .Καταρχην δεν εννουσα εσενα και ουτε καποιον συγκεκριμενο.Δεν το πηγα εκει.Εκφρασεις οπως ''μην βιαζεσαι'' , ''κρατα μικρο καλαθι'' ,''περιμενε'' κλπ. θα τις χαρακτηριζα μεχρι και σοφες καποιες φορες.  Ουσιαστικα λεμε το ιδιο πραγμα.  Αλλα εκφρασεις οπως, ''μαλλον θα χασουμε'' η ''δεν το βλεπω'' η ''παρα πολυ δυσκολο'', τις θεωρω καποιες ακυρες ,καποιες τραβηγμενες και καποιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ Ακου εκει..''μαλλον θα χασουμε''..!   Αυτο παραειναι....Εγω απανταω μαλλον το βλεπω! Απαντηση στα πλαισια της κοινης λογικης,χωρις τραβηγματα και κραυγες..ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.. ;D

makptol

• Guest
ETSI..... :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: