Author Topic: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)  (Read 7895 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)
« Reply #200 on: February 25, 2008, 11:14:43 »
ΠΑΟΚ γαυροσ και οφη γαυρος αμυντικος

εγω δεν το διαβασα πουθενα.μονος μου το σκεφτηκα.και εγω τον σερβο θα εβαζα αλλα στο 30 θα τον αλλαζα.

σιγουρος δεν μπορω να ειμαι και οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να ειμαι λαθος.

αυτος περνει τοσα λεφτα και εκανε τοσα λαθη.εγω μονο δινω.δεν εχω δικαιωμα στο λαθος?

με τοσα χρονια παραδοση σε αυτη την χωρα της πουστιας που ολα πουλιουντε και οταν εχεις να κανεις με τοσα φραγκα και απεναντι σου ειναι πρωην πρακτορας της σταζι,ε εγω δεν εμπιστευομε κανεναν.

μακαρι να μεινει του χρονου και να με διαψευσει και να τους ριξουμε 4.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #201 on: February 25, 2008, 11:24:31 »
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΣΤΟ PAOKWORLD!!
ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ....

σιγουρος δεν μπορω να ειμαι και οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να ειμαι λαθος.

δεν εχω δικαιωμα στο λαθος?

Ε, ΑΜΑΝ ΠΙΑ...ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: February 25, 2008, 11:25:39 »
δηλαδή για να καταλάβω, ο γαύρος έπιασε τον gavrancic
για να μη χάσει από τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό ήταν ευχαριστημένος
που έχασε μόνο 2 βαθμούς και όχι 3, στην Τούμπα?

ας πιστέψουμε λοιπόν και το οτι ο γαύρος έχει
συμφωνημένο το πρωτάθλημα να το πάρει ο βάζελος
για να γιορτάσει τα 100 χρόνια του

είναι απίστευτη η ελαφρότητα με την οποία κατηγορούμε
τους ίδιους τους παίκτες μας!
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #203 on: February 25, 2008, 11:31:59 »
τι εκατο χρονια και @@. σου φαινετε ο κοκκαλης να χαριζει τιποτα σε κανεναν?

εδω εκανε ενσταση και ξεφτυλιστικε με την καλαμαρια για τους βαθμους.

η πρωτη θεση εχει ενα προκριματικο και η 2η 2 προκριματικα.

και το τσαμπιονς λιγκ φτανει και τα 20 μυρια ευρω.

εδω για 5,5 μυρια κοντεψε να πεσει η κυβερνηση.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: February 25, 2008, 11:32:51 »
Λοιπόν, ένας συνάδελφος στη δουλειά, είναι κουμπάρος ενός ξάδερφου του Γεωργίου (του φαφούτη). Την Παρασκευή το βράδυ, τυχαία, βρέθηκαν μαζί σε μία παρέα και μεταξύ άλλων λέγανε για το ματς ΠΑΟΚ-γαύρος. Μετά από τρία-τέσσερα κατεσάρια (cuty shark), ο φαφούτης λαλούσε και τα είπε όλα!!! Τι είπε? Δώστε βάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Ο Γκαβρανσιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ ως γέφυρα για τον γαύρο το καλοκαίρι. Οι γαύροι δεν τον πήραν τώρα γιατί δεν μπορούσε να παίξει τσαμπιο λιγκ λόγω Δυναμό Κιέβου. Ο Τζόρτζεβιτσ, όταν ήταν μαζί στη Γιουγκοσλαβία, πιτσιρικάδες, του είχε δώσει το ποδήλατό του για να βγάλει ο Γκαβραν μία γκόμενα. Από τότε ο Γκάβραν είχε ηθικό χρέος προς τον φαλάκρα και με την πρώτη ευκαιρία το ξεπλήρωσε την Κυριακή. Ο γκέϋ δεν έπιασε τους διαιτητές για δύο λόγους. 1ον γιατί πλέον η παράγκα είναι έξω από τα κόζια και την έχει ο βάζελος και 2ον γιατί δεν ήθελε το κράτος (κυβέρνηση) να εξοργήσει το λαό της Μακεδονίας ενόψη Σκοπιανού. Για να είναι ακόμη πιο αληθοφανές το στήσιμο, στο σημείο της γκέλας του Γκαβρανσιτς, το βράδυ της Παρασκευής, ο ίδιος γλάρος που έκοβε βόλτες στο γριατζόγλιο με την καλαμαριά και έκανε τάκλιν στον Κονσεϊσάο, πήγε αργά τα μεσάνυχτα και έσκαψε μία μικρή γούβα, έτσι ώστε να γκελάρει η μπάλα μπροστά από τον Σέρβο και να φάμε το τεμάχιο. Επιλέον, σε συνθηματική γλώσσα, μέσα στη βδομάδα, ο Γκράβαν είπε στον κοβάσεβιτς, τον ακριβή τρόπο της κομπίνας έτσι ώστε να μη χαθεί το γκόλ. Δηλαδή, λέγοντας "δεν βάζει γκολ ο κοβάσεβιτς" στην πραγματικότητα εννοούσε, "θα το βάλεις αλλά όχι με το κεφάλι, αλλά με διπλή τσαφαδιά που θα κάνω εγώ". Ο Μαλεζάς (που προσωπικά τον πάω), τα έμαθε αυτά, και παρακαλούσε τον Σάντος να τον βάλει, αλλά ο Πορτογάλος, επειδή ουσιαστικά πληρώνεται από τον Γλου που είναι στη διοίκηση του γαύρου, δεν τόλμησε να κάνει αυτή την αλλάγή για να μη χάσει τα 600.000 το χρόνο. Επιπλέον δεν τον νοιάζει, γιατί όταν θα τελειώσει η σεζόν, θα πάει πάλι στην αεκούλα, τώρα που έφυγε ο φερέρ. Εννοήτε ότι μαζί του θα πάρει τον Βερόν και τον Ίλιεφ (που δεν τον κουράζει τώρα για να είναι ξεκούραστος στην προετοιμασία της ξαδέρφης το καλοκαίρι). Στην παρέα της Παρασκευής ειπώθηκαν και άλλα. Πολλά!!! Θα σας τα πω όμως μετά το ματσάκι με τον τέλη.... και τότε και οι τελευταίοι άπιστοι θα καταλάβουν ότι πράγματι, ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!    
PAOK is a Social Movement!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #205 on: February 25, 2008, 11:38:48 »
οκ και σε αυτο το αγγελικο πρωταθλημα σε αυτην την υπεροχη χωρα παρτε του χρονου τους ξαδερφους σας τους βαζελους,τους φοιτητοχαμουτζηδες φιλους σας και τις γκομενες σας(ουαου εδω ερχεσαι καθε κυριακη?)

πατε στο πανυγηρακι αθωα και χαμογελαστα.

και η παραδοση συνεχιζεται.

δυστηχως οχι αυτη των πατεραδων μας....αλλα της δικης μας γενιας.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #206 on: February 25, 2008, 11:41:44 »
Φαντάζομαι και ο Ντάνι τα πήρε χοντρά από τον τζίγκερ για να κάνει την πατατιά στο ΠΑΟΚ-παο, για να μην αναφέρω για την απόδοση του δεύτερου - και ενίοτε πρώτου- τερματοφύλακα της πρωταθλήτριας Ευρώπης εθνικής στα ματς με τον ΠΑΟΚ και μόνο. Τρύπημα στο κεφάλι μας υπάρχει και μπαίνουν μέσα μαλακίες. Και στο γαύρο να καταλήξει που δεν είναι απίθανο, εδώ τον μπαρκαουάν που πήγε στον ΟΦΗ γλυκοκοίταζαν, εγώ δεν πρόκειται να πιστέψω χωρίς στοιχεία ότι έκατσε ο Γκάβρανσιτς, 29χρονος επαγγελματίας έμπειρος με ενα σωρο λεφτά που χει παρει στην Ουκρανία, να χάσει απ το γαύρο. Ντρέπομαι μόνο που το αναπαράγω και θα το δει κανας αλλόθρησκος και θα λεει "λένε τα ΠΑΟΚηα (φάτα, αυτόματη μετατροπή!) ότι πληρώσαμε τον παίκτη τους χο χο χο".

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #207 on: February 25, 2008, 11:56:31 »
Οπως και να εχει το πραγμα αυτες οι μαλακιες για χρηματισμο του Σερβου ειναι γελοιες. Αυτο ομως που πραγματικα με εξοργιζει ειναι οι δηλωσεις πριν τον αγώνα ολων των παικτων. Ο Γκαυρα με τις μαλακιες του περι δυσκολης ζωης του κοβασεβιτς, ο Κονσεισαο περι μικρης ομαδας του gay στην Ευρώπη και κτλ.Ο gay  δεν ειναι μικρη ομαδα στην Ευρώπη ειναι αστεια ομαδα στην Ευρώπη για την οποία ο φεργκιουσον ακομα έχει να λεει. Εσυ ομως αγορι μου καλο δεν εχεις δειξει στον ΠΑΟΚ ακομα απολύτως τιποτα και βγαζεις και γλώσσα και εκ μερους του ΠΑΟΚ. Σκοστο λοιπον και μιλα μετα το παιχνιδι οταν θα το εχουμε κερδισει και δειξτους και τα αρχιδια σου αμα θελεις.Συμπτωση οι δυο τους ηταν απο τους χειροτερους στον αγωνα.Ειδατε τον Βερον να μιλαει? Οτι ειχε να πει το ειπε στο γηπεδο.Σκαστε το ρε μαλακες και μιλειστε μετα τον αγώνα.Ακομα δεν βγηκαμε απο το αυγο το παιζουμε και μαγκες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #208 on: February 25, 2008, 12:00:52 »
αυτό για τις δηλώσεις το έχω θίξει και εγώ πιο πάνω...ΕΛΕΟΣ με τις δηλώσεις!
παίξτε μπάλλα όλοι και τέλος οι δηλώσεις....

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #209 on: February 25, 2008, 12:09:37 »
Ο vedder είναι καχύποπτος γιατί υπάρχει και προηγούμενο..Aλλά πιστεύω ότι δεν ισχύει για τον σέρβο..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #210 on: February 25, 2008, 12:12:43 »
Συμφωνώ και επαυξάνω για τις δηλώσεις. Με πειράζουν όμως και για έναν ακόμη λόγο..... ότι
δηλαδή αισθάνομαι σαν να με περνάνε για κανά χαζό που χρειάζομαι τις δηλώσεις του χ ή ψ
παίχτη μας για να πορωθώ κόντρα στο γάβρο..... Παίξε ρε φίλε την μπαλίτσα σου κ κέρδισε και
μετά στα τέτοια μου αν είναι μεγάλος η μικρός ο γκέι στην ευρώπη ή αν θα ωάλει γκολ ο κοβάσεβιτς
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #211 on: February 25, 2008, 12:19:24 »
Re magkes einai tragiko na lete oti o goran einai pianolas..
Den ton efere o goumenos re magkes, o teo ton efere.
Tha itan kalitera na min bgazoume fimes monoi mas

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #212 on: February 25, 2008, 12:36:33 »
Δεν συμμερίζομαι τις φήμες, αλλά όταν έχεις προηγούμενα, λογικό δεν είναι να σου περάσουν από το μυαλό τέτοιες σκέψεις; Αλλά ξαναβλέποντας τη φάση, η μπάλα σκάει περίεργα μπροστά του (έχουμε απίθανα κακό χλοοτάπητα) και γίνεται το τσαφ. Το πως πήγε, τη θέση που πήρε κτλ, ήταν όλα λάθη. Τέσπα, μακάρι να παίξει καλά μέχρι το τέλος, να περάσουμε στα πλέι οφ και να βγούμε ΟΥΕΦΑ.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #213 on: February 25, 2008, 12:44:22 »
Επειδή το θέμα με ιντριγκάρει πάρα πολύ, πραγματικά θέλω να μάθω!!! Ποιά είναι τα προηγούμενα τα οποία αναφέρετε? (δηλαδή χρηματισμός παικτών του ΠΑΟΚ για μειωμένη απόδοση?)

pathrs4

• Guest
« Reply #214 on: February 25, 2008, 12:56:17 »
to palikari oyte ena mina dn einai stin paokara k epathe plaka apo ayta poy antikrise stin toympa!!me ton aroyli kateytheian stin 4a irthe!!makari na pame eyropi!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #215 on: February 25, 2008, 12:57:36 »
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΣΤΟ PAOKWORLD!!
ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ....

δεν εχω δικαιωμα στο λαθος?

Ε, ΑΜΑΝ ΠΙΑ...ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν ξέρω πως το λες αλλά εγώ συμφωνώ απολύτως, και μιλάω σοβαρά.

@ papritsa αδερφέ γράψε κανένα βιβλίο φαντασίας θα πάρεις νόμπελ, ωραίος  :thumbok:

Οσο για το τελευταίο ερώτημα σου  άστο γιατί βλέπω να ξεσπάει πόλεμος.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #216 on: February 25, 2008, 13:10:30 »
@tsakalaki

Ñå ößëå îÝñåéò ôé ìå ôñåëáßíåé.... Ôï íá ëÝìå êÜôé ÷ùñßò ôåêìçñßùóç.... Ðéáíüëáò ï Ãêáâñáíóéôò, ðáëéÜ ðñïçãïýìåíá ìå Üëëïõò ðéáíüëåò ðáß÷ôåò ìáò, ï Ýíáò ôï ìáêñý ôïõ êáé ï Üëëïò ôï êïíôü ôïõ.... ÏÊ, åßíáé ÷áñáêôçñéóôéêü ôçò öõëÞò ìáò ùò ¸ëëçíåò, áëëÜ.... ÄÅÍ ôï äÝ÷ïìáé ÅÄÙ ÌÅÓÁ!!! Áêüìç êáé áí êÜðïéïé ôï ðéóôåýïõí (äéêáßùìÜ ôïõò). Êáé äåí ëÝù üôé äåí ìðïñåß íá õðÜñ÷ïõí êáé ôÝôïéá ðåñéóôáôéêÜ, áëëÜ áí êÜðïéïò ìðïñåß áò ôï áðïäåßîåé êáé åãþ áìÝóùò ìåôÜ èá ôï ãñÜøù ôï âéâëßï (êáé ìå ôá ëåöôÜ áðü ôï Íüìðåë, ðïõ åßíáé ðåñßðïõ 1.000.000 €), èá êÜíù äþñï ôïõ ÷ñüíïõ óôçí ïìÜäá ôïí star ÐÜíôï.... Ýôóé ãéá íá ðÜñù éäÝåò êáé ãéá ôï åðüìåíï âéâëßï ãéá ôïõ ðáñá÷ñüíïõ.... 

pathrs4

• Guest
« Reply #217 on: February 25, 2008, 13:14:36 »
aderfia to paixnidi me ton gay itan na bgei isopalia k etsi egine!!aek k pao paizoyn tora opote tha bgei protos pali o gay

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #218 on: February 25, 2008, 13:17:46 »
 :tikitaka:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #219 on: February 25, 2008, 13:19:52 »
Ώπα..Νάτο το καινούργιο μέλος του paokworld..

Έπρεπε να βγει και βγήκε?Χεχεχεχε..Τι άλλο θα διαβάσουμε..
« Last Edit: February 25, 2008, 13:29:06 by logothetis »