Author Topic: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)  (Read 7650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)
« Reply #160 on: February 24, 2008, 14:11:50 »
ρε παιδια ειναι ανετοιμος ο παικτης....
δλδ το χουμε για το ποιο ευκολο πραγμα να αποδιδεις κατω απο τις συνθηκες που επαιξε ο γκαβρα?
να θυμισω λιγο γιατι ξεχναμε
ερχεται σε καινουρια ομαδα, κανει μια βδομαδα προπονηση, παιζει ματς χωρις καλα καλα να ξερει το μικρο του κνολ, μετα χανει μια βδομαδα προπονησεις λογω τραυματισμου, κ με 3 προπονησεις μπαινει να παιξει με το γαυρο
 και πριν απολα ηταν εκτος αγωνων για ενα μηνα γιατι το ουκρανικο πρωταθλημα ειχε τελειωσει αν δεν κανω λαθος. ε συγνωμη ολα αυτα δεν μπορουν να ειναι εμποδια στη σωστη ψυχολογικη και φυσικη κατασταση του παικτη αρα και το βαθμο ετοιμοτητας του??

kostas4

• Guest
« Reply #161 on: February 24, 2008, 14:14:06 »
Μέχρι που μου μπήκαν και ιδέες.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #162 on: February 24, 2008, 14:19:35 »
το τσαφ που κανει ο Gavrancic...ηταν σχεδον το ιδιο που εγινε και με το σκουληκι...απλα ο αμοροζο το εχασε,ενω χθες μπηκε...μια γκελα(του εστρωσε την μπαλα του κοβασεβιτς) εκανε στο δευτερο ημιχρονω και ο Κνολ...αλλα εκει το εχασε ο σερβος...αλλα τη ιδεες να μπουν για τον Κνολ...αφου αυτον δεν τον δινουμε και πολλοι σημασια...ρε το φουκαρα τον ΠΑΟΚ...κωστακη μου....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

jimpapa83

• Guest
« Reply #163 on: February 24, 2008, 14:21:51 »
manges min ton stauronete exei dromo to protathlima akoma .

to einai anetoimos fanike apo faseis opou den upirxe sinenoisi me ton DANI bgainane kai oi dio tautoxrona se mia periptosi tha mas stoixize akriba ....

upomoni tha deixei tin axia tou otan desei ... erotisi gia olous edo mesa...pera apo to lathos sti fasi tou goal eidate pouthena ton Kambouri ? ? ? ego den ton eida sto kentro mono pou pieze pouthena allou ! kai ean ebaze to goal o bavra sto korner sto deutero imixrono pros to telos tora tha legate oloi .." poooo paixtoura mou diorthose to lathos tou ...megalos paixtis esbise ton kambouri se olo to mats " Entaxei more ena lathos ekane "

ante as sobareutoume ligo min tous bazoume olous sto idio saki !

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #164 on: February 24, 2008, 14:25:28 »
Άμα διαβάσεις καλά τι έχω γράψει, θα δεις ότι δεν το πιστεύω ότι είνια πιανόλα. Αλλά ότι ήταν απαράδεκτος, ήταν. Δεν είναι ο Μελίσσης που έχει μεγαλώσει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ώστε να νοιώθει εκατό φορές παραπάνω την ευθύνη της φανέλας και να λυγίσει. Είναι παίκτης έμπειρος, έχει παίξει σε χιλιάδες παιχνίδια, εκατοντάδες από τα οποία ήταν υψηλότατου επιπέδου. Δεκάδες συμμετοχές με την εθνική Σερβίας, με τη Δυναμό στο τσουλου και δε συμμαζεύεται. Τα λάθη του δείχναν άτομο που είχε τρικυμία στο κρανίο του. Η χειρότερη εμφάνιση αμυντικού από εποχή Χασιώτη. Και θέμα σύγκρισης στην ποιότητα του παίκτη με οποιονδήποτε άλλο αμυντικό μας μετά την εποχή Σκαρτάδου δεν τίθεται. Γι' αυτό είμαι σκληρός μαζί του και τον λέω απαράδεκτο. Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα.

Εγω θα περιμένω 2 ματς ακόμα να τον δώ ... αν και πιστεύω οτι είναι ένα πολύ ικανό στοπερ.Το να βγαίνεις πρώτος στην μπάλα είναι ένα τετοιο στοιχείο.Το στόππερ είναι μια θέση περίεργη.Ήταν υπερβολικά αγχωμένος χθές δεν ξέρω αν θυμάσαι την φάση με τον Φερναντέζ που κάνει έξοδο και και δεν συννενοούνται.Δεν θυμάμαι και κανένα παίκτη του οσφπ να τον παίρνει κεφαλιά.Και κανένας δεν τον κάνει κοροιδο στο γήπεδο.Ακόμα και σε χαμηλό παιχνίδι.

Καταλαβαίνω οτι μπορεί να μην είσαι ήρεμος και οτι περιμένεις πολλά περισσότερα απο αυτον τον παίκτη.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #165 on: February 24, 2008, 16:59:39 »
τι εγινε ρε παιδια;βγηκε ο νικολας χθες σε κανα ραδιο;η ειπε να μπει στο φορουμ...

kostas4

• Guest
« Reply #166 on: February 24, 2008, 17:12:15 »
τι σχεση εχει ο νικολας?εμενα δεν μου αρεσαν καθολου αυτα που εκανε χθες ο γκαβρανσιτς και αν τα συνδεσουμε και με καποιες φημες δεν μου καθονται καλα.μπορει στα επομενα παιχνιδια να ειναι εκπληκτικος αλλα η χθεσινη του εμφανιση ηταν -1 παιχτης για τον ΠΑΟΚ.οπως και του κονσεισαο για να μην κατηγορουμε μονο αυτον

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #167 on: February 24, 2008, 17:15:57 »
Φήμες?

kostas4

• Guest
« Reply #168 on: February 24, 2008, 17:21:49 »
φημες οτι ο γαυρος μετα την απωλεια του ντραγκουτινοβιτς θελει να παρει τον γκαβρανσιτς.αν σκεφτουμε οτι εχει τεραστιο συμβολαιο για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ,η ντιναμο δεν τον θελει και τον ρολο ιβιτς-τζορτζεβιτς τοτε εμενα αυτα μου φαινονται περιεργα.μακαρι να ειναι μ@λακιες αλλα ας το εχουμε στα υπ'οψιν μην φαμε καμια σφαλιαρα το καλοκαιρι

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #169 on: February 24, 2008, 17:32:10 »
και γιατι δεν τον πηρε απο τωρα...για να κανει προετοιμασια? λαμογιο δηλ.και ο Ζαγορακης...αντε ρε συμαζευτειτε και μην μαχαιρωνετε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ πισωπλατα...ενα σκουληκι δεν θα πει τιποτα περισσοτερο απο αυτα που λετε μερικοι δημοσια....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #170 on: February 24, 2008, 17:34:44 »
ενταξει  δλδ δεν επαιξε καλα γιατι αντιμετωπιζε την επομενη ομαδα του.το γραψε κι ο στελλας εμμεσα σημερα.τι να πω;
γιατι τοση καχυποψια ρε πουστη μου;παντως το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ εχει οψιον αγορας.αν δωσουμε τα φραγκα τον παιρνουμε εμεις
κανενας αλλος δεν μπορει οσα λεφτα κι αν δινει.εκτος κι αν θεωρηθει τοτε οτι δεν θελουμε να ενεργοποιησουμε την οψιον
γιατι ας πουμε ειναι πολλα τα λεφτα

kostas4

• Guest
« Reply #171 on: February 24, 2008, 17:36:19 »
δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει ο ζαγορακης?οτι κριτικη και να γινει πλεον ολοι νομιζετε οτι αφορα τον ζαγορακη.ελεος πια,ποιος μιλησε για τον ζαγορακη?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #172 on: February 24, 2008, 17:40:36 »
εσυ θα μας πεις- πως μπλεκεις τον γαυρο σε μια μεταγραφη του ΠΑΟΚ...χωρις να ειναι μπλεγμενη οι διοικηση μας που εχει κανει τις διαπραγματευσεις με τον μανατζερ τη δυναμο και το σερβο και εχει οψιον αγορας με τον παικτη....αντε ρε ξεμπερδευτειτε στο μυαλο σας....ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα απο το γαυρο

kostas4

• Guest
« Reply #173 on: February 24, 2008, 18:01:04 »
η διοικηση μας εψαξε και βρηκε μια αξιοπιστη λυση μεχρι το καλοκαιρι και καλα εκανε.αυτο δεν σημαινει οτι επειδη κατηγορω τον παιχτη κατηγορω και τον ζαγορακη.απο εκει και περα ο γαυρος μπλεχτηκε επειδη θελει το καλοκαιρι τον γκαβρανσιτς που ειναι δανεικος σε εμας και δεν εχουμε 1εκ τον χρονο να τον πληρωνουμε.ο ιβιτς σιγουρα τον ξερει οπως και ο τζορτζεβιτς και θα ειναι πανευκολο για αυτους να τον αγορασουν απο την ντιναμο και να του δινουν τα λεφτα που θελει σε αντιθεση με εμας που δεν παιζει ευρω.οπως επισης δεν μου αρεσαν και οι δηλωσεις πριν το ματς "δεν τρωω γκολ απο τον κοβασεβιτς".και το εφαγες και μαλακας βγηκες.και δεν ειναι μονο το γκολ που εφαγε αλλα και οι συνεχομενες λαθος πασες του στο 2ο ημιχρονο.εβλεπα το πρωι τον αγωνα σε επαναληψη,δεν ξερω αν τον ξαναειδες αλλα ο μαλεζας μπροστα στο φαντασμα του γκαβρανσιτς θα φαινοταν σαν τον τερυ
μακαρι ολα αυτα που σου λεω να ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας αλλα εμενα δεν μου καθονται καλα
και ναι,ο ΠΑΟΚ ειναι 10 φορες μεγαλυτερη ομαδα απο τον γαυρο αλλα οχι οικονομικα.τουλαχιστον οχι ακομα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #174 on: February 24, 2008, 18:11:16 »
και γιατι δεν τον πηρε τωρα? να σου πω εγω τη ακουσα....αυτα που λες ισχυουν για τον Βερον...και τραμπα θα μας αφησουν τον Γκραβανσιτς...δεν προλαβα να τα ακουσω ομως ολα,κατι επαιζε με  λεφτα...γιατι επεσε το σημα(σιρμα) στο Χορτιατη και δεν ακουγοταν το ραδιο...

kostas4

• Guest
« Reply #175 on: February 24, 2008, 18:17:32 »
ισως γιατι δεν την ψιλιαστηκε ο γαυρος,ισως γιατι δεν ειχε θεση ξενου.ποιος ξερει?τελοσπαντων θα δειξει.μακαρι οτι γινει να γινει για το καλο του ΠΑΟΚ.ραδιο εχω να ανοιξω κανενα χρονο παντως

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #176 on: February 24, 2008, 18:20:27 »
Ετσι ειναι το ακουσα στο ραδιο και εγω. Θα παιρνανε κ τον Κονσεισαο αλλα τωρα μετα το επεισοδιο με Νικοπολιδη ο Τακης ειπε στον Ιβιτς που ειπε στον Πετρο σημερα το πρωι οτι ειναι περσονα νον γκρατα ο Πορτογαλος στον ΟΣΦΠ..

ρε συνελθετε μερικοι και στον ξυπνιο σας φαντασματα βλεπετε..

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #177 on: February 24, 2008, 18:21:07 »
και καλα κανεις kostas4....εγω αυτο που λεω ειναι ,οτι πρεπει να σκεφτομαστε πρωτα το καλο του ΠΑΟΚ πριν πουμε κατι δημοσια....δεν θελουν και πολλοι αυτοι που ειναι απεναντι μας για να πιαστουν απο κατι τετοια και να προσπαθησουν να μας κανουν μπουρδελο

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #178 on: February 24, 2008, 18:26:32 »
Πιθανότερο είναι ο σέρβος να έπαθε πλάκα με την κερκίδα στην αρχή θετικά, στην συνέχεια αρνητικά (όταν έπεσε σχετική σιωπή) και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε όλη τη βδομάδα να έκανε νερά, παρά τα σενάρια που ακούγονται. Έλεος.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

makptol

• Guest
« Reply #179 on: February 24, 2008, 18:44:12 »
και γιατι δεν τον πηρε απο τωρα...για να κανει προετοιμασια? λαμογιο δηλ.και ο Ζαγορακης...αντε ρε συμαζευτειτε και μην μαχαιρωνετε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ πισωπλατα...ενα σκουληκι δεν θα πει τιποτα περισσοτερο απο αυτα που λετε μερικοι δημοσια....

ετσι ειναι τι σεναρια ειναι αυτα .........? λες και αν ηθελε ο γαυρος να το παει στην πουστια δεν θα το εκανε οπως το κανει τοσα χρονια θα εφερνε τους στημενους διατητες του και θα μας αφηνε εμας να ουρλιαζουμε
.....ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ........ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ....................