Συγκίνηση στο αντίο του Φραντζέσκου...
Μιλούσε για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και έκλαιγε... Ο Κώστας Φραντζέσκος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, όπου αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ έβαλε τα κλάματα αναφερόμενος στην πορεία του με τη φανέλα του "δικεφάλου".
"Είναι μεγάλη τιμή που έπαιξα σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με αναγνώρισε. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να ζήσω μεγαλύτερες στιγμές. Βρέθηκα τυχαία, δεν ήμουν οπαδός της ομάδας αλλά ήταν μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου που ήρθα στον ΠΑΟΚ", δήλωσε και συνέχισε υπογραμμίζοντας για τη λύση της συνεργασίας του: "Η ουσία είναι ότι τώρα βρίσκομαι εκτός της οικογένειας. Ο κ. Μπάγεβιτς μου είπε ότι δεν είμαι στα πλάνα του. Εχω όρεξη για ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσα να μείνω χωρίς να παίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κ. Ορφανό, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που με στήριξε".
Ο διεθνής μέσος συμπλήρωσε πως έμεινε εκτός ομάδας για μη αγωνιστικούς λόγους χωρίς να διευκρινήσει, όμως, τι εννοεί, ενώ για τον Αγγελο Αναστασιάδη τόνισε: "Παρ' όλο που είχαμε ορισμένες κόντρες ποτέ δεν κράτησα κακία. Ηταν γνήσιος και αυθόρμητος. Θέλω να τον ευχαριστήσω"
re paides psinomai na ton dw pali sto ghpedo.estw san kalesmeno.kati...as kanoume ena kamp kai meis (edw o gavros exei kamp sth voreia ellada!!!)
kai as valoume upeuthuno to frantzesko.apla mia skepsi ekana....eimai ektos topou kai xronou alla...na re seis h katastash sthn organwsh deixnei na ftiaxnei...as ekmertaleutoume nea proswpa kai as xekolhsoume apo paoktshdes tou tupou aslanidh kai orfanou...xerw gw