εαν διαβασες cure ενα ποστ εδω που να προτρεπει την διοικηση να διωξει τον βερον τοτε πες το μου..
βρε ουστ απο εδω..κ εσυ κ ο μανατζερ σου ο μαλακας που δεν θελει να χασει τα ποσοστα του..
Φίλε gagas μπορείς να κάνεις όσο γουστάρεις τον τάκο που στηρίζει τον Ζαγοράκη και τις επιλογές του. Απόλυτο δικαίωμά σου είναι αυτό. Τα επιχειρήματά σου όμως ρε φίλε είναι μια έτσι και μια γκιουβέτσι και γενικά όπως μας συμφέρει. Στο θέμα του κοντού έγραψες καμιά τριακόσιες φορές πως η διοίκηση αποφασίζει για τα αγωνιστικά και στο θέμα Βερόν κι Αραμπατζή εσύ ως οπαδός θέλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου για να "βοηθήσεις" τη διοίκηση.
Καταρχήν υπάρχει το προφανές ότι με όσα λες όχι μόνο δεν βοηθάς τη διοίκηση, αλλά τη ξεφτιλίζεις όταν υπονοείς πως είναι ανίκανη να λύσει μόνη της ένα θέμα και χρειάζεται "οπαδική παρέμβαση". Είναι τραγικό να υπονοεί οπαδός πως θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προφανώς χειροδικώντας εναντίον παίχτη για να λύσει τα χέρια μιας ανίκανης στο θέμα αυτό διοίκησης ή έστω επειδή θα το αρνηθείς "πιέζοντας" με κάποιον τρόπο τον παίχτη να λύσει το συμβόλαιο. Αυτό θα σήμαινε πως η διοίκηση έχει πανηγυρτζήδες δικηγόρους που δεν μπορούν αν βρούνε μία λύση, όπως αυτή την πολύ ωραία που προτείνει ο Club. Αυτά τα κάνουν στο σκουλήκι, αλλά φαίνεται μαζί με τη "κοινή γραμμή" έχουμε ζηλέψει και άλλα "ωραία" της γειτονιάς και ονειρευόμαστε να τα φέρουμε και στον μεγάλο ΠΑΟΚ. Φευ!
Επίσης στο ίδιο πνεύμα του όπως μας βολεύει δέχεσαι δημοσιογραφικές πηγές για κάποια θέματα και για άλλες ειρωνεύεσαι εμάς που τις χρησιμοποιούμε, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την πολιτική της ΠΑΕ να μας φέρεται ως πρόβατα. Για να το αποφύγεις μάλιστα αυτό το αναπόφευκτο μια έτσι και μια γκιουβέτσι, επικαλείσαι και προσωπική γνώση, για να στηρίξεις την όποια επιχειρηματολογία σου.
Ενώ εγώ αν πω ότι ξέρω από μέσα πως στον Κοντρέρας και στον Μουσλίμοβιτς έχει κρεμαστεί ταμπελάκι θα με ειρωνευτείς για το επιχείρημά μου, όπως έχεις κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Καλά κάνεις ό,τι κάνεις, αλλά δεν θα περνάει στο ντούκου. Τα γραπτά ευτυχώς μένουν άλλωστε και ο καθένας μπορεί και κρίνει. Εγώ πάντως χωρίς να είμαι δημοσιογράφος για να κρύβω τις μυστήριες πηγές μου κι επειδή έτυχε να γνωρίσω τον Ζλάταν, ήξερα και το έγραψα αμέσως εδώ μέσα όσο πιο κομψά μπορούσα πως τον έχουν για πώληση. Ούτε "πηγές" μυστήριες επικαλούμαι, ούτε τίποτε άλλο. Ό,τι ξέρω το λέω, μαζί και από που το ξέρω.
Τα υπόλοιπα βάζω το φτωχό μου το μυαλό να τα συμπεραίνουν. Και έχω τη σταθερή πολιτική να πιστεύω και να ψάχνω κάθε τι που λένε ή γράφουν οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και τα ψέματα. Έχει κι αυτό την αξία του να ψάχνεις για ποιο λόγο να γράψει ο άλλος ένα ψέμα. Δεν καταπίνω όμως ό,τι δεν γουστάρω.
Λες η απόκτηση του κοντού να τανε επιλογή μπερέτα...? Με έβαλες σε σκέψεις κιούρ....
Δεν χρειάζεται ρε φίλε ειρωνεία. Φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής διαμορφώνει το ρόστερ και το παραδίδει στον εκάστοτε προπονητή, πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ. Εγώ αυτό που ήθελα να αναδείξω με την "αφελή" διαπίστωσή μου πως ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, είναι πως για πολλοστή φορά αποδείχτηκε σε όποιον καταλαβαίνει πως τα γραφεία τύπου της ΠΑΕ είχαν κι έχουν δίκιο, για όλο το θέμα Βερόν.
Και δεν ήθελα να το βάλω για να τους βάλω χέρι, που κάνουν τη δουλειά τους και δουλειά τους δεν είναι να σκέφτονται το καλό του ΠΑΟΚ, αλλά της τσέπης τους. Θέλω να καταλάβει και ο τελευταίος αθώος πως δεν τα βγάζουν από το στομάχι τους, αλλά συνεργάζονται άψογα με την ΠΑΕ.