Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 25964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #660 on: June 20, 2010, 16:26:29 »
δηλαδη αν καταλαβα προτρεπεις να κανουμε κατι σαν αυτο που εγινε με τον μιλισαβλιεβιτς στο μπασκετ?
εαν ο παικτης προσφυγει στην ουεφα δεν θα βρει το δικιο του?συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις η ουεφα ειναι υπερ των παικτων..(ρωταω γιατι δεν τα ξερω καλα αυτα)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #661 on: June 20, 2010, 18:47:18 »
Συμφωνω με τον gaga (ρε φιλε, ξερω οτι το nick σου ειναι πολυ πριν την Lady Gaga, αλλα πλεον αυτην μου θυμιζεις :P :P), μιλαμε για κοπροσκυλο ανευ λογικης...

Δεν γινετε να του δωσουμε 150.000 κ καμια αλλη ομαδα αλλα 150.000 αν γλυτωσουμε τουλαχιστον τα μισα;

Πραγματικα... ειμαι σιγουρος, ποσο ασχημα θα νιωθει ο Ζησης, ποσο προσβεβλημενος απο τον ανθρωπο Βερον, που τον προδωσε ετσι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #662 on: June 20, 2010, 18:58:27 »
 ;D ;D ;D ;D
θα παρω λιγο κ απο το δικο σου nick κ θα γινω lord gagas!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #663 on: June 20, 2010, 20:15:08 »
εχω υπερασπιστει πολλες φορες την διοικηση αλλα αυτη την φορα αν δεν ξεφορτωθει και φετος αυτον τον παικτη θα τα ακουσει χοντρα και απο εμενα.. το ιδιο ισχυει και για την περιπτωση αραμπαζη

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #664 on: June 20, 2010, 20:37:04 »
Oυάου.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #665 on: June 21, 2010, 11:12:24 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Οπότε μέχρι να πει ο καινούριος πως δεν του κάνει ούτε αυτού ο Βερόν, δεν μπορώ να καταλάβω προς τι το άγχος να φύγει, να του σπάσουμε τα πόδια, το κεφάλι και τα παπάρια.

Μέχρι λοιπόν να πει ο Μπερέτα πουλήστε τον, η οποιαδήποτε άποψη του στυλ "διώξ'τον τον άχρηστο" είναι ευθεία παρέμβαση στα αγωνιστικά. Και μάλιστα από μερικούς που για κάποιες "άλλες περιπτώσεις" είχαν σημαία το ότι δουλειά του οπαδού είναι η κερκίδα μπλα μπλα μπλα. Τελικά όπου μας συμφέρει η δουλειά του οπαδού είναι η κερκίδα και όπου δεν μας συμφέρει λέμε διώξε αυτόν, κράτα αυτόν;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #666 on: June 21, 2010, 12:12:10 »
Ο Beretta τον έιχει παίχτη και στην Ιταλία και δεν είχε παίξει αγώνα ο Νερών με τον Beretta προπονητή
(αυτά πληροφοριακά δεν λέω ότι είναι λάθος η άποψη του Cure)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #667 on: June 21, 2010, 12:18:13 »
Τελικά όπου μας συμφέρει η δουλειά του οπαδού είναι η κερκίδα και όπου δεν μας συμφέρει λέμε διώξε αυτόν, κράτα αυτόν;

+1

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #668 on: June 21, 2010, 14:23:19 »
εαν διαβασες cure ενα ποστ εδω που να προτρεπει την διοικηση να διωξει τον βερον τοτε πες το μου..
τους παικτες λεμε να φυγουν επειδη δεν τους θελει η διοικηση.αλλο το ενα κ αλλο το αλλο..
κ ειναι φανερο οτι τον βερον δεν τον θελει ουτε η διοικηση ουτε ο προπονητης..

δεν καταλαβες οτι δεν παρεμβαινουμε στο εργο της διοικησης, αλλα προσπαθουμε να συμβαλουμε στην προσπαθεια της..
« Last Edit: June 21, 2010, 14:31:43 by gagas »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #669 on: June 21, 2010, 14:24:56 »
Οπότε μέχρι να πει ο καινούριος πως δεν του κάνει ούτε αυτού ο Βερόν, δεν μπορώ να καταλάβω προς τι το άγχος να φύγει, να του σπάσουμε τα πόδια, το κεφάλι και τα παπάρια.

Μέχρι λοιπόν να πει ο Μπερέτα πουλήστε τον, η οποιαδήποτε άποψη του στυλ "διώξ'τον τον άχρηστο" είναι ευθεία παρέμβαση στα αγωνιστικά. Και μάλιστα από μερικούς που για κάποιες "άλλες περιπτώσεις" είχαν σημαία το ότι δουλειά του οπαδού είναι η κερκίδα μπλα μπλα μπλα. Τελικά όπου μας συμφέρει η δουλειά του οπαδού είναι η κερκίδα και όπου δεν μας συμφέρει λέμε διώξε αυτόν, κράτα αυτόν;

Cure για αυτο υπαρχει ομως και ο τεχνικος διευθυντης, ο οποιος ειναι πανω απο τον προπονητη σε μια σοβαρη ομαδα. Ο προπονητης ζηταει θεσεις, ο τεχνικος του παει παικτες ;)
Στο θεμα του Βερον υπαρχει και κακο προηγουμενο, πχ μπορει να θελει η ΠΑΕ να γλυτωσει σκηνικα σαν αυτα που μας λενε οτι εκανε περισυ στην προετοιμασια, για να μην χαλασει το κλιμα στην ομαδα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #670 on: June 21, 2010, 14:38:30 »
Ο χαραμοφαης εξ Αργεντινης προφανως θεωρειται ξενο σωμα απο την διοικηση απο την περσυνη χρονια...Κανενας Μπερετα δεν θα κρινει αν πρεπει να μεινει η' οχι απο την στιγμη που η διοικηση εχει παρει ηδη τις αποφασεις της απο περυσι για εναν τυπο που παιρνει 300 χιλιαρικα, προσφεροντας μονο το ξυσιμο των αρχιδιων του...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #671 on: June 21, 2010, 14:48:21 »

Λες η απόκτηση του κοντού να τανε επιλογή μπερέτα...? Με έβαλες σε σκέψεις κιούρ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

euboia4

• Guest
« Reply #672 on: June 21, 2010, 18:05:30 »
Φίλε αν διαβάσεις τον εσωτερικό κανονισμό μιας ΠΑΕ, θα καταλάβεις πολλά. Αν επίσης δεις τη συλλογική σύμβαση εργασίας ΕΠΟ και ΠΣΑΠ, θα καταλάβεις ακόμα παραπάνω. Και επειδή μαζεύτηκαν πολλά ρουφιανάκια (σαφως δεν εννοώ εσένα) τον τελευταίο καιρό και λενε απο δω κ απο κει οτι το φορουμ ειναι εμπαθες απέναντι στον Ζαγοράκη, εγώ προσωπικά δε καταλογίζω σκοπιμότητα στην ΠΑΕ για το θέμα Βερόν. Καταλογίζω ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Όταν κάποιο συμβόλαιο εμφανίζει αντιεπαγγελματισμό (κ ξες αυτό είναι εύκολο να το προκατασκευάσει μια ΠΑΕ), τότε υπάρχουν πολύ τρόποι να τερματίσεις ένα συμβόλαιο χωρίς αίμα...Όσο η Παε ανέχεται απρόκλητα κάθε αρχιδάκι, άλλο τόσο θα της καταλογίζω ευθύνες στο ολόκληρο. Σ αυτήν και σε κανενα άλλον.
απο που και ως που ειναι αντιεπαγγελματικη η σταση του Βερον?
επειδη δεν τρεχει?
τοτε ο γαυρος θα ελυνε ολα τα μεγαλα συμβολαια
δεν λυνονται ετσι ευκολα τα συμβολαια
πρεπει να κανει ο παιχτης κατι πολυ χοντρο πχ να εξαφανιστει

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #673 on: June 21, 2010, 23:11:04 »
Δεν είμαι στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια της ομάδας φίλε για να ξερω αν τρεχει, αργεί, ξεροχύνει ή παίρνει πίπες στους υπόλοιπους. Ξέρω οτι νομικά το παραμικρό μπορεί να γίνει αφορμή κηνυγητού. Ακόμα και οτι έγινε αλλαγή φέτος σε ματς Κυπέλλου και βγήκε περπατώντας συνιστά παράπτωμα. Όχι για λύση συμβολαίου, αλλά επιβολής προστίμου. Γνωρίζω επίσης οτι συμβόλαια έκοβε ο καπετάνιος κάποτε με δικηγόρους τσακάλια για ασήμαντες αφορμές... Θα με πει κανεις, καλά σκουλίκια είμαστε να φερόμαστε έτσι σε παίκτες? Σωστά θα αναρωτηθεί.

ΑΛΛΑ Η ΑΡΝΗΣΗ ΒΕΡΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η΄ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, Ή Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΟΣ.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #674 on: June 22, 2010, 05:07:11 »
καλα ρε Θοδωρε τι σκατα συζητουσατε με τον  Μακη Ψωμιαδη οταν ερχοτανε ΤΟΥΜΠΑ?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #675 on: June 22, 2010, 11:27:36 »
εαν διαβασες cure ενα ποστ εδω που να προτρεπει την διοικηση να διωξει τον βερον τοτε πες το μου..

βρε ουστ απο εδω..κ εσυ κ ο μανατζερ σου ο μαλακας που δεν θελει να χασει τα ποσοστα του..
Φίλε gagas μπορείς να κάνεις όσο γουστάρεις τον τάκο που στηρίζει τον Ζαγοράκη και τις επιλογές του. Απόλυτο δικαίωμά σου είναι αυτό. Τα επιχειρήματά σου όμως ρε φίλε είναι μια έτσι και μια γκιουβέτσι και γενικά όπως μας συμφέρει. Στο θέμα του κοντού έγραψες καμιά τριακόσιες φορές πως η διοίκηση αποφασίζει για τα αγωνιστικά και στο θέμα Βερόν κι Αραμπατζή εσύ ως οπαδός θέλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου για να "βοηθήσεις" τη διοίκηση.
Καταρχήν υπάρχει το προφανές ότι με όσα λες όχι μόνο δεν βοηθάς τη διοίκηση, αλλά τη ξεφτιλίζεις όταν υπονοείς πως είναι ανίκανη να λύσει μόνη της ένα θέμα και χρειάζεται "οπαδική παρέμβαση". Είναι τραγικό να υπονοεί οπαδός πως θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προφανώς χειροδικώντας εναντίον παίχτη για να λύσει τα χέρια μιας ανίκανης στο θέμα αυτό διοίκησης ή έστω επειδή θα το αρνηθείς "πιέζοντας" με κάποιον τρόπο τον παίχτη να λύσει το συμβόλαιο. Αυτό θα σήμαινε πως η διοίκηση έχει πανηγυρτζήδες δικηγόρους που δεν μπορούν αν βρούνε μία λύση, όπως αυτή την πολύ ωραία που προτείνει ο Club. Αυτά τα κάνουν στο σκουλήκι, αλλά φαίνεται μαζί με τη "κοινή γραμμή" έχουμε ζηλέψει και άλλα "ωραία" της γειτονιάς και ονειρευόμαστε να τα φέρουμε και στον μεγάλο ΠΑΟΚ. Φευ!

Επίσης στο ίδιο πνεύμα του όπως μας βολεύει δέχεσαι δημοσιογραφικές πηγές για κάποια θέματα και για άλλες ειρωνεύεσαι εμάς που τις χρησιμοποιούμε, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την πολιτική της ΠΑΕ να μας φέρεται ως πρόβατα. Για να το αποφύγεις μάλιστα αυτό το αναπόφευκτο μια έτσι και μια γκιουβέτσι, επικαλείσαι και προσωπική γνώση, για να στηρίξεις την όποια επιχειρηματολογία σου.

Ενώ εγώ αν πω ότι ξέρω από μέσα πως στον Κοντρέρας και στον Μουσλίμοβιτς έχει κρεμαστεί ταμπελάκι θα με ειρωνευτείς για το επιχείρημά μου, όπως έχεις κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Καλά κάνεις ό,τι κάνεις, αλλά δεν θα περνάει στο ντούκου. Τα γραπτά ευτυχώς μένουν άλλωστε και ο καθένας μπορεί και κρίνει. Εγώ πάντως χωρίς να είμαι δημοσιογράφος για να κρύβω τις μυστήριες πηγές μου κι επειδή έτυχε να γνωρίσω τον Ζλάταν, ήξερα και το έγραψα αμέσως εδώ μέσα όσο πιο κομψά μπορούσα πως τον έχουν για πώληση. Ούτε "πηγές" μυστήριες επικαλούμαι, ούτε τίποτε άλλο. Ό,τι ξέρω το λέω, μαζί και από που το ξέρω.

Τα υπόλοιπα βάζω το φτωχό μου το μυαλό να τα συμπεραίνουν. Και έχω τη σταθερή πολιτική να πιστεύω και να ψάχνω κάθε τι που λένε ή γράφουν οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και τα ψέματα. Έχει κι αυτό την αξία του να ψάχνεις για ποιο λόγο να γράψει ο άλλος ένα ψέμα. Δεν καταπίνω όμως ό,τι δεν γουστάρω.

Λες η απόκτηση του κοντού να τανε επιλογή μπερέτα...? Με έβαλες σε σκέψεις κιούρ....
Δεν χρειάζεται ρε φίλε ειρωνεία. Φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής διαμορφώνει το ρόστερ και το παραδίδει στον εκάστοτε προπονητή, πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ. Εγώ αυτό που ήθελα να αναδείξω με την "αφελή" διαπίστωσή μου πως ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, είναι πως για πολλοστή φορά αποδείχτηκε σε όποιον καταλαβαίνει πως τα γραφεία τύπου της ΠΑΕ είχαν κι έχουν δίκιο, για όλο το θέμα Βερόν.
Και δεν ήθελα να το βάλω για να τους βάλω χέρι, που κάνουν τη δουλειά τους και δουλειά τους δεν είναι να σκέφτονται το καλό του ΠΑΟΚ, αλλά της τσέπης τους. Θέλω να καταλάβει και ο τελευταίος αθώος πως δεν τα βγάζουν από το στομάχι τους, αλλά συνεργάζονται άψογα με την ΠΑΕ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #676 on: June 22, 2010, 12:23:35 »
Κιούρ θα σουνα από τους τελευταίους εδώ μέσα που θα ειρωνευόμουνα......αλλού πήγαινε το σχόλιο απλά πήρα αφορμή από το σχόλιο σου. 
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #677 on: June 22, 2010, 13:57:19 »
ΟΚ sorry ρε φίλε που αρπάχτηκα. Απλά με τόσες ειρωνείες τελευταία και έμμεσες βρισιές έχασα τη μπάλα και βλέπω κι εκεί που δεν υπάρχουν. Καταιγισμός τελευταία (κι όχι μόνο στο forum). Αυτό δεν με δικαιολογεί απέναντί σου γιατί σε ξέρω, αλλά εξηγεί κάπως το άρπαγμά μου...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #678 on: June 22, 2010, 16:02:10 »
cure δεν εχω ορεξη να ξανασχοληθω με τα αυτονοητα...
καταλαβε οτι θελεις για μενα...δεν μπορω να σε πεισω διαφορετικα..
εξαλλου σου ειπα οτι η διοικηση δεν θελει τον αραμπατζη( "Για να το αποφύγεις μάλιστα αυτό το αναπόφευκτο μια έτσι και μια γκιουβέτσι, επικαλείσαι και προσωπική γνώση, για να στηρίξεις την όποια επιχειρηματολογία σου" το ξερω κ απο γνωστο του, θελεις να σου πω ποιον??).η διοικηση εχει προβληματα κ εννοειται οτι χρειαζεται τη βοηθεια μας, οπως δεν την ξευτελισε η παρεμβαση των συδεσμιτων στην προπονηση ετσι δεν την ξευτιλιζει κ μια τετοια παρεμβαση(σιγα την παρεμβαση απο φορουμ δηλαδη). αλλο να λες μην παρεις αυτον κ μην παρεις εκεινον κ διωξε τον ταδε( δεν μιλαω για κοντο, γιατι οπως εχω χιλιογραψει ειναι σεβαστη η καθε γνωμη). ασε που δεν χρησιμοποιησα εγω τη λεξη ανικανη..η διοικηση επειδη αποτελειται απο πρωην ποδοσφαιρστες τους φερεται light ..κ αυτη ειναι μια πολιτικη που αλλος διαφωνει αλλος συμφωνει..
τεχνιεντως παντως συγκρινεις πραγματα που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους..
 κ δεν νομιζω οτι ειρωνευτηκα καποιον εδω μεσα..αντιθετα οι ειρωνιες πανε συννεφο τελευταια κ οχι μονο προς εμενα( ειναι καλο να ειμαστε εναντιον της ειρωνιας και οταν απευθυνεται στην αντιθετη γνωμη, οχι μονο οταν μας συμφερει)..
ειδικα ποσο μαλλον να ειρωνευτω εσενα, που ενα super κειμενο σου που διαβασα τυχαια πριν περιπου δυο χρονια με "εφερε" στο φορουμ.

οσο για την λυση που προτεινε ο κλαμπ, εαν καταλαβες την συζητησα μαζι του, δεν ειμαι δικηγορος εγω να ξερω τα τερτιπια, κ  ρωτησα τι γινεται εαν παει στην uefa ή το cas. εκει απαντηση δεν πηρα(προφανως δεν μπορουμε να γνωριζουμε)..

για τις πωλησεις παικτων,ειναι ηλιου φαινοτερο οτι θελουν να τις κανουν..δεν χλευασα κανεναν που ειχε τετοια πληροφορηση.ουτε που αναπαρηγαγε το θεμα..αλλο ηταν εκει το προβλημα..

τελος, λες οτι ζηλεψα πραγματα απο τη γειτονια, προφανως για να στηριξεις την επιχειρηματολογια σου..ειναι γνωστο τεχνασμα αυτο cure προκειμενου να παρεις μαζι σου τον αναγνωστη, μην το χρησιμοποιεις για μενα σε παρακαλω γιατι δεν ευσταθει..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #679 on: June 24, 2010, 14:28:16 »
Φιλαράκι είσαι πολύ έξυπνος για να μπορούμε να γράφουμε καμιά εβδομάδα και σε κάθε post να λέει ο καθένας τα δικά του, χωρίς να καταλήξουμε πουθενά. Και δεν χρειάζεται άλλωστε να καταλήξουμε. Έχω ξαναπεί πως είναι μάλλον ηλίθιος όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πείσει τον άλλον και γράφει με αυτό το σκοπό.
Εγώ δεν έχω φιλοδοξίες να πείσω κανέναν για τίποτα. Θέλω απλά να μοιράζομαι όσα σκέφτομαι και τυχόν ξέρω. Δεν θέλω κανέναν "αναγνώστη" μαζί μου, όπως λες. Στ' αρχίδια μου ειλικρινά. Να συζητάμε για ΠΑΟΚ θέλω και να λέμε ουσιαστικά πράγματα που να ΤΟΝ βοηθάνε και να ΜΑΣ βοηθάνε να βρίσκουμε την άκρη.
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω, αλλά έγραφα προσβεβλημένος. Συγγνώμη πάντως!

On topic
ο Μπερέτα τον είχε αναπληρωματικό στο καμπιονάτο. Δεν σημαίνει πως θα τον έχει κι εδώ στο κωλοπρωτάθλημα. Αν δεν τον δώσουμε, ας αξιοποιηθεί τουλάχιστον για back up του Ίβιτς.