Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 25657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #620 on: May 30, 2010, 14:06:14 »
για να πας στο καυτατζογλειο χρειαζεται αεροπλανο?
δεν θελουμε να μας αποδειξει τπτ.η τελευταια αποδειξη μαλακιας του ηταν την προηγουμενη εβδομαδα που το επαιξε τραυματιας για να μην παει στο νταχαου κ κατεβηκε η ομαδα χωρις αμυντικο χαφ. θυμιζω οτι ο σαντος ειχε ηδη φυγει..
..ο τεμπελης..τετοιες στασεις στις προπονησεις χαλανε το κλιμα στην ομαδα..

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #621 on: May 30, 2010, 14:13:46 »
Οχι αλλα συστηνετε σε εγγυους να μην πετανε με αεροπλανα μετα τον 3/4 μηνα εγγυμοσυνης.

Η μονη του λυση ηταν ο Ηρακλης...
Αλλα ποιος θα πηγαινε στον Ηρακλη απο εμας, οταν γνωριζει τα προβληματα που ειχε; Επαγγελματιας ειναι και θελει να πληρωνετε. Εξαλλου δεν τον ηθελαν και οι οργανωμενοι της γριας.

Yπαρχουν και τα πλοια, δεν μενει ενας ποδοσφαιριστης εναν χρονο στον παγο για κατι τετοιο! Ειπαμε εγκυος ειναι οχι πυρηνικη βομβα...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #622 on: May 30, 2010, 14:23:12 »
ενταξει ρε φιλε εγω δεν ειμαι δικηγορος του Βερον.
Αν ειναι ετοιμογεννη η γυναικα σου βαλτην σε πλοιο για 42 ωρες ταξιδι για την Κυπρο...τι να πω..
Ο συγκεκριμενος παντως ποδοσφαιριστης δεν εχει κανενα προβλημα με τον παγκο. Απο το 2003 σε οποια ομαδα ηταν εκανε σχεδον μηδενικες συμμετοχες.

Πες τον τεμπελη, αταλαντο...Αλλα οταν εχει να κανει με οικογενεια, γυναικα και παιδια δεν μπορει να εισαι τοσο large. Εγω τουλαχιστον οχι...

ΥΓ. Τα Χριστουγεννα η γυναικα του ηταν στον 6/7 μηνα εγκυμοσυνης  

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #623 on: May 30, 2010, 14:59:53 »
Oυτε εγω ειμαι κατηγορος του, απλα η δικαιολογια της γυναικας του για να μην φυγει δεν με πειθει ουτε 0,001%
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

chiltsid

• Guest
« Reply #624 on: May 30, 2010, 15:24:08 »
ενταξει ρε φιλε εγω δεν ειμαι δικηγορος του Βερον.
Αν ειναι ετοιμογεννη η γυναικα σου βαλτην σε πλοιο για 42 ωρες ταξιδι για την Κυπρο...τι να πω..
Ο συγκεκριμενος παντως ποδοσφαιριστης δεν εχει κανενα προβλημα με τον παγκο. Απο το 2003 σε οποια ομαδα ηταν εκανε σχεδον μηδενικες συμμετοχες.

Πες τον τεμπελη, αταλαντο...Αλλα οταν εχει να κανει με οικογενεια, γυναικα και παιδια δεν μπορει να εισαι τοσο large. Εγω τουλαχιστον οχι...

ΥΓ. Τα Χριστουγεννα η γυναικα του ηταν στον 6/7 μηνα εγκυμοσυνης  
υπηρχαν 1002 λύσεις,ειπαμε ανθρωποι ειμαστε,αλλα οχι κορόιδα και αυτος μας επιασε,κανονικότατα για κορόιδα!
στις ομαδες που καθοταν πριν απο μας στον παγκο,δεν επαιρνε 300 χιλ και δεν εκανε την ζωαρα που κανει εδω!
τεσπα,δε γαμεις,αντε να παρει τον πουλο επιτέλους,αρκετα λεφτα του κοσμου χαθηκαν!

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #625 on: May 30, 2010, 15:42:19 »
γιατι εγω εχω την εντυπωση  οτι αυτον τον παικτη τον φαγαν τα media της πολης  απο περσυ το καλοκαιρι... την πρωτη χρονια που ηρθε  στην ομαδα  μεσα  στην  αμπαλοτητα που επικρατουσε τοτε στην ομαδα  ηταν η μονανδικη οαση..βεβαια εχουμε καλυτερους παικτες στο κεντρο πλεον και δυσκολα θα μπορουσε να παιξει .. αλλα οτι ειναι τεμπελης  και δημιουργει προβληματα  στην ομαδα  επειδη το γραφει ο κολκας  προσωπικα  δεν μου λεει κατι
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #626 on: May 30, 2010, 15:48:26 »
τα ματια σου που τον ειδαν στους αγωνες που επαιξε σου λενε?
δεν γινεται αλλο να βγαζουμε λαδι τετοιους παικτες..αλλοθι σε κανεναν παικτη που παιζει με τα λεφτα του λαου.
πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι κουμαντο κανει ο ζησης κ ο προεδρος.κανενας εαυτος τους.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #627 on: May 30, 2010, 17:16:15 »
Παντως κριμα με αυτον τον παικτη... Απο πουλεν εγινε χαραμοφαης.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #628 on: May 30, 2010, 21:55:18 »
Παντως ειναι απο τους λιγους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες που διαλεξε
να μεινει ανενεργος και να πληρωνετε...
 ???
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #629 on: May 31, 2010, 01:09:24 »
απο το πρωι βγηκε η φημη οτι προσπαθει η διοικηση να σε διωξει κ εσυ ακομα δεν εφυγες..
προσεχε.μην παιζεις μαζι μας.τον πουλο εχθες..
δεν περισσευουν 300 χιλ απο τις τσεπες μας για την παρτη σου..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #630 on: May 31, 2010, 01:48:26 »
Αντιο πρωην πουλεν και νυν ινδαλμα(300.000 ευρω τον χρονο με τετοια ζωαρα και ποιος δεν θα ζηλευε..) ελπιζω να φτασω στα χναρια σου καποια μερα και ας περνω και 80χιλιαρικα δεν εχω προβλημα :D

Καλη ζωαρα στην Κερκυρα η στην Κυπρο η οπου πας.. οι ασιστ στον μεγαλο Μουσλι περυσι εχουν καταχωρηθει ηδη στην memory card του εγκεφαλου!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #631 on: May 31, 2010, 02:02:33 »
Οχι αλλα συστηνετε σε εγγυους να μην πετανε με αεροπλανα μετα τον 3/4 μηνα εγγυμοσυνης.

Η μονη του λυση ηταν ο Ηρακλης...
Αλλα ποιος θα πηγαινε στον Ηρακλη απο εμας, οταν γνωριζει τα προβληματα που ειχε; Επαγγελματιας ειναι και θελει να πληρωνετε. Εξαλλου δεν τον ηθελαν και οι οργανωμενοι της γριας.
Δεν ισχύει αυτό αδερφέ...κίνδυνος κατά την πτήση πιθανότατα να υπάρχει στο 1ο τρίμηνο...από εκεί και μετά μόνο αν υπάρχει επαπειλούμενη εγκυμοσύνη...υπό φυσιολογικές συνθήκες πετάνε κανονικότατα...Προσέφερε στον ΠΑΟΚ σε δύσκολη εποχή γι'αυτό και έχει αποκτήσει ένα εντελώς ΠΑΟΚτσίδικο ακαταλόγιστο από όλους μας...καθαρά ΠΑΟΚΟσυναισθηματικό που γουστάρουμε όλοι και γι'άυτό είμαστε ΠΑΟΚ..αλλά φτάνει ρε παλλικάρι μου...ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν κάθεται στο συμβόλαιό του απλά για να πληρώνεται...μάλλον τεμπέλης είναι και αυτούς ο Σάντος δεν τους πάει καθόλου...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #632 on: May 31, 2010, 11:22:45 »
Σε υποστηριξα, προσφερες εναν χρονο καθεσαι και μας πινεις το αιμα αλλον ενα.Τα λεφτα που παιρνεις τα παιρνεις νομιμα αλλα ανηθικα.Σηκω φυγε οσο ειναι νωρις να μην αρχισουν οι χριστοπαναγιες
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #633 on: May 31, 2010, 11:49:08 »
Γιατρος δεν ειμαι, αλλα οι γυναικα του συμφωνα με πληροφοριες ηταν στο 3ο τριμηνο. Υπαρχουν ενα καρο μελετες, αλλες θεωρουν ασφαλεις τις πτησεις για εγκυες και αλλες οχι. Ειναι λογικο να υπηρχε φοβος. Τι να πεις σε ενα που περιμενει το πρωτο του παιδι;

Ισχυει 100% αυτο που λεω, γιαυτο και δεν τον πιεσε τοσο πολυ η διοικηση. Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. Μπορουσε να του κανει ενα καρο καψονια. Η μονη λυση ηταν η γρια.Αφου δεν πηγε εκει (και παλι δικαιολογημενα για μενα), ηταν αναποφευκτο να μεινει.

Το αν εχω δικιο ή οχι, θα αποδειχθει αυτο το καλοκαιρι. Αν παραμεινει στην ομαδα και φετος τοτε το εκανε για τα λεφτα. Αλλα ειμαι βεβαιoς οτι εφοσον πλεον γεννησε η γυναικα του, θα συνεχισει αλλου την καρριερα του. Το θεμα ειναι οτι τα ΜΜΕ εχουν κανει τον Βερον αχαριστο κτλ. Σε μια συνεντευξη θα ηταν καλο να ρωτηθει ο Ζησης για να μαθουμε την αληθεια.

ΥΓ. Ηταν μια λαθος κινηση που μας κοστισε ακριβα και η εγκυμοσυνη της γυναικας του εκανε τα πραγματα πιο περιπλoκα. Αυτη ειναι η αποψη μου.

GeorgT

• Guest
« Reply #634 on: May 31, 2010, 11:56:29 »
Καλα ρε παιδια τη βλακείες για εγκυμοσύνες κλπ λετε! Αιντε τα χριστουγεννα δεν μπορούσε να φύγει με αεροπλανο, σε καβαλα γιαννενα κλπ δεν μπορούσε να παει??? Κ ακομα απο πέρσι το καλοκαίρι θέλανε να τον δωσουνε αλλα παλι δεν έφευγε το φιλαράκι μας κ απ οσο φαίνεται φετος πάλη τα ίδια!

chiltsid

• Guest
« Reply #635 on: May 31, 2010, 13:29:25 »
επισης,απο το καλοκαιρι δεν τον θελανε στην ομαδα!τοτε δεν ηθελε να πεταξει,για να μην χαλασει το σπερμα του?
καλη η δικαιολογια της εγκυμοσύνης αλλα φτανει τοσο,αντε να τελειώνουμε!
450 χιλ. μας εφαγε,αντε μην συνυπολογίσω και τα λεφτα για την μεταγραφη του!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #636 on: May 31, 2010, 13:41:58 »
Εχετε δίκαιο οτι πατάει στο συμβόλαιο και οτι επρεπε να την κάνει χθές.

Απο την άλλη θα έχω μια καλή ανάμνηση απο αυτον το παίκτη, ίσως να φταίει και αυτη η μπαλιά που έβγαλε στην Κομοτηνή στον Ζλάταν.

Εντιτ... με το εξωτερικό....

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #637 on: May 31, 2010, 15:22:52 »
Σε υποστηριξα, προσφερες εναν χρονο καθεσαι και μας πινεις το αιμα αλλον ενα.Τα λεφτα που παιρνεις τα παιρνεις νομιμα αλλα ανηθικα.Σηκω φυγε οσο ειναι νωρις να μην αρχισουν οι χριστοπαναγιες

+1926
Αυτά για τη εγκυμοσύνη, όπως είπε και ο Νίκος 1967, οι πρώτες 12-14 εβδομάδες είναι ευαίσθητες, έπειτα είναι ok να πετάξεις, ΟΜΩΣ δεν παύει να υπάρχουν οι ιδιάζουσες περιπτώσεις που ο γιατρός "συνιστει" να μην πετάξεις!
Nοmίζω πάντως ότι ο Beron μας πιάνει κανονικά τον lok@. Ποδοσφαιριστής που δεν το νοιάζει αν παίζει παρα μονο να πληρώνεται, να πάει να κανει άλλη δουλειά.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #638 on: May 31, 2010, 15:56:12 »
Όλα αυτά περί εγκυμοσύνης κτλ κτλ είναι πίπες όποιος τα διαδίδει, δλδ ολόκληρη Ελλάδα και δν μπορεί να βρεθεί μία ομάδα να τον θέλει να τον εντάξει στην ομάδα της ? Καραγκιοζιλίκια, δν θέλει να φύγει , έχει μεγάλο συμβόλαιο και θέλει να το εκμεταλευτεί μέχρι τέλους , αυτή είναι η αλήθεια . Όλα τα άλλα τα ακούω τζάμπα και βερεσέ.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

zagorakis

• Guest
« Reply #639 on: June 08, 2010, 14:59:46 »
"Ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ο Μπερέτα"

Ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν αναλύει στο olaPAOK.gr το προπονητικό μοντέλο του Ιταλού κόουτς, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Σιένα. Τι λέει για το δικό του μέλλον στον "Δικέφαλο"

Ένας από τους παίκτες που συνεργάστηκαν με τον Μάριο Μπερέτα στη Σιένα είναι και ο Αργεντινός μέσος του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Ματίας Βερόν. Ο 29χρονος παίκτης βρέθηκε στην ομάδα της Τοσκάνης για έξι μήνες, απ' όπου ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Δεν κατάφερε στην ιταλική ομάδα να πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως, είναι σε θέση να μιλήσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ιταλού κόουτς, ο οποίος είναι προ των πυλών της Τούμπας (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ).

Το olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον Βερόν και μεταφέρει τις απόψεις του για τον Μάριο Μπερέτα, αλλά και για το μέλλον του ίδιου στον "Δικέφαλο", καθώς είναι γνωστό ότι οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ αναζητούν τρόπο να απαλλαγούν το συμβόλαιό του:

Ρικάρντο, πώς θα έκρινες τον Μπερέτα ως προπονητή;

"Είναι αρκετά καλός προπονητής και δουλεύει σκληρά. Δεν είναι τυχαίο πως έχει καταφέρει να βγάλει σε πέρας δύσκολες αποστολές που του έχουν ανατεθεί".

Ποιο είναι το σύστημα που προτιμάει;

"Όταν ήμουν στη Σιένα προτιμούσε το 4-4-1-1. Έδινε έμφαση στο κέντρο και έπαιζε με έναν καθαρό επιθετικό".

Στα αποδυτήρια πως ήταν;

"Ήταν πολύ ήρεμος και απλός. Μιλούσε συχνά με τους παίκτες και τους παρότρυνε. Εξάλλου, δεν είχε και πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας με εμάς".

Εσύ τι σχέσεις είχες μαζί του;

"Αν και δεν κατάφερα να αγωνιστώ σε κανένα παιχνίδι, είχα καλές σχέσεις μαζί του. Δεν υπήρχε πρόβλημα. Απλά υπήρχαν άλλοι παίκτες πιο μπροστά από μένα και έπαιζαν αυτοί".

Πιστεύεις πως θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ;

"Σίγουρα το πιστεύω. Είναι έξυπνος προπονητής και έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία. Ξέρει να προσαρμόζεται στις ομάδες που πηγαίνει και μπαίνει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και δεν έχει εργαστεί εκτός Ιταλίας".

Για το μέλλον σου στον ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε κάτι;

"Ακόμη δεν ξέρω τίποτα. Μιλάω με άλλες ομάδες (σ.σ. δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιες) και αξιολογώ τις προτάσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγω. Εξάλλου, πέρυσι δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής".

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/tairiazei_ston_paok_o_mpereta.181121.html