Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 26105 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #500 on: September 01, 2009, 02:06:31 »
συμφωνω απολυτα με το παραπανω ποστ..

DimNaoussa

• Guest
« Reply #501 on: September 24, 2009, 11:03:46 »
απο δευτερα ελευθερος και ωραιος...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #502 on: September 24, 2009, 13:18:48 »
Κρίμα ρε πούστη μου τέτοιος παιχταράς.
Πάντως αν ο Σερίφης έχει σωστές πληροφορίες πως φεύγουν Βερόν, Γκαρσία και ποιος ξέρει ποιος άλλος, τότε μάγκες όποιος δεν έχει παρωπίδες θα συμφωνήσει πως ο Σάντος δεν θα έχει πλέον καμιά απολύτως δικαιολογία για να μη κάνει ομάδα.

Σε όλες σχεδόν τις ομάδες οι προπονητές καρατομούνται γιατί είναι πιο εύκολο, πιο οικονομικό και στο 80% των περιπτώσεων και το πιο λογικό. Το λέω αυτό γιατί όλοι οι παίχτες είναι στην ουσία κακομαθημένα παιδιά, από τα οποία οφείλει ο προπονητής να βγάλει το καλό τους πρόσωπο. Πουθενά και καθένας δεν κάθεται πάγκο χωρίς γκρίνια. Αυτό όμως απέχει από τη διάλυση.

Σε μας η διοίκηση του δείχνει απεριόριστη εμπιστοσύνη και παρόλο που τα οικονομικά μας είναι για τον πούτσο διώχνουμε παίχτες και μάλιστα πολύ ποιοτικούς.

Εύχομαι να μη χρειαστεί να πούμε ποτέ πως κάναμε μαλακία που κρατήσαμε τον Σάντος και τώρα που τον διώξαμε που θα βρούμε παίχτη σαν τον Βερόν κτλ
Να λέμε στο τέλος της χρονιάς ευτυχώς που διώξαμε τον παίχτη και πήρε πάνω της η ομάδα

Α ρε παιχταρά  :'(
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

bagos1

• Guest
« Reply #503 on: September 24, 2009, 13:34:48 »
ότι και αν γίνει την κυριακη θα κλειθεί να παιξει εντεκαδα εκει αμα ειναι μαγκας ας δειξει την αξια του

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #504 on: September 24, 2009, 15:43:40 »
και 11αδα κιολας ρε βαγγο; χαχα

στο καλο ειτε ειναι δευτερα ειτε το πολυ γεναρης..για τον ΠΑΟΚ του Ηλιαδη και του Μπαλαφα ησουν καλος, για παραπανω δεν φτανεις

και κριμα γιατι αδικησε τον εαυτο του με την μπαλα που ξερει..

tilemachos

• Guest
« Reply #505 on: September 27, 2009, 10:17:25 »
δεν πειραζει και να φυγει ο veron, εχω τοσα αμυντικα χαφ που δε θα μου λειψει. θα συμφωνησω ομως με πολλους οτι ειναι κριμα για αυτα που θα μπορουσε να πετυχει σαν ποδοσφαιριστης μας και να τον θυμομαστε με τις καλυτερες αναμνησεις. αν ειναι να μεινει ελευθερος απο δευτερα, στο καλο και ειλικρινα καλη του επιτυχια οπου κι αν παει, γιατι δεν ξεχνω οτι με ξελασπωσε στην πιο δυσκολη χρονια ισως της ιστοριας μου.

trelos4

• Guest
« Reply #506 on: September 27, 2009, 14:33:42 »
την αξια του μας την εδειξε ο βερον οταν ηρθε.τωρα για ποιον λογο ειναι παραγγονισμενοσ ασ μας το πουνε να ξερουμε.
γιατι κυριε σαντος?

kostas4

• Guest
« Reply #507 on: September 27, 2009, 14:40:03 »
εσυ γιατι γκρινιαζεις λιγες ωρες πριν τον αγωνα?γιατι κυριε τρελε?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #508 on: September 27, 2009, 14:55:43 »
την αξια του μας την εδειξε ο βερον οταν ηρθε.τωρα για ποιον λογο ειναι παραγγονισμενοσ ασ μας το πουνε να ξερουμε.
γιατι κυριε σαντος?
κι εσυ ας μας πεις να ξερουμε φιλαρακι για ποιο λογο αποκαλουσες ειρωνικα το γκαρσια στο τοπικ του,κυνηγο...??
γιατι κυριε τρελε?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #509 on: September 27, 2009, 15:26:23 »
Παρακαλώ στο θέμα του τόπικ, ότι απορία έχετε για άλλα μέλη υπάρχουν και τα πμ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

trelos4

• Guest
« Reply #510 on: September 27, 2009, 15:28:23 »
γιατι ο γκαρσια μας εχει πει ο ιδιος οτι οταν παει διακοπες παει για κυνηγι

trelos4

• Guest
« Reply #511 on: September 27, 2009, 15:33:24 »
και δεν ειρωνικα τον σαντος κυριο,τον παω πολυ προπονητικα,απλα δεν θελω να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα για μερικους παιχτες(οσοι ξερουν ξερουν,οσοι εχουν ματια βλεπουν)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #512 on: September 27, 2009, 17:18:49 »
ξέρεις εσύ αν υπάρχει κανένα θέμα μέσα στην ομάδα και ο Bερών έχει κάνει πειθαρχικά παραπτώματα??
εγώ προσωπικά δεν ξέρω αλλα δεν νομίζω ένας ποδοσφαιριστής που πέρυσι ήταν βασικός από ένα σημείο και μετά να μην μπαίνει ούτε αποστολή..
αυτό λέει κάτι, για μένα σημαίνει ότι δεν είναι ποδοσφαιρικοί οι λόγοι που δεν παίζει αλλα μάλλον λόγο συμπεριφοράς..

εγώ δεν είμαι κάθε μέρα στην προπόνηση να βλέπω τι γίνετε εκεί πέρα..
αλλα κάποιοι άλλοι άνθρωποι είναι εκεί και βλέπουν, νομίζω ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα...

το έχω ξαναγράψει και σε άλλο topic πριν μερικές μέρες, σε κόντρα μεταξύ ποδοσφαιριστή και προπονητή είμαι υπέρ του προπονητή... αν οι παίχτες καταλάβουν πως ότι ώρα θέλουν διώχνουν τον προπονητή η ομάδα πάει τελειωσε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

giannis80

• Guest
« Reply #513 on: September 27, 2009, 17:36:36 »
Έλα ρε, μην τρελαίνεστε.Ο Βερόν έχει κακό μεταβολισμό,πήρε κάποια κιλά παραπάνω στην προετοιμασία, γι'αυτό δεν παίζει.Ιατρικό είναι το θέμα.Μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτό.
Πάντως, δεν έχει ακουστεί όντως όπως λέει και ο spinos κάτι για πειθαρχικό παράμπτωμα του Βερόν, το μόνο που έχουμε διαβάσει είναι οτι δεν προσπαθεί πολύ στις προπονήσεις.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #514 on: September 28, 2009, 15:20:17 »
Εχεις βγαλει 2 σεζον γεματες με προσφορα και παιρνεις και λιγοτερα λεφτα απο τον ιβιτς πχ.

Νομιζω ο καθενας στην θεση του βερον θα σπαζοταν.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #515 on: September 28, 2009, 15:24:01 »
φαντάσου ότι φέτος παίζει ο ίβιτς στην θέση του (και ο κακός έως τώρα φωτάκης...) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-X :-X :-X :-X :-X :smack: :smack: :smack:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kp-83

• Guest
« Reply #516 on: September 28, 2009, 16:34:37 »
ΠΟπο φανταστήτε θυμηθήκαμε το Βερόν που φυσικά και πρόσφερε την περασμένη σεζόν!!!Πόσο χάλια είμαστε!!!!!!!!!!!!Αν λέμε ότι ο Βερόν είναι καλήτερος από τον περιπατητή Ίβιτς και τον φωτάκη τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά σε αυτούς που κάνουν τις επιλογές.....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #517 on: September 28, 2009, 16:43:32 »
Γιατί δεν είναι καλύτερος;
 Μπορεί σαν παίκτες να έχουν διαφορετικά στοιχεία ο καθένας τους αλλά νομίζω σαν παρουσία στον αγωνιστικό χώρο θα πρόσφερε περισσότερα ο Βερόν.

GeorgT

• Guest
« Reply #518 on: September 29, 2009, 16:10:59 »
τελικα η δευτερα πέρασε, δεν θα έμενε αυτος κ καμια 2-3 ακόμα ελεύθεροι?

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #519 on: September 29, 2009, 16:14:23 »
Άλλος ένας παίχτης που κατέστρεψε ο Σάντος...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...