Φίλε μου, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο παίκτης αν πάρει σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα - κύπελλο), 10 -15 γεμάτα ενενηντάλεπτα. Μάλλον ξενερώνει από το γεγονός ότι είναι μονίμως εκτός 18άδας. Στο περσινό ματς με τον Ηρακλή που όλη η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών μας, ο Σάντος μόνο τον Βερόν έκραξε δημόσια για ένα τακουνάκι που έκανε και δεν του βγήκε. Στα φιλικά προετοιμασίας τον γείωσε κανονικότατα. Στα Ευρωπαϊκά προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή και να παίξει με 2 καθαρούς κόφτες μέσα (Γκαρσία - Βιτόλο). Ειδικά στο ματς με την Χέρενφεν που είχε τόσες απουσίες και κανέναν δημιουργικό χαφ στον πάγκο, προτίμησε να έχει εναλλακτική λύση τον Αμπουμπακαρί, παρά τον Βερόν. Ας βάλουμε λίγο τους εαυτούς μας στη θέση του παίκτη και ας αναρωτηθούμε πως θα αντιδρούσαμε εμείς αν μας φερόντουσαν με αυτό τον τρόπο. Θα είχαμε διάθεση να αποδώσουμε; Νομίζω ότι όποιος έχει παίξει μπάλα σε σύλλογο μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όσο για τις καλές προτάσεις που λες ότι έχει, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Απ' όσο τουλάχιστον εγώ γνωρίζω υπήρξε μόνο το φιλολογικό ενδιαφέρον του Ηρακλή (χωρίς επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ) και το φιλολογικό (για άλλη μια φορά) ενδιαφέρον της Ανόρθωσης (πάλι χωρίς επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ). Στην τελική, αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να συμπεριφέρεσαι και σαν τέτοια. Όχι να τραβάει ένα τέτοιο θέμα τόσους μήνες, να παραμένει άλυτο και να δίνεις στον καθένα (οπαδούς, ΜΜΕ, κλπ) το δικαίωμα να σχολιάζει ότι του κατέβει. Μην ξεχνάς ότι κάτι τέτοια μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν κακό κλίμα στα αποδυτήρια και κατά συνέπεια στην ομάδα. Κάτι τέτοια μικραίνουν τους συλλόγους και δημιουργούν τριγμούς στις σχέσεις μεταξύ παικτών, προπονητή, φιλάθλων κλπ.