Ευτυχώς δεν άκουσα αυτές τις μαλακίες. Αλλά απ' την άλλη διάβασα τον τρίτο ξερόλα-καραγκιόζη από το συγκεκριμένο κωλοραδιόφωνο στην Εξέδρα. Από την ώρα που μπήκε λέει ο Βερόν χάθηκε το κέντρο.

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο για έναν παίχτη που έπαιξε 13 λεπτά, όταν είχαν βγει οι γλώσσες όσων έπαιζαν μέχρι τότε δυο σπιθαμές έξω και μάρκαραν με τα μάτια από την κούραση. Έπρεπε να μπει μέσα ο Βερόν και να τους διαλύσει με τη μία.
Αλλά με αυτούς τους τεράστιους ποδοσφαιράνθρωπους ζαγόρα-τζατζαρά-κόλκα που ο ελαφρύτερος από τους τρεις ζυγίζει όσο μία αγελάδα πριν την αρμέξουν και το παίζουν πρώην ποδοσφαιριστές που μιλούσαν στο τόπι (κύριε κύριε έπαιξα κι εγώ μπάλα στο σχολείο με τους συμμαθητές μου μπορώ να έχω άποψη; ).
Τι ακούς λοιπόν από αυτούς τους κατεξοχήν ποδοσφαιράνθρωπους κι όχι από μυρωδιάδες σαν τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη κάθε μέρα εδώ και ένα χρόνο; Πως ο Βερόν είναι αργός! Μας πρηξανε τα συκώτια. Μπράβο ρε αρκούδες! Ο μόνος αργός ποδοσφαιριστής στον πλανήτη γη είναι ο Βερόν. Άλλωστε το ξέρουν και οι πέτρες πως το πόση μπάλα ξέρεις είναι άσχετο. Αρκεί να τρέχεις!
Ο Ηλιάδης δηλαδή είναι κλάσεις ανώτερος από τον Βερόν.
Πέρυσι δηλαδή που βγήκαμε 2οι δεν μετράει καθόλου το ότι μετά τον τερματοφύλακα ήταν ο παίχτης που τράβηξε το καράβι περισσότερο απ' όλους. Ρε τη χελώνα που μας έστειλε 8 βαθμούς από την κορυφή. Να φύγει ρε ο άχρηστος και να γεμίσουμε τρεχαλατζήδες άμπαλους.
Ακούτε ρε εκεί στην ΠΑΕ λίγο Κόλκα/Ζαγόρα/Τζατζαρά να μάθετε λίγη μπαλίτσα από τους άρχοντες. Άσχετοι...
Όσο για την αθλιότητα για τα πειθαρχικά παραπτώματα, μεταξύ μας τώρα, φαντάζεστε να λέει κάποιος στον Σάντος πως δεν κάνω ζέσταμα και να μην τον στέλνει πακέτο σπίτι του; Πρέπει να έχεις πάθει παράκρουση από τις πολλές πίτσες καλοκαιριάτικα ρε Τζατζαρά για να ισχυρίζεσαι τέτοιες μαλακίες και να θεωρείς ότι θα δημιουργήσεις θέμα.
Στον ΠΑΟΚ λαμόγια κανείς, όπως κι αν λέγεται δεν μπορεί να πουλήσει τέτοια τρέλα. Όποιος το κάνει θα φύγει με τη μία. Και ο Σάντος είναι έτσι και ο Βρύζας προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στη λειτουργία της ομάδας και ο Ζαγοράκης δεν σηκώνει μαλακίες.
Όποιος ισχυρίζεται τα αντίθετα είναι ή παντελώς άσχετος ή παντελώς ηλίθιος ή εχθρός του ΠΑΟΚ.