Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 25619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #340 on: May 23, 2009, 19:03:35 »
συμφωνω με paokcure

και επαυξανω

Και επαυξανω εις το τετραγωνο...

και εις το κυβο χαλαρα...

Δεν ειναι δυνατον να μενει ο ιβιτς στον ΠΑΟΚ, να ερχονται φωτακης αμπουμπακαρι και να λεμε οτι ο βερον δεν χωραει στον ΠΑΟΚ... :cwm12:

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #341 on: May 24, 2009, 12:58:57 »
ÁäåëöÝ PAOKCURE, õéïèåôåßò ôá äçìïóéåýìáôá ðïõ ëÝíå üôé ï Âåñüí èá äßíïíôáí óáí áíôÜëëáãìá ãéá Êïõôóéáíéêïýëç êáé âãÜæåéò óõìðåñÜóìáôá áðáîéùôéêÜ ãéá ôçí äéïßêçóç êáé ôïí ðñïðïíçôÞ.
Áí õðÞñ÷å âÜóç óå áõôÜ ôá äçìïóéåýìáôá, èá óïõ Ýäéíá êÜèå äßêéï ãéá ôçí äçìïóßåõóç ôùí áðüøåùí óïõ êáé èá ðáñïõóßáæá  ôçí äéêÞ ìïõ Üðïøç ç ïðïßá ìðïñåß íá óõìöùíïýóå Þ íá äéáöùíïýóå ìå ôá ãñáöüìåíá óïõ. Óôçí ðáñïýóá öÜóç åßíáé Üôïðç áêüìá êáé ç áðëÞ áíáöïñÜ.

Ðéóôåýù üôé üóá Ýãñáøåò, åßíáé áðïôÝëåóìá ôçò áìöéóâÞôçóçò ðïõ Ý÷åé áñ÷ßóåé íá ìðáßíåé óôï ìõáëü ðïëëþí ÐÁÏÊôóÞäùí ãéá ôçò åðéëïãÝò ôçò äéïßêçóçò ÆáãïñÜêç ðïõ äåí ìáò åßíáé áñåóôÝò.
¼÷é åéëéêñéíÜ. ¸ãñáøá ïëüêëçñç éóôïñßá ãéá ôïõò ëüãïõò ðïõ óõìöùíþ ìå ôç ðñüóëçøç ÃêáãêÜôóç êáé áíÝëõóá ôïõò ëüãïõò ãéò ôïõò ïðïßïõò, áêñéâþò åðåéäÞ åìðéóôåýïìáé ôõöëÜ ôéò ðñïèÝóåéò ôïõ ÆáãïñÜêç èÜâù ôá åñùôÞìáôÜ ìïõ ãéá ÃêáãêÜôóç.
Åßìáé áðü ôïõò áíèñþðïõò ðïõ åäþ êáé 5 ÷ñüíéá ðïõ ãñÜöù äåí Ý÷ù ðåé ïýôå ìßá êáëÞ êïõâÝíôá ãéá ôïí êáôóáñÞ êáé äéáëáëþ ôï ýðïõëï Ýñãï ôïõ. Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ ï ÆáãïñÜêçò óõììÜ÷çóå ìáæß ôïõ Ýêïøá êáôÜ ôï áíèñùðßíùò äõíáôüí ôç êñéôéêÞ êáé ôéò åðéöõëÜîåéò êé Ýãñáøá êáé ðÜëé ãéá ôï ôïõìðåêß øéëïêïììÝíï ðïõ åßìáé ðñüèõìïò  íá êÜíù.
ÁíáñùôÞèçêá èÜññïò íá êÜíù ôïí ìáëÜêá Þ íá øÜîù ôçí áëÞèåéá êáé êáôÝëçîá óôï íá êÜíù ôïí ìáëÜêá.

¼ëåò áõôÝò ïé ðñïóùðéêÝò ìïõ èÝóåéò ãéá ôéò äýï ðéï áìöéëïåãüìåíåò åðéëïãÝò ôïõ ÆáãïñÜêç åßíáé êáôáãåãñáììÝíåò óôá Üñèñá ôïõ PAOKWORLD. Ôï ôåëåõôáßï 15èÞìåñï. Ðùò åßíáé äõíáôü íá ìïõ ëåò ðùò áìöéóâçôþ ôéò åðéëïãÝò ÆáãïñÜêç;

ÌéëÜù êáèáñÜ ößëå ìïõ Alamana85, ðéï êáèáñÜ äåí ìðïñþ. Ìïõ áñÝóåé ï Âåñüí ùò ðáß÷ôçò êáé ëÝù üôé ðïéïò ìå ãáìÜåé åìÝíá áí ìïõ áñÝóåé. Áí äåí áñÝóåé óôï ÓÜíôïò íá ôïí äéþîïõìå. ÁëëÜ íá ôïí ðïõëÞóïõìå, ãéáôß ðñüêåéôáé ãéá âáóéêüôáôï ðïäïóöáéñéóôÞ ìáò. ¼÷é íá ÁÖÇÍÏÕÌÅ íá îåöôéëßæåôáé Ýôóé.
Å äåí ìðïñþ íá äéáâÜæù ×ÙÑÉÓ ÁÐÁÍÔÇÓÇ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÁÅ åäþ êáé 3 ìÝñåò üôé äßíïõìå 1,5 åê.€ ãéá ôïí Êïôóéáíéêïýëç êáé äßíïõìå êáé ôïí Âåñüí ìáæß ìå ôïí ÊëÜïõò óôá áíôáëëÜãìáôá. Íáé øÝììá åßíáé, áëëÜ ï ìÜíáôæåñ ôïõ ðáß÷ôç êáé ï ßäéïò ï ðáß÷ôçò äåí ôï Ýìáèå; Ðùò Ýíéùóå; Ðùò èá îáíáðáßîåé ãéá ìáò; Ðùò èá ôïí ðïõëÞóåéò üóï áîßæåé;

Óôïí ðïýôóï ìïõ ç áîßá ôïõ. Áðáãïñåýåôáé íá öÝñåóáé Ýôóé óå ðáß÷ôç óïõ êáé ìÜëéóôá âáóéêüôáôï. Ìç ðïýìå êáé ãéá ÄÜñëá êáé ôï ÷Ýóïõìå.
Áõôü åßðá!

Íïìßæù Ý÷ù áðïäåßîåé ôüóá ÷ñüíéá ðùò áí Ý÷ù íá ðù êÜôé ãéá ôç äéïßêçóç èá ôï ðù óôï êáôÜëëçëï topic êáé äåí Ý÷ù êáíÝíá ëüãï íá ôï êÜíù óôïõ Âåñüí. Äåí Ý÷ù íá áðïäåßîù ôßðïôá óå êáíÝíá êé áí äåí ìïõ Üñåóå êÜôé èá ôï Ýëåãá. Ãéá ÓÜíôïò áðëÜ Ý÷ù åðéâÜëëåé åìðÜñãêï óôïí åáõôü ìïõ êáé ãé' áõôü äåí ôï óõíå÷ßæù.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #342 on: May 24, 2009, 13:35:01 »
ΡΕ συ Κιούρ. Απο τη άλλη δεν γνωρίζουμε κατα ρχην εαν

1)Στο τραπέζι όντως έπεσε το όνομα του Βερόν και δεν είναι στην μανία των δημοσιογράφουν να βγάζουνε δελτία ανα 3 λεπτά προσπαθντας να τα γεμίσουνε.

2)Πιστεύω οτι ο Βερόν δλδ ο μανατζερ θα είχε ειδοποιηθεί απο τον Ζαγοράκη και όχι απο τον Μετρουλάκη.

Απο την άλλη ο ΠΑΟΚ αγόρασε πρίν απο 1 χρόνο τα διακαιώματα του δείχνοντας οτι πραγματικά πιστεύει σε αυτον.

Και απο την αλλή το γεγονός οτι ο Τέλης ΑΡΝΗΘΗΚΕ την ανταλλαγή με τον Βερόν μου φαίνεται σαν απάντηση στους παπάδες της χθεσινής μέρας. (Δέχθηκε την ανταλλαγή του Κωνσταντινίδη ξέρω εγω.)

Νομίζω οτι ο παίκτης βερόν δεν έχει δώσει ακόμα το 100% που μπορεί να δώσει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #343 on: May 24, 2009, 13:54:31 »
Κι εγώ έγραψα πως δεν πιστεύω με τίποτα πως είναι αλήθεια.
Το πρόβλημά μου είναι πως κάποιοι δημοσιοβλάχοι όλη τη χρονιά ξεσκίζουν τον Βερόν κια γλύφουν τον Ίβιτς. Τα γραφω από πέρυσι. Μέχρι τώρα είχαμε τους λιμπερικούς. Τώρα έχουμε και τους πετρουλακικούς.
Σκέφτομαι αν π.χ. ήθελε η κούλα τον Βερόν δεν θα ήταν πανεύκολο να τον πάρει με τον τρόπο που βλέπουμε, αφού οι δημοσιοβλάχοι έχουν περάσει κι ένα κλίμα εις βάρος του παίχτη και αν ο παίχτης τα πάρει με την ιστορία των ανταλλαγμάτων θα πιέσει να την κάνει;

Υπάρχει ρε παιδί μου περίπτωση να έπαιρνε ο γαύρος τον Κοτσιανικούλη και να έγραφε πούστικα δημοσιοβλάχος πως στα ανταλλάγματα είναι ο Ντουντού; Ας προστατέψουμε την αξιοπρέπεια και την περιουσία μας. Αυτό θέλω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #344 on: May 25, 2009, 10:11:53 »
πέρυσι είχαμε τον βερόν του ενός ημιχρόνου, φέτος είχαμε τον βερόν του ενός γύρου. δεν νομίζω οτι αδικήθηκε πουθενά αυτός ο παίκτης. απλά μας έκανε αίσθηση όταν ήρθε στη θέση του μπαλαφοηλιάδη. λογικό.
οι υπέυθυνοι θέλουν η ομάδα να ανεβάσει ταχύτητες του χρόνου και ο συγκεκριμένος παίκτης δεν βοηθάει σ' αυτό.
Το καλύτερο παιχνίδι φέτος το έκανε η ομάδα στο α΄ημίχρονο με τον γαύρο στο κύπελλο, όταν κουμάντο στο κέντρο έκανε ο σορλέν με τον γκαρσία κόφτη και τον βερόν στον πάγκο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #345 on: May 25, 2009, 10:53:12 »
Δηλαδη δεν κανει ουτε για παγκο?? ρε τι λετε??
Ειναι χειροτερος ο βερον απο τον αμπουμπακαρη, τον φωτακη, μπαλαφα και τον ιβιτς?
Δεν πρεπει να φυγει ο βερον. Αν ειναι να φυγει ο βερον θα πρεπει πρωτα να φυγει η μιση ομαδα και μετα αυτος.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #346 on: May 25, 2009, 11:01:40 »
ρε ξεκολήστε με την απαξίωση των πάντων!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #347 on: May 26, 2009, 10:10:46 »
Εγώ πάλι αυτό που θυμάμαι από τον πρώτο γύρο είναι τον Βερόν να βγάζει κάθετες πάσες μισό γκολ (παρόλο που δεν είναι δική του δουλειά) ενώ δεν θυμάμαι ούτε μία του Ίβιτς! Εντάξει πιστεύω ότι το παιδί δεν είχε συνηθείσει να παίζει τόσα ματς καθώς ήταν αναπληρωματικός και κάπου κλάταρε γιατί αν θυμάστε καλά φέτος  είχε χρησιμοποιηθεί από Σάντος όσο κανένας (τουλάχιστον μέχρι 2-3 αγων πριν το τέλος).

όσο για την ταχύτητα που λέτε μερικοί το σημαντικό είναι πρώτα τα κεντρικά χαφ σου να ξέρουν να κρατάνε και να μοιράζουν μπάλα (και να κόβουν) και μετά να τρέχουν γρήγορα. Στον αντίποδα τα πλάγια χαφ θέλουν ταχύτητα και καλή σέντρα. Έτσι τα βλέπω εγώ με τις λιγοστές γνώσεις που έχω. Συνεπώς με αυτή την προσέγγιση νομίζω ότι ο Βερόν έχει και παραέχει θέση στον ΠΑΟΚ αρκεί να μπορεί να παίρνει και καμιά ανάσα...

Περιττό να πω ότι το σενάριο που τον ήθελε να δίνεται ως αντάλλαγμα για τον Κουτσιανικούλη ακούγεται το λιγότερο σαν ανέκδοτο
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #348 on: May 26, 2009, 10:50:55 »
Παρτε αλλο ενα φρεσκο σημερινο... απο αντωνιους τσακαλεους τον τριςmaster των μεταγραφων και του football manager...

"Χθες συζητήθηκε και το όνομα του Ματίας Βερόν. Ο Φερνάντο Σάντος δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του Αργεντινού μέσου, καθώς ήδη έχουν γίνει κινήσεις προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή."

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=2859487

Ενταξει το αστειο παρατραβιξε και καλο θα ειναι, αν ολα αυτα ειναι ψεμματα να πεσει καμια μυνηση σε αυτους που προσπαθουν να μειωσουν την αξια του βερον..

Ανταλαγμα ρε ο βερον?? Πλακα κανουμε? τι ειναι ο βερον ρε? ο τσιγκας και ο τοργελε? ειναι πολυ αδικο αυτο που συμβαινει και ελπιζω ο παιχτης να μεινει ανεπηρεαστος απο την ολη μαλακια που δεχεται...
Προστατεψτε τον παιχτη επιτελους εκει στην διοικηση! (εκτος και αν ισχυει, οποτε μην ντρεπεστε να μας το πειτε...)

guest4

• Guest
« Reply #349 on: May 26, 2009, 12:53:53 »
Τι γίνεται ρε παιδιά μ' αυτόν τον Γκίνα?
Έβγαλε σαν ανταλλάγματα τους Βερόν και Γκαρσία γιατί λέει
θέλουμε γρήγορο κέντρο.
Από πότε γίναμε Μπαρτσα και δεν το κατάλαβα?

Τι παπαγαλάκια είναι αυτά ρε?
Μα είναι δυνατόν? Τον Ματθαίο και τον Παύλο?
Τους πιο αγαπημένους και καλούς ποδοσφαιριστές του φετινού ΠΑΟΚ?
Τρέλα πουλάνε?

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #350 on: May 26, 2009, 13:01:20 »
τι ασχολειστε ρε σεις με τους ανυπαρτκους...εδω ο αλλος ειπε σημερα οτι αν δε τα βρουν εργοτελης και ΠΑΟΚ για παντελη και μπιζερα δε θα υπαρξει προβλημα απλα λεει θα δωσει ο ΠΑΟΚ 900.000!!! τι ασχολειστε....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #351 on: May 26, 2009, 15:07:32 »
δεν αποκλειεται κι ολας....το θεμα δεν ειναι μονο ποσο καλος ποδοσφαιριστης ειναι καποιος, αλλα και το κατα ποσο μπορει να ταιριαξει στα σχεδια του προπονητη....

και κακα τα ψεματα γκαρσια με βερον παικταραδες και οι δυο αλλα πολυ αργοι για να ειναι μαζι<ειδικα του χρονου που ο γκαρσια θα ναι ενα χρονο μεγαλυτερος>.....καιμε ιβιτς λιγο ποιο μπροστα που ειναι κι αυτος πολυ αργος.....

να πω την αληθεια εγω θα προτιμουσα διπλα στο γκαρσια ενα μηχανακι και λιγο ποιο μπροστα τον βερον για του χρονου.....
« Last Edit: May 26, 2009, 15:13:43 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
« Reply #352 on: May 26, 2009, 17:07:30 »
sabbath φιλε πιστευω η αληθεια βρισκεται αναμεσα στα λεγομενα σου
λιγακι δυσκολο να παιζουν του χρονου μαζι βερον-γκαρσια, αλλα ενας απο τους 2 με ενα μηχανακι διπλα θα ειναι σιγουρα η ιδανικη περιπτωση.
συμπερασμα: ακομα και να μην παιζει σε ολα τα ματς βασικος ειναι ενας υπερπολυτιμος παικτης που μπορει να δωσει ενα σωρο πραγματα στο παιχνιδι που δεν μπορουν οι υπολοιποι (πχ ηρεμια, σωστες μεταβιβασεις, καθετη πασα κλπ)
απο την αλλη η ομαδα γινεται πιο ανταγωνιστικη και πρεπει να δουλεψει και αυτος περισσοτερο για μια θεση στην ενδεκαδα
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #353 on: May 26, 2009, 17:13:46 »
σύγκριση Veron - Garcia γιατί?
ο Garcia είναι μακράν καλύτερος ανασταλτικά! ο Veron αδικείτε

νομίζω ότι η σύγκριση είναι Ivic-veron όπου και υπερτερει ο Αργεντίνος!

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
« Reply #354 on: May 26, 2009, 17:34:05 »
δεν συγκρινω φιλε
λεω οτι φαινεται δυσκολο να παιζουν του χρονου και οι 2 στο φετινο 4-2-3-1
τωρα αν μπορει να τον βαλει καπου αλλου ο σαντος και μπορει να προσφερει(πχ δεκαρι) και εγω μαζι σου
απλα θεωρω δεδομενο οτι καπου θα παιζει και ο σορλεν

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #355 on: May 27, 2009, 00:14:35 »
εγω θα το θεσω αλλιως.εχεις ευρωπαικο αγωνα (διπλο) και πας στην εδρα τους να παρεις αποτελεσμα ;)
ποιος απο τους 2 (βερον-γκαρσια) δεν χωραει?
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #356 on: July 09, 2009, 15:08:24 »
Âåñüí: «¸íá âÞìá ðáñáðÜíù áðü ðÝñóé»

Ãéá ôï îåêßíçìá ôçò ðñïåôïéìáóßáò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïõò óôü÷ïõò ãéá ôç íÝá áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï ìßëçóå ï Ìáôßáò Âåñüí, óôï Íôüïñâåñè ôçò Ïëëáíäßáò, üðïõ ðñïåôïéìÜæïíôáé ïé «áóðñüìáõñïé». «Äïõëåýïõìå áðü ðïëý íùñßò äõíáôÜ öÝôïò, ãéá íá âñåèïýìå üóï ðéï ãñÞãïñá ãßíåôáé óôçí êáôÜëëçëç öõóéêÞ êáôÜóôáóç. ÎÝñïõìå üôé öÝôïò åßíáé áõîçìÝíåò ïé áðáéôÞóåéò, èá Ý÷ïõìå ðåñéóóüôåñá ìÝôùðá ìðñïóôÜ ìáò» åßðå áñ÷éêÜ ï Áñãåíôéíüò ÷áö êáé óõíÝ÷éóå: «ÐÜíù-êÜôù ïé ðñïåôïéìáóßåò åßíáé ßäéåò, ÷ùñßò ìåãÜëåò äéáöïñÝò. Äïõëåýïõìå ðáñáðÜíù öÝôïò ëüãù ôïõ üôé îåêéíÜíå íùñßôåñá ïé åðßóçìåò õðï÷ñåþóåéò. ÐÜíôá üìùò äïõëåýïõìå óôï 100% ãéá íá öôéÜîïõìå ìéá äõíáôÞ ïìÜäá».

«¼ðëï ôï ðïëý êáëü êëßìá»

Ãéá ôï ãåãïíüò üôé Ý÷ïõí… ìáæåõôåß áñêåôïß ÷áö óôï «áóðñüìáõñï» ñüóôåñ, ï Áñãåíôéíüò ìÝóïò, åðéóÞìáíå: «Ç óõãêÝíôñùóç ðïëëþí ìÝóùí óôçí ïìÜäá, èá êÜíåé êáëü óå üëá ôá ÷áö. Ï ðñïðïíçôÞò èá âãÜëåé ôïí êáëýôåñü ìáò åáõôü ãéá íá ôïí ðåßóïõìå üôé áîßæïõìå ìéá èÝóç óôï âáóéêü ó÷Þìá, ìüíï êáëü èá âãåé áðü áõôÞí ôçí êáôÜóôáóç. Ôï ðïëý êáëü êëßìá ôçò ïìÜäáò Þôáí áðü ôá âáóéêÜ ìáò üðëá óôçí ðñïçãïýìåíç óåæüí, ìáò âïÞèçóå íá ôåñìáôßóïõìå äåýôåñïé óôçí êáíïíéêÞ äéÜñêåéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. ¸÷ïõí Ýñèåé êé Üëëïé ðïäïóöáéñéóôÝò, ãé’ áõôü, ôï óôÜäéï áõôü, åßíáé ðïëý óçìáíôéêü, íá âÜëïõìå ôïõò íÝïõò ìÝóá óôçí ïìÜäá».

Ãéá ôçí ðåñóéíÞ ðåñßïäï, áíÝöåñå: «Áõôü ðïõ ìáò Ýëåéøå ðÝñóé Þôáí êõñßùò ïé êáëÝò åìöáíßóåéò êáé ôá áðïôåëÝóìáôá óôá íôÝñìðé. ÊáôÜ ôá Üëëá, Þìáóôáí ç ðéï óôáèåñÞ ïìÜäá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. ÅðïìÝíùò ïöåßëïõìå íá âåëôéùèïýìå óå áõôü ôï êïììÜôé êáé íá ðÜñïõìå ìéá èÝóç ðáñáðÜíù áðü ôçí ðåñóéíÞ».
Êëçèåßò íá ó÷ïëéÜóåé ôçí ðñïóùðéêÞ ôïõ áðüäïóç, ï Âåñüí, åßðå: «Äå èåùñþ üôé óôï â’ ãýñï Þôáí ÷áìçëÜ ç ðáñïõóßá ìïõ. ¸ðáéîá ãåíéêÜ êáëÜ, ôï åðßðåäü ìïõ Þôáí êáëü êáé óôïí ðñþôï êáé óôï äåýôåñï, äçëáäÞ äåí Ýêáíá êÜôé èåáìáôéêü óôïí ðñþôï ãýñï. ÕðÜñ÷ïõí ðïëëÝò ëåéôïõñãßåò ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, íá ôñÝ÷åéò, íá êáëýðôåéò ÷þñïõò êáé áíôéðÜëïõò, íá óõíåñãÜæåóáé, äåí åßíáé ìüíï íá ðåôõ÷áßíåéò ãêïë».

«Ìáò åíäéáöÝñåé ðïëý ôï Ãéïõñüðá Ëéãê»

ÔÝëïò, ï Ëáôßíïò Üóïò ôïõ ÄéêåöÜëïõ ôüíéóå: «ÄéêÞ ìïõ öéëïäïîßá åßíáé íá äßíù ôï 100% ôùí äõíáôïôÞôùí ìïõ, ãéá íá âïçèÞóù ôçí ïìÜäá íá ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôçò. ÈÝëïõìå íá óõíå÷ßóïõìå ôçí ðïëý êáëÞ ðáñïõóßá ðïõ åß÷áìå ðÝñóé. Áõôü ðïõ èÝëïõìå åßíáé ðÜíôá íá ðáëåýïõìå ãéá ôéò ðéï øçëÝò èÝóåéò ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. ÁëëÜ ðñéí ôï ðñùôÜèëçìá Ý÷ïõìå õðï÷ñåþóåéò óôï Ãéïõñüðá Ëéãê, ïðüôå ðñÝðåé íá âñïýìå Ýíá ñõèìü, ãéáôß ìáò åíäéáöÝñåé ðïëý áõôÞ ç äéïñãÜíùóç».

http://www.metropolisradio.gr/2491

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #357 on: July 18, 2009, 03:19:17 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #358 on: July 24, 2009, 20:57:23 »
Ο Βερον μεχρι τωρα μου εχει δειξει οτι ειναι παικτης κινητρου και ψυχολογιας. Αυτο δειχνει οτι οταν ηρθε προπερσυ και αντιμετωπιστηκε σαν μεσσιας (που αναμεσα στις σαρδελες ηταν οντως) επαιζε μπαλαρα, αυτο εδειξε και στον περσυνο πρωτο γυρο.
Οταν ομως καποια φυντανια και δημοσιογραφισκοι τον βγαλαν ντε και καλα οτι "εσκασε" επειδη δεν ειναι ο Μακελελε να παιζει 87548 παιχνιδια μαλλον τον πηρε απο κατω και δεν μπορεσε σε κανενα σημειο να επανελθει.
Φετος λοιπον που οπως φαινεται θα ειναι λυση παγκου, δυστυχώς δεν τον βλεπω να εχει την ψυχολογια ωστε να μπαινει μεσα, να μασαει σιδερα κλπ κλπ αλλα μαλλον θα ειναι λιγο αδιαφορος και ξενερωμενος. Τουλαχιστον αυτο μου εχει δειξει ωστωρα στα φιλικα.
Ειδωμεν αλλα εγω τολμω να κανω μια προωρη κριση, μακαρι να βγω ρομπα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Callahan

• Guest
« Reply #359 on: July 24, 2009, 21:04:54 »
Έτσι τα βλέπω κι εγώ