Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 26104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #240 on: November 24, 2008, 10:14:17 »
εδω ξερογλείφονταν χθες κ τα λιμα στην στην αλήτικη κυριακη με τον ρικαρρρρρρντο ματιας βερον

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #241 on: November 24, 2008, 11:32:20 »
μη,,, σας παρακαλω μη γραφετε εδω.... :P στο τελος δεν θα μεινει τιποτα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #242 on: November 24, 2008, 12:06:57 »
Απλά πληθωρικός. Χαφάρα με τα όλα του
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: November 24, 2008, 12:41:05 »
Δημιουργικος και τσαμπουκας...Απο το χθεσινο ματς μ αρεσε πολυ μια πασα που εβγαλε στον Σβουρα.Πισω απο την σεντρα με εξωτερικο φαλτσο προς την αντιπαλη περιοχη.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #244 on: November 25, 2008, 01:20:58 »
μη,,, σας παρακαλω μη γραφετε εδω.... :P στο τελος δεν θα μεινει τιποτα
:lol:
Όλοι ντου στο topic του Λάκη για να πούμε πόσο γρήγορος, έμπειρος κτλ είναι. Kαι στου σβούρα
« Last Edit: November 25, 2008, 01:34:26 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #245 on: November 25, 2008, 08:57:45 »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

zagorakis

• Guest
« Reply #246 on: November 25, 2008, 16:34:05 »
«Δεν είμαστε τυχαία δεύτεροι»
Το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε χθες στη Θεσσαλονίκη ανάγκασε τον Ματίας Βερόν και τη σύζυγό του, Μαριάνα, να φορέσουν τα πλέον ζεστά τους ρούχα για τη βόλτα μας στον Λευκό Πύργο. Οταν του επισημάναμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μεταξύ τους λένε πως κρυώνουν όχι μόνο λόγω του καιρού αλλά διότι «στην κορυφή κάνει κρύο» εκείνος χαμογέλασε και είπε: «Θα πρέπει να συνηθίσουν σ' αυτό το κρύο».

- Γιατί δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα;

- «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν άφηνε κενά, πίεζε σε όλο το γήπεδο και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς. Παρ' όλα αυτά δεν απειληθήκαμε και όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να δείξουμε αποφασιστικότητα, να κερδίσουμε περισσότερες φορές την μπάλα γρήγορα και να δημιουργήσουμε φάσεις».

- Οι φάσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ ήταν λίγες και το γκολ ήρθε από στημένη φάση.

- «Ετσι είναι. Ο προπονητής συνεχώς μας τονίζει ότι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε και τις στημένες φάσεις και αυτήν τη φορά πήραμε από ένα κόρνερ τους τρεις βαθμούς».

- Αξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ;

- «Δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις από τη Λάρισα και σε μία από αυτές σκοράραμε. Δεν μπορεί να πεις κανείς ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα. Παλέψαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε».

- Ακολουθεί δεύτερη κάθοδος στην Αθήνα. Την πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τώρα θα παίξει με τον ουραγό Θρασύβουλο. Αλλάζει κάτι στη νοοτροπία της ομάδας εν όψει αυτού του αγώνα;

- «Οχι. Κάθε φορά ετοιμαζόμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε αγώνα με στόχο τη νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Υπάρχουν οι αγώνες πρωταθλήματος, από τους οποίους εμείς θέλουμε κάθε φορά να κερδίζουμε κάτι». «Ακόμα με εντυπωσιάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες»

- Εκλεισες στην Ελλάδα έντεκα μήνες παρουσίας. Ποια είναι η στιγμή που θυμάσαι πιο έντονα από τότε που ανήκεις στον ΠΑΟΚ;

- «Οταν ήρθα στην ομάδα η κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, όμως αυτό δεν εμπόδιζε τους φιλάθλους να είναι θερμοί και να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Μου είχε κάνει εντύπωση, αν και αρκετοί μου είχαν μιλήσει και με είχαν προϊδεάσει. Πρώτη φορά βρέθηκα στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ημουν στην αποστολή αλλά δεν είχα αγωνιστεί. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από νωρίς και οι φίλαθλοι δημιούργησαν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Κάθε φορά που τους βλέπω στο γήπεδο, με εντυπωσιάζουν».

- Από το 2001 και μετά, με μία εξαίρεση το 2005, αγωνιζόσουν σε ομάδες του Καμπιονάτο. Ηταν εύκολο για εσένα να συζητήσεις με μια ελληνική ομάδα και να αφήσεις την Ιταλία;

- «Δεν είχα πρόβλημα να αφήσω την Ιταλία. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί να πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις στην καριέρα του και εκείνη τη στιγμή έκρινα πως θα ήταν το καλύτερο για μένα να δεχτώ την πρόταση του ΠΑΟΚ και να έρθω στην Ελλάδα».

- Εχουν περάσει άλλες σκέψεις από το μυαλό σου; Το έχεις μετανιώσει;

- «Οχι. Ολα πηγαίνουν καλά και με την ομάδα αλλά και στη ζωή μου».

- Υπήρχαν αντιδράσεις από τη γυναίκα σου;

- «Εντάξει, δεν ήταν και το πιο εύκολο γι' αυτήν να αφήσει την πατρίδα της. Είναι Ιταλίδα και συζητήσαμε αρκετά για το τι θα κάνουμε. Στην αρχή ήταν διστακτική και λόγω του παιδιού, αλλά όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη και γνώρισε την πόλη, τότε άλλαξε στάση».

- Εχεις σκεφτεί το μέλλον; Το ποδοσφαιρικό σου τέλος το φαντάζεσαι στην Ελλάδα, την Ιταλία ή την Αργεντινή;

- «Νιώθω πως είναι νωρίς να σκέφτομαι γι' αυτό. Εχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους. Οταν έρθει η ώρα θα το σκεφτώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Αργεντινή».

«Τελειομανής και πετυχημένος ο Σάντος»

- Θέλω να μου σκιαγραφήσεις τον Φερνάντο Σάντος.

- «Στηρίζει πολλά στην πειθαρχεία και τη δουλειά. Είναι ένας προπονητής που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Σε κάθε προπόνηση θέλει να πηγαίνουν όλα ρολόι και βάσει του προγράμματος που κατάρτισε. Είναι τελειομανής και οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη νοοτροπία δύσκολα αποτυγχάνουν. Προετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι και μελετά τον επόμενο αντίπαλο. Οταν δουλεύει με τέτοιον τρόπο ένας προπονητής, ο παίκτης δεν έχει παρά να ακολουθήσει τις οδηγίες του και είναι σίγουρο πως, αν δουλέψει σωστά, θα βγει κερδισμένος και ο ίδιος και βέβαια η ομάδα. Μπορείς να τον χαρακτηρίσεις αυστηρό, αλλά σε λογικά πλαίσια. Εχει καλή σχέση με τους παίκτες και όταν βρίσκεται εκτός προπόνησης, εκτός γηπέδου, είναι χαλαρός και ευδιάθετος. Πάντα όμως υπάρχει η διαχωριστική γραμμή μεταξύ παίκτη και προπονητή, καθώς φροντίζει να τη διατηρεί. Και αυτό άλλωστε είναι και το σωστό».

«Πάμε για πρωτάθλημα, εάν»

- Πέρυσι, στο δεύτερο γύρο στον οποίο αγωνίστηκες, ο ΠΑΟΚ έκανε τρεις νίκες και συνολικά συγκέντρωσε 12 βαθμούς. Φέτος, ήδη ο ΠΑΟΚ έχει 22 βαθμούς. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της περσινής ομάδας από τη φετινή;

- «Σίγουρα είναι μεγάλη. Αλλάξανε πολλά στην ομάδα και δεν είναι μόνο οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Αυτοί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και με την ποδοσφαιρική τους ποιότητα αλλά κυρίως με τη νοοτροπία τους. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε φιλοσοφία, να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο πώς θα κερδίσουμε ένα παιχνίδι και αυτό το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Το καλοκαίρι στην προετοιμασία έγινε αρκετή κουβέντα με τον προπονητή για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας».

- Με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση έπειτα από έντεκα αγώνες, ο στόχος της ομάδας αλλάζει;

- «Οχι. Βάλαμε στόχο το να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα σε θέση που οδηγεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ και αυτό εξακολουθούμε να κυνηγάμε. Βέβαια, αν φτάσουμε πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος και έχουμε αυτήν τη θέση στη βαθμολογία και αυτήν τη διαφορά από την κορυφή, τότε ναι, θα πηγαίνουμε για πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμα».

- Και άλλοι συμπαίκτες σου τονίζουν πως είναι νωρίς, όμως φτάνουμε στα μισά του πρωταθλήματος. Δεν αποτελεί αυτό ασφαλές δείγμα;

- «Δεν διαφωνώ. Εμείς, όμως, δεν μπορούμε να το δούμε έτσι και να επαναπαυτούμε σε αυτό. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε καλά, καθώς έχουμε μόνο μία ήττα. Αλλά όλη αυτή η προσπάθεια θα ξεχαστεί και δεν θα έχει αξία αν μείνουμε σ' αυτό. Δεν είμαστε τυχαία στη δεύτερη θέση και αυτό θα το αποδείξουμε και στη συνέχεια».

«Ο ''θεός'' της Αργεντινής»

- Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής. Πώς το σχολιάζεις;

- «Ξέρω πως στην πατρίδα μου ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ με αυτό. Δεν μου κάνει εντύπωση, καθώς ό,τι και να κάνει ο Μαραντόνα, όλοι στην Αργεντινή ασχολούνται με αυτό. Υπάρχει ντελίριο ενθουσιασμού από τον κόσμο, καθώς οι περισσότεροι τον λατρεύουν, σε υπερβολικό βαθμό, κυρίως λόγω των τίτλων που κατέκτησε ως ποδοσφαιριστής. Είναι ο θεός τους. Είναι γεγονός πως ως προπονητής δεν έχει να επιδείξει κάτι, αλλά σε επίπεδο εθνικών ομάδων είναι όλα τελείως διαφορετικά. Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η επιλογή των προσώπων που θα είναι κοντά του. Αν επιλέξει τους σωστούς ανθρώπους, τότε μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα».

- Συγκρίνεται καθόλου η τρέλα που έχουν οι Αργεντινοί με την εθνική τους ομάδα και την προσπάθεια να επιστρέψουν στη κορυφή, με αυτήν του ΠΑΟΚ;

- «Είναι άλλα τα επίπεδα. Αν μιλάς για το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι στην Αργεντινή σε σύγκριση με αυτούς του ΠΑΟΚ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά απίστευτοι. Αλλά σε επίπεδο ομάδων είναι άλλα τα μεγέθη και διαφορετικές οι συνθήκες. Ο Μαραντόνα καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους καλύτερους και να τους κάνει ομάδα. Είναι ευχή και κατάρα να έχεις ένα τέτοιο υλικό για να δουλέψεις».

- Οι ελεύθερες ώρες σου πώς περνούν;

- «Η πρώτη μου σκέψη είναι η οικογένειά μου. Οποτε δεν έχω κάποια υποχρέωση θέλω να είμαι μαζί με τη γυναίκα μου και το γιο μου. Δεν είμαι φαν της εξόδου. Μου αρέσει περισσότερο να μένω σπίτι και όποτε μπορώ μαγειρεύω».

- Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου;

- «Ξέρω να μαγειρεύω αρκετά φαγητά, αλλά κάνω καλή πίτσα».

«Θα έφερνα τον Μέσι»

- Ποιο θεωρείς ότι ήταν το δικό σου καλύτερο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

- «Δεν ξέρω. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου και δεν είναι το θέμα αν παίζω εγώ καλά ή όχι. Αν δεν παίξει όλη η ομάδα καλά, δεν θα έχει νόημα ποια είναι η δική μου απόδοση. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Ολοι παίζουν, όλοι κερδίζουν και όλοι χάνουν».

- Πολλοί σε θεωρούν ως έναν από τους βασικούς συντελεστές της αλλαγής της εικόνας του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι.

- «Δεν είμαι μόνο εγώ. Οταν ήρθα τον Ιανουάριο η ομάδα ξεκίνησε να αλλάζει πρόσωπα. Ηρθε και ο Σέρτζιο (σ.σ.: Κονσεϊσάο) τότε. Το καλοκαίρι ήταν και πολλά άλλα παιδιά με μεγάλη ποιότητα όπως ο Μουσλίμοβιτς, ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας. Υπάρχουν και παιδιά που δουλέψανε πολύ από το καλοκαίρι και έχουν βελτιωθεί αισθητά. Παράδειγμα είναι ο Μαλεζάς, που έδειξε πως όταν δουλεύεις, τότε δικαιώνεσαι».

- Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο και, αν ναι, σε ποιες θέσεις;

- «Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Η δική μου δουλειά είναι στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνοι που έχουν το δικαίωμα να πάρουν αυτές τις αποφάσεις, όπως ο πρόεδρος, ο προπονητής, ο Ζήσης Βρύζας, αυτοί πρέπει να το σκεφτούν και ανάλογα να αποφασίσουν».

- Αν την 1η Ιανουαρίου, που ξεκινούν οι μεταγραφές, έπαιρνες για μια μέρα τη θέση του Ζαγοράκη και είχες όλα τα λεφτά του κόσμου, ποιον παίκτη θα έφερνες στον ΠΑΟΚ;

«Δύσκολη ερώτηση (γέλια). Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες. Αλλά εσύ με περιορίζεις. Αν είναι να έφερνα μόνο έναν παίκτη, τότε αυτός θα ήταν ο Μέσι».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1527412

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: November 25, 2008, 17:36:35 »
Άντε ρε ταγάρι,άσχετε θες και Πρωτάθλημα...άντε τράβα για κανένα τάβλι...άμπαλε

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #248 on: November 25, 2008, 17:44:18 »
είμαστε σε μια εποχή που μας κυνηγάνε οι ραπτοπουλοι -οι ζαγορες και οι κάθε λογής μπρίζαδοροί...ρε τον μεγάλο Παρασίδη σχολη έκανε...βεβαια οι μαθητές του είναι κακή απομίμηση...άσε για τους ακροατές τους....ox πάλι εκτος θέματος είμαι-συγγνώμη...αλλα άρχισα να να κουράζομαι με αυτούς τους ακροατές...στο τέλος θα μας αναγκάσουν να κλείσουμε το radio...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #249 on: December 15, 2008, 10:25:06 »
Αδέρφια δεν ξέρω αν είδατε ή παρατηρήσατε στο α' ημίχρονο μια σέντρα του Παικταρά με την κορδέλλα στα έξω δεξιά......Εγώ κόλησα για κανα μισάωρο (ζητώ ταπεινά συγνώμη για τον ακατάπαυστο οίστρο μου απο northeagle k Giannioti  :P) με τα φάλτσα της μπάλας και με την περιστροφή όλη της ομάδας στο γέμισμά του....Ο άνθρωπος είναι χαφ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ, απ τους πιο ώριμους και μεστωμένους Aργεντίνους που πέρασαν ποτέ. Ρε Ματίας μη με μουρλαίνεις άλλο, δεν θα την βγάλω την χρονιά.....
« Last Edit: December 15, 2008, 10:43:29 by CLUB LARISA »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #250 on: December 15, 2008, 10:32:53 »
Για μενα mvp του Σαββατου. Μπορει να αδικω λιγο τον Παμπλο αλλα μεσα σε ενα γηπεδο χωραφι, με ενα (?) λαθος σε ολο το ματς, με τακλιν, με μονομαχιες, με ΠΑΘΟΣ, με με με με...

και παλι αψογος. Τι να πουμε ρε για τετοιο χαφ...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #251 on: December 15, 2008, 11:23:12 »
Ρε πουστη μου ειναι δυνατον να παιζει ο σιλβα στην εθνικη βραζιλιας κ να μην μπορει να κληθει ο ρικαρντο στην αργεντινη. να το θεσω αλλιως, ειναι δυνατον να ειναι διεθνης ο λετο κ οχι ο βερον; ρε δεν υπαρχει αυτος ο παικτης λεμε, ειναι απιστευτος .-

ΥΓ. Το καλοκαιρι καποια παπαγαλακια λεγανε οτι ο Μπαλαφας θα παρει την θεση του Βερον στην ενδεκαδα... O0 :tikitaka: :lol: :cwm12: :tsigaro: :extralaugh: :smack: :joint: :gruebel: :trelos: :03:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #252 on: December 15, 2008, 14:18:39 »
να μην κληθεί ποτέ ρε σεις.... Γιατί να κληθεί, για να λείπει και να κουράζεται και να τραυματίζεται? Ποτέ των ποτών
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

BLACK DOG

• Guest
« Reply #253 on: December 17, 2008, 11:01:26 »
...................Εγώ ήρθα από την Ιταλία, ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Αφού προσαρμόστηκα εκεί, μπορώ να παίξω παντού. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις οπαδούς που στηρίζουν τόσο την ομάδα, ή ομάδα να στηρίζεται τόσο στους οπαδούς τους. Ισως στη Μπόκα να γίνεται κάτι παρόμοιο. Περιμένω να δω το κλίμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Εμεις να δεις παιχταρα μου!!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=84146

shaman4

• Guest
« Reply #254 on: December 17, 2008, 14:20:51 »
Η πλακα ειναι οτι τον θεωρουμε δεδομενο...
Δηλαδη ψηφιζουμε καλυτερο παικτι τον μπακα η τον κονσεισαο, ενω στ αληθεια ειναι αυτος...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #255 on: January 07, 2009, 18:22:22 »
"Με τη δεύτερη ομάδα προπονείται ο αδερφός του Ματίας Βερόν 18 ετών και μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό "

http://www.gazzetta.gr/content/view/21138/2/

Φερε και ξαδερφια αν εχεις παιχταρα μου  ;D

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #256 on: January 08, 2009, 23:02:54 »

;D

MetroStar

• Guest
« Reply #257 on: January 08, 2009, 23:10:11 »
Ρε πουστη μου ειναι δυνατον να παιζει ο σιλβα στην εθνικη βραζιλιας κ να μην μπορει να κληθει ο ρικαρντο στην αργεντινη?

Όταν έχεις Mascherano και Gago είναι δυνατόν.

;D

Μοιάζουνε πολύ. Από πότε είναι αυτή η φώτο? Γιατί στην φανέλα έχει το παλιό σήμα. Μάλλον θα δώσανε το παλιό στοκ στην Β ομάδα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #258 on: January 09, 2009, 15:30:03 »
οχι ρε φιλεεεεεεεε!
ιδια ματια εχουν
πουλεν νο.2
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #259 on: January 12, 2009, 00:40:17 »
Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις του. Ειδικά εκτός έδρας χάνεται στα τελευταία παιχνίδια.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ