Author Topic: Ricardo Matias Veron  (Read 25655 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Απ: Ricardo Matias Veron
« Reply #180 on: July 09, 2008, 08:55:30 »
Βερόν: «Φαινόμενο ο κόσμος του ΠΑΟΚ»
Η κούραση από τις εξαντλητικές προπονήσεις ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπο του. Ωστόσο ο Ματίας Βερόν δεν αρνήθηκε με υπομονή να απαντήσει στις ερωτήσεις που του υποβάλλαμε χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο του Ντόορβερθ όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Δικεφάλου. Από τις απαντήσεις με ευκολία εξάγουμε το συμπέρασμα ότι ο Βερόν θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Φερνάντο Σάντος όχι μόνο με την αγωνιστική του παρουσία αλλά και με τη νοοτροπία που τον διακρίνει όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς…
- Έξι μήνες στον ΠΑΟΚ ήταν αρκετοί για να αποφασίσεις ότι θέλεις να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ομάδα. Τι σε επηρέασε τόσο θετικά?
«Αυτά που έζησα ήταν αρκετό στο διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ για να πάρω την απόφαση μου. Η συμπεριφορά των συμπαικτών μου, η συμπεριφορά του προπονητή και ο κόσμος του ΠΑΟΚ συντέλεσαν για να αποφασίσω να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα είναι και μια πρόκληση για μένα να συμμετέχω στην προσπάθεια να φθάσει η ομάδα τα επόμενα χρόνια στην κορυφή. Βάλαμε ένα στοίχημα με τον Βρύζα να οδηγήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Ήταν κι αυτός ένας λόγος να υπογράψω συμβόλαιο 3 ετών με τον ΠΑΟΚ».
-Με δεδομένο ότι πλέον ανήκεις στον ΠΑΟΚ και δεν αγωνίζεσαι δανεικός θα έχεις διαφορετική ψυχολογία?
«Σίγουρα παίζεις καλύτερο ποδόσφαιρο όταν σου δείχνουν εμπιστοσύνη. Πλέον δεν έχω καμία ανασφάλεια. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ δανεικός για έξι μήνες δεν αισθανόμουν τη σιγουριά που αισθάνομαι τώρα. Έχω ένα συμβόλαιο που με καλύπτει και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει σε διακρίσεις».
-Θα δούμε καλύτερο Βερόν στη νέα περίοδο?
« Να θεωρείτε σίγουρο ότι μπορώ να παίξω καλύτερα σε σχέση με όσα έδειξα πέρσι. Μπορώ να προσφέρω πολύ περισσότερα και θα το αποδείξω στο γήπεδο. Η αλλαγή θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην πολύ καλή προετοιμασία που γίνεται. Δουλεύουμε στο 100 % των δυνατοτήτων μας και αυτό θα με βοηθήσει να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό στη νέα χρονιά».
-Διαπιστώνεις διαφορές στη φετινή προετοιμασία σε σχέση με τις προετοιμασίες που έκανε στην Ιταλία?
«Ναι, υπάρχουν διαφορές. Στην Ιταλία δουλεύουν περισσότερο χωρίς μπάλα. Στον ΠΑΟΚ φέτος στη διάρκεια της προετοιμασίας δουλεύουμε πολύ με τη μπάλα κι αυτό θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο γρήγορα ομάδα και να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο».
-Είναι πιο αποτελεσματική λοιπόν η προετοιμασία με το στυλ που γίνεται φέτος;
«Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ίδιοι. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. ʼλλοι προτιμούν διαφορετικό τρόπο δουλειάς. Εγώ προτιμώ τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Σάντος φέτος. Η συγκεκριμένη προπόνηση μας βοηθά να γίνουμε όπως σας είπα ομάδα. Θα αποδώσει καρπούς σύντομα η προετοιμασία και εύκολα θα τα διαπιστώσετε κι εσείς και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».
«Με δεδομένο ότι υπέγραψες συμβόλαιο για 3 χρόνια ποιο είναι το όνειρο σου; Ποιος είναι ο στόχος σου…
« Θέλω σ΄ αυτό το διάστημα να ζήσω διακρίσεις με τον ΠΑΟΚ. Αρχικά να μειώσουμε τη διαφορά από τις 3 ομάδες της Αθήνας που παραδοσιακά διακρίνονται. Αυτός είναι ο στόχος μου και ξέρω ότι ανάλογος είναι και ο στόχος της διοίκησης. Η ομάδα παίρνει καλούς παίκτες και όπως μαθαίνω θα αποκτήσει κι άλλους. Αυτό θα μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό το στόχο και να γίνουμε ανταγωνιστικοί με τις ομάδες της Αθήνας ώστε κι εμείς με τη σειρά μας να διεκδικήσουμε διακρίσεις. Όσο καλύτεροι παίκτες έρθουν στην ομάδα τόσο περισσότερο θα δυναμώσουμε και θα βρεθούμε πιο ψηλά».
-Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ποια θεωρείς ότι πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του?
«Σίγουρα θα πρέπει να έχει διαφορετικά στοιχεία από εμένα για να καλύψει τα κενά μου. Ενδεχομένως καλύτερη φυσική κατάσταση από μένα. Θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες ήδη. Μπορώ να αναφέρω για παράδειγμα το Μπαλάφα που πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες».
-Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν κατάφερες να κάνεις καριέρα στην Ιταλία?
«Θεωρώ ότι ίσως πήγα σε μικρή ηλικία στην Ιταλία. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Είναι και θέμα τύχης. Να βρεις προπονητή που θα σε εμπιστευτεί και θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις. Ολ΄ αυτά δεν έγιναν και δε κατάφερα να προσφέρω αυτά που μπορούσα και ήθελα. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κάνω καριέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ. Η Ιταλία ανήκει στο παρελθόν».
-Συνάντησες σε άλλη ομάδα που αγωνίσθηκες κόσμο όπως του ΠΑΟΚ?
«Στην Αργεντινή οι φίλαθλοι είναι εκδηλωτικοί αλλά δε μπορώ να τους συγκρίνω με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος έχει τη μαγική ικανότητα να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία. Με τέτοιο κόσμο μπορούμε να είμαστε αήττητοι στην Τούμπα και να πάρουμε σπουδαία αποτελέσματα και μακριά από το σπίτι μας γιατί οι φίλαθλοι έρχονται σε κάθε παιχνίδι. Δε θυμάμαι να συνάντησα κάτι τέτοιο σε καμία ομάδα και στην Ιταλία. Ο κόσμος ξέρει πώς να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει ένα παιχνίδι. Είναι ένα πραγματικό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει».
-Ματίας πως δικαιολογείς τη μεταμόρφωση του περσινού ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια?
«Θα έλεγα ότι οφειλόταν στην κακή νοοτροπία της ομάδας αλλά και των παικτών. Ίσως οφείλεται και στην ποιότητα των παικτών που είχε η ομάδα στη διάθεση της. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να ξαναδείξουμε τέτοια εικόνα. Έρχονται παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά κι αυτό θα μας βοηθήσει όλους να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο πολύ καλύτερο από το περσινό στα εκτός έδρας παιχνίδια».
-Ποια στοιχεία πρέπει να προσθέσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του για να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο?
«Αυτό θα εξαρτηθεί από το σύνολο των νέων παικτών. Οι παίκτες δίνουν το δικαίωμα στον προπονητή να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνισθεί η ομάδα. Δοκιμάζουμε το 4–4–2 και το 4–2–3–1. Ο κ. Σάντος θα αποφασίσει πως θα παίξουμε και ποιος θα είναι ο ρόλος του κάθε παίκτη στο γήπεδο. Το βέβαιο είναι ότι θα αλλάξουμε στυλ και θα παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο».
-Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ?
«Όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων μας. Θα επιχειρήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη προκειμένου να φθάσουμε ψηλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».
-Πως αισθάνεσαι όταν βλέπεις φιλάθλους του ΠΑΟΚ με τη σημαία της Αργεντινής στην Τούμπα ?
«Νιώθω πολύ όμορφα. Ο κόσμος δείχνει ότι με τιμά με τον τρόπο αυτό. Είναι πολύ ωραίο να ζεις τέτοιες εμπειρίες. Θέλω να ανταποδώσω με την προσφορά μου στον ΠΑΟΚ την αγάπη που δείχνουν οι φίλαθλοι στο πρόσωπο μου».

http://www.metrosport.gr/more.php?id=21419_0_1_0_M
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #181 on: July 09, 2008, 09:02:32 »
-Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ποια θεωρείς ότι πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του?
«Σίγουρα θα πρέπει να έχει διαφορετικά στοιχεία από εμένα για να καλύψει τα κενά μου. Ενδεχομένως καλύτερη φυσική κατάσταση από μένα. Θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες ήδη. Μπορώ να αναφέρω για παράδειγμα το Μπαλάφα που πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες».

τώρα αυτό το είπε αλήθεια ή το έγραψε ο δημοσιοκάφρος!
;D!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #182 on: July 09, 2008, 09:30:44 »
Γεια σου ρε πουλέν!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

shaman4

• Guest
« Reply #183 on: July 09, 2008, 10:40:57 »
H alhtheia einai oti sta amintika kathikonta einai poli kalos kai statheros.
alla mpala den kserei (etsi deixnei..).

ps: ton mpalafa enoo, se sxesei me tis diloseis Veron..
« Last Edit: July 09, 2008, 10:54:15 by shaman4 »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #184 on: July 09, 2008, 10:50:42 »
N T O I N K  ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #185 on: July 09, 2008, 10:51:47 »
you kouf me!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #186 on: July 09, 2008, 15:45:16 »
Ματιας μια φιλικη συμβουλη.. Οταν με το καλο καμαρι μου σταματησεις το τοπι, μην το γυρισεις στο σκαουτινγκ... Δεν το'χεις...  :P
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #187 on: July 09, 2008, 19:43:45 »
Oloi oi scouter sto PAOKWORLD mazeuthkan. To oti oloi milane me ta klautera logia gia ton Balafa, to oti h dioikhsh 8elei na tou ananewsei kai anaprosarmosei to sumbolaio, to oti o pio kontinos sumpaikths tou sto ghpedo, o Veron, milaei etsi gi auton, den exei kammia shmasia. Brhkame enan apodiopompaio trago kai bgazoume etumhgories. Pallhkarisies oi dhlwseis tou Ricardo Matias Veron. Bravo tou!

veron

• Guest
« Reply #188 on: July 09, 2008, 20:02:12 »
Oute scouter kalos 8a ginei o Veron epeidh 8ewrei ws kalo paixth to Balafa... :-\ :-\ malista...
autos pou paizei mesto xorta pali den xerei...

Viva Pro & Manager :extralaugh:

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #189 on: July 09, 2008, 20:57:26 »
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τα 2 παιδιά παραπάνω. Όλοι μας ξέρουμε τόση μπάλα ΦΥΣΙΚΑ...αλλά αυτοί που παίζουν απο πιτσιρικάδες ΚΑΙ σε μεγάλες ομάδες έχουν παρωπίδες...

stelukos

• Guest
« Reply #190 on: July 10, 2008, 00:05:13 »
1-2 μέρες πριν φύγει η ομάδα για Ολλανδία ο βερόν εθεάθει σε γνωστό μπιτσ μπαρ  8) της Χαλκιδικής... δίπλα από το σταντ που καθόταν με τον φίλο του που δεν πρόσεξα καν αν ήταν και αυτός παίχτης του ΠΑΟΚ  :-\ κρεμάστηκαν πετσέτες του ΠΑΟΚ. κόσμος μεθυσμένος του μιλούσε (play ball Veron.... Paokara Veron κτλ κτλ) και τον κερνούσε μπύρες, σφηνάκια κτλ. το σταντ του στο τέλος είχε γεμίσει ποτά που αυτός όμως δεν έπινε ;).... φαίνεται πάντως άνθρωπος χαμηλών τόνων και συνέχεια με το χαμόγελο.

άντε ρε βερόν play λίγο ball να χαζέψουμε.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #191 on: July 10, 2008, 09:18:37 »
Ελα σας θιξαμε τον Βιειρα. Χαλαρωστε λιγο, πλακιτσα κανουμε, αμεσως βγηκαν στην φορα οι δικηγοροι του Μπαλαφα. Καλοκαιρι ειναι, cool, μην τα παιρνετε ολα τις μετρητοις..  :joint:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

kospatras

• Guest
« Reply #192 on: July 10, 2008, 16:18:34 »
den tha xehasw pote to mpineliki pou erixa genika perusi ston mpalafa.(eidika otan exane me geloio tropo tin mpala).parola auta einai fanero oti exei kapoia prosonta kai kala ekanan kai den ton edwsan daneiko.ante swthrakh GERA!!!

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #193 on: September 01, 2008, 18:04:09 »
http://www.metrosport.gr/?p=3457

Âåñüí: «Ï ÐÁÏÊ äå öïâÜôáé êáíÝíáí  »

Ï ÓåìðáóôéÜí
(ÑéêÜñíôï ôïí ëåí ôïí Üíèñùðï) Ìáôßáò Âåñüí öéëïîåíÞèçêå óôï Áèëçôéêü Metropolis êáé ìßëçóå ãéá ôç íéêçöüñá ðñåìéÝñá ôïõ ÐÁÏÊ óôï ÇñÜêëåéï, áëëÜ êáé ãéá Üëëá èÝìáôá ðïõ áöïñïýí óôï ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ. «×ñùóôïýóáìå áõôÞ ôç íßêç óôï ìåãÜëï êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ ðÜíôá ìáò õðïóôçñßæåé. Óáöþò, ôç íßêç áõôÞ ôç ÷ñùóôïýóáìå êáé óôïõò åáõôïýò ìáò» åßðå ìåôáîý Üëëùí ï Áñãåíôéíüò ÷áö.

ÁíáëõôéêÜ, ï Âåñüí, äÞëùóå: «Åßìáé åõ÷áñéóôçìÝíïò áðü ôçí áðüäïóç ôïõ ÐÁÏÊ. Ôçí øÜ÷íáìå êáéñü ìéá ôÝôïéá íßêç åêôüò Ýäñáò. ÐñÝðåé íá êñáôÞóïõìå ôçí åìöÜíéóç, íá åßìáóôå ðñïóãåéùìÝíïé êáé íá óõíå÷ßóïõìå ðéï äõíáôÜ. ×ñùóôïýóáìå áõôÞ ôç íßêç óôï ìåãÜëï êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ ðÜíôá ìáò õðïóôçñßæåé. Èá äþóïõìå öôåñÜ óôïí êüóìï ìå áõôÞ ôç íßêç. Óáöþò, ôç íßêç áõôÞ ôç ÷ñùóôïýóáìå êáé óôïõò åáõôïýò ìáò. Ç ìåãÜëç äéáöïñÜ ìå ðÝñóé åßíáé ç äéáöïñÜ íïïôñïðßáò êáé øõ÷ïëïãßáò óôçí ïìÜäá. Äåí ðñüêåéôáé íá áöÞóïõìå ôïí áíôßðáëï íá ìáò ðéÝóåé, ìðáßíïõìå ìÝóá ãéá íá øÜîïõìå ôç íßêç íá åðéâÜëëïõìå ôï ñõèìü ìáò. Ôï äåßîáìå óôçí ÊñÞôç, üðïõ ìðÞêáìå äõíáôÜ, ðéÝóáìå øçëÜ ôïí ÏÖÇ êáé åðéêñáôÞóáìå. Óßãïõñá ç ïìÜäá âñßóêåôáé óå ðïëý êáëü óçìåßï áãùíéóôéêÜ, ëüãù ôçò ðïëý êáëÞò ðñïåôïéìáóßáò ðïõ Ýêáíå. Ùóôüóï õðÜñ÷ïõí ðåñéèþñéá âåëôßùóçò êáé õðïó÷üìáóôå üôé èá ðñïóðáèÞóïõìå óêëçñÜ íá öôÜóïõìå óå áêüìá øçëüôåñá åðßðåäá ôçí ïìÜäá. Ôï íá Ý÷åéò ðïëý êáëü êáé äõíáôü êÝíôñï åßíáé ç áñ÷Þ ôùí ðÜíôùí. Äéüôé ìðïñåßò íá áíáðôýîåéò ôï ðáé÷íßäé óïõ ìå üðïéïí ôñüðï èÝëåéò óå êÜèå ìáôò. Áðü ôï êÝíôñï ìðïñåßò íá ðáßîåéò êáëýôåñá, ôüóï áìõíôéêÜ, üóï êáé åðéèåôéêÜ. Ôï êÝíôñï åßíáé ôï ðéï óôñáôçãéêü óçìåßï ìéáò ïìÜäáò. Ôüóï ìå ôïí ÐÜìðëï Ãêáñóßá, üóï êáé ìå ôïí ÌðáëÜöá âñéóêüìáóôå ðïëý êáëÜ. Ôïí ÌðáëÜöá ôïí îÝñù áðü ðÝñóé, ìå ôïí Ãêáñóßá Ý÷ïõìå êïéíÞ ãëþóóá. Ï ÌðáëÜöáò äéáèÝôåé éó÷õñÞ ðñïóùðéêüôçôá êáé éêáíüôçôåò. ¸÷åé íá ìÜèåé ðïëëÜ áêüìá êáé íá ðñïóöÝñåé, èá ãßíåé áðü ôïõò ðéï áîéüëïãïõò ðáßêôåò óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï. Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé óôéò ôÜîåéò ôïõ ðáßêôåò áðü ôç ËáôéíéêÞ ÁìåñéêÞ, ðïõ êïõâáëïýíå óôá ðüäéá ôïõò Ýíá åéäéêü ðïäüóöáéñï áðü ôç óõãêåêñéìÝíç ðåñéï÷Þ. ÁëëÜ Ý÷ïõí áíäñùèåß óå åõñùðáúêÝò ïìÜäåò, áðïêôþíôáò ìåãÜëåò åìðåéñßåò êáé åßíáé ðñïóáñìïóìÝíïé óôï åõñùðáúêü ðïäüóöáéñï. Åßíáé Ýíáò óõãêåñáóìüò óôïé÷åßùí, ôçò ëáôéíïáìåñéêáíéêÞò íïïôñïðßáò êáé ôçò åõñùðáúêÞò åìðåéñßáò. Ï óôü÷ïò åßíáé íá ðáßîïõìå êáëü ðïäüóöáéñï êáé áõôü öáßíåôáé áðü ôï üôé ï ðñïðïíçôÞò ìáò èÝëåé íá Ý÷ïõìå ôçí êáôï÷Þ ôçò ìðÜëáò êáé íá áðïöåýãïõìå ôéò âáèéÝò ìðáëéÝò. Äå óôáìáôÜìå óôç íßêç åðß ôïõ ÏÖÇ, õðÜñ÷ïõí Üëëá 29 ðáé÷íßäéá. Ãéá ôçí ÁÅÊ, ðïëoß ðßóôåøáí üôé äåí áîßæåé óåâáóìïý ùò ïìÜäá öÝôïò, ìåôÜ ôïí áðïêëåéóìü áðü ôçí Ïìüíïéá. Ç ÁÅÊ áðÝäåéîå êüíôñá óôïí ÐÁÏ üôé äõíáôÞ ïìÜäá êáé èá âñßóêåôáé îáíÜ óôéò øçëÝò èÝóåéò. Ùóôüóï, ï ÐÁÏÊ äå öïâÜôáé êáíÝíáí. ¼óïí áöïñÜ óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò, ôï ïðïßï èá åßíáé ãåìÜôï áðü ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ, èá åßíáé Ýíá êáèïñéóôéêü óçìåßï ãéá íá êåñäßóïõìå ôï ìáôò ìå ôçí ÁÅÊ. Ïé áðáéôÞóåéò ôçò ðåñóéíÞò ÷ñïíéÜò, óå ó÷Ýóç ìå öÝôïò, åßíáé ç ìÝñá ìå ôç íý÷ôá. ÖÝôïò åßíáé ðïëý ðéï óõãêåêñéìÝíá, îÝñïõìå ôé íá ðåñéìÝíïõìå áðü ôçí ïìÜäá. Ïðüôå áëëÜæåé ç íïïôñïðßá, ôüóï óôïõò ðáßêôåò, üóï êáé óôïí ðñïðïíçôÞ. Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò åßíáé ðéï áõóôçñüò êáé ðéï óõãêåíôñùìÝíïò óå óõãêåêñéìÝíá ðñÜãìáôá óå ó÷Ýóç ìå ðÝñóé. ¹ôáí ìéá åéêüíá ðïëý üìïñöç ôï íá âëÝðåéò ôïí êüóìï íá óõììåôÝ÷åé óôç íßêç ôçò ïìÜäáò. Åëðßæïõìå êáé åõ÷üìáóôå áõôü íá óõìâåß öÝôïò ðïëëÝò öïñÝò. ¹ôáí ìéá äýóêïëç áðüöáóç íá áöÞóù ôçí Éôáëßá êáé íá Ýñèù ïéêïãåíåéáêþò óôçí ÅëëÜäá. ÕðÞñîáí áðïöáóéóôéêïß ðáñÜãïíôåò. Ðñþôá áð’ üëá üôáí Þñèá ùò äáíåéêüò, ï ôñüðïò óõìðåñéöïñÜò üëçò ôçò ïìÜäáò êáé ãåíéêüôåñá ôï êëßìá óôçí ïìÜäá, ìÝôñçóå. Ç áëÞèåéá åßíáé üôé äå ãíþñéæá ðïëëÜ ãéá ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï. ÌÝóá óå áõôü ôï äéÜóôçìá ðïõ Ýìåéíá, êáôÜëáâá áñêåôÜ ðñÜãìáôá. Äåí åßíáé êÜôé ðïõ ìå îÝíéóå, ðñïóáñìüóôçêá åýêïëá óôéò óõíèÞêåò ôçò ðüëçò êáé ôçò ÷þñáò. Ôï áðïöáóéóôéêü óçìåßï üìùò ãéá íá áðïäåóìåõôþ áðü ôç ÓéÝíá êáé íá åíôá÷èþ óôïí ÐÁÏÊ Þôáí ïé õøçëïß óôü÷ïé ôçò ïìÜäáò óôç íÝá óåæüí».

Äçìïóßåõóç: 13:48 - 1 Óåðôåìâñßïõ, 2008

Âñå Âåñüí, ðåò êáìéÜ êáëÞ êïõâÝíôá êáé ãéá ôïí ÇëéÜäç... êáëüò ï ÌðáëÜöáò, áëëÜ åßðáìå... ÷áìçëÜ ôç ìðÜëëá... ;D

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #194 on: September 02, 2008, 01:51:51 »
Ο άνθρωπος μιλάει στο γήπεδο, αλλά για πολλοστή φορά αποδεικνύει ότι είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που όταν μιλάνε κι έξω από αυτό, έχουν πράγματα να πούνε και δεν εξαντλείται η συνέντευξη στα δυο-τρία κλισέ που παπαγαλίζουν όλοι
Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά - δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα - θα τα δώσουμε όλα για τον υπέροχο λαό μας - στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και διάφορες ανούσιες πίπες.

Ο παιχταράς μας λοιπόν είπε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα και τα ξεχωρίζω. Η άποψή του έχει μεγάλη σημασία, γιατί έζησε και το περσινό χάλι.

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της (ξύλο, σωστή τακτική, πειθαρχία, πάθος, προσωπικότητα κτλ), που λατρέψαμε όλοι μας και μας δείχνουν μία ομάδα που αξίζει να λέγεται ΠΑΟΚ
"Η μεγάλη διαφορά με πέρσι είναι η διαφορά νοοτροπίας και ψυχολογίας στην ομάδα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον αντίπαλο να μας πιέσει, μπαίνουμε μέσα για να ψάξουμε τη νίκη να επιβάλλουμε το ρυθμό μας...   
...Ο στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται από το ότι ο προπονητής μας θέλει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να αποφεύγουμε τις βαθιές μπαλιές...
...Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του παίκτες από τη Λατινική Αμερική, που κουβαλούνε στα πόδια τους ένα ειδικό ποδόσφαιρο από τη συγκεκριμένη περιοχή. Αλλά έχουν ανδρωθεί σε ευρωπαϊκές ομάδες, αποκτώντας μεγάλες εμπειρίες και είναι προσαρμοσμένοι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι ένας συγκερασμός στοιχείων, της λατινοαμερικανικής νοοτροπίας και της ευρωπαϊκής εμπειρίας."

Για το κέντρο μας, όπου παίζει κι ο ίδιος, που δείχνει πολύ δυνατό φέτος σε ανασταλτικά και δημιουργικά
"Το να έχεις πολύ καλό και δυνατό κέντρο είναι η αρχή των πάντων. Διότι μπορείς να αναπτύξεις το παιχνίδι σου με όποιον τρόπο θέλεις σε κάθε ματς. Από το κέντρο μπορείς να παίξεις καλύτερα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Το κέντρο είναι το πιο στρατηγικό σημείο μιας ομάδας. "

Για το πουλέν του και προτού ειρωνευτείτε σκεφτείτε καλά μήπως έχει δίκιο
"Ο Μπαλάφας διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και ικανότητες. Έχει να μάθει πολλά ακόμα και να προσφέρει, θα γίνει από τους πιο αξιόλογους παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Για την διόρθωση του λάθους της διοίκησης να μην ορίσει στόχο πέρυσι και την "απελευθέρωση" του προπονητή, μετά το ξεσκαρτάρισμα
"Οι απαιτήσεις της περσινής χρονιάς, σε σχέση με φέτος, είναι η μέρα με τη νύχτα. Φέτος είναι πολύ πιο συγκεκριμένα, ξέρουμε τι να περιμένουμε από την ομάδα. Οπότε αλλάζει η νοοτροπία, τόσο στους παίκτες, όσο και στον προπονητή. Ο Φερνάντο Σάντος είναι πιο αυστηρός και πιο συγκεντρωμένος σε συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με πέρσι."

Όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ ξέρουν ποιος είναι ο στόχος μας. Μετά τον Ίβιτς, τον Χαλκιά και τον Κονσεϊσάο, τώρα και ο Βερόν το λέει. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τέτοιοι παιχταράδες δεν μπαίνουν σε καλούπια και δεν γουστάρουν να χάνουν
"Το αποφασιστικό σημείο όμως για να αποδεσμευτώ από τη Σιένα και να ενταχθώ στον ΠΑΟΚ ήταν οι υψηλοί στόχοι της ομάδας στη νέα σεζόν."

Με την ευκαιρία της συνέντευξης θέλω να τονίσω κάτι που με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ τελευταία. Αν προσέξατε υπάρχει μία τουλάχιστον περίεργη αντιμετώπιση από κάποιες φυλλάδες και κάποιους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, όπως κυρίως ο Κόλκας, αλλά όχι μόνο, προς τον Βερόν στις κριτικές τους, μετά από κάθε ματς. Ο Βερόν βαθμολογείται πολύ χαμηλά και "ξεχνιούνται" οι καλές του ενέργειες.
Τον θάβουν σε κάθε ευκαιρία και έφτασε ο Κόλκας στο σημείο να ζητήσει εξήγηση από τον Σάντος για την διαφορα απόδοσης από ημίχρονο σε ημίχρονο, για την απόδοσή του στο φιλικό με τη ΤΣΣΚΑ που ακόμη και τυφλοί είδαν και κουφοί άκουσαν με τα όργια που έκανε. Αυτό δεν έχει γίνει για χιλιάδες παλτά που πέρασαν από την ομάδα και γίνεται για έναν παιχταρά!!!

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά είναι κάτι πολύ εκνευριστικό. Κυρίως αν συνδυαστεί με αβάντες που γίνονται σε άλλους.

Ευτυχώς πάντως ο Σάντος αποδεικνύει πως δεν μασάει από απόψεις δημοσιογράφων και δεν πιέζεται με τίποτα. Ένα ακόμη κέρδος από το να έχεις μεγάλο προπονητή-προσωπικότητα.
« Last Edit: September 02, 2008, 01:57:13 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

katafraktoi

• Guest
« Reply #195 on: September 02, 2008, 10:31:44 »
Αν και γενικα εχω αρκετα θετικη αποψη για τον Κολκα, το συγκεκριμενο το παρατηρησα κι εγω και μου εκανε αρνητικη εντυπωση.
Και δεν εγινε μονο μετα το ματς με ΤΣΣΚΑ αλλα και μετα το ματς με Λατσιο στην Ιταλια.
Εφτασε να γραφεται οτι ο Βερον ηταν ΟΑΣΗ για τον περσυνο μετριο ΠΑΟΚ, αλλα ΛΙΓΟΣ για εναν σοβαρο και καλο ΠΑΟΚ στο μελλον.
Δεν νομιζω παρολα αυτα να γινεται για να προωθησει κανεναν αλλο παιχτη απλα επειδη ο συγκεκριμενος δημ/γραφος εχει μια ταση να ασχολειται πολυ με τη μπαλα αυτη καθ' εαυτη (και καλα κανει ως εδω) το τραβαει λιγο παραπανω στην προσπαθεια του να αποδειξει στους ακροατες/αναγνωστες οτι κατεχει το τοπι!
(Κλασσικη σχολη Γεωργιου - Ραπτοπουλου, οι οποιοι για να αποδειξουν οτι ξερουν μπαλα καταληγουν να λενε τραβηγμενα πραγματα τα οποια πολλες φορες τους εκθετουν!)

ΛΙΓΟΣ Ο ΒΕΡΟΝ.....ΠΟΥ? ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΦ ΣΤΥΛ ΚΑΦΦΕ, ΤΖΙΟΛΗ, ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΑΡΣΙΑ (ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ) ΜΕ 4 ΜΥΡΙΑ  :o, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΚΚΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ 1 ΜΥΡΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

Ο Βερον ειναι παιχταρας για τα ελληνικα δεδομενα επειδη ξερει να παιξει τη θεση οσο λιγοι. Χωρις περιττα και ασκοπα χιλιομετρα (τα οποια οι αβανταδοροι ορισμενων παιχτων τα βαφτιζουν "μηχανακια") βρισκεται παντα εκει που πρεπει, ηρεμει το παιχνιδι της ομαδας, κοβει αντεπιθεσεις εστω και με τον "ακομψο" λατινοαμερικανικο τροπο, βλεπει γηπεδο επιθετικα.

Τωρα αν η αποδοση του πεφτει στο 70' αυτο ηταν κατι που παρατηρηθηκε περσυ που ηρθε χωρις παιχνιδια στα ποδια του και ετρεχε για ...τρεις στο κεντρο!!
Φετος μενει να αποδειχτει κατι τετοιο, και φυσικα αυτο δεν θα γινει σε φιλικα παιχνιδια στα μεσα μιας προετοιμασιας Σαντος (οποιος ξερει - ξερει) γιατι εκει ΟΛΟΙ κλαταραν στο 60' - 70'!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ!  ;D

Play ball Veron!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #196 on: September 02, 2008, 11:16:21 »
εμενα ο βερον μ αρεσε πολυ με τον οφη.....ματια εχουμε και βλεπουμε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #197 on: September 02, 2008, 11:22:12 »
Καλά που το ανέφερες katafraktoi, είχα ξεχάσει να αναφέρω κάτι άλλο που ακούγεται έντονα.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει πως ΦΕΤΟΣ ο Βερόν πέφτει μετά το 70. Ίσα ίσα.
Το ματς στην Κρήτη το έχω δει 3 φορές και το παλικάρι έχει την ίδια απόδοση και τα ίδια τρεξίματα σε όλο το 90λεπτο!
Στο φιλικό με τη ΤΣΣΚΑ, αλλά και με τη Λάτσιο η απόδοσή του ανέβηκε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικά δεν υπάρχει πουθενά υποψία προβλήματος φυσικής κατάστασης.
Και θα ήταν παράλογο να υπάρχει.
Για όσους δεν θυμούνται, το παλικάρι έκανε φέτος extra προετοιμασία και ο Σάντος τον έβαλε να κάνει βάρη μαζί με τους πιτσιρικάδες, για ενδυνάμωση και για να καλύψει την σχετική έλλειψη αγώνων.

Θα το ξαναπώ και θα το επαναφέρω σε κάθε ευκαιρία που θα δημιουργείται κλίμα από τα ΜΜΕ.
Χαφ-οχτάρι σαν τον Βερόν δεν έχει άλλη ομάδα. Αν πέρυσι έβγαλε μάτια, φέτος θα μας βγάλει και τα φρύδια. Άρχισε ήδη στην Κρήτη.
Νιώθω γελοίος να υπερασπίζομαι έναν τέτοιον παιχταρά... Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #198 on: September 02, 2008, 11:34:58 »
Ε ΚΑΛΑ και καλοι υ[ποτιθεται δημοσιογραφοι εχουν φιλαρακια μανατζερ, παικτες κλπ,,

σε χαρη της φιλιας,,η καμιας μιζας ,, η καμιας ειδισουλας γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει.

ο βερον παντα επεφτε μεχρι τωρα μετα το 70 και ο ιδιος ειχε δηλωσει το καλοκαιρι οτι [ρεπει να δουλεψει στην φυσικη κατασταση

στον οφη ομως στο δευτερο μερος γαμησε μαζι με ιβιτς.

μετα απο χρονια πολλους παικτες απο αυτην την ομαδα θα τους θυμομαστε για την προσφορα τους

οπως θυμομαστε τον ναγκμπε ετσι θα θυμομαστε και τον βερον.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #199 on: September 02, 2008, 12:50:40 »
PAOKCURE me briskeis simfwno se osa les sta 2 proigoumena post sou. Exw paratirisei kai egw to idio pragma me ton kolka. Exeis apolito dikio.

οπως θυμομαστε τον ναγκμπε ετσι θα θυμομαστε και τον βερον.

etsi!  ;)