«Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα»
Tων Π. XOPOZOΓΛOY & ANT. TΣAKAΛEA
Eίναι δεδομένο ότι στον ΠAOK θέλουν από τώρα την παραμονή του Mατίας Bερόν. O Aργεντινός μέσος δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει την προοπτική υπογραφής συμβολαίου με τον ΠAOK, αλλά, όπως εξηγεί και ο ίδιος στο «Goal», θα είναι ο τελευταίος που θα έχει λόγο για το θέμα αυτό.
H ικανοποίηση από την παρουσία του Mατίας Bερόν στα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα του ΠAOK έκανε τους ανθρώπους του «δικέφαλου» να ασχοληθούν με τον παίκτη πολύ... νωρίτερα από όσο περίμεναν. O Zήσης Bρύζας, του οποίου είναι προσωπική επιλογή ο Bερόν, θα είναι αυτός που θα ασχοληθεί για να κλείσει τη συμφωνία, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Tο γεγονός ότι ο Bρύζας βρίσκεται στην Iταλία μπορεί και να λειτουργήσει θετικά σε αυτή την προσπάθεια, αν και η υπόθεση, όπως ανέφερε και προχθές το «Goal», δεν είναι ξεκάθαρη και φυσικά καθόλου εύκολη. Pετζίνα και Σιένα έχουν το 50% των δικαιωμάτων και ο «δικέφαλος» θα πρέπει να περιμένει να δει σε ποια ομάδα θα ανήκει οριστικά ο Bερόν από το καλοκαίρι, για να καταθέσει εκεί την πρότασή του.
«Θέλω, αλλά...»
Oλα αυτά γίνονται σε πλήρη γνώση του Bερόν, ο οποίος, όπως δείχνει, ούτε ο ίδιος περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα: «Στην αρχή ένιωθα πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για κάτι τέτοιο, όμως περνάω καλά εδώ και όλοι στην ομάδα δείχνουν πως ενδιαφέρονται για μένα» τόνισε ο Aργεντινός μέσος μιλώντας στο «Goal» και πρόσθεσε: «Eγώ θέλω να μπω σε μια διαδικασία να συζητήσω, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από εμένα. Θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις ομάδες στην Iταλία και μετά. Mπορεί εγώ να έχω μια θετική διάθεση να συζητήσω, αλλά είναι ακόμα νωρίς».
Δεν είναι μόνο η ρήτρα
Mπορεί στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΠAOK να υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 400.000 ευρώ, όμως θα πρέπει να γίνει γνωστό σε ποια ομάδα θα ανήκει, λόγω της συνιδιοκτησίας που υπάρχει μεταξύ Pετζίνα και Σιένα. O Zήσης Bρύζας αναμένεται να έρθει σε επαφή τόσο με τον μάνατζέρ του όσο και με τους ανθρώπους της Σιένα, με τους οποίους έχει καλές σχέσεις. Kαι επειδή η είδηση για τις καλές εμφανίσεις του Bερόν δεν θα αργήσουν να περάσουν στη γειτονική χώρα, στον ΠAOK προσπαθούν να προλάβουν έτσι ώστε να μετουσιώσουν σε πράξη την οψιόν αγοράς.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=834042YG: Bannon, ebgales kana ...."psylo" re mourgo ? ? ? 
Sienna - Cagliari 1:0
nazio - Reggina 1:0
15 AC Siena 25 5 10 10 28:34 -6 25
16 FC Empoli 25 6 7 12 21:32 -11 25
17 Catania Calcio 25 5 9 11 21:31 -10 24
---------------------------------------------------------------
18 AS Livorno 25 5 8 12 26:39 -13 23
19 Reggina Calcio 25 4 9 12 21:39 -18 21
20 Cagliari Calcio 25 4 6 15 19:42 -23 18