Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 0 - 1 Κυριακή 27/1/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 9633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

don4

• Guest
to provlima den einai simera mages.epeidi kaneis eksygiansi as xaseis apo osfp pao aek tha kanoume ypomonh eipame.TO PROVLIMA einai oti eisai 8os pleon k se pernane panionakos scoda octavia  aroulis k tripolitsa k tin alli agonistiki mporei na se pernane alla 4 lima.to provlima einai oti eisai mpourdelo sta ektos edras.i xeiroteri omada se vathmous(1) k i xeiroteri epithesi(2goal) ektos edras.TELEYTEA OMADA ME DIAFORA KATANTISAN TON PAOK AYTA TA MOUNIA

Athinaios--4

• Guest
I epoxi pou paizame me Marko , Koutsi , Maladeni , Vokolo , Zografaki ktl den einai toso makrini!!
Tote toulaxiston epaizan em arxidia. Kai xerete giati ? Giati eixan k proponites pou tous enepnean. Kapoioi pairnoun to 100 % kai kapoioi oxi.
Ti na kanoume re paidia?? Dan kanei o anthropos..
Opos den ekane k ston vazelo..

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ti na se kanei kai o Santos otan anagkazetai na valei mesa allagi ton Xaralampous gia na gurisei to paixnidi...?
o allos vazei allagi ton gonzales kai esu ton toni gonzales....
to uliko mas einai gia 8i-10i thesi...eite to theloume eite oxi...

βέροια μάλλον΄δεν τα βλέπεις όλα. Στον πρώτο γύρο με βάζελο ο πιτσιρικάς που έπαιξε μπακ (δελήμπασης ή πεχλιβάνης τους μπερδεύω), τον έβγαλε ασπροπρόσωπο τον σάντος και απο τότε δεν τον ξαναείδαμε. Ο ίλιεφ όποτε παίζει δείχνει οτι μπορεί και σήμερα πάλι αλλαγή ήταν, ο γεωγιάδης 36 χρόνια παίζει στην γραμμή και ο σάντος τον έκανε επιτελικό χαφ. Μην δικαιολογείς τον πορτογάλο που έχασε απο τον γιάντση τον μαυρογενίδη και τον πουρσανίδη
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

mitsos_g4

• Guest
 Aποδοκιμασίες από περιορισμένο αριθμό φιλάθλων, ακούστηκαν μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και έκανε αναγκαία την εμφάνισή του μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ και υπεύθυνος για τις σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας, Παναγιώτης Ποικιλίδης, για να ακολουθήσει η εμφάνιση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να τον αποθεώσουν και μετά την σύντομη συνομιλία που είχε μαζί τους οι αποδοκιμασίες έλαβαν τέλος.

Σχετικά με το γεγονός ο Φερνάντο Σάντος, και για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές του απάντησε: "Θεωρώ ότι οι παίκτες προσπάθησαν και δούλεψαν αρκετά. Θεωρώ ότι όταν κάποιος προσπαθεί, προσπαθεί. Είναι φυσιολογικό οι φίλαθλοι να μην είναι ικανοποιημένοι αφού εδώ και τρεις αγωνιστικές δεν υπάρχει νίκη.
Το γήπεδο ήταν γεμάτο όπως μπορεί να το πετύχει μία μεγάλη ομάδα και είναι φυσιολογικό οι φίλαθλοι να είναι πικραμένοι όπως και οι παίκτες αλλά και όλοι μας. Θέλαμε να τους δώσουμε χαρά και πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε καταστάσεις για να αλλάξουν γνώμη και οι φίλαθλοι".

Φερνάντο Σάντος: «Ηταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Αρχίσαμε να δημιουργούμε προϋποθέσεις να κυριαρχήσουμε. Όταν το καταφέραμε, δεχθήκαμε το γκολ. Καθοριστική στιγμή διότι εκείνη τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργούσε ευκαιρίες... Εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ. Είχαμε την κατοχή αλλά όχι ευκαιρίες. Αξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός. Η άμυνά τους ήταν πολύ καλή. Αξιοποίησαν τα χαρακτηριστικά των παικτών τους. Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν το παν. Σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

http://extrasport.gr/articles/article.asp?code=7187

Offline luc

• Αποστολή
  • **
φιλε Iron δεν συγκρινω μπασκετ με μπαλα. συγκρινω τι παιρνει ο καθε προπονητης απο τον παιχτη του.. ο σαντος δεν παιρνει τιποτα εστω απο αυτο που εχουν αυτοι οι παιχτες......Δον φερναντο την αλλη φορα βαλε τον λακη σεντερ μπακ. αφου ειδαμε και λακη πανω σε ιβανσιτς...τοσα χρονια παω γηπεδο αυτο δεν το χω ξαναδει

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
....min mpenete sto tripaki kai sigrinete basket me podosfairo !!!
To ena 8elei 11 "isaksious" (...tromara tous), kai to allo me mia kali mono pros8iki (bl. Koutlaei), anebeneis skalopati !!!

iron μάλλον κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις. το μπάσκετ σήμερα το κέρδισε ο κούβελας, ο ιμπο ήταν μέτριος και ο βεργίνης ο πιτσιρικάς έπαιζε με αρχίδια όχι με ταλέντο. Μην το παλεύεις δεν σου βγαίνει

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@αzazel....δλδ έχεις καλύτερο από το μαυρογενίδη...και πόσο μάλλον από τον Γιαντσή?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
@αzazel....δλδ έχεις καλύτερο από το μαυρογενίδη...και πόσο μάλλον από τον Γιαντσή?

που να ξέρω αν έχω καλύτερο απο τον γιάντση. Αφού όλοι μου οι πιτσιρικάδες ή είναι δανεικοί ή δεν παίζουν ?? Πλάκα μου κάνεις τώρα ???

mitsos_g4

• Guest
o Santos les exase apo ton irakli...omws o Santos exei Baiano kai o allos exei Aaron...kai to anaferw epeidi sto sugkekrimeno paixnidi autos itan pou ekane tin diafora...
kai to ksanalew...den eipa oti o Santos den exei meridio euthinis...omws i allagi proponiti den tha ferei kalitera apotelesmata pisteuw....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
oi dikaiologies oti anagkazete na tous vgalei na tous valei klp den tis katalavainw.den s'aresei den ton vazeis.kai polu apla gia na pareis to 100% twn paixtwn sou prepei na tous stirikseis kai na min tous dineis vora stous opadous,dimosiografous dld stin koini gnwmi.gia mena einai ksakatharo oti den iparxei klima kalo anamesa se santos kai podosferistes

IronEagle

• Guest
O.K. re magges, peite sta isia (afou to fernete apo edo to fernete apo ekei....): "...aggele ela ston PAOK na mas soseis !!!!"

Oso gia ton Koutlai, otan 8a er8ei kai ston podosfairko PAOK tetoio ixiro onoma, kai den antepeksele8i i omada,
tote bgeste kai peste kai kante opoia sigrisi 8elete !!!!

edit tsakalaki

αφήστε τον Άγγελο στην ησυχία του, ΤΕΛΟΣ

O.K., ....Dekton, diko mou foul ....!!!!    :-\
« Last Edit: January 27, 2008, 23:23:11 by IronEagle »

peris_fun

• Guest
Synxarithria sto lao mas pou  h mazikotita tou einai isws apo ta liga pragmata pou mou epitrepoun na oneireyomai oti kati mellontika borei na allaksei ston PAOK...
Ypomoni oloi......

Offline tsag

• Αλλαγή
" ο Σάντος «ανακάτεψε την τράπουλα» και παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 3-5-2, έχοντας τους Μελίσση, Μαλεζά και Σνάουτσνερ στο κέντρο της άμυνας, ενισχυμένο κέντρο με τους Ηλιάδη και Μπαϊάνο στον άξονα, τους Λάκη και Κωνσταντινίδη στα άκρα και τον Γεωργιάδη σε επιτελικό ρόλο πίσω από Σάλμον και Χριστοδουλόπουλο "

Ποια είναι η ευθύνη του Σάντος ρε αλάνια; Που έβγαλε έξω το κύπριο ο οποιος δεν βλεπόταν με γριά; Το ότι έβαλε τον Ηλιάδη που, κάτιο που ζητούσαν πολλοί από την κερκίδα σε προηγούμενα ματς;

Έλεος πια!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest

Sosta file. Ton xereis apo kairo ton Giantsi e ?
 Einai paixtaras k autos . K o Maurogennidis. Paixtaras k autos!!
Ara logo tou megalou Santos exoume kataferei na pername ton giraio me to yliko auto!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ρε μάγκες! θα με τρελάνετε!
ψυχολογία, και ντάντεμα...αυτό λέτε θέλουν οι παίκτες?
Είμαι 30 χρονών και δουλεύω από 16 γαμώ το κέρατο μου, έχω γαμηθεί στη δουλειά και όταν ήμουν στα πάνω μου και όταν ήμουν στα κάτω μου......όποιος επαγγελματίας θέλει ντάντεμα και ρύθμιση ψυχολογίας είναι άχρηστος!
ΤΕΛΟΣ...ψυχολογία και αρχίδια οι παίκτες για να παίξουν...όποιος μπορεί ρε όποιος δε μπορεί σε ψυχολόγο...με τα δικά μας νεύρα θα παίξει?

@ Athinaios....δλδ ρε φίλε ανάμεσα στους άμπαλους και τους παικταράδες δεν υπάρχει άλλη κατηγορία παικτών? Νομίζω έγινα σαφής..δεν απαιτώ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ...απαιτώ 11 που να μην είναι γίδια με κουδούνι. Για το Μαυρογενίδη τι να πω...παικταρας δεν είναι...αλλά όσο να είναι 5 σέντρες και 2 τάκλιν τα κάνει σε ένα παιχνίδι..όσο για το Γιαντσή...τι θα βγει δε ξέρω...αλλά το μπαλλάκι το κάρφωσε σε εμάς...

Katartis

• Guest

που να ξέρω αν έχω καλύτερο απο τον γιάντση. Αφού όλοι μου οι πιτσιρικάδες ή είναι δανεικοί ή δεν παίζουν ?? Πλάκα μου κάνεις τώρα ???

Aderfia sovareyteite.Mi sigkrenete ta talenta me ta pitoura. Dn sugrineis giantsi papadopoulo k iwannidi me ta dika mas ta loima ekseresi o pexlivanis. Kai gia opoio de katalavainei apo logia mpeite k deite tis suntheseis stis meiktes makedonias pou epezan ta "talenta" mas.Otan o giantsis einai vasikoura se ola ta paixnidia k o athanasiadis de benei oute 3h allagi,xreiazete na pw k alla.To oti einai k oi 2 stis idia ilikia de simainei pws exoun to idio talento.Ma kala,de vlepete dld eseis tin diafora?ELEOS

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει για να μην μαλωνουμε για τον σαντος δυο πραγματα....

1)τον στηριζουμε γιατι ελπιζουμε οτι με το καλυτερο υλικο που θα εχουμε τα επομενα χρονια θα μας κανει μεγαλη αγωνιστικα ομαδα...

2)πρεπει ομως να παραδεχτουμε οτι τους συγκεκριμενους παικτες που εχουμε αυτη τη στιγμη δεν εχει καταφερει να τους ανεβασει την αποδοση απο ολες τις αποψεις και να παρει καποια καλυτερα αποτελεσματα...

ολοι εχετε δικιο...αλλα ειναι μαλακια να το συνεχιζουμε...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
Ρε μάγκες! θα με τρελάνετε!
ψυχολογία, και ντάντεμα...αυτό λέτε θέλουν οι παίκτες?
Είμαι 30 χρονών και δουλεύω από 16 γαμώ το κέρατο μου, έχω γαμηθεί στη δουλειά και όταν ήμουν στα πάνω μου και όταν ήμουν στα κάτω μου......όποιος επαγγελματίας θέλει ντάντεμα και ρύθμιση ψυχολογίας είναι άχρηστος!
ΤΕΛΟΣ...ψυχολογία και αρχίδια οι παίκτες για να παίξουν...όποιος μπορεί ρε όποιος δε μπορεί σε ψυχολόγο...με τα δικά μας νεύρα θα παίξει?

Oi paixtes na kopsoun ton kolo tous na paixoun!!
Kai o Santos na kopsei ta arxidia tou na vrei lysi!! Proponitis einai

mitsos_g4

• Guest
as metaferthei i suzitisi gia ton Santos (an tin krinete anagkaia) sto topic tou en logw proswpou...den einai anagki na traviksoume ki allo auto to topic me posts pou den exoun sxesi me ton agwna....

Dimitris69

• Guest
Loipon simera (opos kai me ton Irakli) imastan distixos xalia maura. O Iraklis (sta teleutaia 15 lepta pou paizame me 9 pektes ekane kathisteriseis kai o vazelos eixe poli troti amina!!) Apo autes tis 2 omades xasame me katevasmena ta xeria. Den thelo na krino ton proponiti alla gia to psixologiko kommati autos euthinetai kai kanenas allos. An den borei na parei apo tous pektes tou to maximoum iparxei provlima! An pali auto einai to maximoum ton paixton sigoura den xreiazomaste ena proponiti pou stixizei 600,000 to xrono. Xreiazomaste kapoion na kserei pos na tous anevasei tin psixologia kai na tous stinei stoixeiodos sto gipedo.
Sigoura omos prepei na prospathisoun  akomi perissotero mexri kai ti liksi tou protathlimatos kai apoekei kai pera vlepoume.
Ego pantos pigaino pleon stin Touba gia sibarastasi stin omada kai apla thelo na do prospatheia. Isos kapoioi neoi pektes feroun (oxi perissotero talento) ligo pio freskia psixologia kai anevasoun kapos tin omada. Auta gia tin ora.