Ακολουθεί σεντόνι!!!
ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
κρίμα! δεν είναι δυνατόν! το έβλεπα και δεν το πίστευα!
Καταρχήν, μαλακία αυτό που έκαναν με τα μπουκάλια στον Ivansic...
Μαλακία το γεγονός ότι πλακώνονταν αδέρφια στην 4. Εκτός και αν η ομάδα περιφρούρησης προσπάθησε να συνετίσει έτσι όσους μαλάκες πέταξαν μπουκάλια!
ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που όμοια της δεν θυμάμαι τα χειροκροτήματα από τους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ στην VIP στον προδότη! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΠΟΝΑΜΕ
μετά από αυτά τι άλλο να πείς?
Φερναντες ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ! ρε παλίκαρε είσαι ο μόνος που έχεις στηριχθεί τόσο...γιατί ρε αδερφέ μας πληγώνεις? πόσες μαλακίες σου θαρείς μπορεί να αντέξει η ομάδα μας? κρίμα...πραγματικά! ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! πονάμε
(παίζω μπάλα 17 χρόνια τουριστικά...κάθε εβδομάδα 2 φορές...είμαι ίσως ο χειρότερος σε όλα τα 5χ5 γήπεδα αλλά ακόμα τσαφ σε διώξιμο δεν έχω κάνει!!!!)
Ο Ηλιάδης δεν μπορεί να κόψει, και σήμεραφάνηκε ότι δεν μπορεί να δώσει και πάσα...σε ποια ακριβώς θέση θέλει να παίξει, μήπως όλο το fan club του θέλει να μας πει επιτέλους?
Ο ΧΑραλάμπους σήμερα με συνεπήρε! μπράβο! τι κόμμωση ρε πστ!
Ο Γκονζάλεζ..άιφερ (για όσους θυμούνται) την προηγούμενη εβδομάδα...αι γαμήσου σήμερα!
Λάκης το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!!! οφ σαιντ σε δυο πλάγια αουτ...και είναι σε ομάδα Α' ΕΘΝΙΚΗΣ!!!
Γεωργιάδης...κρίμα! τόσο πάθος και κανείς να μη μπορεί να τον βοηθήσει λίγο....
Σάλμον...πάρε μια φορά την μπάλα και να δούμε πως γράφεις στην κάμερα..
ΜΑλεζάς...σε όποια φάση δεν έφτανε η μπάλλα στον Σαλπιγγίδη την έδινε αυτός...μπέρδεψε τις φανέλες...
Ιλιεφ, δεν ξέρω νομίζω ότι θα μας χρειαστεί! παίξε ρε πούστη μου κάτι!
Μελίσσης...είναι άδικο να τον κράζω καθώς από ότι φαίνεται είναι ο μόνος που ιδρώνει! αλλά ρε παλίκαρε όταν σε γήπεδο με 30000 κόσμο που ξεσκίζεται για την πάρτη σου κάνεις κοντρόλ στο 1' 40 πόντους πάνω από την μπάλα και αυτή περνάει από κάτω σου...μήπως να το ψαχνες λίγο για κάτι άλλο επαγγελματικά (σαν εναλλακτική?) (εντάξει εδώ είμαι κακός, συγγνώμη ρε Μελίσση)
Χριστοδουλόπουλος...μια φορά πήρε τη μπάλα και έκανε κάτι που κάνουν οι ποδοσφαιριστές...πήγε προς την αντίπαλη άμυνα...(το φάουλ που κέρδισε το γάμησε κυριολεκτικά η εκτέλεση από τον Λάκη)
Μπαιάνο..γιατί τόση καθυστέρηση ρε παλίκαρε? γυαλιά θες? για να βλέπεις τους συμπαίκτες δε νομίζω η ΠΑΕ να αρνήθηκε να στα πληρώσει! ζήτα τα ρε πούστη!
ούτε που θέλω να θυμάμαι τι έκαναν σήμερα!
Αν κάποιος ξένος δεί τα ματς ΠΑΟΚ - ΠΑΟ με τον Ιvansic θα πεί...-"Αυτός ο παίκτης γιατί δεν παίζει στην Τσέλσι?" ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!! ήρωες όλοι γίνονται με τον ΠΑΟΚ
και αν μπορεί κάποιος ας μου πεί...
Στις περιπτώσεις που δώσαμε μεταγραφή τους προδότη, ΚΑφέ, Οκκά, όταν ήρθαν στην Τούμπα μας το κάρφωσαν και οι τρείς? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ? τι σκατά περίμεναν?
ΕΛΕΟΣ!!!! ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ρε πτώματα! 30000 ξελαρυγγιάστηκαν για να βλέπουν μαριονέτες στο γήπεδο!
Τα πράγματα μάγκες δεν είναι καλά! Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση και δεν έχει κανένα παίκτη (είχαμε συνηθίσει στο ανάποδο!! τόσα χρόνια)
ελπίζω όσοι μιλάνε για θέμα Σάντος να έχουν τη στοιχειώδη αντίληψη και να παραδεχτούν ότι μπάλα παίζεις με παίκτες...όχι με τον μαρκαδόρο με τον οποίο γράφεις το σύστημα!
Είμαστε σε δεινή θέση, μας φτάνουν ακόμα και οι από κάτω, ο κόσμος έχει ΤΙΤΑΝΙΑ υπομονή αλλά επειδή ειναι και στην ανθρώπινη φύση θέλει να επιβραβεύεται μια στο τόσο! έχουμε με διαφορά την πιο άμπαλη, αδιάφορη, γυναικεία, άτολμη, άοσμη, ΓΑΜΗΜΕΝΗ ομάδα παικτών που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ....έχω πνιγεί! κλαίω από τα νεύρα μου...έχω μόνο μια πρόταση:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ!!!
πωλητήριο 6000000 ευρώ ΠΑΚΕΤΟ για τους
Χριστοδουλόπουλο, Μπαλάφα, Ηλιάδη, Μουμίν, Ορφανό, Λάκη, ΧΑραλάμπους, Γκονζάλες
επειδή τον Χαραλάμπους δύσκολα θα τον πάρουν να πληρώσουμε και 20000...
Δεν πάει άλλο...
σουτ όλοι! και με τα λεφτά 2000000 ευρώ σε μεταγραφες και τα υπόλοιπα 4000000 ο ΖΑγοράκης ας τα διαχειριστεί όπως ξέρει...και από ότι απέδειξε μπορεί!
6 μεσαίους παίκτες μέχρι 100000 με τα λεφτά των μεταγραφών...και ας είναι και μισθοφόροι...είδαμε και την συμπεριφορά των ΠΑΟΚοαναθρεμένων!!
ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπάω ρε!!!