Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος 0 - 1 Κυριακή 27/1/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 9953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thomas

• Guest
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
« Last Edit: January 24, 2008, 22:15:21 by BillYpoglwssioS »

Offline Suicidal

• Βασικός
THOMAS KOITA AMESWS TA PM SOU ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsag

• Αλλαγή
Και εγώ προβλέπω το αδιαχώρητο την Κυριακή. Ε ρε τι έχει να γίνει αν παίξει και καλά η ομάδα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

trelos sporos

• Guest
exoun paixtei exelixeis sxetika me to nomo. thimaste to alani pou piasane sto iraklis-gay  (telika apodeixtike oti itan gayros ) pou psekaze tous tsimpa me ton pirosvestira  ? aytounou o dikastis tou xorigise anastoli kati pou den epitrepetai simfona me to nomo. Etsi  to thema exei pige ston areio pago kai an o areios pagos dikaiwsei ton dikasti tote i xorigisi anastolis tha katastei dynati, kati pou stin arxi tha piesei ton orfano kai sti synexeia tha ton anagkasei na allaxei ton nomo.

sorry gia to off topic den evriska to antistoixo thread.

thomas

• Guest
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Παιδιά συγνώμη για αυτά που γράφτηκαν.Όσοι έχετε διαβάσει τα μηνύματα μου μέχρι σήμερα ασφαλώς θα καταλάβατε ότι δεν προήλθαν οι μαλακίες αυτές από εμένα.Μπήκε ο μαλάκας ο συνεργάτης μου και έγραψε τις παπαριές του.Θα τον σκίσω τον παλιομαλάκα....Σόρρυ και πάλι....

Offline bozik

• Αλλαγή
στο λιμπερο ειπαν τωρα,οτι απο τη μπουτικ τελειωσαν τα εισιτηρια για την 4...υπαρχουν απο οτι ξερω σε συνδεσμους.....οσοι δεν εχετε παρει εισιτηριο- τρεχτε να παρετε-δεν φτανουν για ολους.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αδερφέ στο είχα πει και την προηγούμενη φορά, πρόσεχε το λογαριασμό σου Τι πάει να πει μπήκε ο συνεργάτης μου σε κοινή θέα τον έχεις;
Πρέπει να προκαλούνται οι άλλοι δηλαδή; για έναν άντε να μη πω.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
στο λιμπερο ειπαν τωρα,οτι απο τη μπουτικ τελειωσαν τα εισιτηρια για την 4...υπαρχουν απο οτι ξερω σε συνδεσμους.....οσοι δεν εχετε παρει εισιτηριο- τρεχτε να παρετε-δεν φτανουν για ολους.

??? Περίεργο ... Δε νομίζω να είναι έτσι
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
gemato gipedo kai na fwnazoume ftou kai BGEnw oe oe oe!!! (gia ton Bgenopoulo kai tis malakies pou tous aradiazei)

pera apo thn plaka prepei na fwnaksoume kati gia osa symvainoun stous lagous... giati roda einai kai gyrizei lagoudia... leyteria sthn poutana tou vorra den fwnazate malakismena??? kairos na deite pws einai...

leyteria leyteria sto bourdelo tou notia... alla den paei :P

kati telospantwn na katalaboun pws einai na exeis malakes na se dioikoun. kai na min krazoun tous allous, otan kseroun oti einai se xeiroterh moira, se katastash xountas...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Έλληνας Κροίσος ιδιοκτήτης καφενείου, 7 γράμματα. 

Για σκεφτείτε λίγο  :gruebel:

Τζίγγερ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Μετα τα σημερινα του προεδρου ειναι υποχρεωση μας ενα σολντ-αουτ για να του δειξουμε οτι ειμαστε μαζι του..
οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα μαζι με την ομαδα μεχρι τελους..

Offline mixos

• Αποστολή
  • **
BLEPO 2-1 TO SCORE KAI SOLD OUT

JamaicaN

• Guest
re bas kai den eisai o mixos alla o minos???  ;)

Gia alli mia kuriaki GAMW TO NHSI MOY.....
Tuxeroi eiste re koufales osoi zeit ekonta sthn arrwsteia mas.....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
kai sunexizoume ta slogkan apo to <<psuxi sto stoma>>.
paloukwse tes DIKEFALE paloukwma paloukwma apo to kwlo sto stoma PAOKARA apo to kwlo sto stoma!!! :P :P :P
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

eptalofitis

• Guest
Δε διάβασα πολλές σελίδες από το τόπικ αλλά νομίζω πως ο προδότης δεν έχει αναφερθεί καθόλου... Πάλι μπινελίκι θα φάει και θα βγει στο ημίχρονο?

shika

• Guest
Καλημέρα απο Γιάννενα.
επειδή σκοπευω να πάρω και κάτι φιλαρακια για το παιχνίδι για να μην ανέβω πάλι μόνος υπαρχει περίπτωση να μην βρουνε εισητήρια (εγω εχω διαρκειας στην 5).

Offline diegito4

• Αλλαγή
tha vreite,min masas alla ela ligo pio noris

shika

• Guest
ok.
αν μπορέσω και έχει καλό καιρό θα ήθελα να δω και το μπασκετάκι να έρθω κατα τις 2

mitsos_g4

• Guest
ta vazelia pirane spuropoulo....twra to thewrw apithano na paiksei stin toumpa,aplws to anaferw....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
την κυριακη η τουμπα πρεπει να ειναι ανωτερη απο το ματς με τον πανιωνιο.την κυριακη η τουμπα θα καταπιει την πιο πουστικη ομαδα
του ελληνικου ποδοσφαιρου και το πουτανοσπερμα θα καταλαβει μια και καλη το ποσο ανεπιθυμητος ειναι και τι μαλακια ζωης εκανε