αν ήταν να κάνουν πάρτι δεν νομίζω πως θα σταματούσαν ο Κνολ και ο Μπαλάφας
και όσο για τον κοντό αν κρίνω από το πως μάρκαρε ο Κνολ τον Χλωρό στο γκολ που φάγαμε τότε τυχερός είναι ο Κνολ που δε θα παίξει γιατί θα εκτεθόταν ανεπανόρθωτα.
τέλος πάντων δε νομίζω πως ο διαιτητής σφύριξε για το βάζελο, ο ΠΑΟΚ είνα ιη μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει φασαρία για τη διαιτησία από την αρχη του πρωτάθληματος και να τα αποτελέσματα. Η πρώτη κόκκινη στον Κνολ είναι ενδεικτική του τι κερδίζεις αν βγάζεις ανακοινωσεις μεσοβδόμαδα κατατης διαιτησίας. τα ίδια είχε κερδίσει και το σκουληκι μετα το ματς με το βάζελο όπου κλαιγόντουσαν ομαδικώς για τους διαιτητές και μετά πήραν στα καπακια δύο ματς με οφη και πανιώνιο με τους διαιτητη να είναι ο καλύτερος τους παίχτης. Δυστύχως έτσι είναι. Ο Ζαγοράκης είτε από επιλογή είτε από αναγκη, καθώς δεν μπορεί να ανοίγει κι αλλο μέτωπο μέχρι τώρα δεν αντιδρά στις έως τώρα σφαγές από τη διαιτησία. Δε λέω ότι φταίει μόνο ο το κοράκι για σήμερα
αλλά ήταν φανερό πως στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο, πατούσαμε πιο καλά στην επίθεση και υπήρχε μια πίεση στην περιοχή της γριάς μέχρι που έδωσε την κόκκινη και τελείωσε το παραμύθι.
Για την κόκκινη του Μπαλάφα τι να πω? τον στηρίζω κιόλας το βλαμένο, ενώ έχεις κίτρινη και η ομάδα είναι ήδη με 10 αυτό το ηλίθιο κάνει τέτοιο φάουλ κάτω από το κέντρο. Πρόστιμο και ξανά την εντεκάδα από του χρόνου, αν θέλουμε να λεγόμαστε μέγαλη (τουλάχιστον στην ιστορία) ομάδα.
Ολοι οι παίχτες απογοητευτικοί.αλλά θα πω την άποψη μου για κάποιους από αυτούς ξεχωριστα:
Σνάουτσερ: 2ο ματς που είναι τραγικός είτε μπροστά είτε πίσω, προφανως οι τραυματισμοί τιν έχουν βγάλει εκτος ρυθμού
Χαραλάμπους: ζητά και ανανέωση παναθεμάτον
Γεωργίαδης: σήμερα με απογοήτευσε διπλά. όχι τόσο γιατί δεν έπιασε καλή απόδοση, είτε στα αριστερά είτε στα δεξία αλλά γιατί δεν προσπάθησε καθόλου, καθόλου τρέξιμο, καθόλου μαρκάρισμα.πιο πολύ μουρμούριζε παρά έπαιζε
Μπαιάνο: ένα κόψιμο χωρίς φάουλ βρε αγόρι μου, μια φορά που να μάρκαρες σωστά
Σάλμον: δυστυχώς είναι ο μοναδικός μας σεντερ φορ και δυστυχώς είναι μέτριος
Οικοδόμος: όχι ηγέτης αλλά ούτε κάν απλά χρήδιμος για την ομάδα δεν έχει καταφέρει να γίνει, ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει και αυτός αιώνιο ταλέντο
Κωνσταντινίδης: δεν βοήθησε, φανερά εκτός ρυθμού και αυτός, και αναρωτιέμαι τωρα θα πρέπει να χαρω για αυτό αφου η αδυναμία του να παίξει εξέθεσε όλουσ τους προπονητές που κράζαν το Σαντος που δεν τον έβαλε βασικό στο προηγούμενο ματς
εν ολίγοις οι παίχτες μας είναι σαρδέλες, καμία αμφιβολία, αλλά και επειδη σαρδέλες είναι και του ηρακλή περιμένω από σενα Σαντος κάπως να κάνεις της διαφορά.δεν την έκανες. Δεν πείθει μέχρι με τη δουλεία του αλλα το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα είναι να θέτουμε θέμα προπονητή
υπομονή. αν και είναι δύσκολο τέτοιες ώρες (δυο φορές πιο δύσκολο για μας που είμαστε στο εξωτερικό και περιμένουμε μια κυριακή να δουμε λίγο την ΠΑΟΚΑΡΑ) υπομονή τίποτε άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε, όλα τα άλλα τα δοκιμάσαμε και να που φτάσαμε