Author Topic: ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 20/1/2008 19:00 Supersport 1  (Read 8599 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
oute o pateras tou kserei poios einai
aderfia zeite

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
έλα προλαβαίνουμε να φτάσουμε τη λάρισα που σήμερα έμεινε με 8.

Δολοφονικό το τάκλιν του Μπαλάφα, καμία πρόθεση να βρει μπάλα, να είστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθεί με περισσότερες από μία αγωνιστικές όπως είναι κανονικά για αποβολή με 2η κίτρινη
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
και ο Μπαλαφας κοκκινη!
Με 9 μας αφησε ο  :tikitaka:,

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
τι σχεση εχουν οι βαζελοι?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
έχουν σχέση με το ότι δεν θα έχουμε Κνολ και Μπαλάφα
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
PAOK - kai nekrous anastenei
Στον κοσμο αλλος κανενας

theoole

• Guest
Αυτοι οι μαλακες που μαχαιρωσαν τους ηρακλειτζηδες να παρουνε τον μπουλο απο τον ΠΑΟΚ

kelvil

• Guest
Αυτη η ομαδα δεν βλεπετε.Σκετη απογοητευση...ενταξει ας μην κανουν μεταγραφες εκατομυριων αλλα κατι πρεπει να γινει!! ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ το στομαχι μου απο αυτο το συνοθυλευμα ομαδας που εβλεπα. ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ..ΑΝΙΚΑΝΟΙ..ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ.ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΕΙ και αυτη η κολοσεζον......πικρα ουτε τον ηρακλακο... ???

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Πλήρης ανυπαρξία.Απλά.
No Gods,No Masters

giorgos4

• Guest
Gamo to ksestayri mou mesa gamo pou pane kai tous vriskoune kai tous fernoune ston PAOK gamo ton antixristo tous mesa.
Mono mpala den pezoune ta tsoglania.
Ai sixtir apo ton PAOK oloi tous.

kostas4

• Guest
ξεφτιλιζομαστε.στα @@ μου τα χρεη,να πανε να αγορασουν παιχτες.χθες

ntamour1977

• Guest
ΛΑΚΗΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 100.ΟΟΟ
ΛΑΖΑΡΟΣ 150.000
ΣΑΛΜΟΝ 250.000
ΚΝΟΛ 200.000
ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ 250.000
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 150.000
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 150.000
ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ 150.000
ΜΠΑΙΑΝΟ 50.000
ΜΠΑΛΑΦΑΣ 100.000
ΓΚΟΝΖΑΛΕΖ 100.000

ΣΑΝΤΟΣ 500.000

ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ

ΟΥΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΙΚΤΟ

ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ-ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗ-ΚΑΤΣΙΑΜΠΗΔΕΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ

ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ

ΟΥΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΟΥΤΕ ΠΑΘΟΣ?

ΥΠΟΜΟΝΗ.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

edit tsakalaki

Μη γράφεις μόνο με κεφαλαία.

« Last Edit: January 20, 2008, 21:36:24 by tsakalaki »

Offline geros

• Αποστολή
  • **
αν ήταν να κάνουν πάρτι δεν νομίζω πως θα σταματούσαν ο Κνολ και ο Μπαλάφας

και όσο για τον κοντό αν κρίνω από το πως μάρκαρε ο Κνολ τον Χλωρό στο γκολ που φάγαμε τότε τυχερός είναι ο Κνολ που δε θα παίξει γιατί θα εκτεθόταν ανεπανόρθωτα.
τέλος πάντων δε νομίζω πως ο διαιτητής σφύριξε για το βάζελο, ο ΠΑΟΚ είνα ιη μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει φασαρία για τη διαιτησία από την αρχη του πρωτάθληματος και να τα αποτελέσματα. Η πρώτη κόκκινη στον Κνολ είναι ενδεικτική του τι κερδίζεις αν βγάζεις ανακοινωσεις μεσοβδόμαδα κατατης διαιτησίας. τα ίδια είχε κερδίσει και το σκουληκι μετα το ματς με το βάζελο όπου κλαιγόντουσαν ομαδικώς για τους διαιτητές και μετά πήραν στα καπακια δύο ματς με οφη και πανιώνιο με τους διαιτητη να είναι ο καλύτερος τους παίχτης. Δυστύχως έτσι είναι. Ο Ζαγοράκης είτε από επιλογή είτε από αναγκη, καθώς δεν μπορεί να ανοίγει κι αλλο μέτωπο μέχρι τώρα δεν αντιδρά στις έως τώρα σφαγές από τη διαιτησία. Δε λέω ότι φταίει μόνο ο το κοράκι για σήμερα
αλλά ήταν φανερό πως στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο, πατούσαμε πιο καλά στην επίθεση και υπήρχε μια πίεση στην περιοχή της γριάς μέχρι που έδωσε την κόκκινη και τελείωσε το παραμύθι.

Για την κόκκινη του Μπαλάφα τι να πω? τον στηρίζω κιόλας το βλαμένο, ενώ έχεις κίτρινη και η ομάδα είναι ήδη με 10 αυτό το ηλίθιο κάνει τέτοιο φάουλ κάτω από το κέντρο. Πρόστιμο και ξανά την εντεκάδα από του χρόνου, αν θέλουμε να λεγόμαστε μέγαλη (τουλάχιστον στην ιστορία) ομάδα.

Ολοι οι παίχτες απογοητευτικοί.αλλά θα πω την άποψη μου για κάποιους από αυτούς ξεχωριστα:

Σνάουτσερ: 2ο ματς που είναι τραγικός είτε μπροστά είτε πίσω, προφανως οι τραυματισμοί τιν έχουν βγάλει εκτος ρυθμού
Χαραλάμπους: ζητά και ανανέωση παναθεμάτον
Γεωργίαδης: σήμερα με απογοήτευσε διπλά. όχι τόσο γιατί δεν έπιασε καλή απόδοση, είτε στα αριστερά είτε στα δεξία αλλά γιατί δεν προσπάθησε καθόλου, καθόλου τρέξιμο, καθόλου μαρκάρισμα.πιο πολύ μουρμούριζε παρά έπαιζε
Μπαιάνο: ένα κόψιμο χωρίς φάουλ βρε αγόρι μου, μια φορά που να μάρκαρες σωστά
Σάλμον: δυστυχώς είναι ο μοναδικός μας σεντερ φορ και δυστυχώς είναι μέτριος
Οικοδόμος: όχι ηγέτης αλλά ούτε κάν απλά χρήδιμος για την ομάδα δεν έχει καταφέρει να γίνει, ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει και αυτός αιώνιο ταλέντο
Κωνσταντινίδης: δεν βοήθησε, φανερά εκτός ρυθμού και αυτός, και αναρωτιέμαι τωρα θα πρέπει να χαρω για αυτό αφου η αδυναμία του να παίξει εξέθεσε όλουσ τους προπονητές που κράζαν το Σαντος που δεν τον έβαλε βασικό στο προηγούμενο ματς

εν ολίγοις οι παίχτες μας είναι σαρδέλες, καμία αμφιβολία, αλλά και επειδη σαρδέλες είναι και του ηρακλή περιμένω από σενα Σαντος κάπως να κάνεις της διαφορά.δεν την έκανες. Δεν πείθει μέχρι με τη δουλεία του αλλα το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα είναι να θέτουμε θέμα προπονητή

υπομονή. αν και είναι δύσκολο τέτοιες ώρες (δυο φορές πιο δύσκολο για μας που είμαστε στο εξωτερικό και περιμένουμε μια κυριακή να δουμε λίγο την ΠΑΟΚΑΡΑ) υπομονή τίποτε άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε, όλα τα άλλα τα δοκιμάσαμε και να που φτάσαμε

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
υπομονή. αν και είναι δύσκολο τέτοιες ώρες (δυο φορές πιο δύσκολο για μας που είμαστε στο εξωτερικό και περιμένουμε μια κυριακή να δουμε λίγο την ΠΑΟΚΑΡΑ) υπομονή τίποτε άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε, όλα τα άλλα τα δοκιμάσαμε και να που φτάσαμε

auto akrivws.. egw kserw oti exw tria xronia na dw PAOK kai paw kai gia tetarto oeo

ps:  ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 8.381 are kwlogries pali xari se mas ta konomisate
« Last Edit: January 20, 2008, 21:50:39 by galatis4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
1.) Πρόεδρε ρίξε πρόστιμα άμεσα. Μόνο έτσι ίσως καταλάβουν μερικοί που παίζουν. Λίγο πάθος ρε γατάκια!!!! Ανύπαρκτοι

2.)Λυπάμαι τον Σάντος που τον φέρανε να δουλέψει σε μία ομάδα όπου δεν μπορεί καν να φέρει παίκτες. Του δώσανε την καυτή πατάτα και άντε να βγάλει άκρη ο άνθρωπος

3.) Πρόεδρε κάνε επιτέλους κάτι με τα κοράκια. Δεν μας σέβονται ούτε καν απέναντι στη γριά πλέον!!!!! Έλεος

4.) Πέρα από υπομονή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει. Τα δοκιμάσαμε όλα και είδατε που φτάσαμε. Στήριξη στη διοίκηση και τον προπονητή. Στο τέλος το ταμείο. Τι να πω. Μας έχουν αρρωστήσει ρε πούστη μου

5.) Το επόμενο ματς είναι για γερά στομάχια. όσοι δεν αντέχουν καλύτερα από τον καναπέ
« Last Edit: January 20, 2008, 23:15:43 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

billaras

• Guest
santos ante gamw tin trela mou gamwwwww
ante gamw to ksestauri mou mesa...
ti karagiozilikia einai auta reeeee???ti alages sto 90 gamw tin pout@n@ mou mesa.
re ston PAOK irthes gia na kaneis tis sardeles astakous kai oxi gia na tis kaneis antzougies...
re ama einai na thes ronaldinho ktl gia na kaneis omada etsi  mporw kai egw re.kai tha to kanw kai tzampa re malaka....

kai oso gia sas ******* pou thelete na legeste pektes tou PAOK pante prota na kanete emfiteusi arxidiwn kai meta elate ston PAOK.ante gamw tin poutana sas gamw....mas exete vgalei ta matia kai oti allo mas exei apominei.
gamw kai tin ipomoni mas mesa gamw...

oso gia auton ton iperoxo kosmo mas....den exw logia.exei apodiksei poles fores pos einai ena monadiko fainomeno.pou na kaname kai kamia metagrafi...pou na kinigousame protathlima...
mono autos o laos me kanei xaroumeno...
ANTE MAGES KAI ME VAZELO OLOI TOUMPA REEEE....etsi gia na goustaroume re...kai giatin stiriksi mas ston ZAGORAKI.

kestrel

• Guest
Εγω ξερω οτι αν επαιζα σε ομαδα και ο προπονητης μου με αποκαλουσε σαρδελα ή δηλωνε στη μεση του πρωταθληματος οτι θελει 7 παιχτες ε τοτε συγνωμη αλλα επειδη ειμαι ελληνας, δε θα προσπαθουσα να δειξω τι αξιζω αλλα θα τα εγραφα στα @@ μου.
Σαντος θα το φας το κεφαλι σου κι εσυ και  θα φταις με τις λαλακιες που λες! τα λενε μωρε αυτα σε τετοια εποχη...βλακα!

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
Κάποτε δεν έπαιζαν γιατί ήταν απλήρωτοι, τώρα δεν παίζουν γιατί τους την είπε ο προπονητής ρε άντε από ΄δω τσογλανάκια, να σας φέρουμε τις μανούλες σας στον πάγκο για να σας δίνουν κουράγιο και να σας παρηγορούν σε κάθε μαλακία που κάνετε μαλακισμένα, λίγο φιλότιμο ρε λίγο σαρδέλες σας είπε τσογλανάκια μπείτε μέσα και κάντε τον να το βουλώσει να βγεί και να πει είπα μαλ@κία αλλά που, τα αρχίδια σπανίζουν σήμερα.

Photis

• Guest
O SANTOS DE FEREI KAMIA EF8INI......SIMERA OI PAIXTES ITANE APARADEXTOI....!!!