Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μπες στο bios και αλλαξε τα boot options
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Κι εγώ σκέφτηκα ότι κάτει μπορεί να το πιέζει, όμως επειδή είναι πλαϊνό το πλήκτρο, λογικά κάτι το πιέζει εσωτερικά.
Άρα να το ανοίξω για καθάρισμα ;

Boot options δεν βγάζει κάτι σχετικό νομίζω.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άλλαξα σύνδεση στο ίντερνετ στο σπιτι έβαλα vdsl και έχω το ίδιο θέμα με το τάμπλετ του μικρού, μολις κατεβάσει κανένα παιχνίδι ή μπει στο youtube κοβεται σε μένα το ίντερνετ. Πάιζει να έχει θέμα ο υπολογιστής μου? κάποια ρύθμιση δηλαδή ή στο τάμπλετ?
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Προβλήματα υπολογιστών και συμβο
« Reply #603 on: February 02, 2018, 19:47:22 »
μπορει να εχει προβλημα το ρουτερ που σου εδωσαν απο την εταιρια. Εμεις ειχαμε ενα τετοιο προβλημα πριν 2 χρονια, οντως το τσεκαρανε, ηταν προβληματικο και μας το αλλαξαν.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Και το προηγούμενο ρούτερ και το καινούριο χαλασμένα? Με φέραν καινούριο και έχω τα ίδια θέματα, υποψιάζομαι ότι καποια ρύθμιση ή του ταμπλετ ή του υπολογιστεί μπορεί να το προκαλεί.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δωσε dhcp στο ταμπλετ η στο pc, απο ενα ip και πανω. Απο 198.168.1.100 για παραδειγμα. Μπορεις να το κανεις και απο το router. Για να μην εχεις conflict οταν κανει lease μια ip η καθε συσκευη. Αν και μαλλον δεν εχεις καν auto dhcp σεταριαμενο οπως τα λες.

Αυτο ειναι
Παρε τηλ στον παροχο σου και ρωτα πως να βαλεις manual ρυθμισεις ωστε να εχει στανταρ ip το pc
ΠΑΟΚ G4Α

Offline t.b

• Αλλαγή
 Είχα  ένα τέτοιο πρόβλημα σε ένα παλιό κινητό και κατέβασα μια εφαρμογή για να μην χάνει την ip τώρα δεν θυμάμαι ποιο ήταν αν ψάξεις θα βρεις. Δοκίμασε και το WiFi fixer

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Υπάρχει δηλαδή εφαρμογή για λαπ τοπ να την κατεβάσω γιατι στο wifi fixer ειδα για κινητά εφαρμογές έχει

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
πως θα βαλω περισσοτερα απο 100 ατομα στο zoom χωρις να πληρωσω 140;

Offline savage republic

• Βασικός
Προσπαθώ να συνδέσω ένα τάμπλετ (Huawei Mediapad M5) με προτζέκτορα και δεν μπορώ μέσω USB to HDMI. Έχω διαβάσει σε σχετικά φόρα για Chromecast. Ξέρει κανείς τι παίζει; Πώς γίνεται κάτι τέτοιο;

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει με usb καλώδιο. Στο παρακάτω pdf σελίδα 20 γράφει ότι χρειάζεται hdmi καλώδιο

http://consumer.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=26945
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline savage republic

• Βασικός
Ευχαριστώ για την πληροφορία.