Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
εν τω μεταξυ καπου καπου μολις παω να μοω σε ιστοσελιδα μου πεταει ενα reimage repair (pc repair online) και μου ζηταει να το εγκαταστησω.τι σκατα ρε πστ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ε λογικα ιος...
Κατεβασε αν μπορεις αυτα τα 2 που σου ειπα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Στον εχουν παρει παρτουζα οι ιοι..  :'(
Γαμα τον chrome τον μνημοφαγα, χωσε firefox.

Η καλυτερη λυση ειναι να πας στον Skyclad να στο ξαναστησει και να σου βαλει και ενα antivirus να βρεις την υγεια σου.
Οταν γινονται ετσι μπουρδελο οπως το περιγραφεις, δυσκολα θα καταφερεις κατι.

Offline bane

• Αλλαγή
καυλιαρη ,μαλον φαινεται να δουλευει,θα το δω τωρα στην πορεια.καθαρισα ιστορικο cookies και στις επεκτασεις του chrome  καποιες μαλακιες που ειχαν εγκατασταθει .θα το δω μεσα στην ημερα
ευχαριστω ολους μαγκες για τις συμβουλες
ρε  skyclad τα τσιπουρα θα τα πιουμε ετσι και αλλοιως αφου ειμαστε κοντα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Έχω ένα τάμπλετ σάμσουνγκ και χάλασε ο φορτιστής του, κόπηκε το καλώδιο. Αν το φορτίσω με άλλον φορτιστή τηλεφώνου ιδιας μάρκας ή και διαφορετικής υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει η μπαταρία του??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Οχι απλα θα φορτιζει πιο αργα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δεν υπάρχει θέμα δηλαδή το βάζω άφοβα, ο χρόνος δεν μας πειράζει

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Σοβαρά τώρα, "αν βάλεις φορτιστή οποιουδήποτε κινητού για το τάμπλετ είναι όλα οκ απλά θα φορτίζει πιο αργά";  :'(

Τasoulis τσέκαρε τα νούμερα στο input/output που γράφουν οι φορτιστές πάνω τους να είναι τα ίδια

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε παιδια τιποτα δεν γινετε...ακριβως γι αυτον τον λογο μη μπερδευτει κανει και το καψει..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Στο σπίτι έχω θέμα με το ίντερνετ, όποτε βλέπει ο μικρός στο τάμπλετ βιντεάκια στο youtube στο λαπ τοπ κόβεται το ίντερνετ για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ξαναέρχεται και ξανακόβεται πάλι όταν αλλάζει βίντεο ο μικρός. Φταίει η σύνδεση, το ρούτερ ή κάτι άλλο. Στο τάμπλετ ο μικρό έχει κανονικά ίντερνετ χωρίς διακοπές πάντως αν και στο ρούτερ τα φωτάκια αναβοσβήνουν.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Δωσε dhcp στο ταμπλετ η στο pc, απο ενα ip και πανω. Απο 198.168.1.100 για παραδειγμα. Μπορεις να το κανεις και απο το router. Για να μην εχεις conflict οταν κανει lease μια ip η καθε συσκευη. Αν και μαλλον δεν εχεις καν auto dhcp σεταριαμενο οπως τα λες.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πως γινονται όλα αυτά ρε?

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
rabbitweed καλά που δεν του είπες να σου δώσει δύο κάπα ρο σε τριγωνικό ραντάρ  :'(

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ας απευθυνθει σε ειδικο επιτελευς εκ του διαθαλασσεως τοτε...

Offline banis

• Αλλαγή
Στο σπίτι έχω θέμα με το ίντερνετ, όποτε βλέπει ο μικρός στο τάμπλετ βιντεάκια στο youtube στο λαπ τοπ κόβεται το ίντερνετ για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ξαναέρχεται και ξανακόβεται πάλι όταν αλλάζει βίντεο ο μικρός. Φταίει η σύνδεση, το ρούτερ ή κάτι άλλο. Στο τάμπλετ ο μικρό έχει κανονικά ίντερνετ χωρίς διακοπές πάντως αν και στο ρούτερ τα φωτάκια αναβοσβήνουν.

Βάλτου να βλέπει στο ιουτιούμπιον βιντεάκια με τον ΠΑΟΚ του Στανόγιεβιτς (ενίοτε και του Λουτσέσκου). Θα τον πάρει ο ύπνος σε ένα πεντάλεπτο και θα σταματήσουν οι διακοπές στο ίντερνετ  :'(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αμα βαζεις τον μικρο να βλεπει τον Κατσε να πασαρει και τον Κλαους να σκοραρει τετοια θα εχεις Τασο.. τρομαξε τον λιγο πεστον οτι θα σε βαλω τιμωρια να βλεπεις τον Γλυκο να κανει το σταυρο του και θα δεις για ποτε στρωνει το ιντερνετ παντου

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μια ιδέα για το πως μπορώ να κάνω αυτό που έγραψε ο rabbitweed μπορεί κάποιος να με δώσει μπας και βρούμε την υγειά μας γιατί κάτι επανεκκινήσεις που έκανα στο τάμπλετ δεν έλυσαν το πρόβλημα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αν δεν το χεις με τα κομπιουτεριστικα καλυτερα αστο. Θελει να συνδεθεις με username password στο ρουτερ σου. Η hope ip ειναι αναλογα τη μαρκα και αν ειναι σεταρισμενος απο πχ forthnet και οχι αγοραστος μπορει να μην σε αφηνει.
Βρες ενα βιντεο στο ιντερνετ που να λεει turn dhcp on στη μαρκα του ρουτερ σου. Και κανε οτι λεει.
Αν εχεις dhcp, βρες το ιδιο βιντεο που να λεει static ip

Να θυμασαι τι εκανες μην μεινεις χωρις ιντερνετ απο μαλακια αν ξεχασεις πως να το επαναφερεις.

Βασικο να ξερεις username password

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν, σε laptop lenovo μετά τον τερματισμό, μόλις πας να κλείσεις το καπάκι, ανοίγει πάλι ο η/υ και μπαίνει στο novo button menu.

Έχει κανείς καμιά ιδέα σε τι μπορεί να οφείλεται;

Offline savage republic

• Βασικός
Κι εγώ την ίδια μάρκα έχω και μου το έχει βγάλει κάνα/δυο φορές το πρόβλημα. Αλλά ίσως να φταίει και ότι είχα ρίξει νερό και έπρεπε να αλλάξω πληκτρολόγιο. Κοίτα το πληκτρολόγιό σου, αν σου κάνει νάζια, ρίξε έναν καλό καθαρισμό κιόλας και μετά ξαναδές. Στην καλύτερη των περιπτώσεων έχει κολλήσει κάτι κάτω από το κουμπί της έναρξης και πιέζεται όταν κλείνεις το καπάκι. Στη χειρότερη, πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά, με motherboard, χίλια δυο. Καθάρισε γι' αρχή και ξαναπές.