Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Προχτες έσπασε ενα ποτήρι κι έπεσε νερό στο notebook . το άφησα 2 μέρες να, στεγνώσει αλλά τώρα όταν το ανοίγω η οθόνη είναι μαύρη. Παιζει να γίνεται τίποτα γιατί έμεινα με μια ταμπλέτα turbo-x με ραγισμένη κι όλας τη μισή οθόνη απο τον μικρο ταλιμπαν μου
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Με την προϋπόθεση ότι δεν θες να το πας σε τεχνικό:
1) Να το συνδέσεις με εξωτερική οθόνη μέσω HDMI με καλώδιο να δεις αν θα δείχνει εκεί. Αν δείχνει, έχει χαλάσει η οθόνη σου και αναλόγως φτιάχνεται ή αντικαθίσταται, ό,τι σου πει τεχνικός που θα πρέπει να το πας μετά.
2) Αν δεν δείχνει ούτε εκεί, έχει χαλάσει κάτι από μέσα, κάτι δηλαδή εκ των μητρικής, κάρτας γραφικών ή επεξεργαστής, μπορεί και σκληρός ή και περισσότερα από ένα από αυτά. Άρα θέλει αντιπαραβολή ένα-ένα όλα αυτά αν δουλεύουν σε άλλο μηχάνημα, που πολύ δύσκολα να έχεις διαθέσιμα εξαρτήματα για και μηχάνημα να τσεκάρεις το καθένα από αυτά, άρα πάλι θα χρειαστεί τεχνικός να σου πει τι χάλασε και για τι κόστη μιλάμε.
Καλό κουράγιο, το πρώτο βήμα να το κάνεις σίγουρα, μπορεί να σου γλυτώσει κόστος σέρβις και "περαστικά" τεχνικού.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οπως το λεει ο Dani. Βαλε επανω μια οθονη με καλωδιο vga ή hdmi, αμα παιζει θες καινουρια οθονη, μπορει και inverter. Κοστος υλικων 50-70 ευρω, αναλογα το μοντελο.
Αμα δε παιζει απλα το πετας
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Έβγαλε μήνυμα στα καλά καθούμενα για ενεργοποίηση των windows 8
Ξέρει κανείς πως να το κάνω ;
Με ένα προγραμματάκι KMSpico κτλ ;;
Αν ναι έχει κανείς κανένα σίγουρα ασφαλές link για download ;;;

Offline bane

• Αλλαγή
παιδια θελω αν μπορει καποιος να βοηθησει η να δωσει καποιες συμβουλες.
εδω και 4 μερες ο υπολογιστης μου αργει να ανοιξει σελιδες ενω η ταχυτητα ειναι πολυ καλη .οταν επισης παω να ανοιξω σελιδα μου ανοιγει μια αλλη λευκη .κατι αλλο ειναι οτι ενω διαβαζω σελιδα παγωνει και δεν μπορει να πατησει σε κατι αλλο. το σκαναρα και δε μου βρισκει ιο, υποψιαζομαι οτι μπορει να φταινε τα windows (ττου 7 εχω) αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι ή και τι μπορω να κανω ;χωρο επισης εχω στο δισκο ,καθαρισα και οτι αχρηστο δεν ηθελα.
οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ειναι χρησιμη 
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Μου είχε γίνει κάτι ανάλογο και έστρωσε όταν έκανα uninstall/install το google chrome ξανά, απλά να θυμηθείς να αποθηκεύσεις κάπως τους σελιδοδείκτες σου.

Αν έχεις άλλον browser δεν ξέρω αν θα βοηθήσει (εδώ δεν ξέρω αν θα βοηθήσει και με το chrome =P )

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αυτα bane γινονται οταν εχει γεμισει σκουπιδια και ιους το pc.. σβησε cookies και internet files, προσπαθησε uninstall/install τον browser.. Δοκιμασε επισης αλλον browser μηπως τα πραγματα ειναι καλυτερα.. Τελευταια λυση, κανε ενα defragment το pc. Αν δεν πιασει τπτ, δυστυχως φορματ και φτου και απο την αρχη. 

--Σερφινγκ παντα με antivirus.--

--Τα 7 ειναι οτι καλυτερο μεχρι στιγμης, μην τα αλλαξεις.--

Offline ved

• Αλλαγή
παιδια θελω αν μπορει καποιος να βοηθησει η να δωσει καποιες συμβουλες.
εδω και 4 μερες ο υπολογιστης μου αργει να ανοιξει σελιδες ενω η ταχυτητα ειναι πολυ καλη .οταν επισης παω να ανοιξω σελιδα μου ανοιγει μια αλλη λευκη .κατι αλλο ειναι οτι ενω διαβαζω σελιδα παγωνει και δεν μπορει να πατησει σε κατι αλλο. το σκαναρα και δε μου βρισκει ιο, υποψιαζομαι οτι μπορει να φταινε τα windows (ττου 7 εχω) αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι ή και τι μπορω να κανω ;χωρο επισης εχω στο δισκο ,καθαρισα και οτι αχρηστο δεν ηθελα.
οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ειναι χρησιμη 

βλεπεις ταινιες online?

να χρησιμοποιεις μοτζιλα ειναι ο πιο ασφαλης δοκιμασε τον ακομα και τωρα πριν κανεις τα βηματα του king να δουμε μηπως λειτουργει

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτα που λεει ο grande. Αμα δε δουλεψει, παρτον στην πλατη, παρε και καμια ρεγγα και ελα πατησια να πιουμε ενα τσιπουρο στο μπαλκονι 3 ωρες που κραταει το format
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κατεβασε το cc cleaner και το malware bytes τρεξτε καθαρισε τα ολα
Κανε απεγκατασταση chrome τι εχεις και ξανα βαλτον
Τους κωδικους μονο αντεγραψε πρωτα απο τις ρυθμισεις του chrome- saved passwords κτλ
Δες αν εχεις εγκατεστημενο σωστα την τελ εκδοση του flash player ξερω γω...
Γκουγκλαρε flash player
Λογικα με το πρωτο η και το δευτερο βημα θα σαι οκ

Offline banis

• Αλλαγή

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
παρτον παραμάσχαλα και πανε στην πιο κοντινη ενορία να στον ευλογισει ο παπάς.
Ειδικα αν μπηκε κανα διαολι μεσα του, είναι η μονη λυση.

Το καλυτερο antivirus est. 30 AD...αρκει να εχεις ΙP rating από 67 και ανω.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
SOS
τα μικρα μου εριξαν το λαπτοπ κ πλεον δεν ανοιγει.Βασικα ανοιγει αλλα εχει μια μπλε οθονη κ μου βγαζει κατι παπαριες αλλα δεν παει στην αρχικη οθονη.κρασαρε λετε κανας σκληρος?τι πρεπει να κανω?

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Στέγη για τα παιδιά . Μη κερδοσκοπικό

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
To Format είναι η έσχατη λύση. Προσωπικά δεν το συνιστώ. Αν το πρόβλημα είναι μόνο στο browser, δοκίμασε αυτά που σου είπαν τα παιδιά, αλλά ψάξου λίγο και στο παρακάτω φόρουμ.
http://forums.majorgeeks.com
Έχει πολύπλοκες μεν λύσεις, αλλά σου λύνουν όλα τα προβληματα που τυχόν θα αντιμετωπίσεις.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
 :'( :'(

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

epic post is epic

Offline bane

• Αλλαγή
ενα προχειρο να σας πω . με mozzila δεν μου το κανει. εγω μπαινω με google chrome  αλλα απεγκατασταση και εγκατασταση του ειχα κανει .με chrome to κανει. ολα τα αλλα που μου γραψατε θα τα κανω το πρωι γιατι μολις γυρισα απο δουλεια.skyclad4 ευκολο .πατησια δουλευω οποτε το παιρνω και ερχομαι. laptop ειναι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ