Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μου το εχει πει πολυς κοσμος αυτο τωρα τελευταια, πρεπει να ειναι καινουριο κολπο να σπασουν τα παπαρια του κοσμου.
Δε ξερω αν γινεται να το παρακαμψεις χωρις να τους στειλεις κατι σε εγγραφο. Παιζει να ειναι τελειως τυπικο και αν στειλεις κατι, να σε ξεκλειδωσουν. Στη θεση σου θα τους εστελνα μια παλια ταυτοτητα (που γραφει μονο ελληνικα) απο το ιντερνετ. Που θα βγαλουν ακρη με ελληνικα και χειρογραφα;
Εχει πολλα κυδωνια που δημοσιευουν ταυτοτητες φορα παρτιδα. Να στειλε αυτην εδω  ;)

http://www.entertv.gr/wp-content/uploads/2013/01/taytotita1.jpg

Thanks man.  Κατι τετοιο σκεφτομουν κι εγω αλλα με παραλληλο photoshop οπου θα εμφανιζεται το Homo Paokus το οποιο θελω να διατηρησω. Το ζητημα ειναι βεβαια ΠΟΙΟΣ θα τσεκαρει αυτο που ανεβαζω. Αν ειναι καποιος Ελληνας υπαλληλος θα καταλαβει οτι δεν υπαρχει τετοιο ονομα. Σκεφτηκα απο την αλλη να κανω πχ μια Αλβανικη ταυτοτητα παλι με photoshop με Homo Paokus. Αν αυτος που με τσεκαρει ειναι Ελληνας πιθανως να με "περασει". Αλλα οτι κι αν κανω, εχω μια προσπαθεια μονο. Αν ψυλλιαστουν οτι παω να τους κοροιδεψω νομιζω θα με σουταρουν οριστικα. Γι αυτο εβαλα ολο το κατεβατο παραπανω, μηπως κατσει καμμια καλυτερη ιδεα.

Geo, υπαρχουν πολλοι λογοι να εχει καποιος fb κλπ, και επισης πολλοι λογοι να θελει να κρατησει την ανωνυμια του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
εχουμε κανα κρακ για windows 7 home premium?
να τα κανω γνησια θελω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κατεβασε τα 10 ειναι τζαμπα και γαμανε
Σε λαπτοπ με 7 το εκανα και παει μια χαρα
Καμια σχεση με τα ελεεινα 8

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Δασκ νομιζω οτι τα 10, είναι δωρεάν σε όσους είχαν αυθεντικά 7αρια ή vista. Εαν τα 7 που είχε ηταν σπασμένα, δεν ξέρω κατα πόσον η Microsoft τα δίνει τα 10αρια δωρεάν. σε οσους ειχαμε αυθεντικα 7, το προτεινε η ιδια η Microsoft να τα αλλαξουμε δωρεαν με τα 10. Αν μπορει να τα βρει free,  ας το ψάξει.
Επίσης κάπου διάβασα οτι το chrome  θα παύσει να υποστηρίζεται πλέον απο τα windows 7, vista, xp.
Οποτε, συμφέρει πολύ να βάλεις τα windows 10 φίλε, εαν χρησιμοποιείς το chrome.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
http://kmspico10.com/

Κλεισε το antivirus, κατεβασε το αρχειο και ακολουθησε της οδηγιες. Δεξια στη σελιδα αλλαζεις γλωσσα αμα δε το κατεχεις το αγγλικανεζικο.

Μακρυα απο τα 10, ειναι πολυ νωρις ακομα. Δεν υπαρχει λογος να γινετε τζαμπα πειραματοζωα της microsoft
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οντως η φαση ειναι λιγο παραμολουθηση κτλ..θελουν κλεισιμο πολλες ρυθμισεις μετα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
http://kmspico10.com/

Κλεισε το antivirus, κατεβασε το αρχειο και ακολουθησε της οδηγιες. Δεξια στη σελιδα αλλαζεις γλωσσα αμα δε το κατεχεις το αγγλικανεζικο.

Μακρυα απο τα 10, ειναι πολυ νωρις ακομα. Δεν υπαρχει λογος να γινετε τζαμπα πειραματοζωα της microsoft
παιζει να εχω κανει μαλακια  :'( :'( οταν μπορεσεις στειλε αν μπορεις να το κανουμε με teamviewer

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
skyclad4 look your pm fucker

Offline bozik

• Αλλαγή
ξέρει κανένας κάνα πρόγραμμα, που να βλέπω τον αποθηκευμένο κωδικό wifi που έχω περασμένο στο κινητό μου? σε windows phone
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Καινούργιο laptop έχει μόνο 2 μπάρες wifi ενώ στο ίδιο σημείο άλλο λάπτοπ έχει φούλ σήμα.
Και γενικά πολύ αστάθεια το σήμα του, ανεβοκατεβαίνει που και που, χάνεται τελείως, ξανάρχεται, ότι να 'ναι...
Καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει ;;

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
η κάρτα δικτύου του φταίει
- Δοκίμασε σύγκριση της ποιότητας της ενσύρματης σύνδεσης μεταξύ δύο μηχανημάτων, αν καμία διαφορά, σίγουρα φταίει η κάρτα δικτύου του ενός.
- Δοκίμασε την αλλαγή καναλιού εκπομπής (από 1 έως 13 πιθανά κανάλια) Wi-Fi στον χώρο σου μέσω της ειδικής διεύθυνσης που πληκτρολογείς σε browser, αναλόγως του router είναι πάντα κάπως: 192.168.1.154 κ.ο.κ. Googlαρέ το με βάση τον τύπο του ρούτερ σου.
- Αναλόγως πόσο καινούριο είναι και από πού αγοράστηκε, πας και το δίνεις πίσω ως "dead on arrival" για κάτι που δε δουλεύει ακόμη κι αν δεν έχει εγγύηση να στο φτιάξουν, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να καλύπτεται ΚΑΙ από την εγγύηση. Μην το αφήσεις, από μόνο του δε θα φτιαχτεί.
Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Δοκίμασε να κάνεις update του driver της wlan
working class hero

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, θα το τσεκάρω...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
 Κλεβω ιντερνετ απο την γειτονισσα κανονικα εδω και ποσο καιρο ολα κομπλε και τωρα τις τελευταιες 3 μερες αρχισαν να γινονται μαλακιες.. ενω δειχνει οτι συνδεεται βγαζει ενα κιτρινο τριγωνακι με ενα θαυμαστικο και λεει δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ.. απο το κινητο βεβαια ταυτοχρονα μπαινει κανονικα.. ξερουμε τι μπορει να φταιει?

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
δοκίμασε δεξί κλικ στο εικονίδιο του δικτύου όταν έχει βγάλει το τριγωνάκι και μετά "αντιμετώπιση προβλημάτων", μπορεί να φτιάξει. αν σου βγάλει για "διακομιστή dns" πρέπει είτε να περιμένεις είτε να πας δίπλα στη γειτόνισσα να κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ. αν είναι μπάζο μην πας δίπλα, χτύπα τον τοίχο και φώναξε να το κάνει μόνη της

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν ειναι καλη τραβα της κι ενα μανικι.
Αν ειναι ασχημη και ασχετη πες της οτι το ρουτερ της κανει παρεμβολες στο δικο σου και δεν εχεις ιντερνετ. Πες της να το βγαλει απο την πριζα και να το ξαναβαλει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
...και αν δεν το κανει τραβα της ένα μανικι παρολα αυτά, για να στρωσει.

Νομιζω ότι καλυφτηκες.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σοβαρη βοηθεια δωσατε οπως το περιμενα αλλωστε  :'( :'(  19χρονο απο Καρδιτσα μια χαρα ειναι απλα υπαρχει υποψια οτι εφυγε για καλοκαιρι εχω καμια βδομαδα να την πετυχω οποτε παμε για διαρηξη τωρα και επανεκιννηση του ρουτερ  :'(

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
δεν μπορει ο φαδερ να μπει απο το πσ στο φμπ ουτε εγω απο το δικο μου πσ ουτε απο αλλους 4 υπολογιστες που δοκιμασε.ουτε απο ταμπλετ.
αλλα απο κινητο μπαινει ανετα. στο πσ του βγαζει αυτο το μηνυμα τι μπορει να παιζει?