Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17594 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δεξι κλικ κατω δεξια στο εικονιδιο του ηχου
playback devices, η δευτερη σειρα δηλαδη, κανε απενεργοποιηση των ηχειων και βαλε επιλογη την τηλεοραση
και αντιστροφα μετα αν δε δουλεψουν τα ηχεια
αυτο εκανα χτες

Offline bane

• Αλλαγή
ρε συ δασκαλε το εκανα ,το βλεπω τωρα το εικονιδιο ,μου το δειχνει ενεργοποιημενο αλαλ εκτος συνδεσης .τι παιζει?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bane

• Αλλαγή
ok ok ευχαριστω. τελικα ειναι οκ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
τιποτα, μονος σου  :thumbok:

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Αν μπορει καποιος να βοηθησει..Εκανα καθαρισμο το ιστορικο με αποτελεσμα να μη με αφηνει να συνδεθω στο email παρολο που βαζω σωστα τον κωδικο. Μου γραφει δεν αναγνωριζεται η συσκευη και με στελνει κατευθειαν σε εναλλακτικο λογαριασμο να παρω κωδικο ομως εκει σπανια μπαινω πλεον και δεν θυμαμαι τον κωδικο να μπω
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Με τι browser μπαίνεις; Αν είσαι σίγουρος ότι βάζεις τον σωστό κωδικό δοκίμασε και με άλλο browser, chrome, internet explorer, firefox ανάλογα με τι δοκιμάζεις τώρα.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Δοκιμασα, το ιδιο ειναι :( θα χω και προβλημα με πτηση τωρα
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
δεν εχω ηχο στο κινητο μου..κ οταν βαζω τα χανς φρεε παλι δεν ακουγομαι.οταν ομως κανω υχογραφιση τον εαυτο μου ακουγομαι καθαρα..
πως γενεν αυτο?
λεγοντας ηχο δεν με ακουνε οταν μιλαω ...

Offline savage republic

• Βασικός
Ολλανδία θα πάει κανείς;

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ξέρει κανεις από VPN και πως μπορώ να συνδέομαι από το εξωτερικό στο internet με ελληνική IP..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Προσπαθησα να αγορασω εισιτηριο απο το site της παε για εναν φιλο απο το σπιτι. Για καποιον περιεργο λογο δεν δουλευε σωστα η ολη διαδικασια και μου ελεγε οτι πρεπει να κανω install το τελευταιο plug in της java (παρα το γεγονος οτι παλαιοτερα δεν ειχα προβλημα). Τελοσπαντων εκανα την εγκατασταση αλλα τζιφος. Χρησιμοποιω chrome. Εκανα δοκιμη και σε firefox παλι τζιφος. Σημερα το πρωι εκανα το ιδιο πραμα απο το γραφειο και δεν ειχα κανενα προβλημα. Βασικα δεν χρειαστηκε καν να κανω download καποια καινουργια εκδοση java αφου ηταν ενημερωμενος ο chrome. Tι μπορει να παιζει με το λαπτοπακι στο σπιτι ξερει κανεις?

Offline savage republic

• Βασικός
Ο chrome έχει δικά του plug ins. Μάλλον νέα έκδοση του chrome θες ή κοίταξε γενικά τις ανανεώσεις λογισμικού του υπολογιστή σου.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Αυτο με τα plug ins του chrome θα το κοιταξω αν και οπως ειπα δεν δουλεψε ουτε στον firefox. Κατα τα αλλα....γενικοτερα updates λογισμικου δεν κανω, τα χω κλειδωσει ολα τα windows updates.  ;)

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Το ίδιο και σε μένα δε μπορώ να κάνω αγορά, προσπαθώ εδώ και μέρες αλλά τζίφος..
Τους έστειλα και μήνυμα καμία απάντηση.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
είχε συμβεί και σε μένα αλλά δε θυμάμαι τι έκανα και το έλυσα.
ελπίζω να βοήθησα...
 :-*

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
 :'(
σαν να μου θυμησες κατι τωρα...θα το κοιταξω και θα σου πω

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
βλεπω τενεια κ μου βγαζει συνεχεια shock wave flash have crashed κ ενα κοματι παζλ τι στον μπουτσο ειναι αυτο?

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
έχεις λύσει ποτέ παζλ πανίβλακα?
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα που έχω είναι αυτό.. έκανα instal ένα μικρόφωνο σε μια θύρα USB.. αλλα όχι στην κάρτα ήχου.. σε μια άσχετη θύρα που βρήκα άδεια πάνω στο pc.. από την στιγμή που έκλεισα το pc και το άνοιξα μετά το pc δεν έχει ήχο.. δεν διαβάζει το μηχάνημα την κάρτα ήχου... στο σηματάκι του ηξίου κάτω δεξιά διπλα στην ώρα. μου έχει ένα X πάνω στο εικονάκι... και γραφει: No Audio Output Device in installed

κάποια λύση..?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
Τι όροφο μένεις;