Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ψαξου με τον browser , ειχα και εγω κατι θεματα με γιουτουμπ , εδω στο φορουμ δεν εβλεπα βιντεο και διαφορα γιατι δουλευα το μοζιλα  ;D μολις εβαλα τον browser που ειχε μεσα ολα καλα.
Εμενα ειναι Ainol κινεζικο 4.1.1  :D
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
Εμενα μου ειχε τυχει παλαιοτερα αυτο και τυλιγα φασολακια μπαρμπασταθη ή ο,τι αλλο κατεψυγμενο ειχα σε πετσετα (με προσοχη να μην ποτισει) και το βαζα απο κατω απο το λαπτοπ  :'( :'(
Τωρα ποy μεγαλωσα θα ακουγα τις συμβουλες του Skyclad  ;D
[/quote]

1000 ευχαριστω ρε μαγκες.
Γαματος! Εχει απ'ολα το καλαθι του καλου μας...
Θεος...
Μην ποτισει λεμε προσοχη...
Εγω τον εχω στα πλακακια για να δροσιζεται, γιατι αλλιως ψηνεται.
Skyclad σου εστειλα μηνυμα αδερφε.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ρε αρχιτσιγγουνη αμπαλουτσακε, πανε δωσε ενα 10ρικο αντε το πολυ 20ρικο να το καθαρισεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τα πλακακια ειναι προσωρινη λυση, δεν θα πιανει για πολυ ακομη. ερπισης καλα ειπαν να παρεις και μια βαση ψυξης, αφου το καθαρισεις πρωτα ομως για να ειναι πιο αποτεμεσματικη και λαβε στα υπ'οψιν οτι οταν το καθαρισεις εσωτερικα (ο τεχνικος δηλαδη μην κανεις εσυ καμια μαλακια και το ανοιξεις και το ξεπατωσεις) μετα θα ειναι και πιο ΓΡΗΓΟΡΟ!!!! μαγικη λεξη, πιανει;;;;; αληθεια θα ειναι πιο γρηγορο το λαπτοπ σου και πιο αποδοτικο. θα το δεις.

υγ: αρχιτσιγγουνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :-*

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕΣΤΟΙ...
Κομμενα τα πλακακια, μονο Μπαρμπα-Σταθης.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
καλα περιμενε μεχρι να σου καει λοιπον για να δωσεις 500ρικο αντι να δωσεις 30-40 ευρω, (καθαρισμος μαζι με βαση ψυξης) και να ηρεμησει το κεφαλι σου, χωρις πλακακια και αρακα μπαρμπα-σταθη....
ρε συ συνελθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεε

υγ: παρακαλουνται τα μελη του paokworld να δωσουν τον οβολον τους ωστε να καταφερουμε να συγκεντρωσουμε το τεραστιο ποσο των 40 ευρω για να βοηθησουμε τον ρεστο αδερφο μας αμπαλουτσακε να επισκευασει τον υπολογιστη του.
αδερφε του paokworld δωσε και σωσε κι εσυ τον υπολογιστη του αμπαλουτσακε, μπορεις!!!! :P :P :P :P (εγω διαχειριστρια του ποσου του ερανου θα ειμαι, να μαστε ξηγημενοι) :P :P :P :P τοσα χρονια με κλεφτοθοδωρα και ζηση μιζα κατι εμαθα ;) ;)
« Last Edit: September 29, 2013, 06:04:22 by ELENH »

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
επεσε στα χερια μου ενα καλο κινητο LG
θελω να βγαλω το email που εχει μεσα απο τον προιγουμενο ιδιοκτιτη κ να βαλω το δικο μου
ξερει καποιος fUCKerπως το κανω?
ευχαριστω :'( :'(

Offline nik4

• Κερκίδα
  • *
Αν είναι android με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν το τηλέφωνο είναι "root" μπορείς επίσης να πας στο /data/system και να σβήσεις το accounts.db και μετά να κάνεις επανεκκίνηση.
Aν δεν είναι android δεν ξέρω ;D

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
http://droidnoob.com/cwm-recovery-for-lg-optimus-one-old-bb-installation-guide.html οταν παω να το κανω επεναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αυτο βγαζει

Offline nik4

• Κερκίδα
  • *
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς ότι βγάζει. Να κάνεις εγκατάσταση το CWM recovery; Το έχεις ήδη;
Για να τα πάρουμε από την αρχή, έχει στις εφαρμογές ένα πρόγραμμα που λέγεται superuser με αυτό το εικονίδιο; Aν ναι, τότε πήγαινε  στο /data/system με κάποιον διαχειριστή αρχείων πχ. ES file manager και διέγραψε το αρχείο  accounts.db Κάνε επανεκκίνηση και θα σου ζητήσει να βάλει καινουργιο μειλ. Αν δεν έχεις το superuser δηλ. δεν είναι root το τηλ. πας ρυθμίσεις-> απόρρητο-> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
επεσε στα χερια μου ενα καλο κινητο LG
θελω να βγαλω το email που εχει μεσα απο τον προιγουμενο ιδιοκτιτη κ να βαλω το δικο μου
ξερει καποιος fUCKerπως το κανω?
ευχαριστω :'( :'(

τι εννοείς "έπεσε στα χέρια μου" :'( :'(
ΑΡχίΔια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
ρε παιδια το μωρο πειραξε το Η/Υ κ δε γραφουν τα α,β,ν κ το εντερ. δε χαλασε, το λογισμικο πειραξε. ψαχνω να βρω ιδιοτητες πληκτρολογιου μπας κ κανω κατι αλλα τζιφος. τι κανουμε?
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Πως μπορώ να βρω στο tapatalk το forum μας..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Σε λαπτοπ με windows xp όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε ασύρματο δίκτυο μου βγάζει επικύρωση υπογραφής ή δεν συνδεέται καθόλου όταν αλλάζω τις ρυθμίσεις. Από αυτόν εδώ μπαίνω κανονικά γιατί έχει mode wpa2 στο άλλο δεν το βρίσκω αυτό το mode. Καμιά ιδέα;; Κατέχει κανείς;;;
ΑΡχίΔια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
- Control panel - services - wireless zero configuration. Διπλο κλικ, το startup type πρεπει να ειναι στο 'automatic'

- Μετα παλι Control panel - network connections. Εκει μεσα θα εχει ενα wireless network connector. Δεξι κλικ-properties, πας στο μεσαιο tab (wireless networks), και τσεκαρεις το κουτακι 'use windows to configure my wireless network settings'.
Τσο ιδιο tab πιο κατω εχει μια λιστα 'Preffered networks'. Οτι εχει εκει μεσα στο σβηνεις (ενα κλικ και απο κατω 'remove')

- Επανεκκινηση

- Control panel - network connections - wireless network connector. Δεξι κλικ - 'view available networks'. Βρησκεις το δικο σου, διπλο κλικ, βαζεις τα στοιχεια και λογικα εισαι κομπλε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Τα έκανα όλα αυτά δάσκαλε αλλά και πάλι βγάζει επικύρωση υπογραφής... :-\ όπως και να εχει ευχαριστώ..
ΑΡχίΔια

Offline james4

• Αποστολή
  • **
οι σελιδες ανοιγουν με μεγαλη καθυστερηση και δεν ανοιγουν κανονικα μου τις βγαζει καπως περιεργα
δεν μου δειχνει τις εικονες κανονικα ενω και στα βιντεακια πρεπει να κανω διαρκως ανανεωση για να παιξουν
επισης μου βγαζει μηνυμα πως η συνδεση ειναι κανονικη η σελιδα δεν εχει προβλημα

εβαλα το αντιβαιρους και δεν εχω κανενα ιο τι σκατα γινεται?

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
γραψε μας για τι πλατφόρμα μιλας , τι λειτουργικό εχεις και τι browser χρησιμοποιεις, μήπως και μπορει να σου δώσει κανείς συμβουλη.

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
Τα έκανα όλα αυτά δάσκαλε αλλά και πάλι βγάζει επικύρωση υπογραφής... :-\ όπως και να εχει ευχαριστώ..

σε παρομοιο προβλημα βρηκα οτι τα xp με sp2 δεν μπορουν να συνδεθουν σε wpa2 αντιθετα απο xp με sp3 κ μετα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα!

Δοκιμασε να αλλαξεις το ασυρματο δικτυο σε απλο wpa κ ξαναδοκιμασε!

Offline bane

• Αλλαγή
εκανα μαλακια και εβγαλα την συνδεση HDMI απο την αναπαραγωγη ηχου ,το συνδεω με τιβι για εργα και ενω εχω εικονα δεν εχω ηχο. δεν μπορω να το βρω. καποιος να βοηθησει ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ