Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
χαχαχα

ειναι θεμα χρονου...καποια στιγμη εκει θα καταληξεις! Εν τω μεταξυ μ'αυτα και μ'αυτα εκανα κατι δοκιμες εχθες στο κινητο μου με την εφαρμογη που σου ειπα και τωρα δεν μου ανοιγει σωστα το paokworld....το ανοιγει αλλα σκορποχωρι! Αντε τωρα να βρω τι μλκ εκανα...

Offline petran4

• Αλλαγή
Δεν φορτωνουν τα βιντεο youtube κλπ(μου βγαζει μαυρη εικονα) τι πρεπει να κατεβασω γιατι κολησα?
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Athinaios--4

• Guest
Λογικά αναβάθμισή στο flash player θα θέλει.

Offline petran4

• Αλλαγή
Ναι ρε συ,οντως αυτο ηθελε.Ε ρε τι flashια εφαγα :smack:
Να σαι καλα Αθηναιε  :thumbok:

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
και πως γίνεται αυτό?? Γιατί και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Athinaios--4

• Guest
Λογικά την ώρα που πας να παίξεις ένα βιντεάκι κ δεν το ανοίγει θα σου βγάζει παράθυρο λέγοντας ότι χρειάζεται αναβάθμιση κ πρέπει να την κάνεις

Offline savage republic

• Βασικός
Πας στο site της Adobe και κατεβάζεις την καινούρια έκδοση του flash player. Το εγκαθιστάς και κάνεις επανεκκίνηση τον browser. Δεν είναι τίποτα, ένα λεπτό υπόθεση.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
πως βγαζω τα toolbar?

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
κανας πιο σοβαρος?

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline skyclad4

• Αλλαγή
τι browser εχεις blax?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
chrome αλλα το εκανα ολα ομλε ;)

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Θα προσπαθήσω να κάνω a long story short ελπίζοντας στα φώτα κάποιου expert αδερφού!
Τα αγόρια μου εδώ και καιρό με έτρωγαν τα αφτιά να τους πάρω ένα Alienware x51. Όπως προφανώς ξέρουν οι γνωστες, μια τέτοια αγορά γίνετε μονο online από το site της Dell. Πριν 5 μέρες το παραλάβαμε και οι πιτσιρικάδες έδειχναν super ευχαριστημένοι. Σήμερα, εντελώς ξαφνικά, άρχισε να βουίζει σαν ένα πιστολάκι μαλλιών και απλά έσβησε η οθόνη του... Κάθε προσπάθεια επανεκκίνησης απέβη άκαρπη. ο ίδιος ήχος που σε τρυπάει το μυαλό.
Το help desk τους δεν δουλεύει σ/k οποτε αν κάποιος έχει μια ιδέα για το τι μπορεί να συνέβη, ας με διαφώτιση pls...Είναι δυνατόν το μπουρδέλο να τα έφτυσε σε 5 μέρες;; Giga της Πολίχνης,ακούς;;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο θορυβος ειναι κατα 99% ανεμιστηρας που δουλευει παραπανω στροφες λογω ζεστης ή σκονης. Τα πλαινα καπακια εχουν βιδες και ανοιγουν. Ανοιξε τα και φυσηξε οτι ανεμιστηρα βλεπεις και το κουτι στο οποιο μπαινει το καλωδιο του ρευματος. Μη βαλεις χερι πουθενα, μονο φυσημα. Βρες ενα φυσερο ή ενα πολυ δυνατο πιστολακι για μαλλια. Εχει και σπρευ αερα γι'αυτη τη δουλεια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Thx sky bro, με βρήκες δουλειά για το ...μεσημέρι!  ;D

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Αν καταφερεις και μπεις windows κανε ένα Update στο BIOS από το site tis Dell σου δίνω και το παρακάτω λινκ

http://ftp.dell.com/FOLDER01533432M/1/Alienware%20X51-A13.exe

Μπορείς επίσης , να βγάλεις και να ξανα βάλεις την κάρτα γραφικών ,

« Last Edit: August 10, 2013, 11:48:43 by NearlyGod »
working class hero

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το εξής πρόβλημα; Έχω ενα στικάκι 8 GB στο οποίο ξαφνικά άλλαξε το φορμάτ και έγινε RAW. Προφανώς επειδή το αφαίρεσα οταν ξεκινούσαν τα Windows. Δοκίμασα ενα σωρό προγράμματα recovery χωρίς επιτυχία. Ολα τα προγράμματα αυτά βλέπουν 0 bytes. Γνωρίζει κανεις τπτ σχετικά με αυτο το πρόβλημα; Thanks in advance.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ψιλοπαρομοια φαση εγινε διαμορφωση σε μια ψηφιακη φωτογραφικη και χαθηκαν πολυτιμες φωτογραφιες. κανενα προγραμμα?
περσι με google ειχα βρει 2-3 αλλα..πολλες ωρες