Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μπα επειδή βλέπω τα παιχνίδια μας στο ίντερνετ, από την ταχύτητα της ομάδας μάλλον  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
οι ενδέιξεις που με βγάζει παίζουν δηλαδή πότε με τις βγάζει με στίγμα από δίπλα ότι είναι εντάξυ και πότε με κόκκινο βελάκι προς τα επάνω, και πότε με μπλε προς τα κάτω. Αυτά με βγάζει:
HD0    44
TEMP1 παίζει από 46 μέχρι 53
TEMP2 παίζει από 46 μέχρι 53
CORE1 παίζει από 38 μέχρι 45
CORE2 παίζει από 36 μέχρι 43

Το πρώτο είναι μονίμως εντάξυ, έχει δίπλα πράσινο στίγμα, τα άλλα δύο όταν πάει πανω από 49 βγάζει κόκκινο βέλος και πάνω από το 51-52 βγάζει φωτιά αλλά πέφτει μετά από λίγο. Τα δύο τελευταία και αυτά παίζουν πότε προς τα πάνω και πότε προς τα κάτω.

Όταν βλέπεις βίντεο πόσο πάνε οι θερμοκρασίες; Τι μάρκα είναι το laptop και πόσο χρονών; Καλό θα ήταν να το έκανες ένα Service, δηλαδή ένα καθάρισμα και καμιά αλλαγή θερμοαπαγωγικής πάστας αν χρειάζεται, ώστε να αποτρέψεις μια βλάβη στην μητρική. Επίσης αν μπορούσες να αγοράσεις μια βάση για το Laptop Θα βοηθούσε...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όταν βλέπω βίντεο πάει μέχρι 60 το TEMP 1 και TEMP 2 και τα δύο από κάτω μέχρι 49 - 50. ACER 5610 και το έχω 5 χρόνια. Πόσο θα κοστίσει με τις πάστες αυτό που λες και η βάση πόσο έχει περίπου, γιατί είμαστε από φράγκα πολύ χειρότεροι από τα άδεια κρατικά ταμεία.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Με acer είχα ακούσει και άλλα με προβλήματα θερμοκρασίας, και 5 χρόνια που το έχεις λογικό αυτό που γίνεται. Κοίτα αυτό για πάστες κτλ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά το κόστος δεν το ξέρω, ειδικά στις μεγάλες αλυσίδες το παρουσιάζουν λες και θα κάνουν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ή θα δουλεύουν με πλουτώνιο. Αν έχεις κάποιον γνωστό ή κάποιο γειτονικό μικρό κατάστημα τότε ρώτα εκεί. Αλλιώς λογικά κανά 50άρι δεν το γλιτώνεις. Οι βάσεις κυμαίνονται γύρω στο 20αρικο με μια πρόχειρη ματιά. Για βάση αξίζει, ειδικά τώρα που έρχεται και καλοκαίρι θα είναι χρήσιμη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το έκανα μόνος μου μια εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και το καθάρισα από μέσα, είχε πολύ τρίχα και χνούδι, από χτες που το έκανα δεν έχει σβήσει καθόλου. Θα το κάνει ο κουνιάδος ένα τσεκ απ που σπουδάζει σχετικά με τέτοια πράγματα τον αυγουστο όμως. Ελπίζω να αντέξει μέχρι τότε.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Οι ευχες και οι σκέψεις μας Τασούλη είναι με το λαπτοπ σου!
ΑΡχίΔια

Offline nik

• Αποστολή
  • **
... Ïé âÜóåéò êõìáßíïíôáé ãýñù óôï 20áñéêï ìå ìéá ðñü÷åéñç ìáôéÜ....

ãéá ïëá ôá ðåñéöåñéáêá usb,âáóåéò,óôéêáêéá,öëáóáêéá,ðïíôéêéá,ãáôåò,óêõëïõò âñåéôå êáìéá áêñç ìå ôï ebay ôá å÷ïõí ôæáìðá. êéíåæéêá åéíáé ôá ðåñéóïôåñá áëëá ìéá ÷áñá äïõëåõïõí. å÷ù ãéíåé ôáêôéêïò ðåëáôçò.
ãéá âáóåéò ðéá 20€ ìå 5€ å÷åé
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A1%257C39%253A6%257C72%253A6003&rt=nc&_nkw=laptop+cooler&_dmd=1&_trksid=p3286.c0.m14&_vc=1
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πριν παρεις βαση, κανε ενα απλο πειραμα για να δεις αν οντως σβηνει απο θερμοκρασιες. Βρες ενα ανεμιστηρα δωματιου με τη σχαρα στον ελικα. Κατι τετοιο:

Βγαλε το μεγαλο καλυμα απο τον πατο του λαπτοπ (ειναι 6-8 βιδες για να βγει).
Ξαπλωσε τον ανεμιστηρα στο τραπεζι ή στο πατωμα με φορά προς τα πανω και ακουμπησε το λαπτοπ επανω στη σχαρα με προσοχη, να παταει σταθερα.

Ανοιξε τον ανεμιστηρα στο φουλ και κανε οτι κανεις συνηθως οταν σβηνει.

Υ.Γ. δε κανω πλακα, ειναι τεστ που δουλευει, και ξερεις τι φταιει πριν αγορασεις οτιδηποτε.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline george4

• Αλλαγή
οταν ανοιγω τον υπολογιστη μετα απο κανα 50λεπτο η οθονη σβηνει το λαμπακι της οθονης ομως παραμενει ανοιχτο
τι λετε να παιζει?
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Αν κολλησει ο υπολογιστης σε οποιονδηποτε και του πεταξει μια σελιδα που λεει ελληνικη αστυνομια και σας ζηταει 100 ευρω σαν προστιμο γιατι και καλα εχετε παρανομο μουσικο περιεχομενο η οτιδηποτε αλλο,μην ψαρωσετε ιος ειναι..παντε καντε φορματ τον υπολογιστη βαλτε κ ενα καλο αντιβαριους και ουτε γατα ουτε ζημια...

Το παθα γι αυτο το αναφερω

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΚΑΤΙΣΙ το εχω συναντησει 2 φορες   αλλα το ξεπερασα χωρις φορματ.    Το τρογιαν  ειναι ενα αρχειακι που κολλαει στο φακελλο εκκινηση  .Αν δεν μπορεσεις να το σβησεις  σε safe mode η με καποιο antimalware software  (πχ trojian killer   .....για κανα μηνα ειναι δωρεαν ) τοτε υπαρχει και η λυση της επαναφορας συστηματος σε καποιο προηγουμενο σημειο  (σε vista  η 7 )
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
οταν ανοιγω τον υπολογιστη μετα απο κανα 50λεπτο η οθονη σβηνει το λαμπακι της οθονης ομως παραμενει ανοιχτο
τι λετε να παιζει?
1. τροφοδοτικο υπολογιστή
2. τροφοδοτικό οθόνης
3. κάρτα οθόνης
4. θερμοκρασία του pc.

πάρε την οθόνη και δούλεψε τη σε ένα αλλο pc. αν δουλεύει έχεις αποκλείσει  το 2

ή κούμπωσε λίγο καλύτερα την κάρτα οθόνης (ανοίγεις το κουτί του pc.... το έχει βγάλει από την πρίζα ΑΛΛΑ έχεις γειώσει τα χέρια σου ακουμπώντας πχ στο σώμα καλοριφέρ). αν δουλεύει έχεις αποκλείσει το 2&3

ή βάλε ένα ανεμιστήρα κοντά στο pc... προφανές το ποιο αποκλείεις έτσι.

ή... σύμφωνα με τη λογική του  occam's razor... πάτα λίγο τις επαφές μεταξύ οθόνης και pc (το καλώδιο δλδ... μήπως βγήκε λίγο ή παίζει)

Offline george4

• Αλλαγή
ευχαριστω για την βοηθεια
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Λύθηκε το προβλημά σσου?Το PC συνέχιζε να λειτουργεί???Η οθόνη έσβηνε όταν έκανες κάτι συγκεκριμένο???
Πάντως καλού κακού έλεγξε τις συνδέσεις και τα καλώδια της και τέσταρε την και κάπου αλλού όπως σ είπανε για να είσαι σίγουρος....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έχει γαμηθεί το pc να μου πετάει μηνύματα για security shield και παπαριές.. και πρέπει να το αγοράσω κτλ.. ξέρει κανεις να μου πει τι να κάνω..?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Ιο κόλλησες δύστυχος, βρες ένα καλό anti virus αλλιώς η δοκιμασμένη λύση του format
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Είναι λίγο ζόρικα αυτά τα security shield και Internet security, δεν σε αφήνουν να κάνεις τίποτα.

Ξεκίνα τον υπολογιστή και πάτα F8 πολλές φορές μέχρι να βγει το παράθυρο με τις επιλογές. Επέλεξε "Ασφαλή λειτουργία με δίκτυο" Κατέβασε και τρέξε αυτό http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free. Κάνε εγκατάσταση και μετά επέλεξε, Σάρωση και άστο να τρέξει, λογικά θα το βρει και θα το σβήσει. Μετά κάνε επανεκκίνηση και ξεκίνα κανονικά. Λογικά θα είσαι εντάξει, βέβαια μπορεί να χρειαστεί να διαγράψεις και κάποια αρχεία ή καταχωρήσεις χειροκίνητα, εδώ αναφέρει τι και πως http://www.wiki-security.com/wiki/Parasite/MySecurityShield/ Θέλει να έχεις και κάποια εξοικείωση, αλλά όλα γίνονται  ;)

Ενημέρωσε αν χρειαστείς κάτι...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
έχει γαμηθεί το pc να μου πετάει μηνύματα για security shield και παπαριές.. και πρέπει να το αγοράσω κτλ.. ξέρει κανεις να μου πει τι να κάνω..?

Κατεβασε απο τον τοιχο τις αφισες του Ροναλντο και βαλε τον Λιορεντε, να δεις πως δουλευει τζαμι το πισι.
Αλλιως antivirus + firewall, kai alliws format.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός

Μη βλέπεις συνέχεια τσόντες. Άσε κάτι και για τα κορίτσα. :P