Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Η κάρτα γραφικών, εξαρτάται. Ενδεχομένως να έχει πειραχτεί η motherboard, οπότε αντίο ζωή (έτσι έφυγε και το δικό μου λάπτοπ). Αλλά μπορεί να φταίει και η μνήμη ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, να μην γίνεται καλή επαφή κάπου. Βασικά, καθάρισέ το από τις σκόνες και ξαναξεκίνα, πριν πας σε τεχνικό.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
καθάρισμα τι εννοείς???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
lap top  έχω ρε σεις  :smiley4: :smiley4: :smiley4:.
Αρα παραμάσχαλα το λαπ τοπ και στο βενζινάδικο με τον αέρα και ο θεός βοηθός??

Offline nik

• Αποστολή
  • **
βγαλε και τις μνημες και καθαριστες με μια μπατονετα και καθαρο υνοπνευμα
και εμενα τα ιδια ειχε παθει και το εσωσα απο το σερβις με το καθαρισμα στις μνημες
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline savage republic

• Βασικός
lap top  έχω ρε σεις  :smiley4: :smiley4: :smiley4:.
Αρα παραμάσχαλα το λαπ τοπ και στο βενζινάδικο με τον αέρα και ο θεός βοηθός??
Άμα το γυρίσεις το λάπτοπ, θα δεις ότι είναι τίγκα στις βίδες. Τις βγάζεις και έχεις το εσωτερικό, που πιάνει βρώμα. Ειδικά το ανεμιστηράκι, άλλο πράγμα... Τέσπα, αν δεν ξέρεις, δώστο σε δικό σου άτομο να το κάνει για σένα. Δεν είναι τίποτα, αλλά μην το χάσεις κι από στατικό ηλεκτρισμό. :'(

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το hardware accalaration του flash player κ ξαναδοκίμασε
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Τίποτα με ζέστη μυρίζομαι εγώ. Ζεσταίνετε αρκετά το laptop; Κατέβασε ένα πρόγραμμα που κοιτάει τις θερμοκρασίες π.χ. αυτό http://www.almico.com/sfdownload.php κάνε εγκατάσταση και για πες τι γράφει...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πηγαινε το στον ved..  :'(

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
έχει λίγο και καιρό το λαπ τοπ, όταν βλέπω βιντεάκια στο youtube ή στο dailymotion, σβήνει σαν να κάνω αποσύνδεση. Μπορεί να με πει κανείς τι παίζει, αν φτιάχνεται γιατί δεν μας παίρνει να αγοράσουμε ούτε ποντίκι όχι καινούριο κομπιούτερ.
Όταν βλέπεις ταινίες ή παίζεις κανα παιχνίδι στο έχει κάνει?Σαν πρώτη λύση έλεγξε την θερμοκρασια... όπως αναφέρθηκε και πές μας τι γράφει ....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πηγαινε το στον ved..  :'(

και μετα

Πες του να το στειλει με το κτελ να του τον σιαξω εγω τζαμπα. Αλλα πρεπει να ψηφισει τσιπρα  ;)

και να βγειτε φωτο με τα ψηφοδελτια μπροστα στο παραβαν, να την βαλουμε desktop στον rabbit
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έχει λίγο και καιρό το λαπ τοπ, όταν βλέπω βιντεάκια στο youtube ή στο dailymotion, σβήνει σαν να κάνω αποσύνδεση. Μπορεί να με πει κανείς τι παίζει, αν φτιάχνεται γιατί δεν μας παίρνει να αγοράσουμε ούτε ποντίκι όχι καινούριο κομπιούτερ.
Όταν βλέπεις ταινίες ή παίζεις κανα παιχνίδι στο έχει κάνει?Σαν πρώτη λύση έλεγξε την θερμοκρασια... όπως αναφέρθηκε και πές μας τι γράφει ....

όταν βλέπω ταινίες,, σβήνει, μάλλον από την θερμοκρασία είναι, αλλά αυτό το πρόγραμμα που με έβαλαν πιο πάνω δεν μπορώ να το ανοίξω

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ψαξε σε κανα τορεντ το speedfan
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Δεν χρειάζεται τορρεντ, free είναι το speedfan. Που ακριβώς έχεις πρόβλημα με το πρόγραμμα;

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
http://www.almico.com/speedfan446.exe  (Δεν χρειάζεται τόρρεντ είναι free) και πάτα το μπλε -->>> SpeedFan 4.46 
 (Download
The latest version is SpeedFan 4.46. Some tools (like Norton Internet Security or ZoneAlarm) may interfere with the download process. Basically, the REFERER field must be properly sent to SpeedFan's web server. Download won't work if any tool blocks it. For webmasters: if you do not want to mirror the download locally to your website, please link to http://www.almico.com/speedfan.php and not to the direct download as it won't work. Thank you for your cooperation. )
 Ρίξε μία ματιά αν μπορείς το ανεμηστηράκι σου λειτουργεί?Αν όχι ή είναι χαλασμένο ή θέλει καθάρισμα...
Μην αγχώνεσαι όμως ακόμα και χαλασμένο να είναι με μία καλή βάση δεν θα έχεις πρόβλημα...
Ίδιο πρόβλημα είχε φίλος... Τελικά δεν δούλευε το ανεμηστηράκι... πήρε βάση και όλα καλά....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το κατέβασα το προγραμμα, αλλά που θα δώ για την θερμοκρασία?? Το άνοιξα κι όλας και το ψιλοκαθάρισα με μια μπατονέτα το ανεμιστηράκι. Για να δούμε τώρα πως θα πάει

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Το έκανες εγκατάσταση; Τρέξτο και θα βγάλει κάτι θερμοκρασίες, π.χ. CPU 40 C . Πες εδώ τι γράφει...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
οι ενδέιξεις που με βγάζει παίζουν δηλαδή πότε με τις βγάζει με στίγμα από δίπλα ότι είναι εντάξυ και πότε με κόκκινο βελάκι προς τα επάνω, και πότε με μπλε προς τα κάτω. Αυτά με βγάζει:
HD0    44
TEMP1 παίζει από 46 μέχρι 53
TEMP2 παίζει από 46 μέχρι 53
CORE1 παίζει από 38 μέχρι 45
CORE2 παίζει από 36 μέχρι 43

Το πρώτο είναι μονίμως εντάξυ, έχει δίπλα πράσινο στίγμα, τα άλλα δύο όταν πάει πανω από 49 βγάζει κόκκινο βέλος και πάνω από το 51-52 βγάζει φωτιά αλλά πέφτει μετά από λίγο. Τα δύο τελευταία και αυτά παίζουν πότε προς τα πάνω και πότε προς τα κάτω.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μόλις σταματάω το βίντεο η θερμοκρασίες πάνε κανονικά, αλλά μόλις ξεκινάει και παίζει κάποιο βίντεο κατευθείαν ανεβαίνει η θερμοκρασία και δίπλα στις περισσότερες ενδείξεις βγάζει μια φωτιά.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
μηπως βλεπεις πολυ καυτα βιντεο ?...για δοκιμασε κατι με με το βορειο πολο  .......

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............