Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
dask4 για δοκίμασε αυτήν την λύση http://mintywhite.com/windows-7/7maintenance/restore-deleted-files-previous-version/   .Για επεναφορα  απο εταιρία να ξέρεις είναι πανάκριβη λύση για αυτό πάντα backup .Όσο για το ρουτερ μπες στο μενού του και άλλαξε κανάλι  στο 11 η 13
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μια ερώτηση και θα ήθελα όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικές απαντήσεις, όχι όρους που γνωρίζετε μόνο εσεις.

Εχω ενα σταθερό που εδώ και ένα χρόνο ξαφνικά τα έπαιξε δεν άνοιγε με τίποτα, άλλαξα σκληρό έκανα εγκατάσταση και δουλεψε για ένα διαστημα αρκετό θα έλεγα.
Από χθες στην εκκίνηση μου εμφανίζει μια μπαρα και γραφει windows is loading files...  μόλις γεμίσει μου εμφανίζει μια γαλάζια οθόνη χωρίς τίποτα άλλο.

Καμία εξήγηση;

Εχω γνήσια windows vista
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline banis

• Αλλαγή
Άνοιξε το κουτί ... καθάρισε το καλά εσωτερικά απο ότι σκόνη βρεις μέσα ... φύσα καλά όλα τα ανεμιστηράκια ... κλείσε το κουτί ... και κάνε ξανα εκκίνηση ... 

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Η μπλε οθονη ειναι κακο πραγμα. Εχει χαλασει ή hardware ή driver. To χειροτερο σεναριο στην πρωτη περιπτωση ειναι να πεταξεις το laptop και στην δευτερη να θελει format.

Οταν πεταει τη μπλε οθονη προσπαθησε να δεις 2 πραγματα:
- Τον κωδικο σφαλματος
- Την αιτια που το προκαλεσε

Δε μπορω να σου πω σε ποιο σημειο της οθονης τα βγαζει γιατι διαφερει σε καθε υπολογιστη, αλλα ειναι ευδιακριτα και εμφανιζονται μετα απο αστερακια.

Στην παρακατω οθονη π.χ. θες το 0x00000050 (μονο τα 3 τελευταια ψηφια, τα αλλα ειναι παντα ιδια), και το SPCMDCON.SYS

Σε αυτη την οθονη τα βγαζει σε αλλο σημειο, ειναι το  0x000000D1, και το WXYZ.SYS

Αν καταφερεις να τα δεις, γραψτα μου εδω να σου πω τι παιζεται

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
Κατεβαζωντας το itunes απο το site της apple
μου βγαζει αυτο εδω

λογικα μου λειπει καποιο προγραμμα και δεν αφινει την εγκατασταση να ολοκληρωθει...
υπαρχει περιπτωση να βρουμε πιο ειναι αυτο?

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Πολύ μπλέξιμο ρε συ antifa. Από λίγο που έψαξα φαίνεται αρκετοί να έχουν το ίδιο πρόβλημα και κανείς να έχει μια λύση που να δουλεύει σε όλους. Κάτι παίζει με τα update της mircosoft κάτι στην registry και κάπου μπλέκεται η visual c++ 2008. Αυτά τα ολίγα με μία ματιά. Τα ακίνδυνα που λένε είναι να σβήσεις ότι έχεις σχετικό με την apple, quicktime κτλ να κάνεις χειροκίνητα όσα Update της microsft δεν γίνονται και να ξαναδοκιμάσεις να κάνεις install. Και αρκετοί λένε πως η 10.4 έκδοση itunes γινόταν κανονικά εγκατάσταση. Τώρα κάτι άλλα που διάβασα, με πειράγματα της registry και κάτι τέτοια δεν το συνιστώ γιατί ούτε σίγουρα δούλευαν και ούτε είναι κάτι καλό να πειράζεις...

Αυτά, θα ψάξω όποτε μπορώ λίγο παραπάνω, αλλά πολύ μπερδεμένη κατάσταση...

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
Δηλαδη ρε πουστη μου παιρνεις ενα ipod και αν δεν μπορεις να εγκαταστησεις τα γαμωitounes δεν μπορεις να περασεις τραγουδια?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δεν έχει να κάνει με τα itunes ή οποιοδήποτε  άλλο software. είναι ένα (ακόμα) failure της Microsoft και ειδικότερα στο C++ Redistributable. θα μπορούσες να το πάθεις με οποιοδήποτε άλλο software (πχ Photoshop ή άλλο).
λύση 1: βρίσκει Itunes μικρότερης έκδοσης από το 10.5 (εδώ: http://www.oldapps.com/itunes.php?old_itunes=6125) και βάζεις αυτό. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ update σε itunes >10.5
λύση 2: κοιτάς το Log των windows update (λογικά θα σου έχει σκάσει όλα τα .Net updates) και ξαναποστάρεις
λύση 3: κατεβάζεις το itunes στον υπολογιστή, ξεσυνδέεις το καλώδιο Internet (utp) και ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ANTIVIRUS και ANTISPYWARE Που τρέχουν. εγκαθιστάς τοπικά το itunes
λύση 4: κάνε ένα repair Installation των Windows
λύση 5: χρησιμοποίησε αντί για Itunes ένα εκ των http://www.makeuseof.com/tag/6-ways-sync-ipod-computer-itunes/ (δες ποιο θες για windows ή cross platform)
λύση 6: πετάς το windows Pc και παίρνεις ένα Mac και είσαι ήσυχος for ever.

με το καλό...

Offline ved

• Αλλαγή
E ΓΕΩ ΕΛΑ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΙΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,,, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΙΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ  O0

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ VED ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΝΑ ΙΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

;)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
στέλνω να του τον φτιάξουν εγώ τσάμπα αν δεν ψηφίσει Τσίπρα...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πες του να το στειλει με το κτελ να του τον σιαξω εγω τζαμπα. Αλλα πρεπει να ψηφισει τσιπρα  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εκπεμπει sos μεσω τριτων απο τοπικ ο ved  :'(  :'(

Αντε ρε gew τραβα κανε την καλη.. πως το αντεχεις να μαραζωνει μονος του με φουντουνια και δρακουλινια χωρις live?

Offline ved

• Αλλαγή
ευχαριστω για τις προσφορες ειστε συγκινητικοι  :'(

μπιβ ο σκου λειτουργησε αυτονομα και αυθορμητα  :P

δεν εχει μεινει ουτε φουντουνι μετα την επελαση λικ ντεπω  ;D

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Gew τράβα ρε μλκ μην κρύβεσαι!!! Κερνάει και καφέ ο Βεντ!!!!
ΑΡχίΔια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
γκεο μην πας,ούτε φουντούνι δεν θα κεράσει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ας ψηφίσουμε..  :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έχει λίγο και καιρό το λαπ τοπ, όταν βλέπω βιντεάκια στο youtube ή στο dailymotion, σβήνει σαν να κάνω αποσύνδεση. Μπορεί να με πει κανείς τι παίζει, αν φτιάχνεται γιατί δεν μας παίρνει να αγοράσουμε ούτε ποντίκι όχι καινούριο κομπιούτερ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τι είναι αυτο?? ποσο κάνει???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ