Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17818 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν νομίζω να "εινανι" hack γιατί πέρα από το πρόβλημα αυτό δεν αντιμετωπίζω κάτι άλλο...
αναρωτιέμαι μήπως έχω κανένα ιο και στέλνει spam mail δεξιά και αριστερά σαν αυτά που έρχονται σε μένα από άλλους...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτο λεω κ εγω. Αυτο που στελνει spam δεν ειναι ιος στο pc σου, ειναι χακαρισμενος λογαρισμος. Σπανε το login σου στο hotmail, το περνανε σε ενα spam server και στελνει spam σε ολο τον κοσο που εχεις στις επαφες σου. Αλλαξε password και δες αν θα στο ξανακανει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
spinos, βάλε και νέο όνομα. Έχω ακούσει πως άμα βάλεις "gamotireal" όλα λύνονται και δεν σε ξαναενοχλεί κανείς πια.

PAOK_VOLOS

• Guest
Εδω και 2-3 μερες εχω βαλει κονεξ(adsl 24).Η συνδεση για το ιντερνετ εχει ενεργοποιηθει,μου ηρθε μηνυμα στο κινητο κτλ.Username και password δεν μου εδωσαν(μαλλον δεν χρειαζετε απ οτι καταλαβα).Για μοντεμ χρησιμοποιώ ενα Konig(μοντεμ-ρουτερ)ενσυρματο,το οποιο το χρησιμοποιουσα και οταν ειχα forthnet και λειτουργουσε μια χαρα.Το επανεφερα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Εσβησα τα παλια DNS της forthnet και εβαλα του οτε στο TCP/IP και στις ρυθμισεις του μοντεμ.
Το μοντεμ εχει 3 λαμπακια.Το πρωτο ειναι το ADSL που αναβει κανονικα,το δευτερο το ALARM που ειναι σβηστο και το τριτο το ACTIVE που ειναι αναμμενο μονιμα,χωρις να τρεμοπαιζει οπως οταν ειχα forthnet(αυτο μαλλον σημαινει οτι δεν παιρνει δεδομενα απο τον DNS).Και με λιγα λογια δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ! :D

Εδω το μοντεμ: http://www.geta.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1204&category_id=157&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Μπορει καποιος να μου πει τι πρωτοκολλο πρεπει να χρησιμοποιησω οταν ρυθμιζω το μοντεμ?

PPPoE
PPPoA
Bridge
MER
ή αλλο?

Και τι encapsulation βαζω?Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι δεν ειναι συμβατο το μοντεμ και πρεπει να παρω του οτε?

Οι DNS του οτε απ οτι ειδα ειναι,ο πρωτος:195.170.2.2 και ο δευτερος 195.170.0.1 

http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/XPSpeedTouch530_eth.htm

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είστε συνδρομητής της OTEnet από την Μακεδονία, τη Θράκη ή τη Θεσσαλία θα πρέπει στα πεδία Preferred DNS Server και Alternate DNS Server να πληκτρολογήσετε αντίστοιχα, 195.170.2.2 και 195.170.0.1.)
« Last Edit: December 13, 2011, 20:25:20 by PAOK_VOLOS »

Offline nik

• Αποστολή
  • **
χωρις username και password δεν νομιζω να γινετε
πρεπει να μπεις στο μενου του μοντεμ να συμπληρωσεις username και password για να συνδεθεις
αλιως παρε στο 1142
ΠΑΟΚ παντου!!!

PAOK_VOLOS

• Guest
ΟΚ φιλε ευχαριστώ!

PAOK_VOLOS

• Guest
The cpu was previously shutdown due to a thermal event(overheat).Service the unit right away to resolve this.

Αυτο το μηνυμα μου βγαζει ο υπολογιστής σε μαυρη οθονη.Κριμα,ηταν μολις 9 χρονων ;D ;D ;D

2002-2011 RIP :'( :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ανελαβα μια ιστοσελιδα να την ανανεωσω
μου ειπαν να την επεξεργαστω με προγραμμα microsoft frontpage , εχω και τους κωδικους, βοηθεια για το ανεβασμα θελω...  :-\

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
The cpu was previously shutdown due to a thermal event(overheat).Service the unit right away to resolve this.

Αυτο το μηνυμα μου βγαζει ο υπολογιστής σε μαυρη οθονη.Κριμα,ηταν μολις 9 χρονων ;D ;D ;D

Άνοιξέ τον και ρίχτου ένα καλό καθάρισμα από τη σκόνη επικεντρώνοντας στο ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού και της μητρικής σου..
Πιθανόν να ξαναλειτουργήει..
Αν όχι άλλαξε σλοτ (υποδοχή) το ανεμιστηράκι της μητρικής..
Αν πάλι τζίφος ίσως χρειάζεται ανανέωση η θερμική πάστα του επεξεργαστή..
Δεν είναι τίποτα ακριβό..
Θα πας και θα το ζητήσεις από ένα κατάστημα με Η/Υ και μετα θα βγάλεις το ανεμιστηράκι της μητρικής και θα βάλεις λίγη πάστα πάνω στον επεξεργαστή σου και θα το ξανακλείσεις..
Οικονομική κρίση έχουμε..
Αν δε βεβαιωθούμε ότι κάτι πέθανε εντελώς RIP δεν γράφουμε με την καμία.. ;D ;D

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ανελαβα μια ιστοσελιδα να την ανανεωσω
μου ειπαν να την επεξεργαστω με προγραμμα microsoft frontpage , εχω και τους κωδικους, βοηθεια για το ανεβασμα θελω...  :-\

Dask δεν είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο (έχει κι αυτό βέβαια το ζόρι του) αλλά επειδή βαριέμαι να τα γράφω τώρα θα σου τα πω στο live.. ;D ;D

PAOK_VOLOS

• Guest

Άνοιξέ τον και ρίχτου ένα καλό καθάρισμα από τη σκόνη επικεντρώνοντας στο ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού και της μητρικής σου..
Πιθανόν να ξαναλειτουργήει..
Αν όχι άλλαξε σλοτ (υποδοχή) το ανεμιστηράκι της μητρικής..
Αν πάλι τζίφος ίσως χρειάζεται ανανέωση η θερμική πάστα του επεξεργαστή..
Δεν είναι τίποτα ακριβό..
Θα πας και θα το ζητήσεις από ένα κατάστημα με Η/Υ και μετα θα βγάλεις το ανεμιστηράκι της μητρικής και θα βάλεις λίγη πάστα πάνω στον επεξεργαστή σου και θα το ξανακλείσεις..
Οικονομική κρίση έχουμε..
Αν δε βεβαιωθούμε ότι κάτι πέθανε εντελώς RIP δεν γράφουμε με την καμία.. ;D ;D

Τα εβγαλε τα λεφτα του το πισι.Τωρα θα βγαζει συνεχως προβληματα.Ασε που εψαχνα αφορμή για να παρω αλλο :D :D :D ;D ;D ;D Θα τη βγαλουμε και φθηνα με την Ιταλίδα,μια χαρα.
Ευχαριστώ αδερφέ :thumbok: :thumbok: :thumbok:

CLUB LARISA

• Guest
Τις τελευταίες 3-4 μέρες με βγάζει το γαμω lap top την ένδειξη "παρουσιάστηκε πρόβλημα στην προσθήκη shockwave flash". Κατεβάζω ξανά το shockwave flash, συνέρχεται για κανα 3λεπτο και ξανά μανά τα ίδια. Επίσης ο, τι σελίδα κ ν ανοίξω με βγαίνει ο κλαπάρχιδος ψηφιδωτός ντεμέκ θλιμμένος "παρουσιάστηκε πρόβλημα σ αυτήν την ιστοσελίδα, επιλέξτε επαναφόρτωση ή μεταβείτε σ αλλη σελίδα". Ενώ πριν λίγο είχα και μπλε χρωματάκι σ ολη την οθόνη το οποίο οδήγησε σε αυτοματο restart. Έχω για να ελέγχω το software malware bytes anti malware, αλλά πολύ φοβάμαι οτι πάμε για ολικό κρασάρισμα.
Όποιος ξέρει, θέλει κ μπορεί ας με βοηθήσει. Υπ όψιν, είμαι τιτάνιος τεχνολογικός γιωτάς και αυτοδίδακτος στα λίγα που ξέρω, οπότε ελλήνικος αν γίνεται η απάντηση. Cheerz
« Last Edit: December 23, 2011, 19:29:59 by CLUB »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Η μπλε οθονη ειναι κακο πραγμα. Εχει χαλασει ή hardware ή driver. To χειροτερο σεναριο στην πρωτη περιπτωση ειναι να πεταξεις το laptop και στην δευτερη να θελει format.

Οταν πεταει τη μπλε οθονη προσπαθησε να δεις 2 πραγματα:
- Τον κωδικο σφαλματος
- Την αιτια που το προκαλεσε

Δε μπορω να σου πω σε ποιο σημειο της οθονης τα βγαζει γιατι διαφερει σε καθε υπολογιστη, αλλα ειναι ευδιακριτα και εμφανιζονται μετα απο αστερακια.

Στην παρακατω οθονη π.χ. θες το 0x00000050 (μονο τα 3 τελευταια ψηφια, τα αλλα ειναι παντα ιδια), και το SPCMDCON.SYS

Σε αυτη την οθονη τα βγαζει σε αλλο σημειο, ειναι το  0x000000D1, και το WXYZ.SYS

Αν καταφερεις να τα δεις, γραψτα μου εδω να σου πω τι παιζεται

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tool4a

• Αλλαγή
Εδώ και δύο μέρες έχω πρόβλημα με τον mozilla.Όταν μπαίνω σε σελίδες που έχουν flash πχ youtube αυτόματα κολλάει και ο μόνος τρόπος να κινηθώ είναι ctr alt delete.
Δοκίμασα με άλλους browsers μη τυχόν είναι γενικό πρόβλημα αλλά δούλευαν όλα κανονικά.Απεγκατέστησα οτι πρόσθετο είχα,έκανα απεγκατάσταση τον firefox,έσβησα ολα τα program settings ακόμα και τα local settings με κωδικους,αγαπημένα κλπ,τον ξανακατέβασα,εκανα νεο προφιλ απο το run,απεγκατεστησα το adobe, έκανα σκαναρισμα για ιό με avira, ετρεξα spybot,ccleaner μέχρι και combofix κατέβασα αλλά τζίφος,το πρόβλημα συνεχίζεται.Τι μπορεί να φταίει?
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τι λειτουργικο εχεις; Με win7 εχει θεμα το firefox, εχει κανει πολυ κοσμος παραπονα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tool4a

• Αλλαγή
ΧP χρησιμοποιώ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
δοκιμασε να κανεις disable το hardware accelaration της καρτας γραφικων
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
tool4a προσπάθησε να απενεργοποιήσεις το hardware acceleration when available μεσα απο τα preferences H tools (Tools -> Options -> Advanced / General -> Use hardware acceleration when available") του Firefox .Αλλιώς downgrade το flash player
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline tool4a

• Αλλαγή
Γαμώ τα tool μου  :'(
Τίποτα δε γίνεται,οτι και να κάνω κολλάει

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
http://www.adobe.com/flashplatform/?promoid=ITXQR
μπες εδώ και κάνε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα..
μετά κλικ στο Settings και πάλι κλικ στο πρώτο tab..
Δοκίμασε από εκεί να ξετσεκάρεις το enable hardware acceleration..