Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
χμμμμ , για δοκιμασε το alexa.com
κατι τετοια περιπου λες?

για κοιτα και εδω, θελει μεν register, αλλα ειναι free.

http://statcounter.com/
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline diegito4

• Αλλαγή
πολύ γενικό billy..
μια πιο συγκεκριμενη αναζήτηση ενός site θα ήθελα.

βασικά για google analytics περισσοτερο μου είπαν.
βάζεις μια διευθυνση συγκεριμένη με την λέξη new και τα βλεπεις..τι να σου πω

thanks anyway.

Offline Suicidal

• Βασικός
το google analytics θελει register επι register ρε αδερφέ.
εγω βασικά θα δοκιμαζα το statcounter.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Αν κατάλαβα καλά θες να δεις στατιστικά άλλου site..

Ακριβή στατιστικά δεν γίνεται να δεις εκτός κ αν σου δώσει ο άλλος δικαιώματα στο google analytics..

Eκτίμηση μπορείς να κάνεις από το alexa αλλά τα στατιστικά δεν έχουν κ πολύ σχέση με την πραγματικότητα μια και προκύπτουν από αυτούς που χρησιμοποιούν την alexa toolbar..

Την καλύτερη εκτίμηση μπορείς να την κάνεις από το google.com/adplanner εφόσων η ιστοσελίδα έχει google διαφημίσεις
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

GeorgT

• Guest
κανενα invite για:

vibes.cc
mytog.net
tsibato.info
blue-whitegt.com

εχει κανένας?? Η δεν εχουμε δικτυωθεί ακόμα?

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://bestpirates.com/final/

το δικο μου ειναι καλυτερο

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

GeorgT

• Guest
θενκς και οι δυο παιδια! Στο μεταξυ το grtorrents μοιάζει απίστευτα με το p2planet που κατι έπαθε εδω κ μια βδομάδα! Εχω κ στη μπουκα το mytog που ειναι συνέχεια του thegt.net αλλα έριξε άκυρο σε ολους τους παλιούς (μεγα πστια)!

PAOK_VOLOS

• Guest
Ξερει κανεις απο ν.οβα μεσω ιντερνετ(με αποκωδικοποιητη)? pm

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ειμαι σε ενα καραβι και το νετ εδω διαρκει 3 ωρες. Μιας που 8α μου παρει κανα 20 ωρο εδω μεσα εχω να ρωτησω το εξης κι ελπιζω καποιος να βοηθησει.

Το καραβι βλεπει μονο το ΙΡ μου και βαζει χρονοδιαγραμμα?
Αμα αλλαξω ΙΡ (με freeware) θα εχω αλλες 3 + 3 +... ωρες?

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
Απόλαυσε τη θάλασσα ρε συ!

Γκαζ αφιερωμένο  :P

Offline surfer

• Αποστολή
  • **
Συνήθως αυτα πανε με τη MAC address της (ασυρματης  ή ενσυρματης) καρτας δικτυου σου, που ειναι μοναδικο και σταθερο ανα καρτα δικτυου.. Αν παιζει να μπορεις να συνδεθεις ασυρματα αλλά ΚΑΙ ενσυρματα, σε πρωτη φαση δοκιμασε να συνδεθεις με τον αλλον τροπο (πχ. αν το πρωτο τριωρο συνδεοσουν ασυρματα, δοκιμασε συνδεθεις ενσυρματα το δευτερο).. Αλλιως πρεπει να την ψαξεις για να δεις ποσο ευκολο ειναι να κανεις το συστημα τους να νομισει οτι η καρτα δικτυου σου εχει αλλο MAC address (no clue man, sorry που δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο)..
P.A.O.K.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
έχω το εξής πρόβλημα.

θέλωνα κάνω ένα διάγραμμα στο excel και δε μπορώ να βάλω στον οριζόντιο άξονα τα χωρίσματα ανά εκατό.

αλλά παίρνει τις τιμές της μεταβλητής ενώ εγώ θέλω να το χωρίζει από 0 ως 700 ανά 100 (ενώ κάνω μαλακία και μου βάζει τα συγκεκριμένα νούμερά μου στον άξονα). και έχω κολλήσει.

ανεβάζω το αρχείο και όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

http://www.megaupload.com/?d=DOEXB2RM
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
το έκανα. άμα διαλέξεις διάγραμμα διασποράς αντί για ευθεία τότε μπορείς να κάνεις τους άξονες να έχουν ότι κλίμακα θες κλπ. το αναφέρω για την ιστορία
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

zagorakis

• Guest
Αλανια ο PAOK_VOLOS εχει ενα προβλημα μηπως ξερει κανεις τι εχει συμβει.

Ξαφνικα εσβησε ο υπολογιστης, και εκτος απο το πρασινο λαμπακι του πυργου που ειναι μονιμα αναμενο, ο υπολογιστης ειναι νεκρος. Το τροφοδοτικο δεν εβγαλε μυρωδια καμμενου. Μηπως εκαψε σκληρο ? Οποιος ξερει ας απαντησει. Ευχαριστω.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
να δει αν ολα τα καλωδια απο το PSU στο motherboard Κτλ ειναι στην θεση τους και αν το κουμπι ον οφφ ειναι συνδεδεμενο
να βγαλει και να ξαναβαλει το καλωδιο τροφοδοσιας (το καλωδιο που παει στην μπριζα). Και να δει αν ανοιγει.
να βαλει ενα νεο καλωδιο και να δει αν ανοιγει
πες τον να αλλαξει τα στικακια της ραμ θεση..η να προσπαθησει να μπουταρει με μονο ενα (αν εχει δυο ας το δοκιμασει 2 φορες με το καθε στικακι ξεχωριστα ).
αν δεν πετυχει αυτο (αναλογα το ποσα χρονια το εχει το pc) να βγαλει και να ξαναβαλει την μπαταρια της motherboard..η να παρει καινουργια.

αν αποτυχουν αυτα ας βρει καποιον να του τσακαρει τα βολτ του PSU, αλλιως για motherboard μου κανει το προβλημα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αλανια ο PAOK_VOLOS εχει ενα προβλημα μηπως ξερει κανεις τι εχει συμβει.

Ξαφνικα εσβησε ο υπολογιστης, και εκτος απο το πρασινο λαμπακι του πυργου που ειναι μονιμα αναμενο, ο υπολογιστης ειναι νεκρος. Το τροφοδοτικο δεν εβγαλε μυρωδια καμμενου. Μηπως εκαψε σκληρο ? Οποιος ξερει ας απαντησει. Ευχαριστω.

Πρωτο τεστ να δεις αν δουλευει το τροφοδοτικο. Ξεκουμπωνεις την τροφοδοσια απο το m/b (με ξεχασεις το μικρο διπλα στον επεξεργαστη), απο τους δισκους, το dvd και την καρτα γραφικων (αν εχει εξτρα τροφοδοσια).
Βγαλε το καλωδιο του ρευματος. Στραβωσε ενα μεταλικο συνδετηρα και στο μεγαλο socket (αυτο που κουμπωνει στο m/b), βραχυκυκλωσε το πρασινο καλωδιο με ενα απο τα μαυρα. Βαλε το καλωδιο του ρευματος και δες αν ξεκινησε το τροφοδοτικο (Θα πρεπει αν δουλευει ο ανεμιστηρας του). Αν δε δουλευει αλλαζεις τροφοδοτικο

Αν το τροφοδοτικο δουλευει, βγαζεις τις μνημες και ξανακουμπωνεις την τροφοδοσια ΜΟΝΟ στο m/b (δεν συνδεεις δισκους, dvd, κτλ). Πατα το κουμπι να ανοιξει, και λογικα θα ακουσεις συνεχομενα μπιπ. Αν δεν ακουσεις τα μπιπ, πας για m/b ή επεξεργαστη. Αν ακουσεις τα μπιπ, το σβηνεις, ξαναβαζεις τις μνημες, και ξαναπροσπαθεις. Αυτη τη φορα θα πρεπει να ακουσεις μονο ενα μπιπ και να παρει και σημα η οθονη σου (να γινει δηλ. το λαμπακι απο πορτοκαλι πρασινο, και να ξεκινησει το bios). Αν δεν ακουσεις μπιπ, εχεις θεμα μνημης. Αν ακουσεις μπιπ αλλα δε παρει σημα η οθονη σου, σβηστο, βγαλε την καρτα γραφικων και δοκιμασε με την onboard ή μια αλλη καρτα.

Στον κοσμο αλλος κανενας

PAOK_VOLOS

• Guest
Ευχαριστω παιδια,το τροφοδοτικο καηκε.Ολα ΟΚ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έχω ένα πρόβλημα με το hotmail...
οποτε μπαίνω να τσεκάρω τα mail βλέπω παρα πολλά mail στα εισερχόμενα με τίτλο...
postmaster@mail.hotmail.com 
Delivery Status Notification (Failure)
χωρίς εγώ να έχω στείλει κάτι... μπορεί κανεις να μου πει τι είναι αυτή η μαλακια..?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σου εχουν χακαρει το λογαριασμο κατι καταλανοι τρομοκρατες και στελνουν σπαμ στους φιλους σου.  ;D  ;D  ;D
Σοβαρα τωρα, μαλλον εχουν μπει στο λογαριασμο σου. Αλλαξε εντελως το password. Δλδ μην αλλαξεις ενα γραμμα, βαλε κατι εντελως διαφορετικο
Στον κοσμο αλλος κανενας