Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17668 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μονο σημερα;; Εδω και ενα χρονο γαμιουντε, θα την κοψω φιλε, τερμα το κοροιδιλικι
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
Ρε παιδες μια μικρη βοηθεια!
Εχω ενα θεμα με το Skype!
'Οταν παω να μπω, στο πλαισιο username μου βγαζει εκτος απο το δικο μου username και καποια αλλα  usernames ατομων οι οποιοι ειχαν μπει στο skype απ'τον υπολογιστη μου!Υπαρχει τρόπος να τα σβησω απο κει ωστε να φαινεται μονο το δικο μου?
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Offline diegito4

• Αλλαγή
βοήθεια!
έσβησα κάτι αρχεία-φακέλους απο το pc και μαζί με αυτά διέγραψα και κάποια σημαντικά που χρειάζομαι.
φυσικά ο μαλάκας τα διέγραψα και απο τον κάδο ανακλυκλωσης.
υπάρχει κανα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων free που να γνωρίζει κανένας να βοηθήσει;;;;;

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
πριν λιγο το επαθα και μπηκα για να ρωτησω ακριβως το ιδιο....
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Το καλυτερο προγραμμα ειναι το και ειναι  FREE Testdisk http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk που ειναι για γενικα αρχεια, και το Photorec εικονες και video αλλα θελουν προσοχη.
Αλλιως κουτρα λυσεις εδω http://lifehacker.com/5237503/five-best-free-data-recovery-tools
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μηπως ξερει κανεις κανα προγραμματακι για μετατροπη αρχειων word σε αρχεια εικονας jpg;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι μπορει αν παιζει και δεν ανοιγει το λαπτοπ? Μπαταρια φορτισμενη, καπου "χτυπαει" και μολις παει να αναψει στο μισο δευερολεπτο κλεινει. Κολλαει η μνημη? Δεν δινει ρευμα , τι?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Kiss το κάνεi το word και ένα οποιοδήποτε αρχείο.
κάνε (μια σελίδα) save σε windows metafile η κάτι παρόμοιο (ή και pdf) και άνοιξε το με το ms paint... σώσε το εκεί σε jpg.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
δασκαλε βγαλε μπαταρια και προσπαθησε μονο με το καλωδιο επανω. προσπαθησε να μπεις bios. αν δε προλαβαινεις να φτασεις ουτε μεχρι το μενου του bios, εχει χοντρο θεμα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
Τι μπορει αν παιζει και δεν ανοιγει το λαπτοπ? Μπαταρια φορτισμενη, καπου "χτυπαει" και μολις παει να αναψει στο μισο δευερολεπτο κλεινει. Κολλαει η μνημη? Δεν δινει ρευμα , τι?
Μάλλον δεν κάνει καλή επαφή η μπαταρία. Κλείστον υπολογιστή, βγάλτον απ' την πρίζα και βγάλε - βάλε ξανά την μπαταρία. Κοίτα να δεις άμα έχει πιάσει και σκόνη στις υποδοχές της μπαταρίας ο υπολογιστής. Ξανάνοιξε το λάπτοπ κι άμα δεν δουλεύει, τότε πάνε σε μαγαζί. :D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
σας δουλεύει ρε ο daskalos και τους 2... 5 χρονια υπολογιστής... σάπισε ο δεινόσαυρος...

θέλει και λύση στο πρόβλημα! βάψε το μπλέ και πέτα το απο το λιφτ....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μνιολλααααααα

αντε στειλτε κανενα πμ ρε ειδημονες να παω να παρω κανενα καλο

Offline KATISI4

• Αλλαγή
και το δικο μου λαπτοπ δασκαλε τα ιδια ακριβως με εκανε...οταν το εβαζα σε λειτουργια μια δουλευε,μια δεν μου ανοιγε η οθονη...

Εβγαζα την μπαταρια δουλευε για λιγο μετα τιποτα...Το πηγα και σε μαγαζι τα εχει παιξει το λαπτοπ,χαλασε με ειπαν χρειαζεται απο την αρχη να το κανουν...

Πολλα λεφτα πιστευω...Ολοι με ειπαν δεν αξιζει..Τρυπιος κουμπαρας...Πρεπει να αγορασω καινουργιο...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Δασκαλε το ειχες ωρες σερι ανοιχτο? Μου εχει τυχει να κλεισει αποτομα λαπτοπ και να μην ανοιγει λογω θερμοκρασιας, μετα απο λιγη ωρα ηταν κομπλε. Τζαστ σεϊνγκ...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Οποιος ενδιαφερετε για αγορα καινουργιο υπολογιστη ή αναβαθμηση, να ΜΗΝ αγορασει τους καινουργιος Intel SandyBridge i5 και i7 γιατι υπαρχει σοβαρο προβλημα στις motherboard που τους υποστηριζουν (socket 1155 -> p67, h67, q67). (Το προβλημα δεν ειναι στους επεξεργαστες.)
To πρoβλημα ειναι στο chip του SATA II (συνδεση σκληρου δισκου) με αποτελεσμα η αποδοση του σκληρου δισκου να πεφτει με τον καιρο, μεχρι να σταματησει να λειτουργει εντελως μετα απο καποιο διαστημα, αναλογα με την χρηση.

Επειδη στην ελλαδα ειμαστε καφροι, τα καταστηματα συνεχιζουν να πουλανε τις προβληματικες motherboard σαν να μην τρεχει τπτ, οποτε το νου σας. Ολοι οι κατασκευαστες των motherboards οπως και η Intel εχουν βγαλει ανακοινωσεις για το προβλημα που εντοπιστηκε, αλλα στην ελλαδα το κανουν ολοι γαργαρα και πουλανε κανονικα.

Οι διορθωμενες motherboard για τους SandyBridge θα κυκλοφορησουν τον απριλιο συμφωνα με την intel.
Οποιος εχει ηδη αγορασει τετοιο motherboard, καλο θα ηταν να κανει χρηση της εγγυησης του και να πιεσει το καταστημα που το αγορασε για πιστωση χρηματων και αντικατασταση με μια απο τις καινουργιες motherboard που θα ερθουν τον απριλη.

Αυτα.  ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline maria-mtb

• Βασικός
οταν σου βγαζει στην εκκινηση ενα μηνυμα που λεει "cheking discs for Consistency" τι στο καλο ειναι?  :a1316:

Offline diegito4

• Αλλαγή
ερώτησεις για όποιον γνωρίζει.

πως μπορώ να δώ τα στατιστικά ενός site; (επισκέψεις κτλ)
πρέπει να είμαι admin η μπορώ να δω και σαν απλός user;

κατι μου είπαν οτι μέσω google analytics σαν απλός user γίνεται αλλά δεν το πιασα καλά.
κανα link,διευθηνση,βοήθεια;