Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

billaras

• Guest
ναι λαπ τοπ εχω...σχεδον ολη μερα ανοιχτος ειναι κ ας μην τον χρησημοποιω...
ευχαριστω πολυ παντος τσακαλια....
θα το ανοιξω κ θα το καθαρισω....γτ απο οτι καταλαβα φταει που υπερθερμενετε πολυ γρηγορα...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
και εγω το ιδιο προβλημα εχω μονο που εμενα το εμφανισε απο τοτε που τα εκανα φορματ (ενα εγω ενα η γυναικα και τα 2 toshiba)
το παλιο εκαψε μητρικη και με την αλαξαν κουτρα στην εγγυηση αλλα πολυ φοβαμε οτι θα ξανακαψει.
ξερει κανεις τιποτα γιατι ειμαι και μακρια απο τα service τους?
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
billaras To μηχανακη σου εχει υπερβολικά μεχρι και αυγα ψηνεις  μεγαλες θερμοκρασιες :o,βεβαια εξαρταται και απο τον επεξεργαστη + οτι πολλα laptop εμφανιζουν συνήθως τετοιο προβλημα.
Αν τον ανοίξεις μονο σου χρησιμοποίησε πεπιεσμένο αερα πωλείτε στο πλαισιο και αλλα καταστημ.Αν δεν εχει τελειωσει η εγγύηση ανοίγοντας τον την χάνεις.
Δες και για spayware adware ious παιδια σκυλια πολλα τρέχουν backround και και ζορίζουν τον επεξεργαστη  
Ο ανεμιστήρας   του επεξεργαστη δουλεύει?
« Last Edit: July 03, 2010, 02:40:15 by pad78 »
Παοκ και ξερο ψωμι

billaras

• Guest
οντως εχει μεγαλες θερμοκρασιες....το ειχα στα ποδια μου τις προαλες κ καηκα  ;D ακομα να φυγει το σημαδι.
δεν ξερω αν δουλευει η οχι ο ανεμιστηρας
παντος το λαπ τοπ κανει πολυυυ θοριβο...
κανω κ εγω μαλακια που το αφηνω να ειναι συνεχεια ανοιχτο αλλα τελος παντων
θα το παω να μου το φτιαξουν...εγγυηση πρεπει να εχω οποτε οκ
ευχαριστω παντως  ;)

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με όλα τα laptop, είναι η αυξημένη θερμοκρασία, που παρουσιάζεται και εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε όλα, και το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι το χρησιμοποιούν σε λάθος επιφάνειες (π.χ. πόδια) και ότι το έχουν ανοιχτό πολλή ώρα.

Απλές συμβουλές οι εξής, χρησιμοποιήστε τα πιο ελαφριά windows, τα XP είναι μια χαρά, μην το αφήνετε ανοιχτό συνέχεια και ειδικά σε ακατάλληλες συνθήκες, δηλαδή όχι σε επιφάνειες που δεν μπορεί να αεριστεί εύκολα, όπως π.χ. μια κουβέρτα, ή τα πόδια σας/σώμα σας, στον ήλιο κ.τ.λ Η δικιά μου πρόταση είναι να χρησιμοποιήτε βάσεις, όπως π.χ. αυτό http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Enermax-Aeolous-Black-CPU-Cooler.htm και πιο φθηνά φυσικά, θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην ομαλή λειτουργία...

Αν νομίζετε ότι υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, μην διστάζετε, από την στιγμή που σας καλύπτει η εγγύηση πηγαίντε να το δουν και να το φτιάξουν...

nik αν θες να αναλύσεις λίγο τι εννοείς, γιατί δεν το πολυκατάλαβα..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
εχω 2 λαπιτοπια toshiba το παλιο με 512 καρτα γραφικων ζεστενοταν πολυ με το command & conquer  ;D καποια στιγμη το κανω φορματ και σε ενα μηνα καιει μητρικη. το παιρνω απο το σερβις και με λενε φτιαξαμε και το εξαερισμο του.ολα καλα μεχρι που το εκανα φορματ.αρχισε παλι να ζεστενεται και το εχω σε μια βαση.
Το καινουριο που πηρα οσο και να το φορτωνα δεν καταλαβεναι τιποτα, θηριο.το κανω φορματ και απο τοτε παιρνει φωτια σβηνει μονο του και τετοια.στελνω mail στη toshiba και με λενε στηλτω εδω,αμα το στηλω θα μεινω κανα 2μηνο χωρις pc και δεν ξερω και αν το σπασουνε στη μεταφορα.
καμια βοηθεια?
ΠΑΟΚ παντου!!!

mpougatsas

• Guest
μάγκες αν έχετε παλιο pc(όχι λάπτοπ) και κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας ή και κλείνει τακτικά, το καθάρισμα με μπατονέτες και σπρει που πρότειναν τα παιδιά πριν θα βοηθήσει, αλλά καλά θα ήταν να αλλάξετε και τροφοδοτικό έτσι κι αλλιώς ->κοστίζει γύρω στο πενηντάρικο- γιατί επιβαρύνεται απ τα απότομα κλεισίματα κι αν καεί απο μόνο του παίζει να κάψει μαζί και την μητρική που είναι τουλάχιστον + ενα κατοστάρικο μετά  :-\ φίλος μου ηλεκτρονικός μου το χε πει και δεν τον άκουσα και τελικά έγινε το κακό πέρυσι τέτοια εποχή   -ήταν και 8ετίας βέβαια ο δικός μου  ;) τεσπα.. μετα την αλλάγη καινούριος έγινε, αλλά καλύτερα να το προλάβετε αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα.

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
nik τους drivers τις Toshiba τους εγκατεστησες?Τρεξε και εσύ το speedfan και δες θερμοκρασιες σε full load .Καψε μια live εκδοση του linux  (http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download) και τρεξε το π.χ το firefox να δεις αν παρουσιαζει τα ιδια προβληματα μπορει να ειναι κανα confilict τον windows
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline nik

• Αποστολή
  • **
pad το φορματ το εκανα με τα cd τησ toshiba που υποτιθεται οτι τουσ εχει μεσα.
ετρεξα το speedfan μονο με τον firefox ανοιχτο παιζει μεταξυ 92c-98c
Καψε μια live εκδοση του linux  (http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download) και τρεξε το π.χ το firefox να δεις αν παρουσιαζει τα ιδια προβληματα μπορει να ειναι κανα confilict τον windows

δεν καταλαβα τιποτα  ???
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Αυτο φιλε nik ειναι ετοιμο για σομπα  ;D.Πιο μοντελο τις toshiba ειναι;Αν μπορεις δωσε ενα screenshots του taskmanager με τις εφαρμογες
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Εχω ενα stickακι των 8gb: http://www.verbatim.com/products/detail.cfm?product_id=F7C8421C-1143-3415-5FDFBE7053FA1EBB&cat_id=F9877F96-6E3E-4322-8A92AF8699CDF1C9

Και ενω ειναι αδειο οταν προσπαθω να αποθηκευσω μια ταινια 4,35gb μου βγαζει μνμ οτι ο προορισμος ειναι γεματος κτλ.Τις πταει??Τo αρχειο ειναι .mkv
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Κατα 99% το στικακι σου ειναι φορμαρισμενο (formated) σε μορφη FAT, το FAT σου επιτρεπει να αποθηκευσεις αρχειο με μεγεθος μεχρι 4gb. Γι'αυτο δεν μπορεις να βαλεις το mkv. Κανε format το στικακι και επελεξε να στο κανει NTFS. Θα'σαι κομπλε μετα
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Suicidal

• Βασικός
για κοίτα κι αν έχει Recycle Bin το usb σου, πολλές φορές ΚΑΙ αυτό είναι το πρόβλημα....
αν ναι, άδειασέ το.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
παίζει να είναι το format...99,9%, θέλει NTFS.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
99,9% αρχεια μεγαλυτερα των 4gb δεν μεταφερονται σε fat32 δισκους
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
O PAOK_Piraeus ειχε απολυτο δικιο :prosk: :prosk:!Ηταν fat32 το φορμαρισα σε ntfs και επιπλεον αλλαξα και το μεγεθος μοναδας εκχωρησης σε 8192 byte!

Ευχαριστω πολυ...
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline lik4

• Αλλαγή
αλανια θελω να μου βρειτε plug-in για το Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Τι plug-in ακριβώς ψάχνεις;
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline lik4

• Αλλαγή