Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 17800 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
εχει κανα τσακαλι το adobe flash cs3 i to cs4 for Macintosh?

το 2ο σπασμενο, το πρωτο οχι το κρακ το εχω

stelukos

• Guest
αν με καποιο τρόπο μπορέσεις να γινεις μελος στο what.cd....
υπάρχει το cs3 crack-αρισμενο.
:P

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Για σας παιδια...
Εχουν χαθει το Password και to Username απο τον administrator στο site που εχουμε. Aν γνωριζει καποιος τον τροπο η να προτεινει καποια ιδεα να ξαναβρεθουν η να μπουν καινουργιοι, ας μας το πει...
Απο την εταιρια που φιλοξενει το site, μας εχουν στειλει τους κωδικους FTP κλπ, αλλα απο κει και περα πρεπει να τους δουλεψουμε πανω στον administrator, και ο προγγραματιστης ειναι εξαφανισμενος...

Καλη Ανασταση...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
τι εννοείς με το "απο κει και περα πρεπει να τους δουλεψουμε πανω στον administrator, και ο προγγραματιστης ειναι εξαφανισμενος"
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Μήπως ξέρει κάποιος καλά αυτό το γαμημένο το joomla?
Ευχαριστώ.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κατά την εκτέλεση ενός προσαρμοσμένου προγράμματος της Microsoft Visual C++ 6.0 στα Microsoft Windows XP, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα σφάλματος:
"Αυτή η εφαρμογή έχει ζητήσει το Runtime για να τερματιστεί με ασυνήθιστο τρόπο." (This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.) Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης. (This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.)

####

τι λυση υπαρχει σ αυτο το θεμα? ο υπολογιστης σερνεται, με το ζορι μπαινει στα windows με κανα f2
vista εχει

http://support.microsoft.com/kb/884538

http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=884538&kbln=el

κατεβαζεις αυτο μαλλον zagorakis

εδω λεει μερικα  :-\
« Last Edit: May 26, 2010, 22:34:06 by daskalos-4 »

Offline t.b

• Αλλαγή
μετά από κάποια ώρα ο υπολογιστής κλείνει μόνος του και αν δεν τον αφήσω κλειστό κάποιο χρονικό διάστημα και τον ανοίξω αμέσως κλείνει όλο και πιο συχνά. Καμία απάντηση από που μπορεί να προέρχεται το πρόβλημα;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
τροφοδοτικο μαλλον φιλε μου.
Ο Ζαγορακης φταει  ;D
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Πολυ πιθανον να ειναι υπερθερμασνση.Σε αυτην την περιπτωση ανοιγεις το υπολογιστη και Καθαριζεις τον ανεμηστηρα του επεξεργαστη,αν δεν διορθωθεί Μπορει να ειναι η παστα του επεξεργαστη Και αλλλα για μην σε πριζω    
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline t.b

• Αλλαγή
τροφοδοτικο μαλλον φιλε μου.
Ο Ζαγορακης φταει  ;D

και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου, στον Ζαγοράκη :P :P :P

billaras

• Guest
μετά από κάποια ώρα ο υπολογιστής κλείνει μόνος του και αν δεν τον αφήσω κλειστό κάποιο χρονικό διάστημα και τον ανοίξω αμέσως κλείνει όλο και πιο συχνά. Καμία απάντηση από που μπορεί να προέρχεται το πρόβλημα;

ιδιο προβλημα εχουμε μονο που σε μενα απο οτι εχω καταλαβει κλινει ακομα πιο γρηγορα αν βρισκομαι σε συγκεκριμενες σελιδες...
πχ αν βλεπω ταινιες στο megavideo η αν ειμαι στο ποκερ κτλ

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Εαν θες να μην μπεις σε εξοδα δες τις θεσμοκρασιες με το speedfan σε windows
Aλλιως sudo sensors σε linux
Παοκ και ξερο ψωμι

billaras

• Guest
τι ακριβως κανει αυτο κ αν μπορεις να με δωσεις το λινκ για να το κατεβασω γιατι δεν εχω ιδεα απο τετοια θεματα....
windows exv

Offline t.b

• Αλλαγή
billara αν τον ανοιγοκλείνω γρήγορα δεν χρειάζεται καν να μπω στο ιντερνετ δεν προλαβαίνω.

pad δεν πολυκαταλαβα αλλά θα το ψάξω.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ψαξτο γιατι μαλλον αυτο που λεει ο pad ειναι.
για δες εδω
http://www.almico.com/sfdownload.php

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Mε το speedfan βλεπεις τις θερμοκρασιες του υπολογιστη.Εαν η θερμοκρασια περασει καποιο οριο ο υπολογιστης δεν καιγεται αλλα σβηνει .
σωστα  george -4-
Παοκ και ξερο ψωμι

billaras

• Guest
το κατεβασα μαγκες το προγραμμα και λειτουργει...
απλα αν μπορειτε να με πειτε τι πρεπει να προσεχω κ τι σημενουν οι θερμοκρασιες που βγαζει εκει περα γιατι απο αγγλικα δεν σκαμπαζω
μου εμφανιζει αυτο:

http://img715.imageshack.us/img715/9813/15217956.jpg

σε πια περιπτωση θα εσβεινε ο υπολογιστης?

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Laptop έχεις; Υπερβολικά υψηλές οι θερμοκρασίες, καλό είναι να μην το ανοίγεις και καθόλου! Πόσην ώρα τον είχες ανοιχτό τον υπολογιστή όταν τράβηξες την φώτο;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
εξαρταται απο τον υπολογιστη.
Ξεβιδωσε το καπακι και αφησε τον ανοιχτο και δες αν θα ξανασβησει.
Στον παλιο μου υπολογιστη ειχα το ιδιο προβλημα και του ανοιξα το καπακι, βαζοντας να χτυπαει πανω του ανεμιστηρας..και δεν ξαναεσβησε ποτε. Βεβαια το προβλημα το ειχα μονο το καλοκαιρι.

Παντως δεν υπαρχει καποιος κανονας για την σωστη θερμοκρασια..αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις συνεχως την διακυμανση της, ωστε να καταλαβεις απο μονος σου σε ποιο σημειο κρασαρει.

Αν ειναι λαπτοπ τοτε να προσεχεις την επιφανεια που το αφηνεις και να αφηνεις χωρο αρκετο απο κατω για να τραβαει το ανεμιστηρακι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
επισης αν ανοιξεις το κουτι, δες μηπως εχουν πιασει σκονη τα ανεμιστηρακια και καθαρισε τα με ενα ξυλακι για τα αυτια.