χάλασε ο adapter που είχα στο laptop Μου. έχω ένα acer aspire σειρά 5920g μοντέλο και είχα έναν adapter liteon μάρκα.
διαδίκτυο: κατόπιν παραγγελίας ο ίδιος από amazon ή αλλού 25 ευρώ. με καμιά βδομάδα αναμονή στανταρ.
πλαίσιο. έχει ένα belkin unisex
80 ευρώmultirama ένα fsp, unisex κ αυτός με τα ίδια χαρακτηριστικά σε amper, hz κλπ στα
50 ευρώ.
κάτι είδα και στο zero1.
τελικά πήρα από multirama.
μην αγοράζετε χωρίς να ψάχνετε. δλδ ο άλλος από το πλαίσιο ο υπάλληλος δε ντράπηκε να με πει ότι τα belkin είναι τα καλύτερα και να κατηγορήσει το liteon που άντεξε 18 μήνες με χρήση ατέλειωτη (λόγω δουλείας και σπουδών το καίω 8ωρο τη μέρα σίγουρα). Απαξίωσε λοιπόν τον προηγούμενο πωλητή του πλαισίου που πριν 18 μήνες μου είχε παρουσιάσει τον Liteon ως θαύμα της τεχνολογίας.
κανά σεμινάριο μάρκετινγκ - διαχείρισης πελατών και τρόπου συμπεριφοράς δε κάνετε εκεί στο πλαίσιο παρά εκμεταλλεύεστε τη δίψα του κόσμου για εργασία ρε καθίκια

δε φταέι ο υπάλληλος (ο οποίος είχε το θράσσος να απαξιώσει την amazon, αυτόν τον παγκόσμιο πρωτοπόρο στο χώρο των παραγγελιών κλπ κλπ κλπ κλπ) αλλά η διοίκηση του που δε φροντίζει να τον εκπαιδεύσει σωστά.