Author Topic: Προβλήματα υπολογιστών και συμβουλές για πιθανές λύσεις  (Read 18008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
δεν ειναι όμως antivirus αλλα antispyware (χρειάζονται κ τα δυο για να είσαι κομπλε)

Lydia_4

• Guest
Εχω και το Kaspersky  ;), μεχρι περυσι αγοραζα το norton αλλα για το Kaspersky ακουσα καλα λογια και ειλικρινα ειναι πολυ καλο και φτηνο για να αγορασεις το αυθεντικο

apaoki13

• Guest
To Nod ρε παιδιά είναι και καλό και πολύ ελαφρύ όπως γράφτηκε και πιο πάνω. Μπορείτε να το βρείτε από torrents ή από το 9down.com το οποίο είναι αρκετά ασφαλές site για σπασμένα προγράμματα. Προσωπικά δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα απ' αυτό το site ότι κι αν κατέβασα.

GeorgT

• Guest
εγω πάντως την εχω πατήσει με το nod

Offline nik

• Αποστολή
  • **
εγω με τον avast home εδω και μια 5ετια δεν εχω κανενα προβλημα(φτου-φτου)
πολυ ελαφρυς και απλος
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
αναβαθμισα το ιντερνετ και απο εκεινη τη στιγμη με πεταει καθε 5' εξω.κι αφου μπαινοβγαινω καμια 15αρια
φορες,τοτε δε με πεταει.εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω?
ρυθμισεις μοντεμ η κατι αλλο?
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

ive4

• Guest
να πάρεις την εταιρία τηλέφωνο να σου πουν. Αν και συνήθως σου λένε <<μπορεί να είναι αυτό, μπορεί να είναι το άλλο, δείτε αυτό, δείτε το άλλο>> και στο 20ο <<μπορεί>> πέφτουν μέσα.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Αν γνωριζει κανεις,και μπορει να βοηθησει...
Αν θελησω να βαλω στο προφιλ μου καποια φωτογραφια την οποια τραβηξα με την δικη μου φωτογραφικη μηχανη,τι κανω;
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Χαίρεσται,
Κάνω extract κάτι αρχεία .rar και κάνουν πολύ ώρα πέραν του συνηθισμένου, ( 4:30 ώρες περίπου) ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;;;
Έχω φρικάρει!
ΑΡχίΔια

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Αν το κάνει σε όλα τα rar σάυτο το σκληρο αλλα όχι σε άλλους τοτε είναι έτοιμος να κρασάρει.

PAOK_VOLOS

• Guest
Ξέρει κανεις πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων από το σκληρό δίσκο?

SALPARADISE

• Guest
Ψάξε το Getdataback.

Με εμένα έκανε θαύματα...

Offline surfer

• Αποστολή
  • **
Αν σκαμπάζεις -έστω και λίγο- από Linux δοκίμασε το photorec.
Ειδικότητα του η ανάκτηση φωτογραφιών (ακόμα κι από memory cards).
Εμένα μου έκανε καλή δουλειά πάντως και για άλλους τύπους αρχείων.
P.A.O.K.

GENTLESOS

• Guest

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
έχω μερικά αρχείο μορφής Απόσπασμα ταινίας (.mpg) και θέλω να τα ανεβάσω σε ένα site.
Τα θέλω όπως είναι τα βίντεο στο Youyube. (δηλαδή ναι φαίνεται η εικόνα και να πατάς και νε ξενικά ή αν υπάρχει άλλος τρόπος πείτε)

To πρόβλημα:
1. προσπάθησα μέσω Google video uploader να τα ανεβάσω και μου βγάζει "unable to login. please check your email/password and make sure network correction is correct"
Βάζω το χέρι μου στη φωτιά δε συμβαίνει τίποτα από τα δύο.
2. προσπάθησα να τα ανεβάσω στο youtube και μετά από 2 ώρες upload για ένα video 101mb, το ανέβασε, το κράτησε πάνω για 10 δευτερόλεπτα και μετά αμέσως έβγαλε "This video is no longer available due to a copyright claim by WMG.". Έψαξα σε φορουμ και λέει κάτι διάφορα αλλά το θέμα είναι ότι πρόκειται για δικά μου βίντεο ακυκλοφόρητα (μεγέθους 30,100,400,700mb).

όποιος μπορεί ας βοηθήσει σε αυτά τα 2 ή ας προτείνει άλλο τρόπο να δοκιμάσω να τα ανεβάσω.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Κοίτα έαν έχω  καταλάβει απόλυτα τι λές.

Καταρχήν
το βίντεο που θα ανεβάσεις στο ΥΒ δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτα και 40 δευτερα. Που σημαίνει οτι έαν έχεις μια ταινία 21 λεπτών πρέπει να την χωρίσεις σε parts (3) part 1 part 2 part 3. Αυτο γίνεται για να μην κάνουνε upload ταινίες ίσως γι αυτο σου βγάζει τα copyright. (Παλιά υπηρχε μια επιλογή director δεν παίζει πια πρέπει να είσαι premium member).

Σπάσε τα βίντεο σε 10 λεπτα και ανέβασε τα δεν θα έχεις πρόβλημα. A επίσης στην δουλεία αλλάζαμε και τα format από mpg σε avi των βίντεο. Πληροφοριακά απλά να το χεις υπόψη για λόγους μεγέθους.

Edit Σπάστα με κάτι άπλο Movie Maker. Εαν έχεις MAC με το iMovie. Εαν έχεις πρόβλημα με αυτό  στείλε πμ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Μπορείτε να προτείνετε ένα καλό secure πρόγραμμα για απομακρυσμένη διαχείρηση υπολογιστή?

Ακόμα και payware......

Δυστηχώς για PC - PC (έχω το μοναδικό μακ στην ιστορία που πέθανε)