Author Topic: αεκ - ΠΑΟΚ 2 - 0 Κυριακή 30/12/2007 ώρα 19:00 στο supersport  (Read 5106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Gia mena den htan la8os toy Dani sto prwto goal. To soyt dynato, kaneis amyntikos mas den paei gia to rebound, oloi kokalwmenoi, dystyxws h mpala den feygei plagia alla mprosta opoy o allos voskei ELEY8EROS

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
simfono apolita aderfe...emena kata tin apopsi mou i amina eu8inete kai sta 2 termata......o dani anti8etos itan kalos...

demis-g4

• Guest
H fash se autes tis faseis einai sto pote blepei thn mpala o termatofulakas. Ama kalhptete h mpala th stigmh tou sout kai thn blepei teleutaia stigmh einai polu duskolo na thn apokroush sta plagia giati h apokroush ginete poio polu apo antanaklasthka. Se diaforetikh perhptwsh einai la8os apokroush.

Offline petrov

• Αλλαγή
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ;

Οι κατοικούντες στην Αθήνα κ οι συχνοί εκδρομείς θα καταλάβουν εύκολα από που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες  ;)

Offline diegito4

• Αλλαγή
sto petalo tis original isoun re thirio?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Mhn nomizeis oti einai kai kanena megalo kator8wma diegito...
Exw dei egw paixnidia sth skepasth.....

Pantws opws kai na xei mpravo ston petrovgr kai mono pou phge
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Και εγώ είδα παιχνίδι στο πέταλο της σκεπαστής. Το 1984-85, δήλωσε έδρα του ο Απόλλωνας Αθηνών την Φιλαδέλφεια και κάναμε κερκίδα στην Σκεπαστή (νικήσαμε 1-3). Κρίμα που δεν έχω φωτογραφίες από την κερκίδα. Πλάκα θα είχε να την έβλεπαν τίποτα χανούμια σήμερα. Θα χάζευαν και θα νομίζαν ότι τους πήραμε την κερκίδα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline petrov

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Capricorn ότι δεν είναι κανένα κατόρθωμα να παρακολουθήσεις αγώνα από την κερκίδα της Ορίτζιναλ. Και γω κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου, αλλά από ότι αποδείχτηκε ο κόσμος της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι ο,τι πιο χλιαρό υπάρχει από όλες τις απόψεις. Και εξηγούμαι: κάναμε με την παρέα μου τραγικά λάθη, και έφτασα στο σημείο να πω "αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη, δηλαδή ήμουν Αθηναίος που ήθελα να δω την ομάδα μου και έμπαινα στην Θύρα 4 θα ήμουν ήδη στραπατσαρισμένος". Αφήσαμε το αμάξι με πινακίδες Θεσσαλονίκης ακριβώς έξω από τη Θύρα, και περνούσαμε δίπλα από τους πυρήνες της ορίτζιναλ χωρίς διακριτικά, φτάσαμε στα εκδοτήρια και δεν ξέραμε ποιά θύρα είναι που. Τελικά, πήραμε εισιτήρια για την Θύρα των "φανατικών", όπου το 40% του πληθυσμού ήταν αγκαλιασμένα ζευγαράκια. Τύμπανο δεν είδα ούτε άκουσα, τα συνθήματα τετριμμένα και επαναλαμβανόμενα "αεκ αεκ αεκ μάμησέ τους αεκ".
Σε κάποια φάση μπήκε μέσα ένα χοντρό παιδάκι γύρω στα 21-22, και φώναζε "ΑΝΟΙΧΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕ" όπως όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας κλπ.
Ανοίγουν όλοι, πάει μέχρι κάτω ο τύπος και αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ήθελε να κάνει τίποτε άλλο παρά το κομμάτι του, δηλαδή να φανεί ότι "Ανοίγουν όλοι για να περάσω". Κανείς δεν τον έπιασε όχι μόνο από το λαιμάρι, αλλά δεν άκουσε ούτε "ρε".
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν φώναζα, και βλέπω τον διπλανό μου με κοιτάει παράξενα. "Ωχ λες να μας πήρανε γραμμή;" λέω. Όπου ο άνθρωπος μου πετάει την απίστευτη ατάκα "βλέπετε ή μήπως να πάω πιο δεξιά;"
Να σημειώσω ότι πουθενά δεν ακούστηκε αντεθνική βρισιά, ούτε καν μεμονωμένα.
Ως φιλοξενούμενος μου άρεσε το όλο σκηνικό, αλλά οπαδικά... υπό του μηδενός.
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, το 1/10 του πάθους του κόσμου σου να έπαιρνε η ομάδα θα ήμουν ευτυχισμένος.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
oute se auto to paixnidi perimena na katafername na paroume kapoi(o)ous bathm(o)ous.oi nikes ektos edras tha erthoun apo ton deutero guro pou exoume kai poio eukolo programma alla kai epistrofes paikton apo traumatismous(+ kapoies metagrafes pou tha ginoun) ;)
gia ton agona na graco pos pragmati sto proto hmixrono mexri to 30' lepto mas eixan kanei polla sout kai htan sigouro pos kapoia stigmh tha briskomastan piso sto skor.etsi kai egine.apo thn stigmh pou trome goal(genika.sta ektos edras anaferomai.ektos apo to paixnidi me ton gay pou logo tou diaithth den kataferame na fugoume toulaxiston me ton 1 bathmo)einai san na teleionei to paixnidi.an kai sto deutero hmixrono hmastan ligo kaluterh den kataferame na kanoume kati kai etsi sto telos dexthkame ena akoma goal.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Μάγκες και γω μέσα ήμουν. Στα τσαφ του Λάκη και στις ζειμπεκιές του Ζήση χτυπιόμουνα.
Έφτασα σε σημείο να μιλάω με τον αδερφό μου στο τηλέφωνο σε τέτοιο στυλ στο ημίχρονο (ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος επακριβώς, πρώτος μιλάει ο αδερφός μου).

-Έλα ρε. Τι στον πούτσο; Θα κουνήσει ο Βρύζας καθόλου;
-Τι να κουνήσει ο παλίκαρος; Το κοψε το άθλημα εξάλλου και πάει για άλλα.
-Πως μας βλέπεις γενικά;
-Χάλια. Ο Λάκης αποθεώνεται κάθε φορά που πιάνει την μπάλα, από όλο το γήπεδο. Είμαστε τραγικοί.
-Ούτε φάση δεν κάναμε;
-Κάναμε αφού μας το παστέλωσαν πρώτα.
-Κατάλαβα. Α bth ο ρούλης χάνει από λαγό με γκολ Σάλπι.
-Ποιος; Ο προδότης το κοντοπούτανο;
κτλ κτλ

Με κοιτάνε 2-3 ζευγαράκια και ένας μπαμπάς με το παιδί του με απορία και τους λέω. "Κερδίζει ο Παναθηναικός μέσα στον άρη."
Αυτό ήταν.
Πολύ κυριλέ η όλη φάση. Δεν λέω την θύρα γιατί είναι διαρκείας από φίλο και θα χει τραβήγματα το παιδί.
« Last Edit: January 02, 2008, 12:48:26 by toubaliban »
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλή χρονιά σε όλα τα αδέρφια και ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!
είδα το ματς από την tv και ξενέρωσα για ακόμα μια φορά.
Θέλω να σταθώ σε μερικά πράγματα...
1. η ΑΕΚ μου φαίνεται πως με το Ριβάλντο γίνετε 3 κλικ πιο αργή..μεγάλος παίκτης μπράβο του για τα κατορθώματα αλλά παιδιά..εντάξει εγώ ξερνάω κάθε φορά που ακουμπά τη μπάλλα...είναι εκνευριστικός πλέον...ας σταματήσει (οκ ξέρουμε όλοι γιατί παίζει). Έχω τρελλαθεί με αυτά που γράφουν οι φυλλάδες για τον τύπο και πόσο τον εκθιάζουν στην τηλεόραση ή δημοσιογραφίσκοι! παιδιά ΗΜΑΡΤΟΝ! δεν μπορεί να μας θεωρούν πια τόσο τυφλούς ή απλά τόσο ηλίθιους!!!! Νομίζω ότι παίζει στο παιγνίδι ο ΚΑΚΑ όταν ακούω τους δημοσιογράφους..

2. μπροστά σε αυτή την ΑΕΚ και στους πιο αργούς και από replay Ριβάλντο και Μαντούκα, Λυμπερόπουλο ο ΠΑΟΚ είχε να επιδείξει τους Μουμίν, Μπαλάφα, Χαραλάμπους και Ηλιάδη....(αφήνω Κνολ και Μελίσση εκτός, αφήνω και τον Μπαιάνο γιατί φαίνεται ότι ακόμα μαθαίνει ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ) και πάω στους άλλους... πόσο ακόμα να κράξω...(έχω ήδη παραδεχθεί εμπάθεια) αλλά όκ περιμένω και υπομένω για το καλό της ομάδας μας...εύχομαι να κάνω λάθος και ο Μουμίν να είναι απλά στην κακή εποχή του (που θα κρατήσει 10 χρόνια μάλλον), Ο Ηλιάδης να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο έχει και μπάλλα και δεν χρειάζεται να τρέχει και να παραπατά μόνο, ο Χαραλάμπους είναι τέρμα φιλότιμος αλλά από τόπι...άστα και η αδυναμία,  ο Μπαλάφας...τελικά δεν είναι άμπαλος...το κατάλαβα...είναι καθυστερημένος ώρες ώρες...(ο οποίος όμως χαίρομαι γιατί σιγά σιγά θα με κάνει να καταπιώ τη γλώσσα μου και ευελπιστώ να είναι εν έτη 2008). Αποκορύφωμα ο ΗΛιάδης...με το αλματάκι για να μη βγεί offside στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ...έκλασα από το κλάμα και το γέλιο μαζί...φαίνεται ότι κάπου είναι το παιδί και όχι στο γήπεδο...
τώρα για τα αδέρφια που τον κατατάσουν στους διακριθέντες...οκ...τι να πω... κάποιο επιχείρημα θα έχουν και αυτοί...

Για τους άλλους δεν έχει σημασία η "αξιολόγηση" αφού είναι δεδομένο ότι εκτός έδρας τελικά μόνο εμείς φοράμε παμπερς...και κάνουμε τον αντίπαλο να δείχνει (ακόμα και αν είναι ΝΕΚΡΟΣ όπως η ΑΕΚ) Barca.... είδωμεν!~
Η ομάδα όμως μέσα στο χαμό μου δείχνει να ξυπνά...θα γίνει και αυτό και είμαι χαρούμενος ότι θα το δώ και σύντομα!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....

ΥΓ...ο Ιφεάνης έφυγε για να αδειάσει θέση ξένου και να πάρουμε τον Ιάπωνα?

notios

• Guest
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ;

To miso gipedo einai adeio k oi koblexikoi den edosan eisitiria.. ti na pei kaneis gia aytous..
Vevaia aek k oaka gemato einai enas syndiasmos apithanos alla leme tora...
Edo tha eimaste k ton epomeno gyro k tha sas doume pou tha kaigeste, an tha kaigeste fysika kai den teleiosei i kolofardia sas mexri tote...